När man vaknar kl 06.00 och är hungrig.. Ja då gör man en sån här fin frukost till sig själv. Efter det är intaget så somnar jag om lika fort igen.

Vattenmelon
Kiwi
Banan
Passionsfrukt
Keso
Och ett glas jordgubbs juice

En perfekt kombination 😍

Idag blir det förhoppningsvis det sista ultraljudet. Och jag hoppas verkligen på att man får veta när man kan tänkas föda. Skulle gärna ha gjort det igår helst förra veckan 😂.
Ska bli spännande att se helt enkelt!
Bara att "härda" ut dom sista veckorna. Om inget oförberett händer så att säga.

Ha en fin dag allesammans ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag glömde ju att skriva att i tre nätter (inte i sträck) har jsg drömt om att vattent har gått. Så vad tror ni? Jag tror att det är relativt nära faktiskt ändå! Tv ligger ju startgropen och jag känner att magen har sjunkit ner. Tv 2 ligger tyvärr i säte. Och tror ej att den har vänt sig ned med huvudet. Men men bara att leva med! Ut ska dom komma på ett eller annat vis.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle gå så här långt i denna graviditet. Börjar bli tungt och sover som en kratta på nätterna.

Men! Imorgon är det dags för ännu en TUL undersökning. Och då ska jag fråga om när jag kan få bli igångsatt. Jag orkar verkligen inte vara gravid längre. Höfterna, ljumskarna, ryggen och egentligen hela kroppen är paj. Mina ben och fötter har samlat på sig en massa vatten. Så dom värker och spänner.

MEN! jag börjar se slutet på denna graviditet också. Snart har jag min kropp tillbaka. Även om den aldrig mer kommer bli densamma. Min största farhåga och det som kommer bryta ner mig mest är bristningarna på magen. Jag kanske är löjlig men jag gråter när jag ser dom. Så får helt enkelt lära mig att älska dom istället eller något sånt.

Ser iallafall framemot morgondagen då får vi se våra bebisar igen. Ska bli intressant och se vad dom kan väga denna gången.

Ha en fin morgon allesammans! :)

Likes

Comments

Hej alla Läsare!

Jag vet ju inte vilka ni är, vet bara att det är personer som läser min blogg vilket jag tycker är super kul! Fortsätt gärna med det.

Även om det kan vara lite stökigt ibland i texten så får jag förhoppningsvis fram de jag vill säga! :)

Jag kan berätta lite kort om mig själv :

Amanda heter jag jag, bor i Skövde med min Sambo och vår 3 åriga dotter som snart ska bli storasyster till två busungar. Jag är uppväxt med en mamam och en pappa och fyra syskon två äldre och två yngre. När jag var runt 13 år så flyttade vi ut på landet och fick byta skola. När jag var runt 17 år så gick mina föräldrar isär. Jag tog studenten träffade min Sambo och har varit ihop med han sen dess. Nästa år har vi 10 års jubileum. Det ska firas stort!

Det var liten kort om mig.
Jag tror inte att någon har missat att vi ska få tvillingar när som helst.
Livet blir som man gör det till.

Tack för att ni följer mig! :) skulle gärna vilja följa er med, men vet ju faktiskt inte vilka ni är som läser min blogg.

Ha en fin eftermiddag/kväll och var rädd om varandra 😘

Likes

Comments

Sömnbrist gör en verkligen knäpp, ont som bara den på högersidan då bebis ligger framför revbenen och trycker precis under bröstet.
Ringde till Bm igår och frågade om man kunde få bli igångsatt tidigare, men vi båda kom överens om att avvakta tills på Tisdag då vi ska på ett till TUL. Så istället skulle jag få sömntabletter utskrivna för att kunna få sova lugnt tills på tisdag. Så vi åkte in till Apoteket för att hämta ut dom, men väl där fick jag inte hämta ut tabletterna pga att det kunde ge stora biverkningar på bebisarna. Så de kändes inte så tryggt. Så är rätt less på att vara gravid nu. Har så ont vissa dagar i kroppen att jag knappt kan röra mig.
Men men det är bara att gilla läget fram tills på Tisdag och se vad som kan göras.

Jag vet att man inte får mycket sömn när bebisarna är födda. Så därför är det extremt viktigt nu att få så mycket sömn som möjligt. Och sen så ska man ju faktiskt orka med förlossningen också!

Vecka 35 (34+3)
Tycker ändå att magen har börjat sjunka nedåt. Har inte såna vansinniga förvärkar/sammandragningar längre vilket är skönt.

Hoppas att alla har en bra dag 💕

Likes

Comments

Lite blandade bilder från semestern :)

Likes

Comments

I söndags så var vi iväg och fiskade, dottern fick ett eget metspö så hon ville så gärna testa det. Så vi drog iväg till Hökensås och fiskade. Även fast vi inte fick fisk så hade vi en trevlig familje stund. Man får ju passa på att göra saker med Nova nu innan tvillingarna kommer.

Likes

Comments

Hej alla.

Hoppas att ni har en bra semester/sommar.

Själv så räknar man dagarna tills bebisarna kommer 🙈 igår var vi på TUL i vecka 33 (32+1). Dom växer på bra vilket är skönt.

Tv1 :1906
Tv2: 2100

Så har ca 4 kg bebis i magen. Inte undra på att man har ont överallt och svårt att sova.

1 Augusti är ett TUL till inbokat så hoppas på att få veta då när man kan få föda.

Likes

Comments

Mitt högra ben är värre än vänstra. Sticker och värker i benet/foten.
Så jag har vanklar istället för vader och anklar. Hela foten är som en ballong. Gör ont att stödja på den. De kom helt plötsligt igår kväll. Går knappt att vicka på fötterna.
Har stödstrumpor men är svårt att få på sig vanliga strumpor för tillfället så får börja använda stödstrumpor nu när Markus går på semester och se om det blir bättre.

Ska till Barnmorskan på måndag så får vi se vad hon säger om det. Och vad jag kan göra för att det ska minska.

Och på Tisdag är det TUL igen. Så hoppas verkligen på ett bättre bemötande denna gången än förra!

Inte dom finaste fötterna 😂 men ja ni ser ju hur dom ser ut!

Likes

Comments