Hej Bloggen,

I går holdt jeg min 15 års fødselsdags fest. Jeg havde glædet mig så meget og pludselig kom dagen.

Jeg vågnede op og følte at det var en hel normal lørdag men jo tættere vi kom på klokken 19 , jo mere og mere spænd .blev jeg.

Dagen startede med dejlig morgenmad og bare hygge. Vi lavede selv alt maden til festen, så det lavede vi hen af dagen (og lidt fredag aften.) Vi tog hen til lokalet kl. 14 og begyndte at pynte op og dække borde. Det blev super fint med blomster og alt muligt andet pynt.

Senere klædte jeg om og var derefter klar til at gæsterne kom. Jeg havde et sæt på fra Storm og Marie som var mega fint. Det var guld og sølv som er nogle farver jeg elsker, ahah. Det var købt i deres outlet så kan dsv. ikke linke det til jer, men tjek butikken ud, de har nogle vild fine ting.

Vi blev 78 mennesker som er ret mange, men alle hyggede sig og snakkede i krogene. Jeg havde også inviteret 15 af mine tætte søde veninder.

Lidt i 7 begyndte folk jo at komme og vi startede med et glas champagne og lidt snacks.

Da alle så var kommet satte vi os til bords og begyndte lige så stille at spise. Det var mega god mad!! Vi fik hovedret og dessert, imens var der lidt taler og sådan. Det var nogle vildt søde taler og blev mega glad for dem. Havde faktisk lidt regnet med jeg ville græde lidt over dem, men det kunne jeg slet ikke for jeg var så mega glad og smilte over hele mit ansigt. De var så søde og sjove (selvom der var nogle lidt pinlige episoder indover).

Efter desserten var der nogle der gik mens andre blev og festede videre. Gæsterne gik undervejs, mens andre blev og vi festede igennem. Vi sang højt med på sangene og dansede rundt. Hyggede mega meget. Jeg åbnede også gaver deromkring som jeg er så glade for. Det var nogle vildt fine gaver folk havde købt og er så taknemlig. Resten af aften/natten festede vi videre.

Da alle til sidst var gået stod vi så med en kæmpe opvask da opvaskmaskinen dsv. gik i stykker lige inden festen begyndte. Men det var okay for kunne ikke være mere glad for sådan en vellykket aften.

Jeg er så glad og taknemlig for alle de mennesker som kom og var med til at gøre den aften så FANTASTISK. Det var den bedste aften noglesinde. Jeg nød det fuldt ud og kan ikke andet end at tænke tilbage på den aften med et kæmpe smil!

Knus Amalie


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Jeg er blevet mega vild med en gave, jeg fik forleden på min fødselsdag af min søster, Clara. Jeg fik nemlig en hoodie med print på.

Da jeg åbnede gaven fik jeg den sandfarvede hoodie uden print og her forleden var min søster og jeg inde og få lavet printet. Vi fik den trykt i butikken "SON Factory" på Larsbjørnsstræde inde i Kbh, og det er også der trøjen er købt (de har en masse udvalg af trøjer også i andre farver). Er dog mega vild med den sandfarvede!!

Sammen fandt min søster og jeg et billede, som vi synes var fedt og den skrifttype, som teksten står med. Vi endte med at få lavede et billede af Gucci Mane på ryggen i sort-hvid og få skrevet "gucci's girl" foran med sort skrift.

Vi kom lidt inden lukke tid, så de kunne ikke nå at få den lavede på dagen, men den var klar til afhentning dagen efter.

Jeg synes virkelig konceptet med at man selv kan vælge hvad trykket skal være er mega fedt og så er det jo lidt unikt at der ikke lige er en, der har den samme som dig. Desuden er det en mega god og kreativ gave.

-Amalie

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Jeg er mega fan af accessories generelt, men lige for tiden har det været sokker, haha. I dag bliver det nemlig om mine nye ganni sokker, som jeg er vilde med!!

De er røde og laver detaljen som pifter outfittet op. De er bløde og lækre, dog lidt store til mig ( men jeg har også ret små fødder sååå) men jeg folder dem bare lidt ned og så er de så flotte.

I kan finde dem her: https://www.byflou.com/da/paltrow-glitter/fiery-red og jeg er også ret sikker på at de kan fås i butikkerne.

knus Amalie

Likes

Comments

Carhartt T-shirt
Munthe T-shirt
Ganni T-shirt
Yellow T-shirt
lala berlin T-shirt

Hey Bloggen,

I dag har jeg fundet nogle mega cool t-shirts til jer, som jeg i hvertfald har på min ønskeliste.

For at komme ind på linket skal i bare trykke på billedet.

- Amalie

Likes

Comments

Hey Bloggen,

I går den 14. marts 2017 var det min fødselsdag. Jeg blev 15 år og også selvom der ikke er så stor forskel fra da jeg var 14 år, var jeg stadig ligeså spændt, men det er man jo altid på sin fødselsdag (jeg er ihvertfald).

Jeg startede min dag ved at blive vækket af min far og bror, som kom syngende ind på mit værelse. Min far havde nemlig lavet lækker morgenmad, som vi skulle spise inden vi tog i skole. Det var en perfekt start på dagen.

Vi tog videre i skole og der blev jeg fejret af klassen. De sang også og så delte jeg flødeboller ud, som vi hurtigt fik spist.

Efter skole tog jeg på café med min veninde og vi max hyggede, mens vi snakkede løs. Det var så skønt!

Om aftenen kom min mors side af familien. Vi spiste sushi (min yndlingsret) og sang igen igen igen, ahah.

Jeg havde den bedste dag man kunne forstille sig og det jeg så taknemlig for. Nu jeg 15 år!! det skal jeg lige vænne mig til at sige.

knus gårsdagens fødsesldagsbarn <3


Likes

Comments

Hey Bloggen,

Mit navn er Amalie, jeg er 14 år gammel og bor i København. Det er også her i Kbh, hvor jeg til dagligt går i folkeskole i 8. klasse. Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt, smilende og glad pige. Jeg elsker at være sammen med dejlige mennesker og have det sjovt på diverse caféer rundt i København.

Jeg starter nu en blog, fordi jeg super gerne vil inspirere folk og samtidig er det en anden måde at komme ud med ting på. Jeg interesserer mig også super meget for mode, design og billeder og det vil også komme til udtryk. I vil også kunne se ting som musik favoritter og hverdags-planer. Så det bliver mega fedt.

Jeg håber meget i vil følge med!

- Amalie

Likes

Comments