Header

En vanlig vecka börjar gå mot sitt slut. Dock en ganska mysig sådan. Ute ligger världen täckt i snö, vit och tung. Som om tiden frusit tillsammans med de löv som överlevt höstvädret har den varit vindstilla och knäpptyst. Men förmodligen inte länge till, märker redan nu hur blåsten och regnet smugit sig på igen och hur snön har börjat töa.

Fredan är här och jag välkomnar den med öppna armar, så behövlig. Dock kommer den nog inte att bli så lugn som jag önskat. Julgranar och pepparkakshus tillsammans med stressen över prov och uppsatser som strösslats över de sista tre skoldagarna innan avslutningen nästa vecka, är inte en bra kombo. Kommer att tvingas välja mellan ångesten över att behöva spendera tid på skolans påhitt till arbeten under helgen som skulle fyllas med mysiga julförberedelserna, eller ångesten över att inte göra dom alls. Vi får se hur det blir.

Puss på er


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Morgonen började med en försovning på tre timmar, heja mig. Känns verkligen som en typisk måndag, vaknade strax innan halv nio i panik och insåg att min första lektion redan hade börjat. Om det sen inte vore nog så inser jag snart att jag skickat min desperata rop på hjälp (i form av ett sms) till min mentor där jag förklarar att jag är sen, till fel nummer. Lagom pinsamt, har ingen aning om vem det kom till. Får hoppas på att resten av veckan blir bättre.

Likes

Comments

Igår va det min födelsedag(!!), ett år äldre men i vanlig ordning känner jag mig precis likadan som jag gjorde dagen innan. Har haft en jättemysig helg tillsammans med familj och släkt som kom och firade mig och min syster, brukar utav oklara anledningar aldrig referera till henne som min tvilling men blir påmind om att hon är det varje födelsedag. Eftersom att många utav mina vänner just nu är bortresta pga studier så blir det förmodligen inget firande med dom tyvärr, men har fått jättefina grattishälsningar och en del oförberädda sånger på telefon så är mer än nöjd.

Nu har jag artonårsdagen att se fram emot nästa år, är inne på dag 1 av nedräkningen dit.

Puss och kram på er

Likes

Comments

Sen får vi sommarlov! Är så trött på det gråa vädret och att ständigt vara lite frusen, det går ut över både psyket och klädvalet tyvärr. Är osäker på vilket av dom som gör mig mest otålig inför att det ska bli varmt igen, kanske tillför dom lika mycket längtan båda två. När det väl blir kallt ger jag helt upp på min garderob och av ren lathet och olust ger jag vika för bekvämligheten, resultatet blir kofta... varje dag... En situation som jag inte är helt nöjd med om jag får erkänna det. Längtar till de lätta kläderna och en större variation i valet av dom, börjar verkligen bli trött på tjocktröjor och jeans nu. Tyvärr är vi ju bara några veckor in i kylan, så för mig blir det väll bara att stå ut de kommande månaderna innan temperaturen börjar stiga igen och orken kommer tillbaks.

Hoppas att ni får ett fortsatt bra farsdag<3

Likes

Comments