Material crushes

1. Kamelfarvet jakke 3000,- 1800,-/ 2. Skindstøvle 2499,- 1500,-/ 3. Grå sweater 1500,- 900,-/ 4. Sort bluse 1500,- 900,-/ 5. Nederdel 1200,- 720,-/ 6. Støvle i ruskind 2199,- 1320,- / 7. Sneaks 1399,- 840,-
Indlægget indeholder affiliate

Hej bloggen!
Jeg er nu tilbage i Sydney og det føles virkelig godt at "være hjemme" igen. Vejret her er så dejligt! Men i går i Melbourne inspirerede det køligere vejr mig til at lave en kollage med nogle lækre efterårs- og vinteritems. Jeg har her holdt fokus på et af mine yndlingsbrands, nemlig Tiger of Sweden. Jeg elsker deres sofistikerede, stilfulde og simple design, som giver kvaliteten lov til at tale for sig selv! Jeg kunne snildt iføre mig alle 7 ovenstående items! Dog er jakken og den sorte trøje med de smukke flare-sleeves klart mine favoritter!

Tiger of Sweden godt kan ligge i den lidt dyrere ende, min lige nu kan i få 40% rabat på den dyreste varer (ved køb af flere varer), ved en ordre på min. 200 kr. hos ellos.dk + fri fragt hvis i er nye kunder hos ellos.
Dette gælder på hele ellos.dk; 
tøj, sko, accessories, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma og Northern Beauty”, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper. 

​​Så hvis i allerede har tænkt på at investere i en lækker vinterfrakke eller et par nye boots, så synes jeg bestemt i skal benytte jer af tilbuddet, der kører indtil 31. december. Jeg har ovenfor oplyst prisen på varerne før & efter de 40% er fratrukket. Happy shopping, lovers <3 

Jeg har i hvert fald klikket én af de 7 ting hjem, som vil komme til at ligge og vente på mig hjemme i Danmark, som en lille "post-fødselsdagsgave" - kan i gætte hvad det er? 😏 Og har i selv en favorit?


Kys fra mig <3

Likes

Comments

Work

Hej bloggen <3
I dag har været en travl, men fantastisk sjov dag! Jeg startede dagen ud med, at være på skydning for en vintage-shop her i Melbourne indtil kl 13, hvor jeg derefter tog videre til mit næste job - som jeg desværre ikke kan fortælle hvad var til endnu. Men det får i af vide sooner or later :) I hvert fald har i her lidt behind-the-scenes fra noget af shootet. Settet var fully loaded med testosteron som i kan se på det sidste "team-picture" hahah, men det var simpelthen den sjoveste dag jeg har haft længe! Og billederne kommer også til at blive super fede, så jeg glæder mig til at se det færdige resultat! 

I morgen har jeg tænkt mig at bruge på lidt sightseeing her i Melbourne, inden turen går tilbage til Sydney søndag. Mit fly blev rykket en dag, da jeg har et job i Sydney mandag morgen. Men jeg skal heldigvis tilbage til Melbourne i starten af november, så det bliver niiiice! Jeg kan virkelig godt lide Melbourne - til trods for vejret er væsentligt ringere her end i Sydney, så har byen en fantastisk atmosfære, som Sydney mangler lidt. Ikke desto mindre bliver det dejligt at komme tilbage til noget solskin og højere temperature ;) 

Hav en skøn aften, babes <3 

Kys fra mig! ​​​​

/Hi blogggg <3 Today has been a busy but amazingly fun day! I started the day working for a vintageshop here in Melbourne and about 1pm I moved on to my next job, which I can't tell you what is for yet. But you'll find out sooner or later ;) Anyway, here you have some behind-the-scenes pictures from the shoot! The set today was fully loaded with testosterone as you can see in the "team-picture" hahah, but it has been the funniest day in a long time - and the pictures are gonna turn out great too, so I'm really excited to see the final result! 

