1) T-shirt / 2) Oversize jakke / 3) T-shirt / 4) Kjole / 5) Nederdel / 6) Bluse / 7) Bælte / 8) Bukser / 9) Blazer / 10) Sko

Hey Bloggen,

Det mega gode vejr er kommet til københavn og det er så skønt. Jeg elsker stemningen når det er sommer i byen og det gode vejr er fremme. Alle er hoppet i det farverige sommertøj og er ude og nyde solen. Her på det sidste har jeg fået øje på nogle lækre sommer items fra Zara som jeg er ret vild med.

Jeg har lavet en top 10 over mine favoritter fra Zara som jeg har højt på ønskelisten. Jeg har især øje på deres mega cool t-shirts med print. Jeg synes de er så COOL.

Håber i kan lide indlægget.

Knus Amalie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey søde læsere,

I fredags havde vi mega godt vejr og det nød jeg virkelig. Jeg havde en rigtig god dag som jeg fik taget lidt billeder af og som jeg gerne vil dele med jer.

Fredag morgen startede jo som normalt med skole. Dog havde jeg taget shorts på for første gang i år, haha. Da det var så godt vejr fredag, glædet jeg mig bare til at vi fik fri så jeg kunne komme ud og nyde at solen skinnede.

Da skolen var færdig tog jeg med nogle veninder på islands brygge hvor vi badet, hørte musik og spiste is.

Senere mødtes jeg med min veninde, Josephine. Vi mødtes inde i byen og så gik vi en skøn tur hen til Toldboden hvor vi spiste noget aftensmad. Jeg havde faktisk aldrig rigtig smagt deres mad før men det smagte mega godt og samtidig er det et mega hyggeligt sted.

Efter vi havde spist, gik vi hjem til min veninde. Der hjemme sad vi det meste af aften og snakkede ude på hendes altan i det gode vejr. Så Hyggeligt.

Det var så min hygge-fredag. Håber i har en god dag.

Knus Amalie.


Likes

Comments

1) Nederdel / 2) Jakke / 3) H&M Jeans / 4) Envii Jeans / 5) Kjole / 6) Overallkjole

Hey Bloggen,

Det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af denim, jeg bliver nok aldrig træt at denim. Jeg kan ikke have for lidt denim i min garderobe. Denim er en trend der aldrig går af mode og samtidig er denim-items altid en løsning hvis jeg har tøjkrise. Det er så dejlig let at style fedt og så sidder det bare godt.

De seks items ovenfor er alle nogle jeg har kigget meget på og overvejet om jeg skulle købe. Jeg kan se mig selv i dem alle her til sommer. Især bukserne med en fed sommer t-shirt og kjolen med bare ben.

Knus Amalie

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Dette bliver et lidt længere hygge indlæg omkring min weekend. Denne weekend har jo været lidt længere end den plejer fordi vi fik jo fredag med, da det var store bededag. Derfor har jeg lavet en masse den her weekend som jeg gerne vil fortælle jer.

Fredag

Denne weekend startede jo fredag. Juhuuuu fri fra skole! Jeg vågnede op med en lidt underlig følelse fordi jeg det ikke var gået op for mig at jeg havde fri. Men det var nu meget dejligt. Jeg skulle dog stadig tidligt op, fordi jeg skulle se 3 af mine veninder konfirmeres i kirken. Det var meget hyggeligt at se det og bagefter tage de flotte billeder af konfirmandterne med alle deres roser.

Efter kirken (og alle de billeder der skulle tages) gik vi over til den restaurant som min venindes konfirmation skulle holdes på. Det var en mega hyggelig restaurant som jeg aldrig havde været på før men det var hyggeligt og maden var rigtig god. Altså en skøn konfirmation. Lidt senere på eftermiddagen tog jeg så videre hjem til min veninde og hørte musik og dansede lidt sammen med en masse andre.

