Hellu! Det blev bra med biljetten tillslut så nu sitter jag i Västerås och väntar på mitt tåg. Känner mig otroligt fresh efter en 2,5h lång busstur då jag längtar efter en lång dusch. Sitter på Espresso House och små sippar på min varma choklad som jag för övrigt finner mycket god! Nej men jag ska väll dra mig mot spåret nu. :)

Talk to u later,
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

(Liten bild på Sebbe ute på vår promenad med Blixen)

Go' eftermiddag! Nu sitter jag här, svettig, trött och lite små irriterad med SJ:s kundservice i högtalaren. Jag bokade biljett ner till Kalmar här för en månad sen för att träffa min familj som är på Öland, men den har tydligen ändrats på grund av den här broolyckan. Det är fine, det var en olycka inget SJ kunnat göra, men det som jag tycker är konstigt är att jag varken fått mejl eller SMS från SJ där de berättar om att en ändring har skett. Jag fick alltså reda på detta när min bonusmormor som ska skjutsa ner mig ringer och berättar, hon har då vart in på SJ:s bokningssida och letat efter mitt tåg men utan resultat. Jag går då själv in för att kolla på min biljett och allt men där står det fortfarande att jag ska åka 13:07 från centralstation. Jag gick då in för att kolla lite mer detaljerat på biljetten men när jag sedan går tillbaka är den borta. Först blir jag lite misstänksam så jag tar fram bokningsnummer och kvitto, sen söker jag på dem nummer jag har... Kan ni gissa vad som kommer upp? Jo, att min biljett är delvis betalad och att jag inte kan öppna den. Så nu har jag suttit i telefonkö i 30 min (vilket inte är så värst mycket för den delen). Har mängder som ska göras och snart kommer Sebastian hit så det här var bara grädden på moset om man kan uttrycka sig så. Jaja, hoppas på lite svar från kundtjänst. Vi höres imorgon! Puss

Likes

Comments

Nu ligger jag här men halva kroppen i solen och andra halvan i skuggan med lite musik i lurarna. Har i princip vart ute sedan jag slutade vid 3, vilket är helt underbart! Så glad att jag kan anpassa mitt schema (relativt mycket) så jag kan få komma hem och njuta av den underbara sommar som hittat hit. Va så varmt idag att jag till och med tog årets första tådopp vilket säger ganska mycket till er som känner mig och vet att priset för badkruka pryder mitt troféskåp. Gillar verkligen inte att bada i kyligt vatten eller sjöar så jag hade en ofantlig medvind då vi införskaffade oss en pool ;)

Vill passa på att varna (lite sent kanske men men) att det inte kommer uppdateras varje dag då jag vanligtvis jobbar tidigt på morgonen till sen eftermiddag/tidig kväll. Ska dock försöka att klämma in åtminstone ett inlägg var fjärde dag, förbehåller dock om undantag. Wow vad knasiga ord det blev där haha...

Nej jag ska börja fixa med maten, dra igenom ett träningspass och städa upp lite innan sängen, så vi höres!

Likes

Comments

Bilder lånade från WeHeartIt i behov av lite sommarfeeling

Godkväll, hur är det? Jag mår bra men är sjukt trött! Har nu jobbat i två veckor och trodde aldrig att det skulle ta så mycket på krafterna som det gjort. Kroppen börjar förhoppningsvis anpassa sig snart. Sitter just nu ute på balkongen med lite mat och sol, men MEN(!) det känns mer som en höstkväll än en sommarkväll då jag måste sitta med tjocktröja och filt utan att frysa tårna av mig (men det är väl som det ska vara då man bor i Sveriges skog). I ren förnekelse sitter jag och kollar in diverse sommarkläder på mina favoritbutiker, ska faktiskt lite närmare ekvatorn om några veckor + det är fest i helgen så då vill man ändå ha något annat än svarta byxor och ett lite finare linne. Har ni några tips?

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon! Vilken vecka det vart, matteprov på onsdag (som jag förövrigt klarade galant), torsdag tog jag sommarlov, fredag var det studenten och igår var vi ute på äventyr. Har kommit hem runt 3-4 de tre senaste dagarna så man kan säga att jag är riktigt sliten, men det har helt klart varit värt det. Idag kan ni däremot hitta mig i min säng vilandes inför morgondagen, börjar nämligen på mitt nya jobb då. Vad ska ni göra i sommar?

Likes

Comments

Normal is boring.