View tracker

Att bo utanför stan var ett självklart alternativ när jag och Pär träffades. Det var ett lugn här i Rörvik som gjorde mig väldigt lugn. Pär kunde inte flytta in till stan pga att hans dotter går i skolan här. Vilket jag har full förståelse för! Samt att hennes mamma bor i lammhult så skulle det inte fungera att vi flyttade in till stan.
Men jag skulle ljuga nu om jag skulle säga att jag inte skulle vilja bo i Växjö just nu..
Att vara mammaledig, att vara hemma själv inprincip varje dag det suger. Jag vet att jag inte är ensam men ensam är precis det jag känner mig just nu.
Jag brukar träffa min bästa vän 1-2 gånger i veckan men hon bor 10 minuter bort med bil.
Jag önskar att det var närmre in till växjö, till min familj, till mina vänner. Jag önskar att mina vänner som finns i närheten att vi umgicks oftare.
Mileon klarar just nu inte av att åka bil på kvällen, han bara skriker och skriker och det gör att det känns jobbigt för mig att åka någonstans. Speciellt nu när det blir mörkt så fort om kvällarna.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Det här börjar bli jobbigt. Riktigt jobbigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!

I torsdags tog Mileon sin tremånadasspruta. Han åt efteråt och somnade direkt. Sov nästan hela tiden till halv två. Därefter började han skrika, han skrek konstant nästan till 17.00. Jag fick honom att sova i 20 minuter kanske.. Stackars liten hade förmodligen jätteont i benen. Senare på kvällen hade han feber.
Nu är han mycket bättre dock!!

Idag är det en månad kvar tills vi gifter oss och till Mileons dop. Tiden springer verkligen iväg! Jag längtar så in i bomben.

Ha en fin dag!

Mammas älskling❤️

Likes

Comments

View tracker

Idag blir min lilla älskling 3 månader.
I 3 månader har han funnits hos mig och varenda minut som går så älskar jag dig mer och mer.

Igår bakade jag och Nora pepparkakor, det doftade himla gott i hela huset!!

Började morgonen med frukost i soffan framför julkalendern, den verkar himla mysig!!

Idag var det dags för tremånaderskontroll och spruta.
63 cm lång och 6930 gram. Stora killen❤️
Sprutan gick bra, han blev väldigt ledsen men lugnade sig hyfsat när jag vaggade honom i famnen. Nu visste man att han hade ont utav sprutorna så det var på något sätt skönt. Att ändå veta att det var det som gjorde att han grät.
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och Mileon ligger och sover.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej!!
Igår var jag inne i stan, gjorde en provuppsättning av håret och jag blev nöjd! Mer volym så kommer jag att vara ännu mer nöjd!
Efteråt så gick jag en liten sväng på stan, köpte coldy till mig på Apoteket för jag har blivit så fruktansvärt hes och med hosta från helvetet!! Därefter åkte jag till blondy and blanky för att pröva min bröllopsklänning!! Åh, den var så fin!!! På fredag får jag hem den😍

Idag blir en vilodag, måste vila rösten så gott jag kan!!

Ha en fin dag.

Likes

Comments

Med dig kommer jag aldrig någonsin att känna mig ensam. Mammas älskade pojk ❤️

Likes

Comments

Igår var jag som sagt på återkontroll av cellförändringarna. Vi pratade lite i början och sedan var det dags för proven. 4 st vävnadsprover tog de och ni som inte vet vad vävnadsprov är för något så är det när de knipsar av en liten bit av livmodertappen för att skicka iväg och testar.
Jag frågade ifall hon kunde se ifall det hade blivit bättre, sämre eller oförändrat men hon sa att det kan man inte se. I vissa fall har de sett att det ser bra ut men att det varit värre när de fått provsvaren och tvärtom.

Så nu får vi vänta en månad på att få provsvaren och jag håller alla tummar jag har för att det har blivit bättre.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Gomiddag!

Sitter här i soffan och kollar på tredje filmen för idag! Det händer inte mycket när man är föräldrarledig kan jag säga. Mata, byta bölja, mysa, torka kräk, trösta ledsen bebis, söva honom. Känns som att vill jag träffa någon/hitta på något så måste jag ta tag i det, eller åka till den personen. Jag hade nog faktiskt räknat med mer besök av mina vänner och min familj.. Men detta får jag väl räkna med tack vare att jag bor där jag bor. Äh, är lite deppig och nere idag helt enkelt..

Imorgon ska jag på återkontroll av cellförändringarna. Sist jag var där var i maj kanske? Jag minns inte riktigt men då var de steg 3 av 3 utav cellförändringar. Det blev en ordentlig chock då, för det var ingen dom hade sagt det när jag var där i januari. Så nu håller jag tummarna att det har minskat efter graviditeten. Annars blir det operation men det är inget jag vill. Vill knappt göra cellprovet imorgon eftersom de ska knipsa från livmodertappen. Pär kommer att vara med mig där inne imorgon.

Måste bara visa sovormen som Mileon har fått ifrån Pärs moster. Han börjar växa ur babynestet.

Likes

Comments

BRÖLLOPSVALS!!

Linn och Dea tog oss till Deas mormor och morfar. Deas mormor är danslärarinna. Så vi fick lära oss att dansa vals!!
Tack snälla fina ni för att ni tog med oss, nu behöver vi (förhoppningsvis) inte göra bort oss på bröllopet! Haha!

Nu ska vi sova.

Natti natti!

Likes

Comments

Hej på er!!

I förra veckan fick jag ett sms utav Linn, där hon skrev att vi skulle till dom måndag kväll( alltså idag) och att bekväma kläder rekommenderades!
Mileon ska ha på sig pyjamas och vi ska inte vara hemma hos Linn och Dea utan vi ska åka iväg.

Vad ska vi göra?!

SUPER NYFIKEN!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Fredag, igen!! Tiden går så fruktansvärt fort.
Vad har hänt denna veckan då?
Ja, inte alls mycket faktiskt. Jag har varit sjuk, dunderförkyld, huvudvärk och ont i halsen! Nu är det bara förkylningen kvar, det är alltid den som håller i sig längst!
Annars har det faktiskt inte hänt något särkilt alls denna veckan. Vi har fått hem en massa saker till bröllopet, mest dekorationer. Noras klänning kom hem förra veckan och den satt som en smäck! Beställde den faktiskt från en app som heter Mama, liknande wish appen! Så där sparade vi in lite.

Idag så ska Mileon även sova borta för först gången, jag tycker det känns konstig och det är lite jobbigt. Jag trodde inte att jag skulle känna så utan att det skulle vara "piece of cake". Nää, vi har suttit ihop så himla länge att det känns konstigt att lämna iväg honom. Han ska vara hos sin farmor och farfar och de kommer gå hur bra som helst, men ändå.
Vi ska nämligen åka till Tyskland imorgon bitti. Vi åker från Växjö tillsammans med mina föräldrar vid 4.30! Vi ska till bordershopen och köpa hem alkohol till bröllopet.

Åh, vi ska också spana in min vigselring idag!!! YEEEY!

Önskar er en fin dag och en trevlig helg!

Var en sväng inne hos min mamma i tisdags, Tuva- deras hund ville så gärna ligga nära Mileon! Gulligt!!

Likes

Comments