Outfits, Thoughts, Travels

Hej med jer <3

At planlægge og organisere er noget jeg altid har været vild med. Jeg er typen, der ELSKER lister. Og jeg laver ofte lister over mine gøremål for dagen - men det er også fordi det er så satans tilfredsstillende at kunne hakke tingene af når de er gjort ;) Ooooog så hænger kærligheden til at planlægge og organisere nok også sammen med mit behov for at være in control og fordi jeg så ved med sikkerhed, at der er noget at se frem til ;) Kontrol må dog ikke fylde alt for meget - for ligeså betryggende det er for mig at vide hvad fremtiden bringer, er der ikke noget federe og mere livsgivende end spontanitet!

Og hvad jeg snart vil fortælle jer, er en perfekt blanding af planlægning, spontanitet og overraskelse! For hvad jeg pt går og lægger planer for, er NYTÅR! Og det bliver ikke nogen helt almindelig én af slagsen, kan jeg godt fortælle jer ;) Men mere om det senere thihihihi jeg har nemlig lidt travlt, men kig forbi bloggen i morgen - så kan i finde ud af hvordan, hvorfor og hvor jeg skal tilbringe min nytårsaften i år <3

Ha' en skøn dag!

Kys fra mig <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Food & recipes , Guides

1. Hvor spiser du helst morgenmad?

Oh, det er så svært at vælge! Morgenmad er by far mit yndlingsmåltid, men heldigvis er "all-day-breakfast" et virkelig udbredt koncept her i Australien, så der er mulighed for at få super lækker morgenmad hele dagen alt fra acai-bowls til avokado-toast med porcheret æg ;) Altså Australien forstår om NOGEN at være Insta-friendly hahah! Der er som sagt et hav af anbefalelsesværdige steder at spise i Sydney. Men 3 jeg holder meget af, er "The Courtyard" i Bondi, da de laver den bedste acai-bowl jeg længe har fået og så har de den hyggeligeste lille gård, hvor man kan sidde og nyde sin mad.

Et andet helt fantastisk breakfastspot er "Indigo" i Double Bay hvor man kan få alt fra super lækre morgenmadssalater til fluffy pandekager, acai- og yoghurtbowls. Og det smager bare lige dét bedre, end andre steder! Og så er det lokaliseret på et torv så man rigtig kan sidde og kigge på folk, der går forbi hih

Et tredje sted er SÅ meget et sted for dem, der elsker yoghurt m. granola! "Little Jean" i Double Bay laver den vildeste granola, som du kan bestille som "side" til deres himmelske og yderst smukke yoghurt&frugt-tallerken. TRY IT!


2. Hvilke brunch sted går man aldrig galt i byen med?

I Sydney er et helt fantastisk brunch-spot Watsons Bay Boutique Hotel. Der er ikke alene fantastisk smukt! Stedets lækre chill loungevibe suppleres også helt perfekt af deres virkelig optimale og velsmagende brunch-options! Både for dem som er til det søde og lidt mere “savory”. Jeg vil KLART anbefale at prøve deres yoghurt-bowl med et bjerg af hjemmelavet granola og dertilhørerende frisk frugt. Men er man mere til det “salte” er deres laks med zuccini-balls, pocheret æg og tomatsalsa et hamrerende godt valg!

Men mit absolut favourit-brunchspot ligger i Melbourne. “The Journey Man” med beliggenhed i Windsor har umiddelbart det samme på menukortet, som så mange andre - forskellen er bare at smagen, anretningen og portionstørrelsen er 100 gange bedre her. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg skal give som anbefaling udover - prøv det hele! Men har man ikke tid eller penge til det, så skal deres avokado-toast, chia-pudding og deres side af portobello-svampe i det mindste have et mega shoutout!


3. Tid til frokost - hvor skal det være?

I Sydney er Crown St i Surry Hills et fantastisk spot! Det er pakket med skønne cafeer og mine yndlingssteder når det kommer til frokost ligger også her! “Kawa” og “The O Organic café” laver begge spændende, velsmagende salater og sandwiches/wraps med fantastiske sammensætninger af lækre, friske råvarer. Og så har cafeerne virkelig en lækker, afslappende og autentisk stemning.
Hvis man er på farten og har brug for at tage noget med, kan jeg anbefale “Crown Street Grocer” eller “About Life” (ligger flere forskellige steder) som begge i virkeligheden er små supermarkeder, men de udbyder begge fantastiske salatbar’s til billige penge hvor man kan blande sin egen boks!