My plan tomorrow is to do a little sightseeing here in Melbourne before I'm heading back to Sydney on Sunday. My flight has been moved since I have a job eaaaarly monday morning. But luckily I'm going to back to Melbourne in the beginning of November, so that's going to be niiiice! I really like Melbourne - even though the weather in Sydney is much better. But Melbourne has an amazing atmosphere and a bit more "personality" than Sydney. Anyway, it's going to be nice with some sunshine and higher temperatures ;) 

Have a great evening babes! 

Kisses <3

Instagram: amaliesrh 

  • Work

Likes

Comments

Material crushes

Jeg har altid haft en svaghed for "sæt". Så det passer mig glimrerende, at trenden for tiden dikterer, at vi skal iklæde os sæt - gerne så pyjamas-lignende som muligt, hvilket jeg også er kæmpe fan af! 👌 Og ovenfor ser i to af mine absolutte største crushes lige pt! Jeg er fuldstændig overdrevet forelsket i det blå sæt i velour fra Lovechild 1979 - det er LIGE mig; det er blåt, fremstillet i velour og så elsker jeg flare bukser.
G​​od timing, at jeg har fødselsdag om kun en måned. Og selvom mange af mine andre ønsker også ligger i den lidt pricey ende, så ryger sættet ovenfor altså også på listen!
​Prismæssigt er sættet fra Asos en anelse mere overkommeligt, dog ikke mindre tiltalende! Materialet i satin, gør det kun smukt og elegant og jeg ville uden problemer kunne hoppe i det, også! Enten med et par fede sneaks, eller et par elegante stiletter som set ovenfor, for at dresse det lidt mere op! 

PS! Hvis i kigger forbi bloggen ved 18-tiden i aften, kan i komme med bag om et af de shoots, jeg har været på i dag 📷​​

Kys fra mig <3 

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Food & recipes , Guides

Hej lovelies <3

De sidste par dage har været fyldt med jobs og castings, hvilket jo er fantastisk dejligt. Og eftersom jeg har styrtet rundt, var det dejligt med en fridag i dag. Min veninde Maddie er taget tilbage til Sydney for et par timer siden, men vi spiste lige en "på gensyn" frokost på DEN VILDESTE veganske café nede i det område af Melbourne, som hedder St Kilda. Skønt område lige ned til stranden - må dog erkende, at Sydney på dét punkt i den grad er Melbourne overlegen, eftersom strandene er 100 gange smukkere deroppe! 

Caféen vi besøgte hedder Matcha Mylkbar og den er beliggende på 72A Acland St, St Kilda. Deres menu er 100% plantebaseret og byder på alt fra de lækreste plantebaseret burgere, gnocci-pasta og pomfritter til skønne "bowls" og så har de tilmed udviklet et 100% plantebaseret pocheret æg - i kan evt tjekke den flydende "yolk-porn" ud på min Insta, hvis i har behov for illustreret bevis ;)

Maddie bestilte deres NICOYA PENINSULA, COSTA RICA bowl med sød kartoffel, guacamole, sourcream, quinoa, pesto, majschips og deres aubergine-boller. Og jeg fik deres glutenfrie toast med guacamole, rødbedehummus, sukkerærter, granatæblekerner og et pocheret æg. Og så delte vi en omgang sød kartoffel-pommes med mandel-smør. Udover at... det var himmelsk og smagsmæssigt er noget af det bedste jeg længe har smagt, så er anretningen virkelig også værd at give props for! Så smukt og elegant og det giver virkelig én følelsen af, at det man skal til at putte i sin krop kun er godt for den ;) 

I morgen har jeg hele 2 jobs og så må vi se hvad weekenden byder på, før jeg tager tilbage til Sydney på mandag.

Men vi snakkes ved babes <3

/Hi lovelies <3 The last couple of days have been filled with jobs and castings, which is amazing! And since I've been running around like a maniac, it's been nice with a day off today. My friend Maddie headed back to Sydney today, but before that we had a "see-you-soon" lunch in the CRAZIEST vegan café in the area of Melbourne called St Kilda. Beautiful area near the beach - but I must admit, when it comes to having the best beaches Sydney definitely is superior! 

