Stannade till på Ica påväg hem från nagelteknologin och sprang på 2 stora buketter med eukalyptus. Detta för 50 kr. Enkla och stilrena blommor är så enormt fint och gör en stor skillnad i hemmet men fräscha blommor, blad. Eukalyptus finns nu placerat i hela vårt lilla hus, så underbart!

Att gå runt och placera ut nya buketter av blommor får mig att längta ännu mer efter ett riktigt hus som är helt vårt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Något som verkligen inspirerar mig är alla människor som i ung ålder vet vad de vill bli i framtiden och vad de vill jobba med i livet. Jag känner ibland en panik över att jag inte vet vad jag vill göra eller vad som är mitt call.. Snart 25 år gammal och ibland så enormt vilsen att det är obeskrivligt. Hur gör man för att välja rätt och när vet man att rätt val är taget?

Ikväll är en sådan kväll då jag längtar tillbak till uniformen och allt vad den innebar samtidigt som jag är glad att slippa den delen. Ibland snurrar mina tankar i sig på att jag kanske om ska ta mig in på helt annat spår än vad jag går i just nu eller vad jag tidigare gjort.

Gash, jag blir galen på mig själv! Hur vet man och hur finner man det man vill göra resten av livet?
Hjälp.

Just nu känner jag en enormt glädje över att jag funnit en lista på Spotify som passar så perfekt för dessa stunder då hjärnan är för aktiv för att jag ska kunna somna. Listan heter: New music friday Sweden, om någon vill kolla in.

Kvällar som dessa hatar jag även att gymmet endast har öppet till 22. Jag skulle behöva gå dit, springa av mig alla tankar och känslor och bli en resonlig person igen. 


På tal om helt annat, jag vill ha en ny tatuering. Nej förresten, jag måste ha en. 

Likes

Comments

Alla hjärtans dag mys på klubben innan tränings med hundarna. Vädret igår var minst sagt underbart och vädret idag är inte sämre, så skönt att solen är framme och fåglarna kvittrar. Detta är precis vad man behöver efter den mörka vintern!

Nu ska jag ladda upp inför ett pass på gymmet, så taggad! 

10h utomhus och sol igår gav verkligen energi. 

Likes

Comments

Börjar dagen med att lämna i bilen på Service, hejdå pengar. Kryper sen ner i sängen och somnar om ett par timmar, så enormt skönt att ta en lång sovmorgon vissa dagar. Hundarna är lyckliga över all den snön som kommit de senaste dagarna, även matte. Dock hade vårkänslorna precis börjat komma, men men nu kom min efterlängtade riktiga vinter.

En 2 timmar promenad på de frusna åkrarna och hundarna har nu sovit gott hela dagen efter allt springande i den djupa snön. Måste säga att jag är glad över att  Falco har  växt på sig så att han nu säger till Jixz när hon är för på. Självförtroendet växer på denna killen. 

Likes

Comments

Ibland vill man bara krypa ner under täcket och stanna där, idag känns som en sådan dag! Fullt upp på jobbet så huvudet sa tack och godnatt vid ut stämplingen. Tack vare mitt trötta huvud snön och jag vet inte vad råka jag backa in i en kollegas bil.... Så jävla irriterande och sjukt arg på mig själv! Fattar inte hur jag kunde göra det, så enormt dumt hänt. Men ja... bara bita i det sura äpplet och gå tillbaka in på jobbet.

Förstår fortfarande inte hur jag lyckades men jag det gjorde jag. På något sätt. Tur nog vart inte skadan så stor. Jag är glad över försäkringarna när olyckan är framme.

Även tur att jag har en sambo som säger: shit happens klant och skakar på huvudet. Bara att ta ansvar och lösa situationen. Tur att någon utan oss står stadigt på jorden när livet törnar.


Snö har vi även fått hit till Skåneland, det bara kommer 3 månader för sent.. Jag som precis hade sett fram emot att våren började komma^^ Är snön kvar torsdag och fredag ska jag rasta kameran och försöka på mig lite fina bilder på både mig själv och hundarna i snön. Har massor men inspiration till fina vinterbilder men frågan är om snön ligger kvar och är tillräcklig, återstår att se.

