hellooo! min super snälla mamma har hjälpt mig med att fixa bakgrund till zara larssons nya låt, super happyy haha. Det är nämligen så att det är denna låten jag ska sjunga på mina antagningsprov till gymnasium nu näst vecka, jag är galet nervös haha. Men jag bestämde mig i vart fall för att lägga upp denna på bloggen, kommentera gärna vad ni tycker och förslag på andra låtar!

puss på er!


Likes

Comments

helloo. jag fick en kommentar här på bloggen utav någon som ville att jag skulle göra en cover på say something, så här kommer den! och det är verkligen jätte kul att ni kommenterar vad ni tycker om inläggen, och att ni ger förslag :) 

pussaar


Likes

Comments

Jag tog en paus från allt plugg och gjorde en , halvseriös och halvbra cover på One last time. sa ju att jag skulle bli bättre på detta med att uppdatera ;) säg jätte gärna vad ni tycker! 

En stor fet pöss


Likes

Comments

Hej alla jätte fina som läser bloggen, även fast att jag är jääätte dålig på att uppdatera. Men jag SKA bättra mig, det är bara det att det tar typ 5 timmar för mig att göra något, jag hittar alltid något som är fel haha. men vart fall, jag ska bättra mig. Kommentera gärna förslag på vad ni tycker att jag ska sjungaa.

men så länge så får ni lyssna på världens finaste låt, pöss på er.


Likes

Comments

hallååå. Idag så gjorde jag en cover på Zara Larssons låt Bad Boys (alla borde veta vilken det är), det var dock remixen som jag gjorde en cover på. Det tog längre tid än vad jag trodde faktiskt hehe... Enligt mig så blev det inte helt 100 men men.

pöss
Likes

Comments

idag så sjöng jag på en konsert, Sandra (syns tyvärr inte :( ) och hennes bror Cesar kompade. jag sjunger låten Hallelujah. jag blev faktiskt ganska nöjd, typ första gången utan krångel haha. men men.. och skit i mina händer! haha har ingen aning vad jag håller på med?


Likes

Comments

heeej. jag hade tänkt att göra en nystart, med ny blogg och allt! wiho, haha skoja. men jag hade tänkt precis som på den förra bloggen att lägga upp videos och så, men att även slänga in ett inlägg om livet ibland också haha. men jag ska iallafall bättra mig.

kommentera jätte gärna här eller på videofy.me om ni har förslag på låtar som jag kan sjunga.

läs och kommentera haha.

Likes

Comments