Ibland känner jag bara för att kasta mobilen i väggen och bara skrika!

Är så trött på orättvisor hit och dit hela tiden.

Det ska vara lika för alla.

Hela mitt liv har jag fått känslan av att folk tycker att jag är jobbig.
Hatar den känslan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

9 år med världens bästa Älskling idag.
Det har verkligen varit turbulenta år men känns som om att vi äntligen är så pass sammansvetsade nu så vi vet vad vi går för.

Vi fick även lägenhet vi var och kikade på i söndags! Så jäkla gött att slippa bo i stugan tills vi får vår permanenta lägenhet!

Nu ska jag och älsklingen lägga oss och se film

Ha de bra där ute 💖

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!! idag gick jag in i vecka 30 (28+0) så underbart! Nu är det så nära så om 8 veckor har vi förhoppningsvis våra bebisar 😍.  Börjar bli nervös över hur det ska gå. Om det blir vaginalt eller snitt.
Även om jag inte vill ha snitt så får jag ändå ha det med i tankarna. Så slipper man bli helt överrumplad över om det blir snitt.

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Godmorgon 😊

Igår fick jag ett positivt besked av min läkare så nu är jag 100% sjukskriven till BF så nu får jag vänta på att Försäkringskassan ska göra sitt arbete och godkänna min sjukskrivning.

Nu kan man mer vara hemma med gott samvete. Klarar inte av att jobba. Var iväg och handlade lite mer bebis prylar igår och på kvällen hade jag så ont att jag knappt kunde gå. Fick ta Alvedon för att kunna somna. Då ska man ju absolut inte jobba.

Jag skrev aldrig om besöket efter TUL. För mig var det en hemsk upplevelse. Läkaren som vi fick kunde knappt svenska var barsk och bara gjorde sitt jobb för sin egna skull satt och tuggade tuggummi under hela undersökningen. Hon svepte bara runt på magen så fick knappt se bebisarna. Som jag har längtat så efter att få se. Inga bilder fick vi utskrivna heller, så en riktigt besvikelse. Sen påstod hob att tv 2 är mycket mindre än tv 1. Men hur mycket fick vi ej veta. Fick absolut ingen information alls. Så gick därifrån irriterad. Sen skulle jag ta urinprov. Så kom en annan sköterska med provsvaret och viftade med det i väntrummet där ett annat par satt. Sköterskan vräker ut sig det blev en 3:a. Vad det stod för hade jag ingen aning om. Så hon gick in till läkaren och pratade, efter en liten stund kom sköterskan ut igen och babblade på ute i väntrummet där det andra paret fortfarande satt. Kändes väldigt oproffsigt gjort av både läkare och sköterska. Skämdes och var ledsen när vi gick därifrån.

3=socker i urinen, så jag läcker ut socker igen! Dom ska alltid hålla på att ta upp min diabetes. Vilket jag tror att jag aldrig hade.
Pga min första barnmorska som pajjade hela min graviditet pga 1 dåligt värde. Efter det har jag legat på normala värden. Nu hade jag precis ätit innan besöket så kan vara de som gav utslag.
Ska på återbesök hos bm nästa vecka så ska jag ta upp allt detta. Och se vad hon säger.

Hade jag haft diabetes under Novas graviditet så skulle hon varit större än vad hon var. Hon föddes i vecka 42
Vägde 3260 och var 48 lång. Kan någon förklara det för mig hur hon kunde väga så lite?? Hon var beräknad 13 december men kom 29 December. Hade hon kommit som hon skulle hade hon inte vägt alls mycket. 100000 tankar i huvudet om diabetesen och hur det kommer sig att hon vägde som hon gjorde.

Är mycket jag ska ta med min bm. Som är mycket bättre än hon jag hade med Nova.

Men iallafall igår så köpte jag amningskudde och två bebis filtar som ska tvättas och läggas i BB väskan.

