Känns som att det var en evighet sedan som jag var här inne och klickade på tagenterna. Snart är det dags för brors lilla bebis att titta ut och börja upptäcka världen. Känns så spännande och helt otroligt att detta faktiskt händer. Storebror blir vuxen på riktigt, känner en enormt glädje över detta. 

Just nu här hemma letar vi hus dagligen och längtar efter att själva få ett mer permanent hem. Någonting som inte alls är lätt att finna. Vi har varit på endel visningar men ännu är det inget hus som har tilltalat oss tyvärr. Det är svårt att veta vad man ska kolla efter men för varje visning känner man sig tryggare och tryggare. Vi längtar efter den dagen då vänner och släkt kommer förbi på en mysig kväll eller helg. 

Nu ska jag bänka mig framför Bones, hade!

Likes

Comments

Äntligen trillade självutlösaren till kameran ner i brevlådan och när solen titta fram kunde jag inte låta bli att gå ut och försöka mig på att fastna på bild själv. Tyckte även att det kändes enormt onödigt att läsa instruktionerna om vilka inställningar som rekommenderas osv så bilderna vart sådär men men. Man måste testa för att utvecklas och lära mer. Nu ska jag gotta ner mig i instruktioner och utvecklas ännu mer.

Jag stör mig dock enormt på den kassa kvalitén som bilderna laddas upp i här, ser sjukt grusiga ut. Inte alls som de egentligen ser ut, suck men men nästa problem att lösa.


Likes

Comments

Krasch så ligger mobilen på golvet med skärmen i tusen delar helt släppt från själva telefonen och man kan bara drömma om att resten av mobilen mår bra. Tur man har försäkring och tur att det inte alls är krångligt att lösa alla jäkla inställningar på en mobil som inte går att använda bara för att man måste skicka in mobilen på reparation och inte kan få ut en ny vilket skulle vara det absolut enklaste för alla. Just nu ligger Telia på minus, sådant krångel och tyvärr dålig kundservice i detta ärendet. Kundtjänsten meddelar andra direktiv än i butik och ingen verkar veta vad det är som gäller eller att man ska ta ansvar över att man informerat kunden fel. Att skylla på kunden att den inte sökt rätt information när denne pratat med kundtjänst och har allt skriftligt är inte okej. Riktigt dåligt gjort och tyvärr gör detta att man funderar på om de är så bra som de påstår sig vara. 


Nu ska huvudet pussa kudden och kroppen få vila, imorgon blir en lång dag på först jobb och sedan roadtrip! Galet nièce.

Han är iaf snygg den där mobil förstöraren...

Likes

Comments

Årets första julmarknad är avklarad och tyvärr innebar den en besvikelse. Inte alls mycket fint att att shoppa utan innebar mest hem virkade grytlappar i alla tokiga färger och mönster. Inte alls den kvalitén som man hoppas att det ska vara på en marknad. Tyvärr fanns det ingen julstämning heller då det spelades ABBA låtar och inga julsånger.

Men men, vi kom iaf ut en runda och fick dricka billig glögg. Innan vi for iväg rastades kameran spontant på F´s gravid mage. Många fina bilder och svårt att hitta en favorit. Bjuder här på ett urval av alla bilder. Kan meddela att tenn faster redan är otroligt stolt över att vara faster trotts att bebis ännu inte är färdig bakad. 


Likes

Comments

Bilder som hamnade på kameran medan bilen väntade på att bli varm och rutan tinades upp. Nu hoppas vi bara på att det ska bli ännu lite kallare så att snön börjar falla i detta härliga landskapet så att det kan bli lite fina vinterbilder 2016. Nu ska jag fortsätta surfa runt och fylla på önskelistan inför julen.


Likes

Comments

Kolla så fin min lilla tös är, Brigadens Jixz. En pärla framför kameran. Tänk att hon redan blivit över två år gammal. Tiden springer iväg allt för snabbt ibland. Härliga hund. 

Likes

Comments

Vaknade, kollade ut och hoppade till av lycka. Första millimetern snö låg på marken imorse, nu klockan 20.00 är den dock obefintlig igen. Men underbart även om det bara varade för en kort sekund. Jag hoppas dock på att de snart kommer ett riktigt snöfall så att det blir en riktig vinter. Känns dock som att jag får drömma vidare om ett vitt Skåne.

Igår när jag kom hem hade M köpt fantastiska rosor, bjöd på home made burger och julmust. En fantastisk fästman jag har. Passade på att fånga de fina rosorna på bild i nysnön.

Likes

Comments

Vips och så står man här, 24 år gammal och inser att livet har gett så enormt mycket på bara några månader och man uppskattar saker som man inte uppskattade förr på ett helt annat sätt. Kanske det som kallas att bli vuxen?

Man inser att livet faktiskt är underbart när livet verkar ha en form av balans. Runt omkring just nu är det en stor babyboom. Det är så fantastiskt att få uppleva alla dessa nya liv som mina vänner skapat och som är helt fantastiskt söta. Bebis på bebis kommer in i mitt liv och det känns fantastiskt! Jag är så glad för er alla nyblivna föräldrar som kommande.


Själv kliver vi in i steget hus letande, ett steg som är enormt spännande och utmanande. Det är svårt att hitta just det där huset men så roligt. Mycket att tänka på men vi antar utmaningen med ett stort leende på läpparna, det är ju ändå vårar framtida hem som vi letar efter.

Btw, lägg märke till denna fantastiska blomman som jag fick av storebror i en riktigt fin bukett bara sådär en helt vanlig vardag.  

Likes

Comments