Men i Melbourne ligger det ultimative lunch-spot! “Matcha Mylkbar” i St Kilda er et vegansk madMEKKA. ALT de har er så fuld af lækre og spændende smagsnuancer og det eneste der er at sige er - BESØG DET OG PRØV ALT! Jeg lover, at i ikke vil blive skuffede!!


4. Fastfood eller restaurant begrund

Det kommer så meget an på mit humør. På den ene side ELSKER jeg at gå ud og spise og alt det der følger med, når man sidder et sted og får lækker mad serveret. Og da fastfood desværre ofte er lig med virkelig fedt-, sukker- og saltholdigt mad (på den dårlige måde) ville jeg umiddelbart ha' svaret restaurant. Men da der her er så mange lækre og sunde options for at få noget at spise "på farten", er jeg også blevet vild med at købe en salat, wrap, sushiroll eller juice, benytte mig af det skønne vejr og sætte mig i en park eller ned ved stranden og nyde maden dér, på en lidt mere afslappet facon.


5. Du er gået sukkerkold efter for meget shopping, og trænger til eftermiddagskaffe, hvor tager du hen?

Oh, det kommer så meget an på i hvilket område man befinder sig. Heldigvis er det så heldigt at Australien er kendt for at have ubeskrivelig god kaffe - ligesom her i Danmark. Så gode kaffesteder er nemme at opstøve - så skip for guds skyld McDonalds, Starbucks, Glorias coffee og andre kæderestauranter/-caféer og gå efter nogle mere lokale steder. Jeg kan dog anbefale “Gnome Cafe” og “Bourke Street Bakery” i Surry Hills. HJERNEDØD god, ekstrem velsmagende og lidt mere spændende og speciel kaffe - på den gode måde! Et andet meget autentisk og super godt sted til at slappe af og gennemgå dagens shopping-høst er “Sappho Books Cafe and Wine Bar” i Ultimo, Sydney. Det er, som navnet indikerer, en boghandel men med en lille café i haven hvor man kan sidde og nyde en kop (eller 3) af deres helt igennem velsmagende kaffe.


6.
Du skal spise aftensmad med veninderne, hvor ender I og hvad bestiller du fra menukortet

I Surry Hills er “The Winery” et godt bud - de har tilmed en menu til en girls-night-out som efter sigende skulle være helt fantastisk! Men ellers er det bare at gå om bord i deres menu - deres mad (og location) er udsøgt, med view over Sydney centrum!
Hvis man er til ægte, stenovnsbagt italiensk pizza så kan jeg KLART anbefale den lille perle af en italiensk restaurant kaldet “MAYBE FRANK”, som ligger på Bourke Street. Deres pizzaer sender én tilbage til Italien instantly og så serverer de lækre cocktails og fantastisk vin i funky og afslappede omgivelser.

Likes

Comments

Work

Fotograf: Sam Bisso @sambisso / Makeup- og hårstylist: Kylie @kylieotoole / Stylist: Kate Gaskin @kategaskin
Photographer: Sam Bisso @sambisso / Makeup- and hairstylist: Kylie @kylieotoole / Stylist: Kate Gaskin @kategaskin

Hej med jer <3

Nogle af jer har måske set lidt previews fra det her job på Instagram (amaliesrh) og min Facebook. I alle fald er det fra et job jeg havde i Melbourne for snart en måneds tid siden. Det var virkelig et drømmejob - alle på settet var så søde, dygtige til deres job og passionerede og så er det altid en drøm når produktet man skyder er noget man selv gerne ville iføre sig! Jeg ville i hvert fald ikke have noget i mod at lade Suzanne Harward designe min bryllupskjole - hendes kreationer er seriøst out of this world! 😍

Hvad synes i om dem? :D

Kys fra mig Xx

/Hey you <3 Some of you've might already seen some previews from this job either on my Instagram (amaliesrh) or my Facebook. Anyway, they're from a job I did in Melbourne nearly a month ago and it sure was a dreamjob - everyone on the set was so sweet, talented and passionated. And then it's always a dream when you actually want to wear what you're shooting. I don't know about you guys, but I definitely wouldn't mind letting Suzanne design my weddingdress! Her creations are seriously out of this world! 😍