The café we went to is called Matche Mylkbar and is located on 72A Acland St, St Kilde. Their menu is 100% plantbased and offers everything from the most delicious plantbased burgers, gnocci-pasta and fries to delightful "bowls" and they've even invented a 100% plantbased poached egg?! - you can check out my Insta in case you need an illustrated proof ;) 

Maddie had their NICOYA PENINSULA, COSTA RICA bowl with baked sweet potato, avocado guac, sour cream, quinoa, pesto, blue corn chips and eggplant-balls. I had their glutenfree toast with guacamole, beetroothummus, snow pea tendrils, pomegranate and a poached egg. And then we shared some sweet potatoe-fries with almond butter. And besides ... it was absolutely heavenly and so rich in taste, it was served so beautifully! And that really made you feel, that what you were about to put in your body, only would do it good ;) 

Tomorrow I have no less than 2 jobs and then we will see what the weekend will bring before I'm heading back to Sydney on Monday. 

Talk to you soon babes <3 

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Thoughts

Som et resultat af, at tiden går sin gang og at jeg gennem mit rejseri har fået en masse ting på en vis afstand, er der især 13 ting, som står klokkeklart i mit sind og som jeg virkelig har taget ved lære af! Såsom fx at...

1. Kaffe er uhyrlig dyrt i Danmark
Det har endnu ikke været mig muligt at finde et sted, der kan matche Danmarks umanerlig høje priser for en kop kaffe. Det er en tragisk virkelighed, jeg må face og seriøst bare acceptere. Førhen var det jo bare sådan det var? Men nu er det grænseløst irriterende når jeg skal betale min. 35kr for en kaffe, når jeg har været vant til at betale maks en flad 20'er for en tilsvarende - hvis ikke større (dog ikke altid bedre) kop. #toughlife

Og nu til de lidt dybere sider af sagen...

2. Man kan ikke please alle
...og det skal man heller ikke. Jeg har altid været god til at kende mine grænser og til at sige fra hvis jeg mente, at de blev overtrådt. Og jeg har virkelig fundet ud af, hvor yderst en vigtig egenskab det er at have, da det i mine øjne betyder, at man kender sit værd. For efter at have oplevet episoder, hvor jeg har taget mig selv i, at gå på kompromis med min person, for at leve op til andres forventninger til mig, har det virkelig ramt mig hvor uholdbart, selvdestruerende og naivt noget fis dét er. Det er umuligt at falde i alle menneskers smag SÅ...

3. ...man skal seriøst bare være sig selv (!)
Forlængende og understøttende af punkt #2, så er det ubeskrivelig befriende, selvbekræftende og alt i alt bare opskriften på glæde og velvære! Desuden er det tomt, uholdbart og unødvendigt at prøve på at være en anden, end den man er. Så acceptér og embrace dig selv 😏💃 For jeg vil vædde på, at du rummer en masse, der er værd at vise frem og stå ved!

4. Bare kald mig gammel, men jeg er overbevist om, at fænomenet "ægte kærlighed" ikke bare hører vores bedsteforældres generation til
For jeg er stadig ligeså forelsket i den samme fyr, som jeg var for over 2,5 år siden, til trods for fysisk distance over længere tid...

5. Der er virkelig ingen grund til at skynde sig
...livet er langt og du skal ikke bekymre dig om ikke at nå dit monotone og kedelige voksenliv (neeeej, det bliver selvfølgelig også skægt!) Min pointe er blot, at da jeg gik i 9. klasse var jeg 100 på, at jeg vidste hvordan mit liv ville udforme sig over de næste 5 år. Og da jeg forsikrede mig selv om, at det eneste der kunne sikre min fremtid var, at være færdiguddannet som 24-årig, havde jeg på forhånd aftalt med mig selv, at jeg max kunne tillade mig ét sabbatår - lad os alle le. Jeg er 20 år og på mit 3. sabbatår og jeg er på ingen måde stresset. Jeg ved nu, efter nogle år udenfor uddannelsessystemet, at den eneste måde virkelig at blive bekendt med verdenen og alle dens forskellige aspekter, er ved at begå sig i den - ikke blot at læse om den!

