Header
View tracker

Ikväll är det lugnt och mys hemma som gäller, jobbat idag och jobb imorgon som gäller också. På Söndag är jag ledig och planerna då är egentligen bara att jag ska iväg och kika på en lägenhet, spännande! Jag gillar min lägenhet som jag bor i nu, men finns en hel del som jag dock saknar och behöver för att tillvaron ska vara så bra som möjligt :) Håller helt enkelt tummarna för att det kan vara något för mig på söndag helt enkelt!

Likes

Comments

En av mina vänner väntar bebis, så jag köpte en liten present. Hittade en sån fin ask som jag köpte och i lägger jag ett sånt gulligt mjukt set som jag kollat på och pillat på varje gång jag jobbat i flera veckors tid nu haha, vill också skaffa mig en liten bebis som jag kan ta på dessa kläder och bara gosa med, åh! Detta otroliga mysiga kommer ifrån H&M.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, så har mitt tänk kommit att bli under 2016 och ska fortsättas 2017. Att fokusera på sig själv och sitt egna välmående är den viktigaste investeringen man kan göra för sig själv, för när allt kommer omkring så är det ju faktiskt en själv man ska leva med resten av livet.

Jag har varit i förhållande och dejtat till större delen av mitt liv och har alltid satt killen i fokus, gett honom all tid, energi och uppmärksamhet. Pushat och peppat dem till att de ska lyckas och komma långt, och vad har det gett mig i längden? Ingenting. Bara visat att jag är en hell of a girlfriend haha! Men själv har jag glömt bort min egen framgång och utveckling i det hela nästan.

När jag flyttade upp hit så bestämde jag mig för att all fokus skulle ligga på mig 2016, och jädrans vad jag mått bra av det! Skaffade mig en friend with benefits istället där jag inte behövde lägga någon energi, utan har bara fått energi av det, hett tips alltså ;) Så alla, fokus på er själva först och om det finns plats därefter ger resten av er energi till någon/några som ger er lika mycket tillbaka :)

Likes

Comments

Jag är KÄR. Detta är helt i min smak och jag hade gärna haft alltihopa hemma hos mig, guld, rosé och marmor, love it! För er som missat att Chiquelle har börjat med en avdelning som heter Home där de nu säljer såna här fina saker, så måste ni in och kika där!

Likes

Comments

Enkel outfit, jeans och vitt. Dessa jeans är mina absoluta favoriter och jag har de även i fler färger, ni hittar de HÄR (adlink)

Idag var en lugn dag på jobb, har varit en ganska lugn månad överlag som alltid inom handel, folk har inte råd efter jul och nyår att spendera pengar hejvilt så då minskas det i butikerna på folk. Ska bli så skönt med löning och att det blir mer fart på jobb igen :)

Likes

Comments

Gjorde nya naglar häromdagen och det blev vitt och guld som fick klä mina naglar, så nöjd! Gör mina naglar hos Five Five Nails som ligger i Femmanhuset och där har jag gått sen jag flyttade upp hit och aldrig varit onöjd :)

Likes

Comments

Det här mysiga set kommer ifrån BikBok. Lever i detta om kvällarna när jag myser runt här hemma! Älskar att det är en kortare hoodie med ett par byxor med högre midja.

Likes

Comments

Hade säljtävling på jobb under december, och jag kammade hem vinst, valfri Dkny väska ifrån butiken, hur kul är inte det?! Inte ens jobbat där 4 veckor och att jag skulle hamna i topp på en säljtävling hade jag inte ens kunnat föreställa mig, iallafall så fick denna goding bli den väska som fick följa med mig hem i förra veckan här :)

Har velat ha ett tag nu en lite större axelbandsväska så jag får plats med lite smink, hårborste, plånbok osv i den, tycker det kan vara så svårt att ha såna väskor annars då jag aldrig får plats med allt jag vill ha med mig men denna är i lite större modell och helt perfekt!

Ni hittar denna på Wassens.se och just nu är den även på Rea om ni vill fynda!

Likes

Comments

Hej på er!
Lång frånvaro här på bloggen nu, men har haft fullrulle här uppe i Göteborg denna höst, flyttade ju upp här i augusti i och med jobbet på H&M, men lägenheten jag hade funkade inte vilket resulterade i att jag lyckades hitta en annan en månad senare, så i september gick ännu ett flyttlass och känner mig nu drygt ett halvår senare mig som hemma här :)

Började även jobba extra på Olearys Avenyn i september då jag saknade restaurangvärlden litegrann och gav då det en chans här uppe också att ha vid sidan om H&M men blev bara där knappt en månad då jag inte kände att sättet de jobbade på där passade mig riktigt.

I starten av December så började jag jobba på Wassens, för er som inte har koll så har de 3 butiker här i Göteborg, så fina väskor, skor, kläder och accessoarer. Så in i deras butiker eller hemsida om ni inte befinner er i Göteborg! Så just nu jobbar jag mestadels på Wassens men självklart är jag fortfarande kvar på H&M också, så kombinerar just nu de båda tillsvidare :)

Är iallafall så taggad på ett nytt år och nya möjligheter och mer utveckling! Inte trodde jag att jag skulle sitta här för ett år sedan, då var jag lyckligt kär i ett distansförhållande, bodde och jobbade i Halmstad, kärleken kraschade och istället tog karriären fart, lämnade restaurangbranschen efter lång tid och tog jobb i Göteborg, flyttade upp, började skapa mig ett helt nytt liv här och skaffade ännu ett jobb som jag älskar! Kan knappt bärga mig över vart jag kommer att vara om ett år framåt igen!

Likes

Comments

Då jag hade en ledig dag idag också så begav jag mig imorse hem mot Halmstad. Spenderat dagen i solen hemma i trädgården och passat på att få lite bränna igen! Mycket mer än så har inte gjorts, hann med en vända i stan också för några ärende som behövdes fixas. Sitter nu och väntar på tåget tillbaka till Göteborg, jobb imorgon!

Likes

Comments