Header

...sen sticker jag från kalla, regniga Sverige. Visserligen till ett kanske lika kallt och regnigt London, men iallafall till staden med vännerna.

Resan börjar egentligen redan imorgon med start direkt efter skolan då resan mot skåneland tar fart, där spenderar jag natten för att sedan på fredagsmorgon ta tåget över till Köpenhamn och Kastrup. Packa började jag för övrigt göra ikväll, sådär smart då mina väskor körs iväg redan vid sju imorgonbitti. Så är ju lite stressigt nu av anledningen att jag har lite läxor som måste bli gjorda ikväll med, men men får skylla mig själv.

Den sista eftermiddagen i Sverige på några dagar spenderades med min numera tvättrena estetsyster innan jag ikväll säger hejdå till la famiglia, puss puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade inte kunnat bli mer nöjd med mitt schema iår, med två ordentliga sovmornar i veckan kan jag verkligen inte klaga. För mig känns det nästan som att bara har skola tre dagar i veckan. Helg lördag och söndag, upp tidigt på måndagen, sedan har jag bara en lektion (idrott) på tisdagen som ligger mellan tjugo i två och tio över tre. Efter det är det upp tidigt på onsdagen igen till italienskan och så en till sovmorgon på torsdagen då jag inte börjar förens tjugo i tolv, och till sist avslutas veckan med en halvtidig skoldag på fredagen som börjar vid halv tio. Helt underbart om ni frågar mig.

Dock brukar jag för det mesta inte utnyttja dom sena mornarna till att sova, aldrig faktiskt. Ibland tar jag mig ut och springen någon kilometer innan frukosten och ibland blir det bara att jag äter extra långsamt, kanske att man till och med lyxar till det lite med att baka scones. Älskar verkligen att gå upp tidigt och bara kunna ta det lugnt, framförallt finns det ju någon ro i att vara i det ljuset som bara finns under de där första soltimmarna på dagen. Den perfekta dagen hade ju börjat med att man vaknade vid tju och va helt utvilad, men tyvärr händer ju aldrig det.

Hösten har verkligen kommit nu med, nu är det bara kallt, kallt, kallt. Något som jag inte va riktigt förberedd på, har varken vinterjacka eller varma skor (spoiler, ni ser nivån på skorna på bilderna ovan). Löven påminner lite om konfettin som ligger kvar på golvet när festen är slut, längtar redan till sommaren nästa år.

Likes

Comments

Äntligen en lugn helg utan allt för mycket efter än i skolan, har funnit alldeles för få av dom de senaste två månaderna.


Nu har packningen inför London börjat närma sig och jag har behövt börja planera lite vad man ska ha med sig, lättare sagt än gjort kan man säga. Man vill ju inte packa för mycket så att man inte får platts med de man köpt sen när det bär av hem igen, så kommer ju klart att bli svårt. Måste verkligen ringa någon av dom som är där nere så att jag får reda på lite mer hur vädret är, men det är väll ganska likt som här i sverige kan jag tänka mig(?). Oavsett, bra väder eller inte, ser jag så mycket fram emot att äntligen få träffa alla igen, har saknat dom så mycket dom här 6 veckorna. Tyvärr kommer jag ju bara att träffa dom som åkt till just London och inte de europaelever som åkt till varken Paris eller Madrid, väldigt synd såklart saknar dom lika mycket.

Saknar verkligen att ha folk här i Halmstad att kunna hitta på saker med, kommer inte ut ens i närheten så mycket som innan de åkte iväg, tyvärr. Något som såklart förhoppningsvis förändras, man vet ju aldrig. Fick ju en ny klass nu igen efter sommaren med en massa fina människor i. Men tills vidare längtar jag verklighet till att få träffa lite känt folk igen och umgås med gamla vänner.

Puss på er<33

Likes

Comments

Fredag(!!) äntligen, det har känts som att denna skolveckan aldrig skulle ta slut. Måndag och tisdag gick åt till att skriva färdigt de redovisningar och diskusionsmaterial som skulle framföras på onsdagen, så skönt att ha det gjort. Man kan ju inget annat än att älska alla de uppgifter lärarna slänger på än... right. De senaste veckorna har dom verkligen lyckats med att sätta alla stora prov, inlämningar och annat på exakt samma dag.


Igår (torsdag) va jag på Wapnö gods med klassen, en helt okej utflykt om man bortser från det typiskt svenska vädret. Kanske blåsigaste dagen iår om ni frågar mig, frös som en idiot men slapp iallafall regnet.

Likes

Comments