Lørdag

Jeg vågnede rimelig sent lørdag og havde faktisk ikke rigtig nogle planer. Men dog fik jeg hurtigt aftalt med min mor at vi tog ind til byen og havde en rigtig mor-datter dag. Så det gjorde vi. Da vi havde været i nogle butikker og købt lidt mødtes vi med min fætter og moster. Vi tog sammen på cafe Europa og nød solen. Det var jo skide godt vejr.

Søndag

Den sidste dag i weekenden var nu også meget dejlig. Midt på dagen mødtes jeg med min veninde Hannah som jeg var sammen med stort set resten dagen. Det var mega hygge lige at få snakkede om en masse ting. Vi var på cafe og derefter gik vi lidt rundt og vindues kiggede (det mega irriterende at butikkerne har lukket søndag)


Det var faktisk min weekend som jeg synes har været skøn. Vejret har i hvertfald været i top og det gør jo kun en i godt humør.

Knus Amalie

Likes

Comments

Bordeaux Outfit


Tørklæde: Love stories

Jakke: Urban outfitters

Bukser: Allez Allez


Håber i har haft en god "forlænget weekend".

Knus Amalie

Likes

Comments

1) Sweater / 2) Blad spænde / 3) Buksedragt / 4) Sko

Hey søde læsere,

I dag da jeg stod op havde jeg mega meget lyst til at hoppe i en dejlig varm sweater, for se lige vejret. Hvor er det dårligt vejr. Det regner bare hele tiden. Men når vejret ikke ligefrem gør dit humør godt så må outfittet jo gøre det.

Jeg elsker print og leopard print ville lige passe perfekt til denne højt ønskede buksedragt fra ganni som jeg synes er vild cool. Jeg drømmer seriøst om at kunne gå rundt i dette outfit dage som i dag.

Knus Amalie

Likes

Comments

Trøje: Mads Nørgaard / T-shirt: Abercrombie and fitch / Jeans: Fiveunits

Hey bloggen,

I dag er jeg hoppet i det her outfit som jeg selv er ret vild med. Her på det sidste har jeg fundet ud af at lyserød og rød seriøst passer godt sammen.

Jeg er bare vild med farvekombinationen af de to farver. Jeg synes de passer mega godt sammen og så passer farverne jo lige til forårs vejret som er på vej.

Jeg har nydt solen her i weekenden, det jo så dejligt at den endelig er kommet. Jeg håber også i nyder det gode vejr der har været de sidste dage.

Knus Amalie

Likes

Comments

1) Thrasher t-shirt / 2) Skjorte / 3) Rød taske / 4) Denim bukser / 5) Denim jakke / 6) Lyserød skjorte / 7) Lyserøde bukser / 8) Øreringe / 9) Blazer / 10) T-shirt / 11) Lovechild / 12) Weekday kjole / 13) Mads Nørgaard / 14) Solbriller / 15) T-shirt / 16) & other stories / 17) Nederdel / 18) Sokker / 19) Sko

Hey skønne læsere,

Nu kommer der endnu et konfimations-indlæg da konfirmationsæsonen er gået i gang.

I dag er det en guide til blå mandag med en masse forskellige itmes jeg har fundet (og jeg er ret vild med dem). Jeg tænker der er mange som er i tvivl om hvad de skal have på til deres blå mandag så jeg håber i kan få lidt inspiration.

Derudover er der sikkert også mange der ikke skal holde blå mandag i år men forhåbentlig kan det give jer inspiration til andre arrangementer eller normale hverdags outifts.

Knus Amalie

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Nu er vi i starten af maj og derfor vil jeg dele nogle af de sange, som jeg har hørt mest i sidste måned med jer.

Der er lidt flere sange med denne gang fordi jeg simpelhen ikke kunne vælge mellem alle de drake sange på hans nye album. Det er virkelig et godt album.


Men her er mine april favoritter:

Glow - Drake, Kanye West

You're the one - Kaytranada

Pink and white - Frank Ocean

Fake love - Drake

Archangel - burial

Passionfruit - Drake


- Amalie

Likes

Comments