Godmorgon!
Idag är det en sånhär söndag man bara vill kolla på film och inte göra något alls. Så idag blir det nog bara lite små grejs gjorda. Jag tror jag ska sätta upp hyllan och sedan fixa lite i rummet kanske.
Jag börjar bli halvt förkyld, känner mig lite hängig ont i halsen och lite snuvig. Hoppas det går över snart för att vara sjuk är ju inte de roligaste. Men men någon gång måste man vara sjuk också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem och oj vad jag har ont i benen haha. Först var jag och mamma in på Ikea och köpte bland annat en hylla till mitt rum. Sedan åkte vi till gränby och jag köpte två par jeans ett linne och en brynskugga. Jag köpte viva la divas perfect brow och den är så sjuuuukt bra! Jag förväntade mig inte så sjukt snygga bryn av den men har hört väldigt mycket bra om den så jag blev tvungen att testa den. Om du är nybörjare är den alldeles perfekt kostar inte för mycket och är en lagom "nybörjarpalett" man får med två skuggor, ett vax och en highlighter. Sedan en pincett en borste som ser ut som en mascaraborste (vet inte vad den kallas haha) och en snedställd ögonbrynsborste.
Jeansen jag köpte tycker jag är så sjukt snygga! Gina Tricot har verkligen bra och inte alls dyra jeans. Hittade också ett par tröjor som jag prövade fast köpte inte men de var verkligen jättefina.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Idag ska jag göra ganska mycket. Jag och mamma ska åka in till Uppsala och gå på Ikea och köpa lite möbler sen ska vi shoppa lite kläder. Vi får se var det blir för klädesplagg med tror jag ska leta efter en snygg tröja iallafall. Jag bloggar senare under dagen igen.

Likes

Comments

God kväll! Det här är mitt första inlägg som ni märker, och jag är verkligen inte erfaren om att blogga har aldrig gjort det tidigare så. Men iallafall. Jag heter Amanda jag är 14 blir 15 år i höst. Jag bor en bit utanför Uppsala.

Jag ska försöka blogga minst två gånger i veckan. Vi får se om jag klarar av det. Har ni något tips på hur man sprider sin blogg lite så får ni gärna skicka ett mejl (amandajansson01@gmail.com) eller kikmeddelande (amanda01nr3)eller under i kommentarsfältet.

Likes

Comments