Under dessa 2,3 snart 3 åren har jag lärt mig en hel del.  Man måste se saker från ett barns perspektiv.  Ett barn dömer aldrig dig för att vara en "dålig" mamma utan det rotar sig enbart hos sig själv.  Barn är under ett upplärnings staduim. Lika så du själv.  Man får lära/veta hur dåligt/bra tålamod du har med vissa saker. Dina känslor blir omkull kastade och man känner inte igen sig själv det kallas för Hormoner. Normalt sett så brukar dom försvinna med åren ju äldre barnet blir. 

Min Dotter prövar och trotsar något enormt.  Men samtidigt så växer hon ifrån det. Men oftast är hon lugn och leker bra själv, med sin livliga fantasi om att gå till affären och köpa mjölk.  Bara en sån sak. Hon är en riktig pratkvarn och ren i sitt språk. Jag ska inte skryta att jag har en ängel tvärtom man kan verkligen få tampas med hennes temperament.  Envis och stark.

Att vara mamma är en ära. Men också en stor prövning. Samt en resa på ett spännande liv med massa överraskningar. 

Igår räknade hon till 10 hur många 2,5 åringar gör det? förståndig. Lik sin far med att räkna.  Siffror  lär bli hennes starka sidor.  I allt hon tar sig för så räknar hon. 

Att vara mamma är en stor bedrift. Men man får aldrig glömma bort sig själv. Man är mer än bara en mamma! Man är en vän, en kollega, en syster, en dotter osv. Så ja man är inte bara en mammma. Man måste hitta något annat att göra. Lite egenvård lite tid för sig själv. 

Min egna vård och egna tid är när jag tränar vilket har uteblivet dom senaste veckorna pga sjukdom.

Men det jag vill säga är! Du är ingen dålig mamma! Du är den bästa för ditt barn! Du känner ditt barn och dess behov. Igen annan ska få tycka att du är en dålig mamma. Tänk på att du alltid försöker ditt bästa för ditt barn. Ta hand om varandra.  Älska varandra.  Alla är olika så är också barn.  olika.  Men ändå lika. 

Jag bryr mig inte längre om andras blickar eller om min dotter är stökig under normala principer.  Jag har koll och säger till och pratar och förklarar på ett sätt där hon förstår att hon gjorde fel. Låt barn få vara barn. Sluta begeänsa dom. Inte för att dom ska riva affärer eller springa runt som vildingar på stan det menar jag inte!  Man ska ha koll på sina barn samtidigt som man måste låta dom få utforska det okända.   Dom blir vuxna en dag dom också. 

Ha en underbar dag idag allesammans ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt liv är ingen intresserad av. Men jag ska sitta och lyssna på andras bekymmer vitt och brett! Mina känslor då?  mitt liv?  räknas det ens? Vem ska jag prata med när jag känner mig ensam ledsen och förtvivlad?

För jag känner att ingen orkar bry sig om mig. Är mitt liv så himla ointressant? 
Jag har också blivit sårad av människor av folk som har kallat sig för att vara mina vänner.  eller killar som har skadat mig i det förflutna.

Jag gråter ofta. Mer ofta än vad jag är glad. Låter kanske hemskt.  Jag som har en fin sambo och undrbar dotter.

Men ibland behöver jag också tröst från ett annat håll.

När jag var 16 hände det en sak i mitt liv inte många som vet om det för det är ingen som brytt sig.

Och ikväll insåg jag hur mycket jag ställer upp på "vänner"  som inte ställer upp lika mycket på mig. Tragiskt men sant.

När jag var 19 söp jag skallen av mig och var beredd att möta döden för jag mådde så dåligt av det som hände när jag var 16. Men här står jag fortfarande på jorden 27 år gammal vilket jag är glad för.
För annars hade jag inte levt med denna människa jag lever med. Han är min bästa vän som lyssnar och ställer upp.

jag är inte olycklig på något vis jag är bara sårad av personer i min omgivning som tar mig för givet. 


Likes

Comments

Hej alla läsare


fy vad dålig jag är på att skriva nu förtiden.  Skärpning! 


Men äntligen har jag lyckats klämma in träningen i vardagen igen! Nu jäklar ska jag nå mitt mål till Jul. (65 kg) det är långt dit just nu. men jag ska bannemig klara det. jag var så nära att nå mitt mål förra julen. men jag tappade all motivation i Januari/Februari då jag bara var sjuk.  så gick ner mig totalt i en svacka som har varat tills nyligen.  men nu är det dags att ta nya andetag.


