Hej Bloggen!

Idag vil jeg fortælle om vores meget spændene blå mandag, som var mandag D. 29/5, efter alle konfirmationerne.

Dagen startede klokken 8:30 hjemme hos Nina, min klassekamerat. Der spiste vi morgenmad, og hyggede os med at plyndre hendes hus. Efter det, startede vi ud med vores første aktivitet, lasergame. Lasergame forgik ude i Boserup skov, tæt på roskilde. Det var en stor succes hos os alle, det var en fed oplevelse. Vi fik pandebånd på med en sensor bagpå hovedet, og en i panden, som sagde sjove lyde når vi blev skudt. Vi fik så lov til at løbe rundt i skoven og skyde hinanden, med de her legepistoler. Så fandt vi nogle bænke og spiste så nogle meget fråd sandwichs fra en butik tæt på.


Vi kørte så videre, næste aktivitet var bumberball i Roskilde. Bumberball var en stor succes for næsten alle, undtagen mig. Jeg er selvfølgelig så dum at falde, og forstuer så min fod, det jo også fedt. Jeg måtte så sidde og se det hele fra sidelinjen af, mindre sjovt. Mine klassekamerater har så fortalt mig at det var rigtig sjovt, det var dog lidt varmt. Ens knoer blev helt smadret, og nogle fik lidt brandmærker på armene. 2 timer gik så med det, også var det også på tide at komme videre.


Dagens sidste aktivitet stod på gocart, roskilde udendørs gocart bane. Da vi alle så den bane var vi helt mundlamme, jeg tror ikke nogle af os havde forventet at banen skulle være så stor. Jeg stod og var meget i tvivl om jeg kunne være med, jeg stod der med en forstuvet fod og ikke vidste om jeg ville kunne standse gokarten, når det nu var nødvendigt at kunne. Min endelige beslutning var så at være med alligevel, jeg skulle da ikke gå glib af sådan en oplevelse. Vi fik tøjet på, og fik så en masse instrukser om hvad vi måtte mm. Vi kom så ud i gokarten og fik en prøve tur, det var på en måde surrealistisk at køre, fordi det hele gik så stærkt. Jeg tror aldrig jeg har været så bange før, i alle sving var det bare bremsen helt i bund. Vi kørte 2 heat, jeg kom på en 18. plads. Hvilken plads jeg kom på, er jeg egenligt pænt ligeglad med, det var pisse sjovt. Vi kørte hjem igen, mange var blevet meget dårlige af at køre. Det kan jeg egenligt godt forstå, det blev jeg ogå selv. Vi kørte hjem igen, og fik gået i bad, og skiftet til noget lidt pænere tøj. Så tog vi hjem til tvillingerne, Mathiias og Laurits.


Vi åd noget lækkert aftensmad, fik noget slushice og hyggede os ellers bare. Aftenen gik egenligt bare med at vi sad udenfor og snakkede, det var rigtigt hyggeligt. Da klokken blev omkring 23, døde det hele lidt, så tog vi på stranden. Vi gik egenligt bare en lille tur dernede, det var rigtigt hygge. Så tog vi hjem til drengene igen, også sluttede aftenen ellers.


Tusind tak fordi du gad at læse med om vores blå mandag. Hvis du kunne lide det, må du meget gerne give det et like. Ellers ses vi bare på mit næste blogindlæg, hej.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments