View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Krasch så ligger mobilen på golvet med skärmen i tusen delar helt släppt från själva telefonen och man kan bara drömma om att resten av mobilen mår bra. Tur man har försäkring och tur att det inte alls är krångligt att lösa alla jäkla inställningar på en mobil som inte går att använda bara för att man måste skicka in mobilen på reparation och inte kan få ut en ny vilket skulle vara det absolut enklaste för alla. Just nu ligger Telia på minus, sådant krångel och tyvärr dålig kundservice i detta ärendet. Kundtjänsten meddelar andra direktiv än i butik och ingen verkar veta vad det är som gäller eller att man ska ta ansvar över att man informerat kunden fel. Att skylla på kunden att den inte sökt rätt information när denne pratat med kundtjänst och har allt skriftligt är inte okej. Riktigt dåligt gjort och tyvärr gör detta att man funderar på om de är så bra som de påstår sig vara. 


Nu ska huvudet pussa kudden och kroppen få vila, imorgon blir en lång dag på först jobb och sedan roadtrip! Galet nièce.

Han är iaf snygg den där mobil förstöraren...

Likes

Comments

View tracker

Årets första julmarknad är avklarad och tyvärr innebar den en besvikelse. Inte alls mycket fint att att shoppa utan innebar mest hem virkade grytlappar i alla tokiga färger och mönster. Inte alls den kvalitén som man hoppas att det ska vara på en marknad. Tyvärr fanns det ingen julstämning heller då det spelades ABBA låtar och inga julsånger.

Men men, vi kom iaf ut en runda och fick dricka billig glögg. Innan vi for iväg rastades kameran spontant på F´s gravid mage. Många fina bilder och svårt att hitta en favorit. Bjuder här på ett urval av alla bilder. Kan meddela att tenn faster redan är otroligt stolt över att vara faster trotts att bebis ännu inte är färdig bakad. 


Likes

Comments

Bilder som hamnade på kameran medan bilen väntade på att bli varm och rutan tinades upp. Nu hoppas vi bara på att det ska bli ännu lite kallare så att snön börjar falla i detta härliga landskapet så att det kan bli lite fina vinterbilder 2016. Nu ska jag fortsätta surfa runt och fylla på önskelistan inför julen.


Likes

Comments

Kolla så fin min lilla tös är, Brigadens Jixz. En pärla framför kameran. Tänk att hon redan blivit över två år gammal. Tiden springer iväg allt för snabbt ibland. Härliga hund. 

Likes

Comments

Vaknade, kollade ut och hoppade till av lycka. Första millimetern snö låg på marken imorse, nu klockan 20.00 är den dock obefintlig igen. Men underbart även om det bara varade för en kort sekund. Jag hoppas dock på att de snart kommer ett riktigt snöfall så att det blir en riktig vinter. Känns dock som att jag får drömma vidare om ett vitt Skåne.

Igår när jag kom hem hade M köpt fantastiska rosor, bjöd på home made burger och julmust. En fantastisk fästman jag har. Passade på att fånga de fina rosorna på bild i nysnön.

Likes

Comments

Vips och så står man här, 24 år gammal och inser att livet har gett så enormt mycket på bara några månader och man uppskattar saker som man inte uppskattade förr på ett helt annat sätt. Kanske det som kallas att bli vuxen?

Man inser att livet faktiskt är underbart när livet verkar ha en form av balans. Runt omkring just nu är det en stor babyboom. Det är så fantastiskt att få uppleva alla dessa nya liv som mina vänner skapat och som är helt fantastiskt söta. Bebis på bebis kommer in i mitt liv och det känns fantastiskt! Jag är så glad för er alla nyblivna föräldrar som kommande.


Själv kliver vi in i steget hus letande, ett steg som är enormt spännande och utmanande. Det är svårt att hitta just det där huset men så roligt. Mycket att tänka på men vi antar utmaningen med ett stort leende på läpparna, det är ju ändå vårar framtida hem som vi letar efter.

Btw, lägg märke till denna fantastiska blomman som jag fick av storebror i en riktigt fin bukett bara sådär en helt vanlig vardag.  

Likes

Comments

Bloggen har blivit lidande av att datorn verkade vilja lägga ner helt och då mitt humör vart sämre direkt när jag startade igång den, har allt som har med fotografering, dator osv bara fått ligga. Tills det att jag nu faktiskt har raderat hela disken och den verkar vara som ny igen, iaf för ett tag^^ Får väll se om jag lyckades eller om det bara verkar bättre nu en kortare stund.

På Söndag blir jag sambo igen, det är det största som hänt sedan sisa inlägget. M har nämligen fått jobb i Lund. Så himla kul att han hittat något och på ett kontor som verkar sattas på sin personal.

Jag trivs fortfarande super med mitt arbete och blir bara mer och mer bekväm och trygg i alla uppgifter, fortfarande massor kvar att lära men jag känner ändå att jag gått framåt.

Är överlycklig just nu över att M äntligen kommer ner och ser fram emot att börja om på "nytt" tillsammans, ny bostad, ny stad och nya rutiner. Livet here we come känns det lite som.


Sedan jag flyttade ner till Skåne har jag insett att jag älskar att prioritera andra saker i mitt liv än bara jobb och hela jag känns lugnare nu när jag faktiskt hinner med att träna, gå på stan, promenader, träna Jixz, jobba och kan ta sovmorgon lediga dagar. Mina andra intressen i livet börjar även komma tillbaka så som foto intresset, kläd intresset samt inredning. Jag har nu mer energi och ork till att faktiskt bry mig om hur man mår. Känner även att det är samma sak som hänt med M redan nu efter beskedet att han fått nytt jobb, en annan livsgnista har tänds.

Likes

Comments

Har nyligen gjort en egen sida för fotografier på instagram, kommer länka den här i sidan med. Vill ni följa innan länken lägga ut leta reda på:

amandabruggephotography


Ledig dag idag igen så tänkte rasta kameran, hunden och sedan redigera lite bilder👏


Likes

Comments

Fota dessa godingar för några dagar sedan, säger bara älska bilderna och deras kärlek till varandra❤️ Fantastiskt

Likes

Comments