Hoppas att alla får en bra dag ❤️

Vändbar så vit på ena sidan och grå på andra sidan av märket doomoo. Jag är fullkomligt förälskad i den. Perfekt komfort för både mamma och bebisarna 😍

Likes

Comments

Dagarna börjar ticka neråt med en rysligt takt. Vilket är skönt men skrämmande på samma gång. Men just nu nu vill jag ja tillbaka rörligheten i kroppen. Foglossningen sätter stopp för mycket. Skulle gärna vilja ta promenader. Men får så fasligt ont efteråt. Vissa dagar är det minimalistiskt med rörelser. Så märks absolut att man väntar tvillingar. Kroppen är helt kaput denna gången. Men det med för sig sån otrolig lycka. Vi längtar så mycket tills bebisarna är här. Nova är helt underbar hon kramar om magen och säger "jag älskar er" den ungen har så mycket kärlek. Man blir alldeles varm inombords för då vet man att man har gjort ett bra jobb.

Imorgon ska vi äntligen på TUL. Och efter det blir det ett möte med trygg hansa för att se vad dom har att säga om gravid försäkring.

Alla får ha en bra dag trotts regnet 💖

Likes

Comments

Godmorgon.

Tänkte berätta lite vad som hände i Torsdags.

Började med att vi var iväg på en lägenhets visning. Åker därifrån och känner att jag är hungrig så vi beställer hem mat. Och efter det runt fem tiden börjar jag få sammandragningar så smärtsamma att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men försöker ändå att dölja det för svärmor och svägerskans var på väg hem till oss för att äta lite tårta eftersom att jag fyllde år. Efter att dom åkte så blev de allt värre. Tog en dusch men det hjälpte inte. Så jag ringer till förlossningen och får komma in.

Väl där läggs jag på en säng, dom gör ultraljud och jag blir hyper nervös att något ska vara fel. Men båda hjärtana i magen slår, så jag får en ctg på mig för att se hur bebisar mår. Jag blir undersökt och det tas massa prover.

Alla prover ser bra ut och tappen var fortfarande stängd. Bebisarna mådde bra och var hyperaktiva i magen så var svårt att mäta deras värden på kvällen. Läkarna bestämde iallafall att jag skulle få bli kvar över natten för observation. Men allt vart lugnt över natten. Så på morgonen körde dom yttringar ett ctg och då vart de mycket lättare att läsa av och se hur dom mådde.

Men allt såg bra ut så jag fick åka hem och har varit hemma utan att det har hänt något mer.
Men har det börjat så kommer det väl säkert att fortsätta. Är i vecka 28 (27+6) så går in i vecka 29 imorgon.

Lite flummigt inlägg kanske. Ber om ursäkt för det. Men jsg hoppas att ni förstår ändå! :) ❤️

Fick ju hotellfrukost också 😂

Likes

Comments

Yay nu börjar det närma sig!
Om vi har tur så kommer dom tidigare än beräknat!

Nästa vecka den 13 juni så ska vi på TUL. Ska bli så mysigt att få se sina bebisar igen, har ju inte fått sett dom sen vecka 20. Nu är dom ju förhoppningsvis lite större sen sist.
Längtar så mycket efter våra bebisar 😍

Likes

Comments

Igår fick Nova en egen cykel. En 12" med stödhjul som hon cycklade kanon bra på. Hon var så stolt över att få en ny cykel.

Vi gjorde även årets första rabarberpaj. Även om man inte ska inte äta överdrivet mycket rabarber under graviditeten. Så var det ändå gott.

Nu ska jag och Nova gå ut lite, solen skiner även om det blåser så får man passa på

Ha det bra💖

Likes

Comments

Godmorgon från frukostbordet.
Idag är det 1 juni, herregud vad dom sista månaderna har gått fort.  Inte prata om senaste veckorna. Har redan varit hemma i 2 veckor. Har inte börjat klättra på väggarna än. Har haft mycket att göra ändå. Även fast det är mycket vila inlagt i måste-göra-listan.

Idag ska vi iväg på avslutning på brottningen. Äntligen är denna termin över. Till hösten blir det en hel del förändringar så kommer att kunna ha min älskling hemma mer. Även om han bara är iväg och tränar på tisdagar så är det ändå skönt att få hela veckor tillsammans.

Nu ska jag försöka få i mig frukosten.
Ha en fin dag ❤️

Grekisk yoghurt med jordgubbar och igår var det samma fast med havrefras! :) 👍

Likes

Comments

En fruktsallad med melon och jordgubbar fick bli ett litet mellanmål. Har varit uppe sen tjugo över fem så är sådär lagom trött nu.

Fick skjutsa Nova till förskolan inte för att det gör mig något alls. Hann ju handla på morgonen (det nödvändigaste).

💖

Likes

Comments