For det gjør jeg, på min ene ringefinger! I dag var jeg hos den flinkeste negledesigneren jeg vet om, min kjære Ana. Denne gangen gikk jeg for matt svart da jeg alltid har hatt lyst på det, men ikke kunne pga jobben. I tillegg har jeg sendt inn mitt bidrag på 200kr. Og det oppfordrer jeg alle andre til å gjøre også, summen trenger ikke være stor, 30 kroner hjelper mer enn du tror.. Man bidrar med det man kan og har mulighet til. 🎀


Søk opp "neglerana" på instagram og send hun en privatmelding for å bestille time! ☺️💅🏼

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

For en dag det har vært, til tross for utrolig vond nakke som jeg har hatt i to dager nå. Dagen min startet med en deilig frokost og en fantastisk massasje. Jeg og familien tok turen til Vigelandsparken, eller nærmere Frognerparken som de fleste kaller den. Vi tuslet rundt i ca to timer og gikk innom starbucks. Været har vært så fint i dag, dere. Når vi kom hjem lagde vi god wok og vårruller. Og jeg må virkelig si at Søndager som denne er gull verdt. <3 Jeg elsker å tilbringe tid med familien min, og jeg elsker Søndager. I morgen er det en ny uke, og nye muligheter. Jeg skal på kurs, wohoo! Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Det er generelt for lite fokus på død som er et helt naturlig utfall av livet. Hvorfor er det egentlig så vanskelig å ha et avslappet forhold til døden? Jeg selv syntes bare ordet er ubehagelig, samtidig som jeg er redd for døden. Som i den forstand at jeg er redd for å dø selv, eller at de rundt meg skal forlate meg. Samtidig så er døden helt naturlig for meg, jobben min er en del av det. Jeg tror egentlig den største grunnen til at vi frykter døden, er fordi vi er så glade i livet vi lever. Jeg tenker det er helt naturlig å tenke sånn, å være et tenkende menneske- de aller fleste er jo glad i livet. Jeg vil vel også tro at jeg er ekstra redd fordi ikke har noen relasjoner til døden, jeg har ikke mistet noen i familien min eller nære venner. Utenom en vennine av meg som døde for ca to måneder siden.

Jeg tror egentlig vi bare må akseptere at vi er dødelige, alle sammen. Døden kommer før eller siden, uansett hva vi gjør. Eller vi har jo to valg. Vi kan akseptere livets levevilkår eller leve med tusen beskymringer. Og hva skjer egentlig når vi dør? Treffer vi noensinne igjen de vi er glad i? Det lurer jeg på.

Jeg jobber jo på sykehjem, der er de fleste eldre er redde for livet istedet for døden. De er redde for at den siste tiden blir uverdig. Livet slutter en dag. Tanken er ubehagelig, og man skulle tro den blir mer uhyggelig når man kommer tettere inn på den. De eldre blir redde for å bli liggende i en sykehusseng, som en grønnsak, uten å kunne stenge respiratoren. De er redde for å få smerter, demens eller en eller annen uhelbredelig sykdom. Det er så rart for jeg har aldri tenkt sånn her før, jeg tenkte aldri over døden før jeg begynte på jobbe som helsefagarbeider.

Jeg kjenner en mann. Han er 92 år gammel. Egentlig er han ganske oppegående og frisk, men han hører litt dårlig og går med rullator. Sist jeg så han hadde vi en lang samtale om alt og ingenting. Vi satt på cafe. Han fortalte meg alt han har opplevd gjennom sine 92 år. Moren hans ble drept i en bilulykke, det var det verste han noengang hadde opplevd. Etter ulykken havnet denne mannen i fosterhjem, ettersom faren fikk varig men etter ulykken og ikke var seg selv. Jeg fikk vondt av han og kjente tårene presset på. Han har også reist mye, og opplevd den mest fantastiske natur. Han har jobbet frivillig i Sør- Afrika i 8 år. Det sier mye om hjertet hans. Han fortalte meg at han hadde opplevd det beste og verste her i livet. Og nå er han klar for å gi slipp på livet, han sa han gledet seg til døden. Han håpet også å få møte meg i sitt neste liv, og jeg lovet han det.

​Dette bildet er fra begravelsen til venninen min. Det er det jævligste jeg har vært med på, noengang. Begravelsen var fin og jeg er glad jeg fikk sagt hade på en måte. Jeg håper jeg møter deg i mitt neste liv, hvis jeg er så heldig.  Nå jeg sitter og skriver det her. Jeg hører på trist musikk som om jeg skulle hatt kjærlighetssorg. Nå hører jeg på "madden- alive". Og jeg er redd for døden. 

Likes

Comments

Jeg blir skikkelig sint. Akkurat som alle andre, så kan jeg også bli det. Jeg har nettopp vært innom Mc Donalds med en vennine fordi vi skulle kjøpe hot wings. I tillegg måtte jeg på toalettet fordi jeg skulle tisse. Når jeg sitter inne på do, så hører jeg to jenter som snakker. Og jeg hører hun ene jenta si "så du hun feite dama som stod i kø, hun med treningstightsen". Sånn helt seriøst. Jeg blir skikkelig sint. For jeg trodde dette var en jente på kanskje min alder, ja- i 20 årene. Men når jeg gikk ut for å vaske hendene mine så hun ikke en dag over 15 år ut. Vi glemmer en vesentlig ting, denne damen som stod i køen med treningstightsen kan kanskje ikke noe for at hun veier det hun veier. Og dette vet jeg mye om! Du blir ikke stor av å kun spise drittmat, medisiner kan også resultere i noen ekstra kilo. Og kanskje denne damen prøver å gjøre noe med vekten sin ettersom hun stod med treningstights? Jeg er glad det kun var meg og disse to jentene inne på toalettet, fordi det kunne ha sittet en annen dame i båsen ved siden av meg som var på størrelse med hun i køen.

