Header

    Igår gick Wille & jag till ICEBAR som ligger i Hotel C Stockholm, precis vid Central Stationen. Det var verkligen så coolt! Innan man går in så måste man sätta på sig en stor poncho med luva och handskar så man inte fryser ihjäl, eftersom det är nästan -22 grader där inne. Jag beställde drinken "Northern Lights" (Absolut Citron, triple sec, tranbärsjuice och lime) och Wille tog en alkoholfri drink som hade ginger ale, apelsinjucie och lite annat gott som jag inte riktigt kommer ihåg - båda var super goda! Efter vi hade hängt där en liten stund så stack vi till Taverna Brillo för att käka lite pizza :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

     Igår åkte jag in till stan för en liten shopping dag. Wille är bortrest med laget just nu, så istället för att sitta hemma i hans tomma lägenhet vandrade jag runt omkring Stockholm i några timmar och gick in i massa olika affärer. Hittade en skit snygg klänning & världens mysigaste stickade tröja på Zara, båda på rea! Jag har redan 53985 stickade tröjor, men kunde inte låta bli. 

Likes

Comments

Även fast 2018 har redan börjat tänkte jag att det vore kul att dela med mig några av mina höjdpunkter från 2017...

2017 startade med nyårsfirande och JVM i Montreal! Pappa var en av dem assisterande tränarna för Schweiziska landslaget, så det var riktigt kul att få vara med på det

William och jag åkte till Mexico i 5 dagar för spring break - första gången vi reste nånstans bara vi två!

Pappsen blev invald i Svenska Ishockey Hall of Fame, så det blev en kort fast rolig resa till Stockholm i april!

PARIS. Jag läste franska i åtta år & tjatade på mina föräldrar att jag ville åka dit i evigheter. Äntligen fick man spendera två veckor i denna underbara staden i Maj, p.g.a hockey VM. Lätt bästa resan jag har varit på!

Summerburst 2017!

Jag fyllde 21! Och Wille överraskade mig med att köra ner till Skåne & ta mig till Ystad Saltsjöbad för en spa dag. Han skulle egentligen ha varit i Edmonton för Oilers development camp, men fick en ryggskada så behövde inte åka - men det visste ju inte jag såklart.

Willes mamma fyllde 50 och firade med att ha bal på ett slott i Göteborg

Början på mitt sista skolår! Flyttade in i ett jätte gullig hus med mina tre bästa vänner & har haft det så bra hittills

Jag överraskade Wille några dagar innan jul! Han trodde jag skulle komma den 27e december efter att ha firat med min familj i Schweiz, men när han kom hem från träning den 18e stod jag där utanför hans lagenhet :) Så det blev en jul i Göteborg hos hans familj i år, vilket var super mysigt!

Likes

Comments

Jaha, då har man startat en blogg för första gången!

     För er som inte har en aning om vem jag är så heter jag Amanda Albelin, en 21 årig svensk som bor i USA. Jag har bott i New Jersey sen jag var 5 år gammal & innan det bodde jag i Calgary, Alberta. På sommrarna är jag hemma i Sverige, nere i Skåne där min familj har sommarhus. Ni kanske undrar varför jag har spenderat hela min uppväxt i Nordamerika och det är för att min pappa har varit hockeyspelare & tränare. So, my English is pretty good! Haha nä men båda mina föräldrar kommer från Stockholm så jag pratar flyttande engelska & svenska, och har dubbelt medborgarskap. Just nu går jag mitt sista år på college, vilket är riktigt kul! Jag pluggar journalistik på University of Massachusetts och har gjort det i snart fyra år nu. När jag inte är på skolan eller hemma i NJ är jag i Stockholm hos min hockeyspelande pojkvän, William.

I min blogg får ni läsa mycket om min vardag, intressen & massa andra olika (och förhoppningsvis roliga) saker. Så välkomna! Hoppas ni gillar den :)

Likes

Comments

Instagram@amandaalbelin