Tja! blogg de va ett tag sen jag la upp status men jag kan glädja er här komner ett status.
Jag målat mina naglar i lilla färga är skitnöjd med färgen naglarna blev skitsnygg jag känner mej jätteglad nöjd idag! idag har dagen vart lärorikt dag träffat en kurator snacka hur de leva som transsexull vad bra tänka på vad ska man göra inte göra lite sånt nu har jag hennes mobilnummer om jag har lite frågor jag vill ställa henne ju! hon va lätt snacka med man fick lära sig ganska mycket blev väldig lärorikt jag blev väldigt klokt av möte jag hade i Göteborg oss RFSL dom är jätteduktig på de dom göra, de kostar bara 100 kr om året bli medlem oss dom de ju inte så dyrt tycker inte jag ju.. Jag glad lycklig för fått gå på de möte ju känner mej stolt nöjd efter möte ju.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja blogg! imorse va jag glad och spidda kändes som en jättebra dag och ingenting skulle kunna gå fel ju men i eftermiddag mådde jag helt oki när klocka blev typ 18:20  så ringer mamma hakar på mej om att blablabla om att jag inte får va transsexull och hon tro att jag kommer ångrar mej. Jag göra mitt största misstag sa hon när vi snacka i luren jag sa att jag göra inte mitt största misstag jag har valt de är nöja med mitt va ju!! hon sa vad vill du ha om du inte göra korering då blev jag ångestfyllt ledsen och arg inommej, jag har en underbara vän som försöka trösta mej finns vid min sida stöttar tröstar när jag inte vill ha någon tröst eller stöttade men jag bad om ett tack enda till henne så snäll kompis svårt hitta hon är så underbara bäst min tjejkompis tack vare henne gjort jag ingen självskad på mej själv och hon lugnade ner ångest lite ilskan med ju.. Jag älskar henne  över hela mitt hjärtat själ utan henne hade jag inte veta vad jag hade gjort ikväll ju! enda jag mina föräldrar bestämmt ingen som höra av sig till mej förens den 15 december ju med ett svara ju enda ringa mamma inte lyssnar på vad vi bestämde på möte igår känns ju inte snällt mot mej tack vare mamma min kväll förstörd ju men min tjejkompis rädd min kväll lite tack vare henne jag lite lugn och mår helt oki ju.

Likes

Comments

Jag hade möte med mina föräldrar om att jag transsexull lesbisk att jag tjej så! men de börja de med imorse hade jag klump i magen av ångest och hade panikångest hela dagen va orolig panikslagen men när möte börja blev de ganska humörsvängningar mycket känslor som pendlade och jag blev lite ledsen sur min föräldrar anklagar mej för jag hitta på och att jag drömde det men sanningen detta är verklig ingen dröm de min sanninga och mina föräldrar förnekat allting sa att jag ljuger tänka på vårt kultur men tänka på mej sa jag hur jag känner mej och mår dom försatte tricka ner mej i bott hela tiden men jag forsatte visa att jag va starkare inte svag som dom vill få mej och göra ju.. de 15 december får jag reda på om jag är föräldrar lös eller inte för dom kunde inte ge mej svara direkt ju men dom lovar den 15 får jag vet om jag är föräldrarlös eller inte, just jag 1000 kilo lättar när jag har öppna mej berätta vem jag att jag är en tjej ju känns allting lättar nu ju.

Likes

Comments

3 december! när man har ångest en hela söndag ångest.. Jag ångest för jag orolig för att göra mötet med mina föräldrar som imorgon som göra jag ångest och känns som jag orolig och kräkningar känns som jag får ut Selma i halsen och jätteklump i magen och känns som jag käka 4 familjepizza i magen, blir ledsen idag pressa dom mej att jag skulle berätta va mötet skulle va ju... Jag kännde mig pressa ledsen jag hota med polisen få tyst på dom!! annars hade dom tjata bli arg på dom jag va tvungen gå innan jag hade fått adhd utbråt ju.. så  jag blir glad samtidigt ledsen när jag underbar granne och söt pojkvän till granne som finns och trösta mej så gott dom kan ju!! Blir glad när man har så söt snäll vänner som trösta så gott dom kan ju, dom ledsen och förbannad pojkvän mamma bråkar med dom enda tröstar dom mej de så äkta vänner ska va ju livet vore ingenting utan dom ju..ta hand om er va rätt om varandra hoppas ni har en underbara kväll friar första advent tänder ljus myser med familjer och vänner släktingar.

Likes

Comments

Tja Jag kille som ska bli transsexull jag född som kille man vill va en tjej och jag ska korering mej för bli tjej jag är lesbisk transsexull och jag väntar i 4 månader för att träffa psykolog för bli godkände för att göra korering men just väntar jag på att de blir måndag så jag kan ha möte med min föräldrar säga jag transsexull öppna mej min föräldrar svårt accepterar mej för jag må testa don dom blir riktig förbannad på mej ber mej om jag inte deras barn om jag med i prid/hbtq värden, Jag diagnoser som heter adhd autism ångest depression utvecklingsstörning social förbi sömnproblem…jag aldrig blivit accepterar av en del av samhället för att jag har diagnoser och jag är född fel skön jag är transsexull lesbisk!! Min namn just nu är lawin men min framtid namn är Amanda så kalla mej Amanda se mej som tjej inte som kille är ni snäll mot mej, jag lite förärliga men de sa jag aldrig skulle ljuga om söka uppmärksamhet men de sant jag blivit våldtag 3 gånger av 5 killar varje gånga jag drogs med i bilden en gånga va pistol med i bilden en gånga!! Jag vart mobbad på skola och på Internet jag diagnoser folk svårt accepterar min brister i mina diagnoser dom tycker dom jobbig många tycker jag omogen.. jag svårt att få vänner och kärlek bli accepterar i samhället, Jag svårt kom inne i arbetslivet och jag kämpar varje dag för bli accepterar i samhället..min föräldrar hatar mej sen 15 år tillbaka!! Ta hand om er va rädd om varandra ha underbara kväll och natt hoppas ni mår bäst.

Likes

Comments