Header

Vardag, Tankar

Klockan 13.00 idag hade jag tid hos min psykolog. Hade extremt mycket ångest att prata av mig om så att när jag kom hem drog jag med mig Linnéa på en långpromenad. Det var mysigt vi var ute i en timme och hann se en del av solnedgången. Hade en dålig dag idag, som det kan bli ibland. Men imorgon är en ny dag. Kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Bilder

Även om två år känns lite väl långt bort har jag trixat ihop tips på studentpresenter. Vill själv ha allt, speciellt Skultuna och Klong. Känns som att man borde och kommer önska sig lite vuxensaker som kommer komma till användning i framtiden. Sedan är det ju en av de största dagarna i livet, att avsluta ett så pass stort kapitel i livet och börja om. Därför är det mycket välförtjänt med fina och hållbara presenter.

Likes

Comments

Vardag

Mötte upp några fina vänner för middag. En mysigare fredag.

Likes

Comments

Vardag, Mat

Hur gott ser det här inte ut? Idag åt jag brunch med pappa inne i stan på Greasy, har saknat det stället så mycket nu när jag varit borta. Pappa tog en English plate och jag tog blåbärspannkakor med mascarpone. Det var verkligen skönt att få egentid med en förälder och prata av sig lite. En trevlig förmiddag i det tråkiga vädret.

Likes

Comments

Vardag

Avokado mackor med kaffe. Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Vardag

Vaknade runt 7 imorse och följde med mamma till hennes jobb på Kungsholmen eftersom jag hade en klipptid. Satt innan och blev äntligen klar med mitt CV. Har ingen före-bild på håret men klippte mer än halva längden. Det ser dock fortfarande väldigt långt ut haha. Blev jättenöjd och håret känns så mycket fräschare nu. Hade inte klippt mig på mer än ett år så det var skönt att få det gjort.


Traskade vidare till Gateau för lunch. Linnéa jobbade idag så jag satt där ett bra tag. Åt en macka och drack en chai latte. Efter det gick jag runt på stan för att leta efter hårprodukter. Hittade vad jag letade efter så det blev en lyckad start på veckan. Min instagram är @ amandaamatilda så in och följ! Kram.

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardag

Började dagen med chai-te och satt framför dear white people hela morgonen. Tog en lång promenad också och njöt till fullo av det fina vädret vi har i Stockholm. Jag kommer verkligen inte ihåg att maj var såhär kallt förra året? Känns som att det är början av april.

Blev även dunderförkyld i förrgår så har inte åstadkommit något speciellt idag förutom att jag jobbat en del på mitt CV. Finns inte så mycket att göra nu när alla vännerna är i skolan om dagarna. Men nu går alla på helg så det blir härligt. Kram.

Likes

Comments

Shopping

Kolla vilken fin klänning jag fick med mig från stan här om dagen. Har länge suttit och letat efter en jeansklänning men har varit skeptisk till hur jag kan matcha den. Tror att den kommer bli perfekt i sommar med en blus under och ett par sneakers! Känns väldigt 90-tal, tror till och med att mamma hade en i unga dar. Ett voluspa ljus fick jag med mig också.

Likes

Comments