Nu var det ett tag sen! Jag har inte hunnit blogga för jag har varit med kompisar och gjort annat, men nu är jag tillbaka, jag har gått på marken med kompisar igår och bakat idag för att jag ska ha kalas imorgon! Mammas sida av släkten kommer! Nästa vecka drar jag till Paris!

Dagens citat: stay strong

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Igår så bloggade jag inte pågrund av att jag inte han för jag pluggade! Men nu så är det torsdag vilket betyder syslöjd! På sy slöjden ska jag sy en ryggsäck! Sen i eftermiddag ska jag åka och hämta ut mitt pass för att på onsdag åker jag till Paris med pappa! Jippi! Vet därför inte om jag kommer blogga onsdag-söndag nästa vecka! Det kanske kommer ett inlägg varje dag, varannan eller ett på söndag om hur resan var och lite så. Vi får se.

Tänkte köra dagens outfit idag!

jeans: lager 157
Tröja: cassels
Kofta: kappahl


Det var allt för nu!
Au revoir!!!


Dagens citat kommer ikväll

Likes

Comments

Hej igen! Nu har jag kommit hem från dansen och ätit mat! Ni vet när man har lärt sig skriva med höger så går det knappt med vänster. Så är det för Mig i dansen. Jag har lärt mig att göra ett steg med vänster och sen så ska vi göra det med höger i dansen så det är bara att öva öva öva för min del. Imorgon är det onsdag vilket betyder BILD! Det ända som är tråkigt är att vi inte har någon bildlärare

Idag hade vi elevensval då jag hade betong! Två av mina kompisar var så gulliga att rita ett kollage till mig på min fina kartongbit😂😂

Jag har en katt och en ödla och det konstiga är att dem värkar vara bff. Fast vi vågar inte släppa ut ödlan för då kanske han inte överlever, hehe!

Det var allt från mig idag!!
Hejdå!!!😂❤️

Dagens citat: Take me as i am Or watch me as i go❤️❤️

Likes

Comments

Hallå!!!!🦄🦄
Just nu är jag i skolan! Nu ska jag ha so hälsar Emma!! Jag har tråkigt som alltid. Hejdå😂😂😂

Likes

Comments

God morgon allihop! Idag är det tisdagen den 5 september vilket i mitt fall betyder dans och att sova över hos mormor och morfar. Föresten så är det bara 8 dagar kvar tills jag åker till Paris! Woho!! Nu måste jag gå och äta frukost!

Dagens citat: What doesn't Kill you makes you stronger

Likes

Comments

Vad har hänt med världen, det är hat över nästan hela internet, tjejer som inte vågar gå ut för att de är rädda att bli sexuellt överfallen, folk som kommer hem och gråter varje dag efter skolan. Är det så det ska vara? NEJ!!! Jag vet att det inte hjälper att jag som ensam person försöker få stop på allt. Därför så måste allas hjälpas åt. Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att sakerna jag skrev ovanför är fel. En människa ska kunna gå utan för sitt hus utan att vara rädd, kunna gå till skolan/jobb utan att känna en konstig känsla i magen som är oro, kunna vara på internet utan att få hat. Jag vet att jag bara är 13 år, att jag bara är en människa på jorden. Men tillsammans så är vi många fler. Det här måste få ett stop och för att det ska få det måste vi inse att det som händer i världen inte är okej och vi måste kämpa för det som är rätt! Det är även viktigt att dem som har gjort fel förstår det. Jag vet att jag också gjort fel flera gånger, men jag vet om det och kan erkänna det! Det måste ske en förändring!! Jocke och Jonna slutade med youtube på grund av allt hat! Om detta inte får ett slut kommer offentliga personer inte vilja vara offentliga personer, och det är pågrund av allt hat! 

Enligt mig är hat egentligen när någon är så avundsjuk på en person så den gör allt för att få den att se dålig ut och få den att må dåligt så den känner att den är bättre. Men det måste få ett stop bara för att du inte gillar en person eller är avundsjuk på den så ger det dig inte rätten att kränka/mobba den. 

Det måste få ett stop! Punkt slut!

#stoppamobbning #stoppahatet #spridbarakärlek
❤️❤️

Dagens citat: Some People just need a high-fiber
In the face
With a chair

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!!(cringe 😅) här kommer jag skriva om mitt liv och mina beskymmer, ja kommer även ha dagens citat. idag är en sån där skit dag! Pratar inte med min fördetta vän för att hon har sumpat alla chanser hon fick. hon valde att riva sönder den sista på 2 timmar så man såg ju vad hon ville. hon har spillt ut massor privat information om mig som jag sagt till henne på sistonde, hon är även skitdryg hela tiden så orkar inte med henne längre så sa upp den vänskapen man hade haft med henne i många år. men till något positivt!

gick med i Antonias (anty) facebookklubb, är så glad för det den är fylld med så mycket kärlek blir så glad när jag läsar allt. blir så varm i hjärtat för att den är verkligen bara fylld med underbara människor! kommer ta upp något väldigt allvarligt och viktigt imorgon satt läs gärna då

Det var allt för ikväll!!

Dagens citat: Don`t talk about me until you haved talked to me! Don`t underestimate me until you have challange me! Don`t judge me until you know me!

Likes

Comments