How do you like them? :D

Big kiss Xx


Instagram: amaliesrh

  • Work

Likes

Comments

Outfits

Bukser fra Gap similar here / Trøje fra H&M - kan desværre ikke findes online / Støvler fra Asos her / Øreringe fra H&M - kan desværre ikke findes online similar here
Jeans from Gap similar here / Shirt from H&M - not available online / Boots from Asos here /Hoops from H&M - not available online similar here

Hej babes <3

Et hurtigt glimpse af mit outfit fra i fredags inden jeg tog videre og mødte min veninde, som studerer medicin, på Panum til fredagsbar. Det var super sjovt og da vi startede relativt tidligt, omkring ved 17-tiden, var vi også allerede i seng ved 01-tiden hvilket var helt perfekt, da jeg skulle være frisk til både fødselsdagsbrunch og "bagedag" med hele min familie, i går.

Blusen er et en anelse anderledes og billigere alternativ til Ganni's udgave af en stilet streetwear-bluse. Jeg crusher dog mere på denne farvekombination end Ganni's to - er total vild med den khaki-grønne farve. Den er dog desværre ikke til at støve op online, men den er til at i H&M's "everyday"-afdeling, som de har i alle deres butikker så i kan forhåbentlig få fat i den der, hvis i er lige så vild med den som jeg er.

Hvad har i lavet i weekenden af skønne ting og sager? ❤


/Hey babes <3 A quick look of what I wore before I met up with my friend friday afternoon to attend the "friday-bar" at Panum (where she studies). We had a blast and since we started off kinda early - about 5 o-clock in the afternoon - we were already in bed around 01 which was perfect since I had to get up early for a birthday-brunch and the "big-bake-off-day" (a family tradition) yesterday.

The shirt is unfortunately not available online, but it's from H&M's "everyday"-department which they have in all of there stores. So hopefully you can get a hold on one if you dig it just as much as I doooo :D

How did you spend your weekend? ❤

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Material crushes

Indlægget indeholder affiliates: 1. Lang sort kjole her / 2. Sølv kortærmet her / 3. Multifarvet silkekjole her / 4. Sort m. blonde her / 5. Sort tunika her / 6. Sort kjole her / 7. Blå pallietkjole her

Glædelig første december, de damer <3

Jeg kan ikke forestille mig, at jeg er den eneste, der har kalenderen proppet med diverse fester, julefrokoster og andre arrangementer i forbindelse med julen. Både familiejulefrokoster, hvor dresscoden ofte byder sig at være en smule afslappet, men bestemt også diverse fester hvor jeg nok vil hoppe i noget lidt mere "dressed up".
Og da december i forvejen har tendens til at blive en af årets dyreste måneder, har Ellos været så elskværdige at give alle os tøser muligheden for at finde den perfekte kjole (eller kjoler) med 25% rabat her i weekenden - for selvom julen handler om at give, synes jeg altså bestemt også, at der skal være plads til at forkæle sig selv thihi.

🎄 ! Tilbuddet gælder fra i morgen fredag d. 2. december til og med på søndag d. 4. december ! 🎄

Jeg er selv helt vildt med lange sorte kjole fra Close by Denim (1), den smukke tunika fra Ida Sjöstedt (5) og silke"kåben" fra Soaked in Luxury (3) - hvilken én er jeres favorit? ❤

Tusinde julekys og kram fra mig <3

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Material crushes

www.p-i-c-o.dk

Hej med jer babes <3

I går blev jeg ringet op af min veninde, som spurgte om jeg havde tid til at kigge forbi. Det første jeg tænkte var, at der måtte være noget ragende galt. Først og fremmest fordi jeg var sikker på, at jeg hørte snøft i telefonen og for det andet fordi hun normalt bare ville smide mig en besked. Så afsted mod indre Nørrebro kom jeg i en vis fart og dukkede op i hendes lejlighed kort tid efter, parat til at redde hele hendes verden.

