View tracker

God kväll! Hänger i kiosken på en hockey arena Ikväll där en kompis jobbar. Har inte gjort så mycket annat idag faktisk. Hade planer på att åka till Uppsala igentligen men så blev de inte tyvär eftersom hon jag skulle åka med var tvungen att jobba.

SKa åka hem om ett tag och sen händer det inte så mycker mer idag.

Vi hörs! Likes

Comments

Hej på er! På tisdagar har jag bara en lektion som brukar bestå av en lång idrottslektion med inrikting styrka men idag skulle vi träna på egen hand, så på dagen vid 12- tiden drog jag iväg till gymmet som ligger nästan alldeles där jag bor och körde ett pass. Det gick helt okej faktiskt med tanke på att jag typ inte har någon motivation alls just nu, men jag lyckades ta mig igenom ett helt okej pass idag.

Efter det så åkte jag ner till stan för att träffa en nära vän och vi satte oss ner vid ån och pratade av oss lite och drack kaffe och varm choklad. Det är skönt att prata med någon som är lite i samma sits som en själv, vilket hon är så det kändes bra. Det känns alltid lite bättre efter att ha fått träffa en bra vän som förstår en. Sen tog vi en rund på stan men jag köpte ingenting.

Nu är jag precis hemkommen och ska bara ligga i sängen resten av kvällen och ta det lugnt. Är även ledig imorgon så det är skönt. Hoppas att ni också har haft en bra dag så hörs vi! 

Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg. Jag heter Amanda och jag är en 18 årig tjej som äntligen har tagit modet till mig och skaffat en blogg, trots att jag helst inte vill synas så mycket på internet.. För att jag tycker att det är obehagligt. Men jag gör ändå det här för min skull. För att jag tycker att det verkar kul och för att jag ska ha något som jag tycker om att göra, vid sidan av allt annat som tyvärr inte är så roligt för mig just nu.. För det är tyvär så att jag har en del problem, vilket innebär att jag stänger mig själv inne väldigt mycket just nu. Problem som gjort att jag i ca ett års tid inte ens har viljat gå upp ur sängen, känt att jag inte längre kunnat/orkat gå ut bland folk. Och det gör mig så himla ledsen att jag känner såhär och att min värdefulla tid som 18 åring går till spillo. Jaja, jag kommer förmodligen att berätta mer sen, det här inlägget är mer som en liten inledning.

Jag är medveten om att dehär inte är den positivaste starten på den här bloggen, men det är sanningen. Och det är sådant här jag också vill kunna dela med mig av. Jag vill skriva av mig lite och kanske kunna hjälpa andra där ute som inte heller mår så bra. Jag kommer även skriva om en del andra saker, så håll koll på bloggen om ni vill, det är upp till dig.

Godnatt // Amanda


​Bilden är tagen från google

Likes

Comments