Så därför har jag köpt en kalender där jag skriver upp varje gång jag har tränat samt alla vilodagar.  ett lätt sätt att hålla koll saker och ting.  Jag har även införskaffat nytt tränings material vilket underlättar träningen så att det blir lite mer variation. Jag skrev ju för ett tag sedan om mitt nya instagram konto. Jag har bytt namn så heter nu mera @bodyiz  samma goa innehåll!:)


nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med min Stora Älskling ❤

Likes

Comments

Godmorgon. 
Bloggen har legat på is ett tag.
Jag har nämligen tappat gnistan till att både blogga och träna. Men igår bestämde jag mig för att ta tag i livet igen så därför startade jag ett instagram konto där jag tänker lägga upp min träning och kost bilder.
@Motiveradstyrka för er som vill följa mig där.
Jag ska försöka vara flitig med att lägga upp kontinuerligt med bilder. 
Jag vill kunna motivera andra och vill gärna ha motivation från andra. På så vis kan vi tillsammans hitta rätt balans i livet. Ju fler desto roligare. Jag tycker inte att det är kul att kämpa ensam. Därför öppnade jag detta instagram konto. Så var inte blyga följ gärna! :)

instagram: @Motiveradstyrka

ha en bra dag 😘

Likes

Comments

Lite bilder från 14-17 April.  Snöovädret kom på natten då vi skulle fara hemåt.  De andra dagarna regnade det eller var snöblandat regn. Med lite chans med sol. Men själva helheten var prima!

Likes

Comments

Känns skönt i kroppen nu:)
Äntligen känns det som att jag är tillbaka.

2 pass kvar denna vecka sen 2 dagars vila innan jag kör 5 dagars pass igen 👍

Likes

Comments

Idag börjar min 6 veckors utmaning. 
Inget "socker" dom närmaste veckorna alls.
Så som godis kakor och läsk har bytts ut mot vatten, nötter och frukt samt grönsaker. Och den stora utmaningen blir träning 5 dagar i veckan med vila lördag och söndag. Kommer att bli tufft men jag måste börja någonstans. 

Den 6 April närmar sig och vågen har inte rört sig ett dugg sen December.  Så nu får jag verkligen ligga i för att gå ner åtminstone 2-3 kilon innan. Det är ju pga föekyningar och dålig rutin som gjort att jag har halkat efter totalt. Men nu så har jag tagit meg själv i kragen.  Detta fixar jag lätt!  vad är 6 veckor av ens liv? egentligen inte så mycket alls.

ha en underbar kväll ❤

Likes

Comments

Idag när vi var på Maxi så köpte jag faktiskt en målarbok för vuxna. Har tänkt på det länge nu att jag ska köpa en men aldrig kommit så långt mer än i tanken.

Kan säga att det var väldigt avslappnad och kul att få fylla i med valfria färger och skapa utifrån sin egna fantasi.
Varför ska bladen på blomman vara gröna för?  Varför ska att vara så perfekt hela tiden?

Den känslan bär jag med mig ofta. Jag har jätte svårt när något inte är perfekt.  Typ som att ena gaffeln ligger högre än den andres eller att tandkrämstuben står på ett annat ställe än vad den brukar göra. Rubbar något mina "pefekta" ställen blir jag helt knasig i skallen.  Ja, jag har svårt att slappna av med folk i huset som pillar på mina saker. Jag har sånt behov av att kolla så att allt är helt står på sin plats.  Ja, jag är jobbig med det att jag aldrig kan bara luta mig tillbaka utan måste hela tiden yra runt som en yr höna i mitt egna hem.  Men det är bara sån jag är och det får alla andra anpassa sig till.

Men men åter till målarboken. Jag tror faktiskt att jag har hittat en som passar mig. Om inte annat så kan man alltid köpa någon annan. Hittade en man kan ha när man är ute på resande fot, en kompakt liten målarbok. Funderar faktiskt på att införskaffa den också.  Den kan jag ha med mig när vi åker till sälen och om man får lite långtråkigt så kan man alltid ta fram den och färglägga lite.

Nu ska jag ta en dusch sen krypa ner i sängen och sova. Uppstigning 04.45 imorgon, Börjar 06.00 imorgon käns ju lagom skoj efter denna påskledighet som börjar lida mot sitt slut.

Ha en fin kväll❤

Likes

Comments

jag känner mig som en helt ny människa 😍

Likes

Comments

En perfekt helg tog slut jäkligt fort!
shit asså, äntligen känns det som att jag har hittat en bra tjejkompis om man kan säga så!

Aldrig haft någon sån vän, allt känns så rätt alla pusselbitarna faller på plats. 
Kan vara för att jag har blivit 100 gånger öppnare mot alla nu för tiden. börjar riva murarna runt mig.  Är väl dags för det nu. 

Nu är jag tillräckligt gammal så behöver stabila vänner som jag vet finns där i ur och skur och det känner jag att jag har hittat i denna människa. 

Jag är inte den blyga lilla tjej som inte vågade visa vem jag var. Det gör jag nu! och säger välkommen till mitt nya JAG!.
Äntligen trivs jag med mig själv i andras sällskap så att säga.

Nu är det dags att skapa nya minnen och behålla dom som står mig nära.

Förlåt för en osammanhängande text, jag har varit  vaken sen 03.00 hjärnan börjar bli smör nu. Så ligger i sängen och väntar på John blund ska ta med mig ut i drömmarnas land även denna natt.

Ta hand om er och god natt ❤

Likes

Comments