1. Outfit

1) Kjole / 2) Skjorte / 3) Sko

Hey Bloggen,

Vi er nu ved at nærme os konfirmationsperioden (eller vi er i den) og her er man altid lidt i tvivl om hvad man skal have på som gæst. Jeg har i hvert fald tøj-krise for det meste når jeg skal finde tøj til arrangementer som dette.

I dag har jeg derfor lavet nogle outfits som gæst til konfirmationer, som jeg håber kan inspirere jer, så i ikke skal have tøj-krise når i skal til den næste konfirmation.

- Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Outfit

Cardigan: aiayu

T-Shirt: Selvvalgt tryk i en trykbutik i Mønstergade inde i København

Bukser: Birgitte Herskind

Armbånd: Anni lu

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Her på det sidste har jeg gået en hel del i denne t-shirt fra Saks Potts. Den er sort og hvid (basic farver) men så passer det jo til det hele. Så smart er det jo, haha.

Det jeg er vild med er kvaliteten og den måde den sidder på. Den sidder rigtig godt og er meget behagelig at have på. Den kan være god til det kolde vejr med noget inden under eller med noget ud over, men også god til sommer med et par shorts eller en nederdel til. Der er så mange muligheder til at style den fedt.

I det hele taget er jeg bare stor fan af Saks Potts og især denne t-shirt.

Knus Amalie

Likes

Comments

1) Saks Potts / 2) Lobster / 3) Cherry earrings / 4) Læderjakke / 5) Cover / 6) Solbriller

Hey Bloggen,

Ingen påske uden farven gul. Det bliver helt sikkert en af forårets og somerens farve hits. Jeg har aldrig rigtig været den store fan af farven gul men jeg må indrømme at jeg har ombestemt mig her på det sidste og synes nu den er ret cool (for det meste).

Det er en rigtig påske farve og lige for tiden har jeg fået øje på nogle lækre items i gul, som jeg vil vise jer. Gul kan nemlig give et lille farve pift til 

Håber i nyder påsken.

- Amalie

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Jeg elsker at bruge min tid på at snakke med veninder på hyggelige caféer rundt omkring, så i dag vil jeg fortælle jer nogle af mine absolut yndlings steder at gøre det henne.


1. Henckell - Gammel Kongevej 108, 1850 Frederiksberg C

Denne café tog min veninde og jeg på en dag her for nylig, hvor solen skinnede. Det var mega hyggeligt og det smagte så godt. Min veninde bestilte en milk shake og jeg fik en smoothie. Caféen er så hyggelig og det smager friskt og lækkert, så den kan klart anbefales nu hvor solen er ved at komme frem.

2. Zaggis - Frederiksborggade 43, 1371 København K

Zaggis er en café som jeg rigtig godt kan lide. Den er ikke så stor men mega hyggelig og samtidig er det billigt. Den ligger lige ved Dronning Louises Bro som er et dejligt sted i Kbh. Det smager også god og det er altid en sikker vinder hvis nu man ikke vil bruge for mange penge og ikke ved hvor man skal gå hen og drikke en kop et eller andet.

3. Café fiol - Fiolstræde 42, 1171 København K

Café fiol er en skøn café i en af københavns hyggelige stræde. Den er placerede skønt og der er altså bare hyggeligt. De laver en mega god varm chokolade med flødeskum, så hvis du næsten altid bestiller det (ligesom mig) er det en vinder.

4. Big apple - Fiolstræde 18, 1171 København K eller Kronprinsessegade 2, 1306 København K

Jeg har været begge steder og de er begge mega gode. Dette sted minder mig lidt om Joe and the juice fordi de laver nemlig også gode juice og sandwich. Jeg kan rigtig godt lide big apple fordi de er så søde derinde og det smager altså virkelig godt. Deres juice er friske og de er bare også gode til at lave sandwich så hvis du ikke har været der så smut forbi en dag.

5. Paludan - Fiolstræde 10, 1171 København K

Paludan er endnu en god café på Fiolstræde. Det er en bog café og det gør det lidt anderledes end alle de andre. Alle bøgerne gør så der kommer en god stemning og det er rigtig hyggeligt derinde. Deres chai latte smager specielt rigtig godt og man får det til en god pris.

Det var fem af mine yndlings caféer som alle kan anbefales. Hvis du ellers ikke ved hvor du skal gå hen og drikke en god kop varm chokolade (eller noget andet) kan et godt råd være at tage på original coffee illum eller gå en tur gennem Læderstræde inde i kbh, der ligger mange hyggelige caféer.

- Amalie

Likes

Comments

Wood Wood Jacket / Wood Wood trousers / Stine Goya Skjorte / Stine Goya trousers

Hey Bloggen,

I dag skal det handle om sæt. En trend som jeg synes kan passe ind i alle sæsoner og det kan give så mange forskellige udtryk. Sammentidlig er det behageligt mens det jo ser fedt ud.

Jeg har valgt to sæt som jeg begge synes er vildt fede. Det ene er et sporty sæt fra wood wood som er enkelt men har en cool bordeaux farve som jeg synes er ret flot. Jeg kan lige forestille mig at style dem til hverdag med et par sneakers til.

Det andet er et mere "fint" sæt som er fra Stine Goya. Jeg kan rigtig godt lide det her sæt som jeg lige kunne forestille mig i til et arrangement hvor det er piftet lidt op med et par smykker og en rød hæl.

Håber i har en dejlig ferie!

- Amalie

Likes

Comments

1. Ganni kjole 2. Ternet ganni kjole 3. H&M Kjole 4. Gestuz Kjole 5. Topshop kjole

Hey Bloggen,

Lige for tiden er jeg vild med kjoler som disse. Jeg synes de er så flotte. Jeg kan rigtig godt lide de forskellige måder man kan style dem på og det udtryk de giver.

Jeg har valgt 5 fine kjoler ud som både kan styles til hverdag og mere festlige arrangementer som er endnu et plus ved kjoler som dem her. Man kan nemlig sagtens style dem med et par jeans og et par sneakers og du ville være klar til en hel normal hverdag. Jeg er så vild med ideen og jeg kan slet ikke vente til at få købt flere af dem til min garderobe.

- Amalie

Likes

Comments

Outfit of the day

Blazer: Zara

T-shirt: Kenzo (gammel model)

Bukser: Minimum


Likes

Comments