Vi tenker mye stygt om andre, jeg gjør det selv. Vi dømmer før vi vet. Og vi er sinnsykt stygge mot andre mennesker. Men vi trenger ikke si alt vi tenker og mener. Og det burde også foreldre lære barna sine. Jeg så ikke denne damen i køen med tightsen, men for alt jeg vet så kunne den damen ha vært mindre enn hva denne " 15 åringen" ga uttykk for. Tenk litt før dere snakker, alt er ikke som det ser ut som.

Likes

Comments

God morgen! ☺️ Ny uke, nye muligheter. Akkurat nå skulle jeg egentlig ha vært på kurs men ettersom jeg sov typ 2-3 timer i natt og ikke er i form ble jeg liggende i sengen. Helgen var amazing! Jeg var ute i Lillestrøm på Fredagen, Lørdag var det fest hos en vennine og i går trasket jeg rundt i Ekebergparken med familien og min bestevennine i over fire timer.

Likes

Comments

For i dag har jeg vært i Oslo å støpt negler etter to måneder uten hos flinkeste Ana. Hun holder til i Kongens Gate 7, i salong Miracle. Jeg har gått til henne i snart et år og er like fornøyd hver gang. Ana er en dyktig og profesjonell negledesigner. I tillegg kan jeg garantere deg super kundeservice og en hyggelig atmosfære hos henne i salongen + at prisen er rimelig i forhold til andre steder i byen. For booking av time: ttp://salong-miracle.no/ ☺️ Bli neglefin du også 💅🏼

Likes

Comments

Hei dere! Fy fanken, for et fint vær det er i dag! ☀️Nå har jeg og venninen min nettopp spist sushi og er på vei til legen. Jeg skal nemlig ta p- sprøyte for andre gang i dag, og jeg gruer meg skikkelig. Må bare si at det er en genial oppfinnelse, for deg som ikke husker p- pillen hver kveld eller ikke vil ha en p- stav inne i armen. Jeg har selv prøvd p- piller, p- plaster og nå bruker jeg p- sprøyte og er fornøyd med det! Eneste ulempen ved denne sprøyten er at dem setter den på rumpa i muskelen din. Ellers skal jeg møte lillesøsteren min på 6 år senere i dag, etter å ikke ha sett hun siden midten av sommerferien. Ha en fin dag videre og nyt solen!! 😊

Likes

Comments

"The greatest happiness of life is the conviction that we are loved; loved for ourselves, or rather, loved in spite of ourselves "

Likes

Comments

Jeg elsker livet mitt, ikke missforstå. Jeg elsker meg selv, jeg elsker familien min og jeg elsker vennene mine. Dagene mine nå for tiden består av jobb og venner. Jeg gjør hva jeg vil og når jeg vil. Jeg legger meg når jeg vil, jeg spiser når jeg vil og ja- jeg går på do når jeg vil. Alt handler på en måte om meg.

Jeg er ikke egoistisk. Familie og andre som står meg veldig nært kommer alltid i første rekke. Men jeg har likevel så mye kjærlighet å gi til overs hver dag. Jeg gleder meg rett og slett til jeg og min fremtidige kjæreste (som jeg ikke har funnet enda) blir til tre. Jeg har sagt at jeg ønsker meg barn helt fra jeg var et lite barn selv. Jeg kjenner virkelig på presset. Flere av mine venniner har allerede fått barn, noen er gravide og andre har kanskje nettopp fått nummer to. Jeg vil vel også tro at jeg kjenner ekstra godt på presset fordi både min farfar og mormor begynner å bli gamle... Min farfar har alltid vært en god nummer to, altså som en farsfigur for meg. Og min mormor er en av de få sterkeste damene jeg noen gang har møtt. Jeg vil så gjerne at disse to fantastiske menneskene skal få møte min datter eller sønn før det er for sent. At de skal få gleden av å bli oldemor og oldefar. Bare den tanken der er så viktig for meg. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å få en jobb til når den tiden kommer. For det å være mor, må være verdens beste jobb! Og jeg gleder meg til å få den stillingen. ♥Likes

Comments

Hei! 😊 I dag har jeg og familien vært i Ekebergparken og gått tur. Været kunne ikke vært bedre, dere. Det var ikke for varmt, ikke for kaldt og det var sol, behagelig tempratur. Jeg syntes spesielt at denne parken er fin, veldig fin. Skjønner ikke hvorfor det var så mange politikere som var i mot at Ringnes skulle fullføre dette prosjektet. Parken tiltrekker seg mennesker fra sentrum og spesielt turister, det får jo folk til ut å gå. Haha.😜 Uansett, her er det perfekt å gå tur med hunden og samboeren sin en Søndag formiddag. Vi spiste på et liten cafe som ligger like ved ridesenteret, der var det veldig koselig som jeg kan annbefale dere. Nå er det restetaco fra gårsdagen og Søndags film her. I morgen er det Mandag, ny uke og nye muligheter. ​❤

Likes

Comments