• Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Inte dom bästa bilderna men då dom ville att man skulle ha telefon avstängd medans revyn var igång så orkade jag inte heller ta upp den och fota. Men som sagt så var vi och såg på Risliamatörerna igår. Det är sista gången i år dom håller i revyn som har funnits i 35 år nu. Lite synd att dom ska sluta då dom var så bra men allt har väl sitt slut nån gång. Men kvällen bjöd på god mat och bra underhållning. En bra kväll helt enkelt.

Nu idag så ä vi hemma i Åmsele då vi for hem hit i fredags för vi skulle se på revyn igår. Det har varit väldigt fint väder här både igår och idag, men kallt är det då det är kring -20 grader ute. Idag blir det till att hälsa på farmor och farfar då det var så pass länge sen jag var hemma i byn. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi ska iallafall hem till Umeå senare ikvälll.

  • Filed under: mys, Vardag

Likes

Comments

Köpte denna igår på stan efter jobbet. Har hört väldigt bra om denna så jag vart sugen på att prova den här primern.

Likes

Comments

Gofrullen ↑

Hej på er! Dagens väder har varit jätte dåligt. Det har i princip varit snöstorm hela dagen. Traktorerna har varit ute och skottat hela tiden utan lugn och många olyckor har inträffat idag då det också varit halkigt på vägen. Mellan alla brukare så har jag sett några olyckor i trafiken både med linjetrafiken och vanliga trafikanter. Annars har det gått ganska bra.

Jag längtar lite grann till helgen då familjen ska å titta på revy. Det klassiska problemet då är att jag inte vet vilka kläder jag ska ha. Jag får fortsätta fundera på det och se om jag hittar nogot som passar.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit jobb som gäller. Jag lyckades även försova mig så det blev en väldigt stressig morgon. Ingen bra start på dagen med andra ord. Lyckades arbeta ihop det så vi kom i fas under dagen som tur var. Annars så fick jag ett besked om att läsa upp naturkunskap 2 där jag blev antagen till kursen. Så nu kommer jag att börja plugga lite grann igen. Annars så har jag gjort stekt rödspätta och potatismos till middag idag, gott var det! Och suttit hela kvällen på Skype med Emelia. Välbehövligt samtal är det alltid med den pinglan.

Igår och i förrgår var jag ledig men det blev en tur till vårdcentralen då jag misstänkte att jag har haft uvi i en vecka medans jag var sjuk. Misstankarna var rätt så nu äter jag en penicillinkur. Aja hoppas det försvinner nu!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!
Idag blev det till att jobba en sväng mellan 7-13. Det var en ganska lugn dag vilket är ganska skönt, speciellt då man har varit sjuk ett tag. Annars blev det även en tur till affären för lite mathandling med älskling då han slutade jobbet och nu ska vi mysa framför soffan för lite serier.


Likes

Comments

Detta var det jag fick med mig hem igår. Köpte även en navelpiercing som ser ut som en trollslända.

Likes

Comments

Hej på er! i veckan har jag inte gjort så mycket då jag har varit sjuk. Så jag har tagit det lugnt och sett på en massa serier istället. Annars idag så känner jag mig piggare så det blev en tur på Avion då Emelia va här i stan med sina päron. Jag fick då med mig en del saker hem som ni kan få se i ett annat inlägg framöver. På Avion så fick jag även träffa en del ansikten som man kände igen, vilket är så kul!

All energi har nu försvunnit och jag känner att huvudvärken är på ingång så jag ska bara lägga mig i soffan framför tv:n och ta det lugnt av den resterande kvällen. Hoppas ni alla får en bra fredagskväll!

Likes

Comments

September: Den här månaden började jag att må sämre. Jag började tappa bort mig själv lite då jag inte jobbade eller gick i skolan. Jag låg ganska många dagar och va ledsen över allt och hade ingen ork till nånting. Det som fick mig på bättre humör var att vara hemma och jaga då även älgjaktssäsongen började. Då jag var ute och jagade så fick jag tankarna på något annat.

Vi for även och plockade äpplen i Hemmingen med farmor och så blev det kräftor med mormor. Annars jagade jag för det mesta hela månaden.

Oktober: Under oktober månad mådde jag fortfarande dåligt. Jakten fortsatte också en stund vilket jag var borta på ganska mycket. Jag var även sjuk en del här också vilket också var mindre kul. Även om jag var sjuk så gjorde jag saker ändå. Jag var med Josse och Marre där vi hade en tjejkväll samt träffade Marres nya hund. Efter det blev det även Halloween vilket firades i Vännäs. Jag var även sjuk då så jag var inte så himla taggad.
November: I november Började jag att må bättre. .Besökte morfars grav på alla helgons dag och tände ett ljus för han. Älgjakten gick även mot sitt slut då väderomsättningarna blev ett problem. Emelia var även här i stan en stund och hälsade på vilket blev en tur på stan. Jag for även till Lycksele och va med Emelia vilket alltid är välbehövligt då man får prata ut om allt och inget med varandra. I slutet av November fick jag även börja på inskolning på mitt nya jobb på Lottas omsorg.
December: December var en bra månad. Jag har jobbat hela månaden och jag har faktiskt mått bra. Jag har varit på julmarknad på min gamla skola där jag träffade en del klasskompisar samt lärare. har även haft julmys där vi bakat lussebullar och pepparkakshus och köpt julklappar. Sen blev det Julafton och det firade jag med Alex familj i år. Det var väldigt mysigt och en väldigt rolig kväll. Sen blev det nyår vilket firades här i lägenheten med mina och Alex vänner. Det ä tredje nyåret jag har fått fira med min älskling.

2016 har bjudit på en massa med- och motgångar. Men i stora drag har 2016 varit ett bra år.

  • Filed under: Minnen

Likes

Comments