Header
USA

​Jag har haft en väldigt bra måndag. Skoldagen flöt på och efter det åkte jag hem till Lily. Vi släppte av Teagan för basketräning och sedan färgade vi tyger som hon ska ha för ett nytt märke hon ska skapa. Lily är nog en av de mest kreativa människorna jag träffat. För några veckor sen fick hon en idé och i skrivande stund är hon i processen att öppna en butik och sälja diverse handgjorda saker. Hur fascinerande är inte det? 

Fick även min Cheer-ryggsäck idag och jag älskar den. Våra skolfärger är riktigt fina och kommer sätta fast min roestt på den så att den blir mer personlig. Nu måste jag släcka och gå och lägga mig. Svävar på rosa moln idag. Kram. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

USA

+ Halloween börjar närma sig

+ Jag ska träffa Lily idag

+ Hannah gav mig en Cheerleading ryggäack idag

+ Jag har riktigt bra och fina vänner än så länge

+ Jag ska förhoppningsvis till Chicago i November

- Jag har hemlängtan till och från

- Är väldigt skoltrött

- Är rädd for att misslyckas här

- Har ett matteprov idag

- Jag känner en längtan efter att få resa runt i andra delar av USA och inte vara fast i Canton

Likes

Comments

USA

Sunkist, Greek Yoghurt & Mini Wheats

Likes

Comments

USA

Jag hade som sagt min första rehearsal igår med Madrigals. Blev hämtad av Taylor kl. 7 och åkte dit. Vi läste ungefär 10 låtar som skulle memoreras tills nästa söndag. Herregud, jag som inte ens kan läsa noter satt där som ett förvirrat lamm. Roligt var det i alla fall. Resten av söndagen gjorde jag blommor till mina utbytisar som dem ska få och sätta på sina jackor nästa Rotary helg.

Likes

Comments

USA

Igår hade min värdfamilj ordnat ett Halloween party här. Mina syskon bjöd sina vänner som jag kände sen innan och en drös familjevänner kom över. Jag hade en fantastisk kväll, det var så roligt. Vi hade en del tävlingar, scavenger hunt och massa mat. Jag avslutade kvällen med att spela boardgames med Julias vänner.

Imorse träffade jag min kontaktperson och åt frukost. Idag, Söndag har jag inga planer förutom ikväll då jag ska gå på min första reversal för Madrigals (kören jag provsjöng för). Vi hörs!

Likes

Comments

USA

- Är Sverige en stat?

- Har ni Wi-fi?

- Har ni många invandrare?

- Finns det musik i Sverige?

- Finns det kakor i ditt land?

- Pratar ni Engelska i Sverige?

- Vad är Skandinavien?

Likes

Comments

USA

​Idag hade jag en day off från skolan. Min värdmamma var hemma så vi (jag, Andrea, Julia och Samuel) åkte till Peoria och shoppade. Vi åt lunch på Applebees som jag varit på i New York, tips om ni åker till USA. På vögen hem åkte vi till en farm för att köpa hem pumpor. Åh det var så himla amerikanskt. Det var ute på en gård, massor med pumpor och djur. Ser verkligen fram emot Halloween helgen då jag kan skära min egna pumpa. Hade en jättebra avslutning på långhelgen och är taggad för skola imorgon. 

Likes

Comments

USA

Igår var det dags för Football Game. Den här gången i Limestone. Jag åkte dit med Avery och Megan och hade så himla kul. Canton vann väldigt överlägset faktiskt så vi klättrar högre och högre upp i topplistan. Kommer sakna sådana här kvällar så mycket. Efter det åt vi på Buffalo Wild Wings. Nu har vi en långhelg, är ledig på måndag så ska verkligen ta vara på dessa dagar och vila ut ordentligt. Ikväll kommer Rachel över för en filmkväll och resten av min värdfamilj ska se Julias Band Competition.

Likes

Comments