Hverdag

Idag når jeg våknet var det heeelt hvitt ute, det er så lenge siden jeg har sett så mye snø. Jeg håper det blir like mye, om ikke mere, snø til jul, er lenge siden jeg har feiret jul når det er så hvitt ute, de siste årene har det bare vært et tynt lag med snø, om ingenting. Akkurat nå sitter jeg å koser meg med en liten kakao kopp, og har fått veldig julestemning, og ja, det er bare november, men når denne snøen kom så kom julestemninga for fult. Jeg har så lyst til å pynte til advent nå, men jeg må nok vente noen dager til. Jeg sitter faktisk i kari traa ullundertøy, bare for den ekstra feelingen av jul. Jeg er i et lite sjokk over all snøen, siden det er så lenge siden det har vært snø hvor jeg har vært så er det litt sykt. Jeg håper den blir liggende i noen uker.

Nå skal jeg bare sitte å høre på julemusikk og drømme meg vekk.

Hasta la Vista beauties💋

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Huff da, nå er det alt for lenge siden jeg har oppdatert dere her. Det har egentlig ikke skjedd så mye siden sist, jeg har ikke gjort så mye spesielt. Vi har hatt besøk av en kompis, han og dama hadde vært i syden, også kom han hit, dama måtte hjem og lese til eksamen.

Ellers så har jeg tatt ei vurdering, jeg tenkte jeg skulle starte opp en beauty instagram, jeg har kommet igang, men har bare planlagt, har ikke postet noe enda. Det trengs en del planlegging fant jeg ut, så det er det jeg driver med. Jeg trenger litt mer inspirasjon til å vil sminke meg, hehe. Jeg har liksom ikke orket det i det siste, og jeg bruker egentlig ikke så mye sminke til vanlig, men jeg tenkte å starte i små steg da, bli ikke slike glam looker med det første, jeg må bli flinkere på sminke også, men jeg tenkte at hvis jeg starta denne instagramen så kan jeg selv se utviklinga. Let me know hva dere synes om den ideen!

Siden det er så kaldt i disse dager, så skal dere få noen bilder fra sommeren. Jeg sitter å ser tilbake på de, vinteren er den verste årstiden jeg vet om. Jeg hater egentlig å må kle på meg så mye, sommer er mer meg. Så her har dere noe å drømme dere vekk i.

En funfact, de to første to bildene er fra Verdens ende, og ja, plassen heter faktisk det.

Jeg looooover, det skal ikke bli like lenge til neste gang dere hører fra meg! Nå kjenner jeg at jeg har litt inspirasjon til å blogge. Så vi snakkes en annen dag.


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Jeg flytta jo gaaanske langt hjemmefra, og jeg er ganske hjemmekjær, så det var tungt å flytte men også godt. Jeg har ikke vært mye borte, det vil si, langt borte, fra hjem, jeg har egentlig ikke likt å være borte hjemme fra, men det er godt for meg å oppleve det også. Jeg har ikke vært hjemme siden jeg flyttet hit, men har vært veldig heldig da både mamma og pappa, og en av søstrene mine har vært på besøk. Og nå har jeg begynt å tenkt på å dra hjem til jul, selv om jeg har lyst til å prøve å være borte hjemmefra en jul, men jeg har også veldig lyst hjem, men vi får se hvor jeg ender opp å være. Det var veldig godt å endelig få flytta ut ordentlig hjemmefra, kjenne på voksenlivet, fordi jeg må ærlig innrømme at jeg har vært avhengig av mamma og pappa, men det er godt å være selvstendig når, det var liksom på tide at jeg gjorde det.

Også noe jeg savner er bestevenninnene fra videregående, de bor i Trondheim nå, planen var egentlig at jeg og typen også skulle bo der, men siden han fikk jobb her så bestemte vi å flytte hit, og jeg synes det var en god ide, fordi det er gøy å oppleve andre steder. Jeg vet hvertfall at jeg får møte venninnene mine snart, vi skal oppover til Trondheim på nyttårsaften. Det gleder jeg meg ekstremt mye til.

Jeg legger med noen bilder, ikke bare bilder av venner og familie, men også naturen hjemme, den savner jeg også, her nede er det ikke så mye fjell eller slik natur som jeg er vandt til.

Gleder meg til jeg får kommet meg hjem igjen! For nå får jeg bare nyte bildene jeg har, og facetiming med familie og venner.


Hasta la Vista💋

Likes

Comments

Sunnere livsstil

Jeg og typen min har lenge snakket om at vi skal prøve å ha en nogenlunde sunn livsstil, trene, spise sunnere og alt det der. Så nå har vi fått prøveuke på et treningssenter her i Tønsberg, og vi elsker det, det er så godt miljø og hyggelig folk som er der, både kunder og ansatte. Vi fikk en skikkelig fin velkomst, level heter treningssenteret. Er ikke helt bestemt oss om vi skal begunne der eller ikke, vi tenker å prøve ut noen flere, men det er et sykt bra senter!