6. Ikke tag livet så dødsens alvorligt
Det er vigtigt at leve - ikke kun at eksistere. Så tag nogle chancer, slip kontrollen, tag ud og drik drinks på en onsdag, spis fredagsslik på en mandag og for guds skyld (men mest din egen) inkorporer spontanitet, som en vigtig del af din livsstil.

7. Start med at smile hver morgen
Det lyder cheesy (det er det også lidt). Men det gør underværker, og jeg kan forsikre om, at det kan være grobunden til en dag domineret af overskud og følelsen af at kunne klare, hvis ikke alt, så det meste.

8. Ingen materielle ting kan opveje værdien af at rejse
Nogle gange kan det godt være lidt træls at se de penge, jeg har sparet sammen til at kunne investere i en lækker taske, et par nye halvdyre støvler eller andre materielle goods "forsvinde", men jeg fortryder aldrig min prioritering når først jeg befinder mig et nyt sted og vandrer rundt i nye omgivelser og suger verden til mig. For selvom jeg elsker smukke materielle genstande lige fra støvler til tasker. Så vil intet kunne have tilført mig så berigende oplevelser, erfaringer, værdier og venskaber, som mine rejser har gjort.

9. Det er klogt at planlægge, men man skal også fokusere på det smukke ved at tage chancer og lade livet overraske
Jeg er af natur ekstremt struktureret og organiseret. Jeg finder kæmpe tryghed i, at have en plan B. Og så har jeg en ubeskrivelig irriterende trang til at vil vide alt - på forhånd. Det har jeg heldigvis erkendt, ikke kan lade sig gøre. Og så er jeg blevet bekendt med, hvor fed en følelse det er, når det uplanlagte rent faktisk resulterer i noget godt - hvis ikke endnu bedre. Endnu vigtigere er, at jeg har erfaret, at jeg til tider kommer til at gå glip af det, der sker lige foran mig, fordi jeg er for fokuseret på at planlægge det, der skal ske i fremtiden. Det bunder selvfølgelig i mine bekymringer omkring, hvad der kan gå galt i fremtiden, i tilfælde af at jeg ikke er forberedt. Men...

10. ...man bliver sgu gammel af at bekymre sig
Så lad vær med det. Bekymringer er selvfølgelig noget, man ikke kan komme udenom. De vil indfinde sig. Men jeg har lært først at fremmest at fokusere på hvad mine bekymringer bunder i og gøre hvad jeg end må gøre for at få dem af vejen. Min oplevelse er i hvert fald, at de forhindrer mig i at leve i nuet. Og det er mere end beklageligt, eftersom det oftest er dér tingene sker ;)

11. .Mennesker kommer og går
Det er en af de lidt mindre fede, men vigtige ting jeg har lært; at nogle mennesker kommer ind i ens liv for at blive (om det er forevigt, kan jeg dog af gode grunde ikke konstatere endnu) mens andre kommer blot for at blive en stund. Men det er noget, vi må lære at acceptere. Og som tiden går, vil det i de fleste tilfælde vise sig, at det nok var sådan, det var ment, at skulle være. Og så er det jeg lige kan fyre én af de klassiske, der i dette tilfælde mønter sig på venskabet; "Don't cry because it's over, smile because it happened" 😊😊😊

12. Jeg er så taknemmelig for Facetime
Jeg er sikker på, de metoder, som gjorde sig gældende for forhenværerende generationer af rejsende, må have været tilstrækkelige på dét tidspunkt. Men jeg kan slet ikke forestille mig, ikke at have muligheden for at ringe om på den anden side af jordkloden, for at komme i kontakt med venner og familie på 0,5. Det har i hvert fald haft en kæmpe (hvis ikke afgørerende) betydning for mig ift at dæmpe savn og hjemve!