Og da hun så møder mig i døråbningen med et hemmelighedsfuldt smil, bliver jeg først forvirret. Meeen det skulle blot vise sig, at hun simpelthen bare er verdens bedste veninde (selvom jeg nu aldrig har været i tvivl om det)! Og der var hverken tale om at verdenen var ved at falde sammen eller noget som helst andet problematisk - hun havde "bare" en overraskelse til mig. Så jeg trådte ind i en stue, der var linet op med lys, lækker chokolade og en lille pakke, hvis indhold var de ovenfor viste øreringe. Det er de smukkeste øreringe jeg længe har set og de er bare LIGE mig! Helt perfekt størrelse, guld og så har de et helt fantastisk "vintage-chanel-look" over sig, som jeg er fuldkommen forelsket i! Lad os bare sige, at hun kender mig virkelig godt <333

De er fra webshoppen www.p-i-c-o.dk, som er et helt fantastisk smykke- og accessoriesunivers og jeg er allerede faldet helt pladask for det. De har også fysiske butikker både på Østerbro og i Grønnegade og jeg tænkte med det samme, at jeg selvfølgelig lige ville dele det med jer! Så hvis i står og mangler julegaveideer til kvinderne i jeres liv (eller jer selv) er der en masse gode muligheder at finde derinde! :-*

Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Thoughts

Hej mine kære <3
Der har været lidt stille på bloggen den seneste uge, men jeg har både haft travlt med fødselsdagsfejring og det mindre sjove - ligget syg. Sidstnævnte gør sig desværre stadig gældende og det er bare skide irriterende! Jeg kan ikke FORDRAGE at være syg. Det er spild af tid! Og specielt fordi jeg, som altid, har så mange ting og projekter, som jeg gerne vil i gang med!

Jeg kan med fordel introducere jer for ét af de projekter, da jeg selv er rimelig excited about it - nemlig "project ass". For jeg vil sgu have min bagdel tilbage 😜 At jeg har rejst og været på farten nærmest konstant det seneste 1,5 år - og ovenikøbet for mig selv - har sat sit præg på mine spisevaner. Jeg har nok ikke fået spist tilstrækkeligt - både som følge af at min økonomi har været både usikker og ustabil, men også fordi dét at spise for mig er en meget social ting, så at få lavet og spist ordentlige måltider har ikke altid været hovedprioriteringen. Jeg vil dog ikke sige, at mit forhold til mad har ændret sig - jeg elsker det stadig ligeså meget og er meget passioneret omkring det hahah - men mine spisevaner har klart været anerledes det seneste års tid og det har resulteret i, at jeg har tabt mig - og også lidt for meget... Og det skal der laves om på prompte - for pt ligner jeg en 12-årig dreng bagfra og det er hverken feminint, sexet eller MIG! Så nu hvor jeg er hjemme og så småt er ved at få etableret mig en hverdag her igen, skal min nummi også "genetableres" om man vil ;)

Så jeg tænkte, at jeg fra nu af kan supplere mine yogaposts med lidt billeder/videoer af de øvelser jeg beslutter mig for at give mig i kast med! Hvad siger i til det? Der bliver i hvert fald researchet på #trainlikeanangel på livet løs her 😏😏😏😏😏😏😏😏😏
Og så vil der forhåbentlig ikke gå for længe før en lille squatbutt kommer til syne!

/Hey lovelies <3 It has been a bit quiet here the last week because of I've been busy celebrating my birthday and being sick - which I unfortunately still am :-( I really hate being sick... it's so boring and it's preventing me from starting up a lot of stuff and projects I have in mind!
I thought I'd might give you a little insight in one of the projects since I'm very excited about it - "project ass". Hahah I want my ass back 😜 That I've travelled a lot the past year - and even on my own too - has definitely made its mark on my eating habits. In terms of having an unstable economy and because of the fact that "eating" to me is a social aspect, cooking proper dishes hasn't been the main priority. And as a result I've lost weight - and even a little too much... But thats gonna change immediately - 'cause atm I look like a 12 year old boy from behind and that is neither feminine, sexy or ME! So now that I'm home and starting to get an everyday-routine established, my butt needs to get "reestablished" aswell ;)

So I thought about the idea of supplement my yogaposts with some pictures/videos of the exercises that I decide on doing? How would you like that? Anyway I'm doing a loooooot of research on #trainlikeanangel to get some inspo😏😏
Hopefully it won't be long before I bit of a squatbutt is showing here!