Jeg har så mye motivasjon nå til å bare bli i bedre form å få en bedre kropp, en som jeg er ordentlig fornøyd med! Jeg er fornøyd med kroppen min nå, men jeg føler ikke jeg har nådd målet mitt om den kroppen jeg vil ha, men nå, nå skal jeg virkelig jobbe for en bedre kropp og en bedre form!

Jeg har begynt å fått en annen matvane nå, det begynner å bli bedre, jeg spiser jo ikke helt clean enda, men er på god vei. Vi prøver å ha en app hvor vi skriver ned det vi har spist, jeg har ikke blitt så flink på det enda, men typen har gjort det før så han er litt vandt til å holde styr på det der. Men jeg skal jo ikke bli helt fitness crazy på en dag, det tar litt tid, men er på god vei.

Jeg prøver å finne motivasjon og inspirasjon i bilder, videoer, og treningsklær. Jeg vil virkelig klare å forandre på kroppen min, jeg har alltid vært glad i trening og sånt, men jeg har liksom ikke fokusert så mye på kroppen sånn sett, jeg har vært mer på det med kondisjon, men nå vil jeg forandre på kroppen, jeg vil at den skal se litt bedre ut og at jeg ser resultater, det er alltid gøy!

Jeg kommer til å legge ut noen innlegg her og der om hvordan det går med treninga og sånt, kanskje legge ut bilder når jeg beynner å se forskjell, det er alltid gøy, synes jeg da. Jeg bli faktisk litt stolt av å se andre sine før og etter bilder, fordi jeg vet de har jobbet for det og det skal de ha respekt for!

Nå ble dette innlegget litt langt, men det får bare være. Jeg skal ordne meg noe mat nå å sitte meg ned i sofaen å se serie, en rolig fredagskveld med andre ord.

Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag
Hei alle! De siste dagene har det skjedd ting, jeg har endelig klart å fått en jobb, og akkurat den jobben jeg villa ha også. Jeg får endelig jobbe i barnehage, jeg starter vel ut i november en gang. Jeg var i Oslo på fredag på intromøte for vikarer. Jeg er så glad nå, gleder meg til å starte.
Ellers i helgen har vi bare slappet av, vært litt ute og sånt. På lørdag var vi på cafè, det var koslig, vi har ikke prøvd ut så mange cafeer her enda, så vi må jo prøve ut noen av og til, igår var vi på Abraham Kaffebar, veldig koslig cafè. Etter det dro vi å vasket bilen, den trengte det. Jeg gleder meg så sykt til å begynne å få penger nå, slik at jeg kan ta lappen, det er det jeg gleder meg mest til! Da kommer bilen til enda mer nytte, enn at den bare står i ro i ukedagene, kjæresten min har jo jobbbilen, så han bruker den i ukedagene.

Jeg legger ut bildet av antrekket jeg gikk med igår.

Jakke: H&M // Topp: H&M // Bukse: Urban // Belte: H&M // Sko: Converse


Vi snakkes vel om ikke så lenge igjen, jeg må få en rutine på denne bloggingen, men jeg vet ikke va jeg skal blogge om, synes bare det er litt kjedelig med bare slike innlegg om hva jeg har gjort om dagene, vil ha noe mer interessant. Gi gjerne tips til hva!

Hasta la Vista Beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Idag sov jeg lenge, det var godt. Sto vel ikke opp før 12 tiden ca. Jeg lagde meg en nydelig lunsj når jeg sto opp, kyllingsalat, digg. Nå må jeg egentlig sette igang med det jeg har planlagt, jeg tenkte jeg skulle vaske hele leiligheten, det trengs nå merker jeg. Jeg tror jeg har fått støv på hjernen, fordi selv om jeg rydda og vasket for sånn type 4 dager siden, kanskje litt lengre, så merker jeg allerede nå igjen at jeg må vaske og rydde.

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om på bloggen for tiden men jeg vil skrive, så om det bare kommer et kort innlegg så hører dere hvertfall fra meg og vet at jeg lever. Jeg må få med kjæresten ut en dag og ta bilder slik at jeg får mer inspirasjon til å blogge. Kanskje noen der ut også kan gi meg litt tips om hva jeg kan blogge om, det hadde jeg satt veldig stor pris på!


Kyllingsalat tror jeg er all time favoritt maten min, uannsett om jeg ikke er sulten så får jeg i meg kyllingsalat.

Men nå må jeg starte med husarbeidet, så vi snakkes senere en gang.


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Hei, lenge siden sist nå, ops. Det har skjedd så mye de siste dagene, eller den siste uken kan man vel si. Det ble akutt tannlegetime på meg på tirsdag, da fikk jeg tannpine, så måtte jeg tilbake igjen på torsdag for å rotfylle. Jeg tror jeg har verdens dårligste tenner, jeg er så lite fornøyd med tennene mine, så jeg skal få sjekka hva jeg kan gjøre med de.

