Denna dagen känns bara som en mysdag, det är inte som en vanlig söndag utan jag vill bara koppla av och ta vara på de sista timmarna av lovet. Morgonen började bra. En långpromenad med hunden ute i skogen och sedan fick det bli en liten "höstfrukost" framför datorn. Jag vet inte varför men att börja dagen med lite frisk luft i lungorna gör på ett sätt hela dagen bättre, istället för att börja titta på mobilen och datorn och direkt få strålning i mig, definitivt inte lika uppiggande för min del, även fast kaffet står precis bredvid.

Sista dagen på näst sista lovet 2017. Det känns ganska sjukt när jag väl tänker på det, det är sista dagen på näst sista lovet under detta år. I början av höstlovet kändes det helt onödigt att bara vara ledig en vecka från skolan, men nu när jag känner efter så har det varit så skönt med lite extra sovmorgon, att kunna slappna av hela dagen och inte tänka på skolan lika mycket som annars. Visst har jag behövt tänka lite granna på läxor, men inte så mycket som jag brukar göra. Hjärnan har kunnat slappna av, kroppen har kunnat slappna av och jag har kunnat tänka mer på att vara med familj och vänner än att passa tider i skolan.

Dock så ska det bli lite roligt att komma tillbaka till skolan igen, att träffa kompisar och klasskamrater, skratta, men även låta hjärnan börja arbeta lite igen. Men, jag börjar redan längta lite efter jullovet, alla olika dofter, julmusiken, snön och självklart den goda maten.

.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under några månaders tid nu har jag haft mina funderingar om övernaturliga ting i lägenheten jag och min pappa bor i. Innan vi skaffade våran hund i somras tyckte jag att det skedde lite lustiga saker här och var. Känslan försvann dock efter ett tag när jag tänkte att jag förmodligen bara inbillade mig saker, det kan ju bero på trötthet, stress, lite vad som helst egentligen.

Men igår natt betedde sig Tyson (min hund) sig väldigt underligt. Det började med små varnings skall ute vid balkongen och även lite morrande och springande runt om i lägenheten. Någonting jag och pappa fann ganska roligt och gulligt med tanke på hans unga ålder.

Men hans skällande blev mer och mer aggressivt och hans morrande kom direkt från magen, han började smyga omkring köket och skallet slutade inte. Till slut var har bara runt om i köket och smög, han stod vid kylskåpet och morrade. Detta beteende höll på i flera timmar vilket tillslut gjorde en lite orolig, vid detta laget var jag dock i sängen och hade somnat.

Men nu i morse skulle pappa dricka blåbärssoppa till frukosten, han skakade om den och det visade sig att korken satt snett och det var blåbärssoppa utanför förpackningen. Först trodde han att jag hade missat att skruva åt korken ordentligt men jag hade inte ens rört förpackningen, detta fick oss båda att fundera på Tysons underliga beteende från gårdagen, vi kom även på att han under några dagars tid har varit extra vaksam på kvällarna.

Förhoppningsvis är det bara ett ljud han hör utifrån men man vet ju aldrig. Det är bara att invänta nästa kväll och se om beteendet är likadant eller om det bara var en engångsgrej.

Likes

Comments

1.Namn: Amanda Johansson

2. Smeknamn:
Mandis eller Manda (blir dock oftast tilltalad med mitt förnamn)

3. Ålder? 16, född den 29 september 2001

4. Stjärntecken: Våg

5. Hårfärg: Brun

6. Ögonfärg: Blå men enligt mig är ögonen även lite gröna.

7. Längd: 175, önskar dock att jag va kortare, men men, vad kan man göra

8. Syskon? Har två äldre systrar

9. Vart bor du? Jag bor i Småland, en liten stad vid namn Västervik, kommer dock från Göteborg men jag o min familj flyttade hit när jag skulle fylla 7.

10. Motto: Ride or die

11. Favorit film: Har alltid varit och kommer alltid att vara Fast and Furious.

12
. Favorit musik? Är uppväxt med rock men brukar oftast lyssna på pop och rapp. Kan dock hända att jag lyssnar på gammal rock och även country.

13. Vad gör du på din fritid? Ja, förutom att plugga så älskar jag att träna. Försöker även att vara med kompisar så mycket som möjligt. Det roligaste är dock att gå ut med hunden, han får mig alltid på andra tankar.

Likes

Comments