And last but not least ;)

13.Ude er godt(!), men hjemme er bare bedst
At rejse vil til hver en tid være en af mine yndlingsbeskæftigelser. Jeg vil endda gå så langt som at sige, at det for mig er nødvendigt. Som jeg har skrevet før, er et af mine mål her i livet, at skabe mig en tilværelse, hvor rejser er en dominerende del. Men ligemeget hvor spændende, berigende, udviklende og fuldstændig ubeskrivelig livsbekræftende dét at rejse er, så er der bare ikke noget, der for mig, kan måle sig med følelsen af, at tilbringe tid med mine venner, veninder og familie.

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Food & recipes , Guides

Lørdag morgen tog jeg med Jonathon og et par af hans venner ud og spiste ekstravagant morgenmad. Mama mia! Ikke kun var maden ubeskrivelig velsmagende, men selve stedet var også ekstremt indbydende - hvilket i mine øjne betyder mindst ligeså meget, som maden, der bliver serveret!

Caféen hedder "Journeyman" og ligger i den del af Melbourne, der hedder Windsor, på 169 Chapel Street. Og som i kan se, var vi ikke de eneste, der havde haft dét sted i tankerne ;) Caféen var pakket fra vi kom til vi gik - til trods for at der på Chapel Street er fyldt med yderst tiltalende spisesteder.

I så fald var vi heldige og få et bord, så vi kunne spise vores lækre morgenmad. Som nok mere var en frokost... mindst en brunch! Hahah man får i hvert fald noget for pengene, som i kan se - hvilket jo KUN er et +!
Deres menu bugner af lækre muligheder, og til trods for, at jeg ellers foretrækker at spise enten havregrød eller en anden form for flydende spise (don't get me wrong) til morgenmad, bestilte jeg deres "mashed-avocado" og den var to die for! 

/Saturday morning I went out for amazing breakfast with Jonathon and some of his friends. Mama mia! Not only was the food extremely tasty, but the place itself was really appealing - which in my opinion means just as much as the food that's being served! 

The Café is called "Journeyman" and is located in the part of Melbourne called Windsor, on 169 Chapel Street. And as you can see, we weren't the only ones who had planned a visit that morning ;) The Café was packed from we came till we left - despite there's a lot of really nice places to eat at Chapel Street. 

Anyhow we were very lucky to get a table, so we could eat our deliciouzz breakkie. Which was actually more of a lunch.. At least a brunch! Hahah - it's safe to say that you get way more than what you pay for - which is only a +! 
There menu is filled with delicious options and even though I prefer to eat porridge or some other kind of fluent food (don't get me wrong here) for breakfast, I ended up ordering their "mashed-avocado" and it was seriously to die for! 

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Material crushes

 1.Zign / 2.Senso / 3.PERLATO /4.Senso / 5.Zign / 6.Senso

Hvis jeg kun måtte vælge én form for sko jeg kunne bruge året rundt, ville mit valg uden tvivl falde på støvler. Jeg ELSKER støvler og kan slet ikke få nok! For mig er der intet, som et par lækre rå læderstøvler og da jeg for nylig har slidt mine elskede Marc Jacobs støvler op, er jeg på udkig efter et par, der kan erstatte dem. Men det er safsusme svært! Men støvlerne ovenfor kunne være et meget godt bud på et par efterkommere ... 
​Jeg har især en svaghed for støvler med små detaljer, der adskiller dem fra en helt enkelt "chelsea boot" og jeg er faldet pladask for par nummer 2 fra Senso, hvis detalje med lynlåsen tilfører støvlen et tilpas råt look. Udover det er jeg vild med par nr 6, da alt pointy også går lige i hjertet. 