Ellers så har jeg også vært barnevakt så jeg har vært oppe 7 hver morgen denne uken, forutenom i helgen da. I helgen har vi slappet helt av, svigermor kom nedover på besøk, så hun lå her fra fredag til lørdag, også bor hun ellers hos søstra til kjæresten min, men det var skikkelig koslig å se hun igjen, lenge siden vi møttes. Så vi lagde hjemmelaget pizza å så the voice på fredagskvelden.

Jeg var på et jobbintervju på fredag, jeg håper jeg får den jobben. Jeg er så lei av å gå hjemme nå. Jeg skal på et til på tirsdag. Jeg trenger både noe å gjøre om dagen og penger. Så ellers har vi bare slappa av og vært litt ute å kjørt og litt sånt. Så denne uken som kommer så har jeg ikke så mange planer. Vi har vært å testa ut kamera på ny tlf til kjæresten, han har iphone 8+ nå, kamera er helt syyyyykt bra!!


Så håper jeg på å få blogget snart igjen! Jeg må bli flinkere.


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle! Jeg er i et ganske godt humør idag, nettopp fordi jeg har BUUUURSDAG! Jeg er endelig 19 som vil si et år nærmere 20. 19 år er ikke noe stort tall, men det er et år nærmere 20, så da er jeg fornøyd.

Idag har jeg egentlig bare slappet av, ryddet litt i leiligheten, og vært i byen 2 ganger, en gang med bare meg også kom kjæresten hjem litt tidlig så vi dro igjen. Jeg er ikke sånn type som trenger en super fancy nancy middag på bursdagen min, jeg vil heller har Burger King, så da ble det det siden jeg fikk bestemme. Jeg er virkelig ikke den jenta som man trenger å ta med på en fin restaurant eller noe, kom hjem med junkfood og jeg er like glad. Jeg har shoppet litt idag, da jeg har fått litt bursdagspenger osv. Jeg kan legge ut bilder senere av det hvis noen er interessert.

Kjæresten kom hjem med roser til meg idag, det var sykt koslig. Jeg har aldri fått roser fra noen før, så det var veldig koslig å få det.

Nå er jeg helt syyyykt trøtt, så jeg tror jeg skal gå å legge meg! Så vi snakkes en annen dag igjen.


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Idag ble en ganske fin dag, jeg våknet da kjæresten dro på jobb, rundt 7. Men jeg tenkte at jeg ikke ville stå opp så tidlig for da ville jeg bare ha sovnet på dagen igjen, så jeg lå i senga til klokken 9. Man burde nyte at man har fri, selv om jeg nyter det hver dag. Men jeg kom meg endelig ut døren en tur idag, og det var digg! Det var digg å våkne før soloppgang da, jeg tror jeg har en ting for soloppganger og solnedganger.

Men jippi, det er fredag imorgen og helg, det gleder jeg meg til, da har endelig kjæresten fri så vi kan finne på ting, mest for min del, heh. Vi skal til Sverige på harryhandling på søndag tenkte vi, det er så smart.


Antrekk: Bluse/skjorte: Vero Moda(gammel) / Bukse: Urban / Belte: H&M

Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Dette innlegget blir lagt ut litt seint, men det er fordi vi ikke kom hjem så tidlig som jeg tenkte. Vi har vært å spist middag hos søstera til kjæresten min idag. De skulle ha pizza så vi inviterte oss selv dit på middag idag. Så ellers så har jeg ikke gjort så mye idag, skulle egentlig våkne tidlig å rydde å vaske litt i leiligheten, men jeg tror jeg sov til sånn 11-12 tiden idag så jeg gidda egentlig ikke å starte med det så seint, kjæresten kom hjem tidlig fra jobb idag også, så jeg hadde ikke vært ferdig til han kom hjem, jeg får vaske litt på søndag i stede, alltid digg å gå inn i ny uke med nyvasket leilighet.

Idag gjorde jeg også en ting som jeg faktisk aldri har orket å gjort før, jeg krølla hele håret mitt, det høres kanskje ikke så vanskelig ut, men jeg har ikke tålmodighet til det, men idag ville jeg virkelig få det til. Så idag ble det krøller og en minimalistisk sminkelook, jeg har i det siste likt å gå med lite sminke, men samtidig slik at jeg ser fresh ut, jeg bruker bare litt concealer og blush og litt countour, og maskara da. Man ser fortsatt et snev av fregnene mine, men jeg er ikke så glad i de som kanskje andre er, så jeg prøver å skjule de litt hvertfall, jeg liker det bedre når de bare vises litt. Legger ved noen bilder.


Jeg vet det ikke blir så mange blogginnlegg her som jeg kanskje skulle ønske og som andre også kanskje ønsker, men siden jeg ikke gjør så mye om dagen så blir det lite motivasjon å ting å skrive om. Men jeg skal sette meg ned å prøve å planlegge noen innlegg som kan skrives uannsett. Det skal bli bedre, jeg lover!


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments