Hverdag

Dette innlegget blir lagt ut litt seint, men det er fordi vi ikke kom hjem så tidlig som jeg tenkte. Vi har vært å spist middag hos søstera til kjæresten min idag. De skulle ha pizza så vi inviterte oss selv dit på middag idag. Så ellers så har jeg ikke gjort så mye idag, skulle egentlig våkne tidlig å rydde å vaske litt i leiligheten, men jeg tror jeg sov til sånn 11-12 tiden idag så jeg gidda egentlig ikke å starte med det så seint, kjæresten kom hjem tidlig fra jobb idag også, så jeg hadde ikke vært ferdig til han kom hjem, jeg får vaske litt på søndag i stede, alltid digg å gå inn i ny uke med nyvasket leilighet.

Idag gjorde jeg også en ting som jeg faktisk aldri har orket å gjort før, jeg krølla hele håret mitt, det høres kanskje ikke så vanskelig ut, men jeg har ikke tålmodighet til det, men idag ville jeg virkelig få det til. Så idag ble det krøller og en minimalistisk sminkelook, jeg har i det siste likt å gå med lite sminke, men samtidig slik at jeg ser fresh ut, jeg bruker bare litt concealer og blush og litt countour, og maskara da. Man ser fortsatt et snev av fregnene mine, men jeg er ikke så glad i de som kanskje andre er, så jeg prøver å skjule de litt hvertfall, jeg liker det bedre når de bare vises litt. Legger ved noen bilder.


Jeg vet det ikke blir så mange blogginnlegg her som jeg kanskje skulle ønske og som andre også kanskje ønsker, men siden jeg ikke gjør så mye om dagen så blir det lite motivasjon å ting å skrive om. Men jeg skal sette meg ned å prøve å planlegge noen innlegg som kan skrives uannsett. Det skal bli bedre, jeg lover!


Hasta la Vista beauties💋

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Hverdag

Jeg glemmer litt av å blogge, og i det siste er det fordi jeg har vært opptatt om dagene, har liksom ikke vært hjemme hele dagen, selv om jeg ikke jobber prøver jeg å finne ut av ting å holde dagen opptatt. Jeg blir sliten av å gå hjemme så jeg må bare finne meg en jobb snart! Kanskje jeg skal skaffe penger på å blogge, haha, som om det blir å skje iløpet av noen dager, det tar vel tid. Men jeg har en drøm om å kunne tjene litt penger på å blogge, jeg har egentlig hatt en liten drøm om det siden første gang jeg lagde min første blogg.

Jeg og kjæresten min har gjort litt forskjellig, i helgen var vi i byen, vi bare gikk litt rundt for å se om vi fant noen klær eller noe, jeg ville se etter ny reim til Daniel Wellington klokken min, er så lei av den gamle nå. Vi var på Waynes Coffee å tok en kaffe, morsom at jeg skriver det siden det var første gang jeg drakk en form for kaffedrikke, jeg liker ikke kaffe men vil begynne å like det, bli litt mer voksen hvertfall. Vi kjøpte også maleutstyr, vi begge har veldig lyst til å prøve det Så det gjorde vi på lørdag, ellers så har vi bare slappet av og lagd god mat. På søndag var vi på middag hos søsteren hans, det var koslig. Vi prøver å utnytte tiden han er hjemme siden han jobber en god del for tiden, blir lange jobbdager, ikke alle dagene er like lange men det blir mye jobb, men både jeg og han overlever.

Ellers så har jeg fått i noen nye sminkeprodukter, noen fra Makeupmekka og et produkt fra Elf, kjøpte også en foundation fra Revlon, men det var ikke helt fargen min, så jeg skal få tak i en annen farge i den, jeg likte den utrolig godt, jeg har litt oljete hud og den var for den hudtypen og den passa perfekt til meg. Jeg legger ut noen bilder av produktene, jeg er veldig fornøyd med alle produkter jeg har fått.

Ellers så har jeg fått i noen nye sminkeprodukter, noen fra Makeupmekka og et produkt fra Elf, kjøpte også en foundation fra Revlon, men det var ikke helt fargen min, så jeg skal få tak i en annen farge i den, jeg likte den utrolig godt, jeg har litt oljete hud og den var for den hudtypen og den passa perfekt til meg. Jeg legger ut noen bilder av produktene, jeg er veldig fornøyd med alle produkter jeg har fått.


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Min night routine er ikke sånn kjempe spennende, men jeg tenkte at jeg kunne legge den ut her. Jeg har kjøp skrubben til origins, den som er i orange pakkning. Etter det smører jeg ansiktet med Elisabeth Arden kremer, en til ansiktet og en til øyne. Begge er i samme serie eller hva jeg skal kalle det, de heter det samme, Crème Hydratante Continue. Jeg liker de veldig godt, før jeg startet med de så var jeg veldig tørr i ansiktet men nå det alltid fuktig.

Jeg skrubber huden annenhver kveld ca. og jeg synes det holder, og har på krem etter det, så jeg har ikke på kremen hver kveld. Huden min har holdt seg veldig fin, jeg har ikke slitt med kviser og slikt men etter at jeg startet med skrubbing så har huden min vært helt fin.

De beste produktene jeg har prøvd til nå!

Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har tenkt lenge på om jeg skulle starte å blogge igjen, har vært mye frem og tilbake. Jeg blogget før hos blogg.no, men jeg ville ha noe nytt. Jeg har ikke blogget siden jeg var 13-14 år, så jeg føler jeg er nybegynner igjen, men det er jeg jo forsåvidt på denne siden, blogg.no er litt enklere å forstå seg på føler jeg. Begynner også å blogge fordi jeg har akkurat flyttet til Tønsberg, og da har jeg flere muligheter til å utvikle meg selv innen dette. Men jeg har ikke noe kamera enda, jeg bruker telefon bilder, men det blir kamera etterhvert, so bare with me until then.

Jeg kommer til å starte sakte, et til to blogginnlegg i uken, bare for å se om jeg liker det, og etterhvert mer. Jeg kommer til å blogge om forskjellige ting, som klær, sminke, litt trening osv. Siden jeg er ganske ny til dette så tar jeg også gjerne imot tips til hva jeg kan blogge om og hva folk ønsker å se mer av.

Jeg slenger med et av mine favoritt outfits, skikkelig digg.

Bukse: Urban / Genser: H&M / Sko: Converse / Solbriller: H&M


Hasta la Vista beauties💋

Likes

Comments