Hvad med jer - har i en favourit? 
Kys fra mig <3 

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Thoughts, Travels

Til tider rammer det mig virkelig, hvor taknemmelig man skal være for sit liv. For hvert moment man bliver tildelt. Jeg ved det er en kliché, men jeg tror på, at alt sker for en grund. Jeg tror på, at hvis noget er ment til at skulle ske - så vil det ske. Som min kloge mor engang formulerede det

"Hvis noget er bestemt til at skulle ske, må man blot følge sit hjerte, gøre hvad der føles rigtig og stole på, at hele universet sætter ind på, at få det til at ske"

Og det husker jeg særligt på i disse dage. For de seneste par dage, har været lidt hårde at komme igennem. Ikke fordi der er sket noget decideret dårligt. Men jeg er for første gang i ca 1,5 år blevet ramt af en seriøs omgang hjemve. For første gang i 1,5 år kan jeg godt mærke, at jeg sammenlagt kun har været hjemme 3 ud af 15 måneder. Men jeg prøver alt hvad jeg kan ikke at lade den tomme følelse, hjemve'en fylder mig med, overtage. Jeg lader den selvfølgelig have plads, men jeg ved, at det ikke nytter noget at lade mig falde ned i det hul den graver. Men som jeg skrev på min Instagram; så er de dårlige dage til for at fremhæve de gode. Livet er fyldt med kontraster, som skaber en balance. Og det er ikke altid fedt - men det er et faktum, som vi er nødt til at indfinde os med på bedste vis.

Og heldigvis, er jeg så priviligeret, at været omringet af så hjertevarme og givende mennesker. I fredags fløj jeg til Melbourne og her skal jeg være den næste uges tid. Ham, der ejer huset jeg bor i i Sydney, skulle tilfældigvis også til Melbourne her i weekenden i forbindelse med event i relation til hans arbejde. Så jeg har disse dage boet med ham på hans hotel, som er et fuldstændig fantastisk smukt og luksuriøst sted, Crown Metropole. Så jeg har slænget mig i latterligt lækre omgivelser de seneste par dage og har især benyttet mig af hotellets ekstravagante pool- og spaområde. Og efter at have spist morgenmad med nogle af hans venner, chillede vi dér om eftermiddagen og spiste lækker middag om aftenen.
Det ville være noget fis at benægte, at både smukke omgivelser og fantastisk mad hjælper på humøret. Men mest af alt hjælper det at være i godt selskab. Og Jonathon er allerede blevet en virkelig god ven, som jeg - udover at kunne diskutere lækre fyrer med - kan snakke om alt mellem himmel og jord med. Og det er altafgørende for mig i situationer for jeg kan have tendens til at se sort på alting.

/Some times it really hits me, how thankful we should be for our lives. For every moment that is given to us. I know it may sound like a cliché, but I believe that everything happens for a reason. I believe that if something is meant to happen, it will happen. As my wise mom once put it

“If something is meant to happen, all you can do is to follow your heart, do what feels right and have faith in, that the universe will do everything to make it happen”

And I’m keeping that in mind - especially these days. ‘Cause the last couple of days have been kinda hard to get through. Not that something specifically bad has happened. But for the first time in nearly 1,5 year I’m really struggling with feeling homesick. For the first time in 1,5 year it really hits me that I’ve only been home for 3 out of 15 months in total. But I’m doing everything I can to prevent this empty feeling from taking over. I’m accepting that it’s there, but I know that it won’t help me at all if I give in and let myself fall down in this hole that it’s digging. But as I wrote on my Instagram; the bad days are there to emphasize the good ones. Life is filed with contrasts, which creates a balance. It’s not always amazing - but it’s a fact, which we have to come to terms with.

