Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan på er! Gårdagen var verkligen kanon bra, spenderade midsommar tillsammans med min familj på pappas sida. Vi hade bra väder, det var varmt men ändå mulet. Skulle det vart sol skulle jag nog tuppat av, haha. Men idag ska jag försöka ta lite bilder i skogen. Får se hur det går, det är ju så mycket mygg.. Sen får jag se vart dagen tar mig. Men hoppas att ni får en bra dag så hörs vi, kram!

  • Filed under: DAILY

Likes

Comments

Asså hur snygga är inte dessa solglasögon som jag har köpt nu i veckan? Tycker att det är så snyggt med lite rundare solglasögon. Är så nöjd!

  • Filed under: NEW IN

Likes

Comments

Hejsan! Ligger i sängen och kopplar av nu ett tag, är helt slut. Hade varma kläder på mig och cyklade iväg mot körskolan, trodde inte att det skulle vara så varmt. Och sen efter körskolan vart det storstädning, så måste bara koppla av en stund nu haha. Sen ska jag nog gå ut och vara med min bror. Imorgon blir det ett tidsinställt inlägg då jag inte kommer hinna blogga för att jag kommer inte vara hemma då det är midsommar. Hoppas att ni får en bra midsommar, kram!

  • Filed under: DAILY

Likes

Comments

Eftersom att jag tycker att svart är så snyggt att klä sig i så gjorde jag ett helt collage med bara svart. Det blir även snyggt med silverdetaljerna till som finns på klockan och väskan!

Inlägget innehåller annonslänkar.

  • Filed under: STYLE

Likes

Comments