Likes

Comments

Material crushes, Outfits

Frakke fra Mango (similar here) / Sweater fra COS here / Jeans fra GAP (similar here) / Støvler fra ASOS udsolgt (similar here) / Solbriller Céline here / Øreringe fra Pilgrim here
/Coat from Mango (similar here) / Knit from COS here / Jeans from GAP (similar here) / Sock boots from ASOS sold out (similar here) / Sunglasses from Céline here / Earrings from Pilgrim
here

Heeeej <3
Ovenfor har i gårdagens outfit!
Til trods for at jeg savner varmen en smule, så har jeg optur over endelig at kunne iføre mig jeans, sweatre og vinterjakker! I går var jeg også hoppet i mine nye støvler fra Asos, som desværre allerede er udsolgt :( Men jeg har linket til et par magen til! Jeg er helt vild med "sock-boot"-trenden! Tænkte jeg ville "play den safe" og vælge et sort par til at lægge ud med, men jeg crusher også helt vildt på et par slangeskindsmønstrede!!!!! Såååå julegaveønske måske? 😍

Anyway, jeg skulle have været ude at fejre to af mine fellow Scoop-tøser i aften, men jeg er blevet fældet af en omgang halsbetændelse - så jeg ligger derhjemme og gør ALT for at blive rask hurtigst muligt. Jeg skal holde familiefødselsdag i morgen og har rigtig fødselsdag på mandag, så det skal bare slåes ned med det samme! Det passer mig SÅ dårligt at være syg - det er virkelig, det værste jeg ved!

Hvad med jer, hvad har i af planer i weekenden babes? <3

Kys fra mig :-*

/Hey you <3 Here you have yesterdays outfit. Even though I miss the heat a little bit, I'm really excited about being able to wear jeans, knits and wintercoats! I also wore my new sock-boots from Asos, but unfortunately they've already been sold out :( But I've linked to a similar pair! I loooove the sock-boot-trend! I thought I would play it safe and get a black pair to begin with, but I have huuuge crush on a pair with snakeprint, so they'll most likely end up on my wishlist for christmas 😍

Anyway, I was actually suppose to go to a birthdayparty for two of my fellow Scoop-girls tonight, buuut I'm laying in my bed with a sore throat and fever and doing everything I can to get well ASAP! Tomorrow my family is coming here to celebrate my birthday, which is actually on Monday, so I reeeeally need to get better before that! Oh my GOD I know nothing worse than being sick!

What are your plans for the weekend babes? <3

Kisses from me :-*


Instagram: amaliesrh

Likes

Comments

Thoughts

Det er ofte først når man kommer hjem igen, efter at have været ude at rejse, at man opdager hvor meget man enten selv har eller ens omgivelser har ændret sig. Ens vante niche sætter ens nyerhvervede karakteristika i perspektiv; man har måske fået nye syn på diverse ting, ens krop har måske forandret sig, det er ikke længere de samme ting, der tiltaler én eller opfanger éns interesse. Og dette kan tit afstedkomme, at man har fået endnu større indsigt i og kendskab til, hvem man er som person. Det kan såmend også være, at intet har forandret sig og alt er ved det samme; selvom jeg virkelig betvivler dette ;)

For mit vedkommende, har jeg det seneste år været på en konstant rejse - både fysisk og psykisk. Jeg har hele tiden skulle tilpasse mig nye steder, kulturer, normer og værdier. Jeg har skulle etablerer eller genetablere en hverdag på ny nærmest hver 2. måned og det er virkelig noget, der undervejs har genereret en enorm (og nærmest konstant) selvrefleksion - jeg har hele tiden skulle se mig selv i nye kontekster og tilpasse mig disse.
Som en virkelig positiv følge af dette, følte jeg for et par måneder siden, at jeg virkelig kendte hver. eneste. millimeter af mig selv. Efter en måned i Australien, blev jeg dog klar over, at det gjorde jeg ikke. Hahah! Hvad der virkelig betyder noget for os, som personer, ændre sig jo selvfølgelig konstant taget vores omstændigheder i betragtning.
Jeg plejer altid, at skrive meget i forbindelse med, at jeg altid går rundt med meget på hjerte og generelt bliver utrolig inspireret af mine omgivelser og derfor får lyst til at skrive alt muligt ned. Men pludselig følte jeg ingen inspiration what so ever. Og ledsaget af en gennemtrængende hjemve, som jeg ikke førhen har oplevet, stod det pludselig klokkeklart for mig, at uanset hvor fantastisk det var at befinde mig i 28+ grader, sol og lange dage, så savnede jeg bare frisk luft. Jeg savnede lattéart i en velsmagende dansk kop kaffe. Savnede at i føre mig varme lækre sweatre og hyggelig indendørshygge, fremfor at ligge og stege på stranden i en bikini. Jeg savnede den uendeligt motiverede og disciplinerede atmosfære, der præger Danmark. Og Københavns regnfulde gader, blev pludselig 100 gange mere tiltalende end silhuetten af palmetræerne ved solnedgang. Jeg savnede at kunne svare tilbage på invitationer med en vished, om jeg rent faktisk var hjemme. Savnede, at tage på spontane dinner-, coffee- og cocktaildates med mine tøser. Savnede, fysisk, at være i samme rum som min elskede familie og venner. Jeg savnede... at være hjemme.

