Header

Vardag

Har inte varit inne här sedan USA men nu är vi i alla fall hemkomna. Kom hem i torsdags och hela dagen spenderades med att packa upp och förbereda för morgondagen då midsommarafton ägde rum. Min midsommar var så mysig. Jag älskar midsommar, väljer den högtiden framför julafton alla dagar i veckan. Allt är så idylliskt med att åka ut till landet och verkligen få fira in sommaren. Dock hade vi inte världens soligaste dag vilket var lite tråkigt, med det var roligt ändå. Hoppas att ni hade en fantastisk gårdag. Ha en fin helg!


Likes

Comments

Resor

Idag åker vi mot sista stoppet för resan, Michigan City och imorgon kväll lyfter planet från Chicago. Så nu blir det några sista äventyr i USA innan det bär av hem till kära Stockholm igen. Kram på er!

Likes

Comments

Resor

Uppskattade verkligen Pittsburgh, Pennsylvania. Många sevärdheter och mycket att göra för en "liten stad". Först på listan stod ett berömt arkitektverk, fallingwater. Låg runt en timme utanför stan. Vi åt både lunch och middag på mitt nya favoritställe i USA, Condado tacos som var magiskt. Sist strosade vi runt inne på ett Andy Warhol museum.

Likes

Comments

Resor

I skrivande stund sitter jag på ett hotellrum i Pittsburgh och väntar på min kära familj. Igår åkte vi från Washington och är på resande fot påväg till Chicago igen för att åka hem. Hann både gå till vita huset och Capitolium innan vi lämnade D.C. Har även hunnit med en del i Pittsburgh under 24 h. Nu måste jag springa ner till lobbyn och traska till Andy Warhol museet. Kram på er!

Likes

Comments

Resor

I onsdags började dagen med frukost på Le Pain Quotidien. Ett av mina favoritställen, men kanske lite väl överdrivet dyrt. Gott var det i alla fall så tur det!

John F. Kennedy's grav. Eternal flame.

Efter det åkte vi till Arlington. USAs största begravningsplats. Det är som en hyllning till alla som någonsin krigat för landet helt enkelt. Det fanns guidade turer som man kunde hoppa på och åka runt med. Extremt sorgligt och överväldigande att det var så pass stort som det var. Samtidigt var det väldigt fint gjort och omhändertaget.

Likes

Comments