View tracker
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej på er!

Idag är jag ledig samt imorgon. Sen ska jag få börja och fara på turer själv på lördag och söndag. Igår jobbade jag även dag så då hann jag med bussen till vindeln så att jag kunde fara hem till mamma och pappa nu medans jag är ledig.

Jag har hunnit he in ved idag samt att jag ska gå ner i källaren och stapla upp det också. Sen ska jag få äran att laga middag här då alla jobbar eller är i skolan. Sen blir det även till att fara och fira min lilla kusin Joel som fyller år. Så ser dagens planer ut.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! ännu en vecka har gått och nu är det redan andra advent. I helgen så blev det lite blandad kompott av saker. På fredan efter jobbet blev det fest hos Kristin och Kalle. Elin hade kommit hit så hon stannade över hos mig.
På lördan så for Jag och Elin och shoppade på Avion. Hittade bland annat en del julklappar till Älskling samt att ja köpte hans lillebrors julklapp också. Resterande av kvällen blev det filmmys med julmust.

På söndan och även andra advent så blev det en julmysdag. Vi började med att stöda och plocka undan lite i lägenheten. Sen for vi till rusta och köpte julklappspapper och andra behövliga saker så som tejp, snöre och så. Blev även en tur på Ica för att handla ingredienser till lussekatter. Blev ochså en sväng på burger king innan vi for. Väl hemma satte vi igång med julmusik och sen börjde bakandet. Vi hade även köpt ett pepparkakshus som vi satte ihop och dekorerade. Så den kvällen var väldigt mysig.

Idag har jag sovmorgon då jag börjar kl 1 och slutar halv 10 ikväll. Ska försöka ta en snabbis med dammsugaren och även diska innan jag far.


Likes

Comments

View tracker

Alla bilder kommer från Weheartit
  • Filed under: inspo

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen har jag fått ett jobb! är just nu på inskolning på Lottas omsorg här i stan. Kommer nu mera att jobba inom hemtjänsten, vilket är helt okej för mig. Tycker att alla gamlingar är trevliga och snälla. Som sagt så är jag på inskolning och därför har jag varit lite inaktiv här. Men ändå så skönt att äntligen ha ett jobb! Jag fick börja i onsdags och jag ska även inskolas imorgon.

Förövrigt så har jag inte gjort så mycket. Lagat mat när jag kommit hem och städat lite. Resterande av tiden har jag tagit det lugnt.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Ikväll är jag väldigt ambitiös då det gäller maten. Jag gör nämligen palt. Det brukar ta sin lilla tid men det är så gott! En utav mina favoriter när det gäller mat faktiskt.

Likes

Comments

Hej på er! Idag så är det åter igen en ny vecka. Min morgon börjades med att en från Lottas omsorg ringde till mig och frågade ifall jag kunde tänka mig att jobba inom hemtjänsten. De kan jag, så jag for dit och fick prata och berätta lite om mig själv och så. Efter det for jag ner till stan för att försöka hitta en svart marmorplatta. Tyvärr va dom slut så jag köpte en tillfällig dekorplatta med kanter. Får hoppas att dom får in en snart så jag kan byta ut den. Annars så är det julpyntat här i lägenheten. Det gjorde jag igår när jag kom hit. Så nu är det julfint och mysigt här

Likes

Comments

Hej på er! förlåt för dålig uppdatering Men jag har som aldrig riktigt haft tid att sitta vid datorn då jag alltid har gjort något. I torsdags for jag och Alex till Nordmaling och stannade över där tills på fredag. Vi tog tåget in till stan vid 5 tiden och sen fick jag fortsätta med att åka buss från stan till Vindeln. I vindeln hämtade pappa oss och sen for vi hem till byn.

På lördan har det inte varit en lugn stund på hela dagen. Vi har städat och städat och pyntat i hela huset. Vi flyttade om en garderob för att granen skulle stå där och vi har rensat igenom en del saker i huset. Det blev även snöskottning hos farmor och farfar på kvällen. När vi hade fått det ganska klart i huset så drack vi glögg. Det blev en sen kväll då vi ha hållit på å fixa ända tills klockan 10-11 på kvällen.

Idag är det första advent och nu har nedräkningen börjat till jul. Jag vet jag inte riktigt vad som står på schemat idag. Det blir antagligen till att hjälpa mamma och julpynta lite mer i huset. Det blev ingen jakt i helgen heller då det är skare på snön och det är inte så snällt mot hundarnas tassar. Tror att det inte blir nå mer jakt då det börjar bli ganska sent nu + i december månad brukar man ha det ganska fullt upp med julbestyr och sådant.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hej på er! Igår blev det att gå en liten sväng med kära syster på stan. Efter det for jag iväg till Lycksele för att fara till Emelia. Där blev det pizza till middag och det är nog den godaste pizza jag vet, rensouvaspizza med kantareller. Sen bestämde vi oss väldigt snabbt för att fara och gymma innan gymmet stängdes. Mycket bra kombo med gym och pizza haha. Därefter blev det Paradise Hotel och sen sängläge.

Idag har jag åkt hem och just nu håller jag och Alex på att tvätta. Ska försöka få bort det då vi ska hem till Alexs päron.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments