Header
View tracker

Hallååå Elleeer

Tänkte köra en liten update. Nu är vi igång till 100% hör med aktiviteter o en massa. Har idag besökt en megafin park o spelat kubb, riktigt mysigt.

Har fått shoppat lite med men ironiskt nog mest till alla andra utom mej. Allt är så galet billigt här med ju!

Snart så ska vi ha danslektion med, och de ska faktiskt bli riktigt kul.

Känns så skönt o bara kunna gå ut o äta med utan att det kostar skjortan, maten här kostar verkligen ingenting alls, asså allt från 10-50 kr, Max.

Nu ska jag ta o vila mej lite, så hörs vi!

Love, A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallååå eller!

Nu är det bara timmar kvar tills jag sitter på flyget. Allt e packat förutom det absolut sista som ska ner i handbagaget.

I föregår så vart jag inne en vända på Body Shop, o fick med mej så mycket fint.

Nu ska jag faktiskt sova så jag orkar med denna natt- så hörs vi när jag är på flygplatsen nästa gång👋🏻

Love, A

Likes

Comments

View tracker

Hallååå eller!

Dessa dagar har vart obeskrivligt bökiga, har blivit klar med massor i skolan, påbörjat packning, handlat det absolut sista inför resan, och massa annat.
Så ikväll ska det som ska med tvättas o packas då jag inte har någon tid alls innan jag åker o göra detta. Ska också pärla mina hörlurar, för har äntligen hittat vita pärlor. Inga mer kattuppätna hörlurar här inte.

Så har under dagen haft svenska presentation vilket gick bra, vart på gekås en sista vända och så träffade jag Ludde på bussen, så vi pratade lite allmänt bara, härlig människa det.

Nu återstår tvätt o städ innan jag kan sova, så vi hööörs!

Love, A

Likes

Comments

Hallå Elleeer

Startar upp vad som ska bli en bra kväll hos Elisia med lite vin och mat för att sedan dra oss till Heberg.
Får skjuts av Theas pappa, sjukt snällt verkligen. Så nu taggar vi💪🏻

Love, A

Likes

Comments

Hallå Elleeeer

har idag vart med mamma hela dagen, så vi gick först till tandläkaren vilket tog mindre än 5 minuter- så skönt. Sen blev det en sen frukost på espressohouse och sedan åkte vi in till gekås. Behövde lite av de sista småsakerna inför resan, men nu är allt klart! Fick också köpt en sååå snygg resväska, typ i gammalrosa med silvriga detaljer o så. Sen eftersom att min garderob är så gott som tom på vinterkläder, så inhandlade jag också två nya tröjor. Hörlurar åkte också ner i vagnen eftersom att det är Atlas favorit mellanmål. Han har lyckats förstöra 4 par hörlurar, så är lite sådär lagom glad. Men dessa kommer jag hålla hårt i. En powerbank inhandlades också eftersom att jag är expert på att använda upp mitt batteri på mobilen, och är lite nervös för om det kommer hålla hela flygresan eftersom att vi ska byta flyg i Sofia med, så har vi nånna timmar där emellan.

Nu ska jag få undanröjt svenskan från att-göra-listan tänkte jag, och även naturkunskapen om jag hinner/orkar innan jag däckar.

Love, A

Likes

Comments

Hallåå Elleeeer!

Nu så kommer det mycket i samma veva, både bra och jobbigt. Tar det dåliga först, since jag är en pessimist.

 • Svenskuppsats ska skrivas- inte ens påbörjad
 • Naturskunskapsuppsats ska skrivas- inte ens påbörjad
 • Engleska Diagnos/Prov is coming. och jag har ej pluggat
 • Jobb på söndag kväll
 • Känner mig öm, psykiskt utmattad och fysiskt död


Men sen vart det dedär bra

 • Fest på fredag med endast vänner
 • Har blivit av med människor som tydligen endå inte ville ha mig i deras liv
 • Jag har en katt
 • Kommer få en lön som jag verkligen förtjänat
 • Ska till Bulgarien om mindre än två veckor
 • Ska tatuera mig inom en snar framtid
 • Jag har en katt
 • Har inte en enda lektion under morgondagen så skall endast till tandläkaren och efter det fixa här hemma och göra klart punkt 1-3 på den dåliga listan
 • Från ovanstående punkt: Slipper därför skolans äckliga matsalsfisk imorgon


Så just nu ligger jag och socialiserar mig med lite härligt folk. Under dagen har det vart mycket sv/eng, och kroppen är helt förstörd efter alla timmar sittandes. Men- min goa sånglärare Ann flyttade på min sånglektion från imorgon tills idag, därav morgondagens ledighet. Annars skulle jag haft en enda lektion på 30 minuter, och HELL NAAW att jag hade gått upp och duschat o fixat mig för det. Nähe- imorgon är det luffarkläder o sport-bh som gäller.

Nu ska jag återgå till mit slötittande av serier osv.

Love, A


Likes

Comments

Hallååsan

Har jobbar ca 25 timmar denna helg så känner mig helt utsliten. Men som tur för mig så inleds alltid måndagar med körlektion o gitarr inså. Så har i mitt trötta tillstånd bara hängt med typ.

Vart riktigt skönt o komma hem till Atlas igår och har knappt fått sova för det har vart någon som blev så glad att han inte Kunde va still i fem sekunder typ.

Men nu så har vi lunch, och är så hungrig att jag avlider.

Love, A

Likes

Comments

Hallå

Måst fortfarande verkligen inte bra och ska försöka få i mig soppa. Kollar på Harry Potter atm, känns skönt o trilla bort i nån annans värld med lite magi.

Love, A

Likes

Comments

Ligger hemma o har feber, fan asså jag har inte tid med detta när jag har två inlämningar och ett prov på schemat. Ska göra mitt bästa att plugga hemma nu.
Skrev till mammsen att jag vart sjuk, då så fixade hon så jag kunde gå till espressohouse o köpa nåt att äta, since jag är ganska dålig på det när jag inte mår bra. Tack ❤️

Ska nu bara vila och bli frisk. Lite film o youtube med kanske. Men däckar väl mitt i det isåfall för e så galet trött och öm överallt så det är löjligt.

Love, A

Likes

Comments

Hallåå

Ska nu ta bussen hem en stund o vila lite grann, för är så jävla trött verkligen. Har inte en nerv i kroppen som vill vara vaken. Vill verkligen bara få lägga mig ner o sova. Har ont i princip överallt, huvudet ryggen nacken... Listan kan göras lång.

Dagen började allmänt skit och har fått upptryckt i ansiktet att jag inte förtjänar någon form av respekt, utan att jag ens vet vad jag gjort. Allt jag vill är att ta en sabbatsvecka o bara få ligga hemma o glo in i en vägg typ. Bara ligga där o sova o vakna o äta nudlar (som jag vid detta laget börjar bli rätt trött på). Ekonomin har denna månaden gått två kilometer rätt ner i marken känns det som, en äkta klassisk student-nudelmånad är vad detta är.

Möte på möte är uppradat hos vårdcentral, tandläkare, Bup och i skolan och jag har verkligen ingen ork. Hela helgen så ska det jobbas trots att jag hellre hade legat hemma o gråtit på livet. Nej, detta är ingen bra vecka.

Love, A

Likes

Comments