(New in från Puma)

Är så kär i dessa nya träningsskorna, älskar verkligen mönstret på dom! Nu längtar jag verkligen till vår och sommaren så att man kan klä sig lite lättare och äntligen får slippa alla tunga vinterkläder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har ni hört om appen VSCO? Jag har själv haft den ett tag och jag kan inte låta bli att älska den! Om ni inte vet vad det är så är det ungefär som Instagram, hälften bildbehandlings program och hälften uppdaterat flöde. Även om jag är mycket mer aktiv på Instagram så tycker jag personligen att VSCO är mycket snyggare gjord, och mycket mer i min stil. Appen är stilren och det är lätt för dig att få känslan som du själv vill ha på ditt flöde och på din profil. Själv använder jag appen främst till att beskära och redigera alla bilder som jag senare lägger upp här på bloggen och på Instagram, men också till att lägga upp många av dom bilderna som inte kommer upp på andra sociala nätverk.

Jag har förresten en tanke om att gör om detta till endast en bildblogg? Skulle de vara något? Jag är ju mer intresserad av att dela med mig av mina bilder som jag tar så tänkte att de nog skulle falla mig enklare att hålla bloggen vid liv om jag gjorde så.

Glöm inte att kika in min profil på VSCO! Lägger en länk här så kan ni gå in och kolla, annars så får ni ha en fortsatt bra helg!!

Likes

Comments

Här kommer en liten teaser på vad som kommer att publiceras här i framtiden. Jag vet inte om någon har märkt det men har haft sidan privat ett tag nu efter att jag bestämt mig för att genomgå en liten förändring här, resultatet blev att jag nu börjar på ett nytt blad. En ny fräsch start där jag ska försöka göra allt lite mer noggrant och lägga ner mer tid i det hela. Hoppas att ni är lika förväntansfulla som jag är!

Likes

Comments