Derfor tog jeg en beslutning om, at tage hjem en smule før end planlagt - og det er den bedste beslutning jeg har taget hidtil! Det tog mig dog et par dage at overbevise mig selv om, at tage hjem før planlagt, ikke var det samme som “at give op”. Hvorfor jeg forbandt dét, at tage hjem tidligere med at “give op” bunder nok i min enorme selvdisciplin og de store forventninger, jeg har til mig selv om, at færdiggøre og udføre dét jeg har startet - som i denne omgang var at arbejde 3,5 måned i Australien. Men jeg blev enig med mig selv om, at det ville være utrolig dumt at blive stædig på dét. Og nu hvor jeg sidder herhjemme og føler mig mere tilpas end nogensinde før, under jeg mig selv et skulderklap for at være modig nok til lytte til mig selv og gå efter min mavefornemmelse og efter at realisere det, der gav og giver mening.

Jeg er mig selv og livet evigt taknemmelig for alle de fantastiske mennesker jeg har mødt, venskaber jeg har knyttet og alt det, jeg har været igennem og oplevet det seneste 1,5 år på farten. Det har formet mig, styrket mig UBESKRIVELIGT. Og jeg har så meget på hjerte, som jeg gerne vil dele med jer! Det kommer lidt i bidder eftersom det nok vil tage lidt tid at processere hahah. Men lige nu gælder det først og fremmest om, at sætte alle instanser ind på at få etableret mig en rutine og en hverdag her i Danmark, hvilket jeg glæder mig ubeskriveligt meget til.

Vi snakkes ved snart <3

Kæmpe kys fra mig <3

Likes

Comments

Food & recipes , Guides

Hej med jer <3
Den seneste uge har været madly busy, så i dag skulle nydes og tilbringes med tøserne! Maddy tager desværre hjem på mandag (😭😭😭😭😭😭😭😭) så vi mødtes med den anden Maddie og verdens SØDESTE lille gravhund, Taco. Jeg er normalt ikke en hundeelsker, men hold op den var cute!!!! (Som det fremgår af sidste billede, var jeg heller ikke helt tilfreds med, at hun hellere ville ned på jorden at side haha)

Vi spiste en omgang lækker "på-gensyn-brunch" på et sted i Double Bay, som hedder Indigo og det var smadder lækkert. Maddy fik en superfood-chicken-salat, Maddie fik porcheret æg med batat-patties og jeg fik en acai-bowl m. quinoagranola og kokosyoghurt. Havde brug for noget friskt og koldt i den her hede! Her er så VARMT de her dage, og i dag lavede jeg selvfølgelig den klassiske; at iføre mig lange sorte bukser og en sort top...

PS. Der venter sig noget virkelig spændende, de næste par dage! Jeg kan dog ikke afsløre noget før næste uge - men stay tuned 😍

/Hey guys <3 The past week has been madly busy, so today I chilled with the girls. Unfortunately Maddy is going home on Monday (😭😭😭😭😭😭😭😭) so we met up with the other Maddie and the cutest dog in the World, Taco! Normally I'm not a dog-person, but this one is seriously to die for! (As it shows in the last pictures, I wasn't too exciting about that she'd rather be on the ground haha)

We had a delicious "see-you-soon-brunch" at a place in Double Bay called Indigo. Maddy had a superfood-chicken-salad, Maddie had porched eggs w. batat-patties and I had an acaibowl with quinoagranola and coconutyoghurt. I really needed something fresh and cold in this heat! It's sooo hot here these days and ofc I made the classic mistake wearing all black today...

BTW! Something reeeeeally exciting is coming up, but I can't reveal anything before next week, so stay tuned! 😍

Likes

Comments