Denna dagen. Jag älskar min man.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mannen kom igår hem med liljor, bästa blommorna jag vet. Fina, fräscha och luktar så enormt gott!

Har nu haft 3 fulla arbetsdagar där jag trillat i sängen innan 22.00 varje kväll. Känner mig som en pensionär men har ännu inte vant mig vid att det fortfarande är mört när jag kliver upp på morgonen.

Imorgon ska vi upp tidigt för spännande möte, håll tummarna!

Likes

Comments

Uppladdning inför gymmet. Älskar lediga dagar där man drar sig ur sängen gör en riktigt god frukost och njuter ordentligt av den. Vi har även nedräkning inför kommande semester vecka där vi inte har något alls planerat, som det ser ut nu ska vi bara njuta av varandra.

Välkommen lördag, dags att ta ut hunden, väcka mannen och dra till gymmet.

Likes

Comments

Under de dagar jag jobbar lägger jag hela 12 timmar på att just jobba i sträck. Något som både är tufft men skönt då man får fler dagar ledig och när jag är ledig, är jag ledig hela dagar.

Ser nu fram emot en ledig helg för nästa vecka kör vi hela 5 långa pass.

Bjuder nedan på en bild på underbara E, jag är en riktigt stolt faster.

Likes

Comments

M kom hem från jobbet vid 07.30 med en frukost bagel. Salami och brie från "mormors bageri" i Lund. Detta bageriet alltså, så sjukt goda mackor att det inte finns och de snålar inte på pålägg. Jag orkar halva och så får jag spara resten till lunch.

Jag har länge varit sugen på att försöka mig på att ta bättre bilder på mig själv. Jag finns ju oftast bakom kameran och är den som fångar alla andra på bilder. Jag har dock bestämt att det ska bli bättring på detta. Jag vill ha fina bilder på mig själv att sätta in i album och kolla på när jag blir gammal.

Sagt och gjort så tänkte jag försöka ändra på detta idag, kan inte påstå att det gick så värst bra men ja det är okej för att vara första gången. Det kan ju knappast bli sämre. Jag tror dock att jag får lära M att vara min egna fotograf för det med fjärrutlösare gick åt helvete. Det skulle nog dock gått bättre om det inte regna och blåste som f'n. Det är iaf det jag inbillar mig.

Dock perfekt väder att tvätta kläder och mysa. Tror att jag ska fortsätta med detta under kvällen och inte göra något speciellt mer än att ta en h på gymmet.

Likes

Comments

Äntligen! Jag har äntligen en hel och ny mobil, det är så skönt. En hel skärm och en kamera som bara är 👌🏻. Hej IPhone 7, jag har längtar efter dig.

Funderade först på att ta en 7 plus, sen vänta på 8 men ingen vet när den kommer och är det äns värt pengarna? Jag tror inte de och 7plus känns bara stor och klumpig på flera sätt.

Säger nu rest in peace till 6an

Likes

Comments

Somnade sent och låg och drog mig ända till 10.30! Minns inte sist jag hade ro i kroppen till att sova så länge. Tror dock att jag inte riktigt kunde somna och sova hårt innan M kom hem från jobbet. Det är svårt att komma upp ur sängen när han kommer in vid 07.30 och gosar ner sig.

En ordentlig frukost och sedan har dagen spenderats med att vara orolig för sjuk hund och en massa slö surfande.
Bestämde att dra med mannen till gymmet och det gick ju sjukt bra, redo och klar har han sjunkit ner i en bok och nu får jag inte längre någon kontakt, det var det gym sällskapet. 


Likes

Comments

Just nu är jag inne i en period där jag lyssnar på musik varje lediga stund. Musiken fungerar som en pepp, tröst och har även en avslappnande effekt. Oavsett om det är musik inför gymmet, power walk eller soff häng så hjälper det till att få alla tankar och känslor i rätt fack så att jag fortsätter att ha en känsla av kontroll.

På topp 5 listan just nu finner vi:

* Flaws - Olly Murs

* Four leaf clover - Christian Hudson

* Debt - Maria Hazell

* Monster - Joakim Lundell

* Friend of mine - Avicii


Likes

Comments