Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, det har hänt och händer mycket saker i mitt liv nu. Men nu ska jag försöka skriva så mycket som jag orkar och hinner. När jag starta bloggen skulle den handla om mobbningen, utanförskap, vännner, familj och vem är du?

Jag kommer fortfarande försöka skriva om det, fast de är svårt men de känns att jag behöver få ut allt och skriva av mig på nåt sätt. Mer och mer kommer det nog handla om min sista tid nu och min resa jag har verkligen har framöver.

För att jag är gravid ❤️ de har inte varit lätt med nu börjar det känns helt underbart:). Så kommer försöka skriva allt från de positiva testet till att behålla barnet, pojkvännen som de är komplicerat med till att just bara vara överlycklig. Min lilla resa, tankar, känslor mm.
Och såklart resan framåt tills lilla miraklet kommer❤️

Hoppas ni vill läsa och följa, de är bara att skriva om ni undrar över något:)
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Jag trodde det skulle bli lätt att skriva om mina tankar, känslor och de jag fortfarande kämpar med, bra och dåligt. Jag sitter framför datorn, har tusentals tankar om saker, känslor jag vill skriva, dela med mig av och hjälpa andra med samma "problem". Jag trycker ner första tangenten och det blir blackout i min f* hjärna.

Så svårt, för jag vill detta så mycket skriva om allt, mitt liv svart på vitt, jag behöver det! Känner inte att det svårt att alla kommer att veta hur jag har mått, mina tankar och allt i mitt liv. Det är någonting annat.. tror det är att få ner det i en sammanhängande text som inte handlar om allt på en gång utan att försöka sära på allt, skriva om en sak i taget.

En stor utmaning som jag insåg nu!!

Juste nu inom mig säger min "dåliga" röst "du kan inte ens skriva, hur ska du kunna blogga, ingen kommer att läsa" denna röst har jag kämpat med att överrösta med min "bra" röst så länge jag kommer ihåg. Det var nog i Miami som jag insåg på riktigt att man har två röster, en dålig och en bra som jag beskriver de för mig själv.

Efter den resan, börja jag tänka mer på hur jag resonera i många sammanhang, ställer mig frågan vem bestämde det här beslutet BAD/GOOD Voice och varför, hur resonera min inre röst. Det är sjuk hur jag tänker om allt!

Börja läsa denna bok i somras 👉 Bemästra din inre röst 👈 kan verkligen rekommendera den!

Keep fight

Den här gånger kommer jag inte låta den "dåliga" rösten få bestäma😃😃 jag kommer fortsätta blogga😜😃😃😃

Måndag, en ny vecka :) nya möjligheter


Likes

Comments
WORK YOUR HARDEST
THINK YOUR SMARTEST
DREAM YOUR BIGGEST
BE YOUR GRETEST
LOVE YOUR FULLEST
SMILE YOUR BRIGHTESTSTAY STRONG 💕

Likes

Comments

Jag heter Amanda är 20 år, bor 10mil norr om Stockholm på landet. Uppväxt hela mitt liv på en bond/släkt gård med min mamma, pappa och lilla syster. Har haft alla djur du kan tänka dig men nu har jag en egen hund, en borde collie som heter Messi som är 2år.

Jag älskar att upptäcka världen och har gjort några större resor, som jag tycker alla borde göra:)

Jag gjorde mitt gymnasium arbete som volontär med aprehabilitering (markattor) i Sydafrika ca 5h norr om Johannesburg. Jag åkte helt ensam och var där 2mån sen kom min mamma ner och vi åkte runt 3v, sola och bada. Jag lärde mig så mycket om mig själv!!!

Jag åkte till Miami Beach 1 mån i vintras och prova på att plugga Engelska på en av EF skolorna, åkte också själv! Jag lärde känna många nya vänner. Det var dom bästa engelska lärarna jag har haft. Synd bara att det är så dyrt, skulle vilja vara där 4-6mån så man lärs sig helt och håller att prata flytande engelska..
Den här resan var en utmaning för mig, jag hatade engelska i skolan, känner mig totalt obekväm att prata engelska, har ju även jobbigt att prata svenska inför andra och har svårt att våga bjuda på sig själv, träffa nya vänner och på engelska. Sjukt jobbigt.
Men jag vill utmana mig själv.. Bevisa för mig själv att jag kan om jag verkligen vill och tror på själv.

Det har varit en lång väg inom mig dit jag är idag!

I Augusti åkte jag på Ida Wargs tränings resa till Thailand. Själv också haha:) jag och några andra tjejer åkte tillsammans från Arlanda. Det var spännade. Jag intresse anmälde mig lite spontant, dagarna efter ringde Idas agent upp och fråga vill du åka med;) hade inte tänkte någonting. Men jag sa absolut jag hänger med.
Det ångrar jag inte en sekund av, det var den bästa resan :) så jäkla roligt.
Jag var verkligen i paradiset 3 veckor:)

Lev livet, var spontan, allt går att lösa med lite positivt tänkande!!!
😃😃😃❤️


BE PROUD AND BE YOURSELF
Glad Lördag😄Likes

Comments

Dont let It
Break You, No
Matter How
Hard It Gets,
Life Goes On!

Happy
❤️Friday

  • 109 Readers

Likes

Comments

Hej.

Mitt första inlägg, Yeeh :) Du undrar säkert vad exakt du kommer kunna läsa här? Det senast året har varit upp och ner psykiskt för mig eller väldigt länge i mitt liv, min självkänsla, självförtroende, hur jag ser på mig själv, andra ser på mig. Det har varit hemskt. Oftast så vet inte många människor runt dig hur du mår, för du visar ju aldrig det, för mig är det verkligen så. Efter många tankar fram och tillbaka så bestämde jag mig att börja blogga om hur jag mår inom mig, mina tankar, vad har jag kämpat med och kämpar med fortfarande. För jag vet att många många tjejer i min ålder mår lika,!känner sig ensam i sina tankar, känslor och Ja hatar livet ibland. Därför vill jag skriva om hur jag upplever saker/situationer, mina tankar, erfarenheter och en plats för alla att dela med sig av sina tankar, frågor och vi alla kan tillsammans hjälpa varandra.

Jag kommer också skriva mycket om skoltiden, mobbning, utanförskap, familjen, vänner :) Ja lite om allt som påverkar Vem Är Du!! 

Jag ler när jag skriver detta, det är så sjukt att jag vågar dela med mig av Mig. Har alltid haft svårt att uttrycka hur jag känner och speciellt sätta ord på mina känslor. Denna blogg kommer vara en utmaning för mig, som jag är bredd att ta.

Det är så mycket jag vill säga till dig nu som läser! Jag får vänta......

Puss!

BELIVE


Likes

Comments