Lördagens pass är äntligen avklarat, och nu har jag hela dagen på mig att göra något annat. Jag tycker det är så smidigt att träna tidigt på dagen för då behöver man inte passa några tider. Jag kommer som sagt göra många inlägg som är inriktat på träning, eftersom det är min största hobby och det mesta jag gör på fritiden. Jag vill nå ut till andra att träning är så himla kul, det är så roligt att man själv märker att man förändras och blir bra på något. Träning är inte bara roligt, utan man blir ju starkare och stärker sitt självförtroende.

Dagens pass fick bli ett teknikpass/ styrkepass. Jag fokuserade mycket på powersnatch eftersom det är enligt mig den svåraste övningen inom crossfit. Snatch är vad som på svenska kallas ryck, stången ska i en kontinuerlig rörelse gå från marken till över huvudet.Bänkpress var en annan övning som ingick i dagens pass med, då tog jag runt 30 kg. Ingen höjdare kanske, men det går verkligen framåt och jag känner redan nu att jag har fått ihop lite muskler:). Jag tipsar er att testa crossfit, eller något liknande, ni kommer inte ånga er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis startat min blogg som är mest inriktat på mode och träning. Jag är en tjej på 14 år, snart 15 år som har valt att börja blogga för att dela med mig av min vardag och jag känner att jag har mycket att berätta. Jag älskar att träna, speciellt Crossfit. Det är en träningstil som jag nyligen har börjat med, och jag har blivit så mycket mer motiverad och vill mycket mer inom träningen sen jag började med det. Jag hoppas att ni kommer uppskatta och gilla det jag lägger upp!

Likes

Comments