And luckily I’m so privileged to be surrounded by so warmhearted, loving and giving people. This Friday, I flew to Melbourne and I’m going to stay here for a week. The guy that owns the house I’m living in in Sydney happened to go Melbourne this weekend too due to an event in relation to his work. So these days I’ve stayed with him at his hotel, which is such an incredibly beautiful and luxurious place! So I’ve really been enjoying these days trying to get my mind on something else.
And even though it would be wrong to deny that beautiful surroundings and amazing food helps you to get in a better mood, the essential and most important thing for me is to be in good company. And Jonathon has already become a really good friend of mine, with who I - besides discussing cute boys all the time with - can talk to about everything and nothing. And that means EVERYTHING in situations like this, where it can be a bit hard for me to look on the bright side of things.

Likes

Comments

Get to know...

Hej med jer!<3

Jeg er rigtig spændt på, at introducere jer til et nyt og spændende tiltag her på bloggen. Personligt tror jeg på, at et af de mest fundamentale og stærkeste drivkrafter i et menneskes liv er inspiration. Når jeg føler mig inspireret føler jeg mig fuld af energi og motivation og jeg får en KÆMPE trang til at udrette noget og handle. Jeg føler mig i live, at livet giver mening og ikke mindst føler jeg mig glad!

Jeg finder hovedsageligt inspiration i mine omgivelser og de mennesker jeg omgiver mig med. Der er ikke noget mere motiverende og inspirerende for mig, end mennesker, der har styr på deres shit - og vigtigst af alt, er selvsikre, passionerede og virkelig tror på det, de laver - både ift arbejde og studie. Så for at gøre introduktionen her kort, vil jeg hver uge lave et indlæg hvor i kan lære en person, som jeg finder inspirerende og interessant, lidt bedre at kende!

Så lad os lægge ud med min lækre, fantastiske og fabelagtige flatmate, Jonathon Moran.

/Hey guys! I'm really excited to introduce you to a new category here on the blog. I think, personally, that one of the most fundamental and strongest powers in life is inspiration. When I feel inspired I feel full of energy and motivation and I get this huge NEED to accomplish something and take action. I feel alive, that life makes sense and most importantly I feel happy!

Mainly, I find inspiration in my surroundings and the people I'm surrounded with. To me, there is nothing more inspirering than people who know their shit and most importantly are passionated and confident with what they are doing and really believe in it - both in relation to work and education. So to make this introduction short, I'm going to do a post every week, that will get you guys to know a little more about a person whom I find inspirering and interesting.

So lets kick this off with my handsome, fierce and fabulous flatmate, Jonathon Moran!

Giv en kort introduktion af dig selv
Mit navn er Jonathon Moran og jeg er 38 år gammel. Til dagligt arbejder jeg som entertainment journalist hos The Daily Telegraph her i Sydney og om søndagen er jeg radiovært på radio Nova 969

Hvad finder du mest interessant ved dit arbejde/studie?
Hver dag er forskellig, thank goodness. Og jeg lærer, lærer, lærer noget nyt hver dag. Og at møde nye, sjove og spændende mennesker er altid sjov

Hvad er det bedste råd du kan give ift at opnå ens mål i livet?
Vær dig selv og aldrig lad dig presse til at gøre noget du ikke har det godt med. Hvis du føler dig utilpas, er det højest sandsynligt et tegn på at det ikke er det rigtige at gøre

Har du et motto? I så fald hvilket
Liv livet to the fullest og vær den bedste version af dig selv

Beskriv dig selv med 3 ord
Dynamisk, livlig og alt for meget (til alle tider)

Hvad er din yndlingsbeskæftigelse uden for arbejdet?
Slappe af derhjemme med mine to hunde

Hvis du kunne rejse hvorhen du ville i verden, hvor ville det så være?
Berlin - jeg elsker det sted! Hvilken by!

Hvad er meningen med livet for dig?
Det prøver jeg stadig at finde ud af - kom tilbage og spørg mig om 50 år

Hvad er din yndlingsting i din garderobe?
Alt fra Ted Baker! Eller min samling af sneakers! Jeg elsker sko!