Nu ska jag ta mitt deprimerande humör in i duschen innan jag kryper ner i sängen och förhoppningsvis vaknar på andra sidan imorgon.

Likes

Comments

Träffade mamma och pappa en snabbis i helgen efter jobbet på lördagen då de var nere och kollade in lilla E. Var enormt mysigt att träffa dem helt spontant en kortis. Mamma hade snappat upp att vi i julas nämnde att vi inte hade några fina eller bra muggar så förutom en bukett tulpaner hade hon med sig 6 stycken muggar till oss. Otroligt fina om ni frågar mig! Trotts att jag inte är en rosa tjej så gillar jag dem enormt mycket, kanske blir jag mer och mer tjejig... Denna rosa färgen är dock behaglig och jag skulle kunna köpa fler saker i den nyansen.

Idag under en ledig måndag har jag hunnit med att fixa nya fräscha naglar (på tiden efter 6 veckor...) Förutom naglar har jag hunnit med att handla, promenad men inte minst boka klipp tid! Imorgon klockan 9.00 åker håret av, ser fram emot det enormt då det är så sjukt slitet. Pinsamt att gå till en frisör när det ser ut som det gör just nu, men man måste. Och denna gången ska det inte ta ett år innan nästa besök efter detta^^ Jag är expert på att dra på frisör besöken.

Likes

Comments

Jag säger bara jösses vilka fina gener vi har i familjen. Min fantastiska brorsdotter är äntligen född och jag är stoltare än någonsin, så himla härlig känsla när åns syskon får barn. Man inser att man faktiskt är vuxen och att dem inte alls är lika bråkiga och hemska bröder som när man var mindre.

Så himla kul att få äran att rasta kameran på lilla juvelen med, så svårt att få till riktigt bra bilder men det går framåt. Känner dock att jag skulle vilja ha med kameran i handväskan mer än vad jag har för att kunna ta en bild här och där men jag har ingen väska som passar till att ha med den tyvärr. Vet inte riktigt heller vad jag vill ha för vaska, den ska rymma kameran, nycklar, plånbok, läppstift och lite annat smått och gott som alla tjejer har i väskan. Den sisa vara sådär lagomt stor för att rymma allt detta och gärna i brunt läder.

På tal om läder så fick jag se världens snyggaste kamera rem på instagram för någon dag sedan, sjukligt fin ljus brun rem. (priset där emot....jisses...1700.-) Vet någon som skulle smälla av om jag klickade hem den^^
Funderar dock på ömman inte kan göra en ganska enkelt själv. Får dock spåna vidare på den iden lite till för att få de korrekt, har ni några tips på hur man kan pyssla ihop en så säg till!


Likes

Comments

Känns som att det var en evighet sedan som jag var här inne och klickade på tagenterna. Snart är det dags för brors lilla bebis att titta ut och börja upptäcka världen. Känns så spännande och helt otroligt att detta faktiskt händer. Storebror blir vuxen på riktigt, känner en enormt glädje över detta. 

Just nu här hemma letar vi hus dagligen och längtar efter att själva få ett mer permanent hem. Någonting som inte alls är lätt att finna. Vi har varit på endel visningar men ännu är det inget hus som har tilltalat oss tyvärr. Det är svårt att veta vad man ska kolla efter men för varje visning känner man sig tryggare och tryggare. Vi längtar efter den dagen då vänner och släkt kommer förbi på en mysig kväll eller helg. 

Nu ska jag bänka mig framför Bones, hade!

Likes

Comments

Äntligen trillade självutlösaren till kameran ner i brevlådan och när solen titta fram kunde jag inte låta bli att gå ut och försöka mig på att fastna på bild själv. Tyckte även att det kändes enormt onödigt att läsa instruktionerna om vilka inställningar som rekommenderas osv så bilderna vart sådär men men. Man måste testa för att utvecklas och lära mer. Nu ska jag gotta ner mig i instruktioner och utvecklas ännu mer.

Jag stör mig dock enormt på den kassa kvalitén som bilderna laddas upp i här, ser sjukt grusiga ut. Inte alls som de egentligen ser ut, suck men men nästa problem att lösa.


Likes

Comments