Header

hej på er! efter många om och men så har jag bestämt mig för att flytta tillbaka till blogg.se , det känns som om det ändå är där jag "hör hemma" eftersom jag egentligen började blogga där. förlåt för all this mess, hoppas ni orkar följa med mig tillbaka dit ändå! ni som följer mig via bloglovin borde flyttas över automatiskt dit.

i framtiden hittar ni mig på min gamla bloggadress: http://amandaalices.blogg.se/ :-) xxxx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

gick ut nian idag, whatttt?? hade en jättefin avslutning med jättefina människor. kommer sakna alla och allt, trodde aldrig jag skulle säga det tbh. ovan ser ni lite bilder på min outfit - rätt simpel men jag gillar det! till klänningen hade jag ett par naturvita/beige slipons.

kommer troligen göra ett skillt inlägg med bilder från själva avslutningen och på min klass osv. GLAD SOMMAR HÖRNI

Likes

Comments

vi hade projekt/slutarbete/diplomarbetes-vecka (finns så sjukt många benämningar??) sååå jag, Alexandra och Klaara gjorde en video av lite allt möjligt. huvudtemat var dock cykling/cykelutfärder men mycket annat får ni också se i videon! säg gärna vad ni tyckte om den. 

Likes

Comments

lite kläder & grejs som jag har fallit för och kommit på att allt där ovan behöver jag vill jag ha sooo bad. vita läderjackor är något som är så snyggt och vill verkligen skaffa en sån, prioritering #1 check. är fortfarande på jakt efter den perfekta dock.

på tal om shopping så har jag beställt lite sommarkläder (wow surprise, inte alls väntat) och tänkte visa upp allt i ett inlägg så snart kläderna kommer hem, taggad!!! finns ingen bättre terapi än nya kläder (och träning förstås), eller hur?

Likes

Comments

bilder från onsdag

den värsta skolstressen är över, de flesta slutarbeten är inlämnade, det är äntligen vår och jag har lite mer tid för det jag tycker om att göra, som tillexempel fota och blogga. Annars är jag SÅ exalterad över the fact att det snart bara är en månad kvar av grundskolan??? har så mycket att se framemot och goshhhh vet inte vart jag ska ta vägen

 just nu är det lördag, soligt ute och jag ligger inomhus med feber. great timing. måste se till att vila ut nu så jag är back on track till slutet av veckan, för då är det första maj!!!! hoppas ni njuter av värmen så länge den varar, vi hörs pusssss

Likes

Comments