Hvad er foretrækker du - hovedret eller dessert?
Jeg på diæt, så hovedret - ingen dessert til mig

Nævn 3 ting du bare ikke kan leve uden
Min familie, mine hunde og min "platinum-frequent-flyer" status

Nævn en ting ved dig selv, som du tror vil overraske de fleste
At jeg startede min karriere som politisk journalist

/Introduce yourself

My name is Jonathon Moran, I'm 38 years old. I work as an entertainment Journalist on The Daily Telegraph here in Sydney and on Sunday Nights I host a radio show on the radiostation Nova 969

What do you find the most interesting about your work/study?
Every day is different, thank goodness. And I get to learn, learn, learn each and every day. Meeting new, fun and exciting people is always fun too

What is your best advice when it comes to achieving a goal in life?
Stay true to yourself and don't ever be pressured into doing anything you don't feel comfortable with. If you feel uncomfortable, that's a sign it may not be a right move

Do you have a motto? If so, which?
Live life to the fullest and be the best version of yourself that you can be

Describe yourself in 3 words
Vibrant, Vivacious and ... Outrageous (at all times)

What is your favourite thing to do outside of work?
Chill at home with my dogs

If you could go anywhere in the world, where would it be and why?
Berlin - i just love the place, what a city!

According to you, what’s the meaning of life?
Still finding that out, come back to me in 50 years

What is your favourite item in your wardrobe?
Anything Ted Baker! Or my collection of sneakers. I'm a shoe kinda guy

What do you prefer - dinner or dessert?
I'm on a diet so dinner, no dessert for me

Mention 3 things you just can’t live without
Family, my dogs and my platinum frequent flyer status

Mention a thing about yourself that you think will surprise most people
I started my career as a political journalist

Likes

Comments

Material crushes

Jeg er blevet forelsket i en ny mand ... hans navn er Bobby. Og han er virkelig flot og kvalitetsbevidst! Og selvom jeg ikke plejer at være glad for at dele mine mænd med andre, så synes jeg alligevel ham her var alt for lækker til at beholde for mig selv ;-)

Jeg faldt over mit nye crush på gaden i Sydney. Han hang over skulderen på en yderst velklædt dame, og da det var kærlighed ved første blik, måtte jeg simpelthen høre hende ad, hvor tasken var fra! "Bobby" er et australsk brand, hvis kreationer er fremstillet af 100% læder. Og jeg er fuldstændig vild med det minimalistiske og sofistikerede tema brandet fokuserer på! Dog tiltaler tasken ovenover mig særligt, med dens heksagonale form, som bogstavelig talt, giver den noget kant ;-) En anden favorit i kollektionen er deres rygsæk, som har en helt perfekt størrelse, samt er perfekt stilren dog med et sporty touch, grundet den røde farve på indersiden af stropperne. Og da jeg er pjattet med sorte tasker, måtte disse to meget gerne udgøre en del af bagagen hjem til Danmark ;-)

I kan finde deres hjemmeside her.

/I've fallen in love with a man... his name is Bobby. And he is really handsome and discerning! And even though I don't like to share my men normally, I really thought this one was way too good-looking to keep for myself ;-)

I bumped in to him on the street here in Sydney. He was hanging over the shoulder of a really welldressed lady and since it was love at first sight, I had to ask her where the bag was from! "Bobby" is an Australian brand, whose creations is made of 100% leather. And I'm completely in love with the minimalistic and sophisticated theme which is dominating their collection. I'm especially digging the bag above because of its hexagonal shape which, literally, makes it a bit more edgier ;-) Another favourite from their collection is definitely the backpack. It has a great size and is a perfect combination of being classy yet with a sporty touch because of the red in the straps. And since I'm crazy about black bags these two beauties are more than welcome to join my on my back to Denmark ;-)

You can find their webside
her.

Instagram: amaliesrh

OBS! All three pictures are borrowed from bobbyleather.com's webside

Likes

Comments