Header

Håper ingen bokstavelig talt har en blåmandag, men kicker i gang uka med en god start. Do what ever you want, and make this week as amazing as yourself!! ✨

XOXO

Likes

Comments

🌟 DRESSJAKKE - ZAFUL // BUKSE - PULZ🌟

...

Dagen i dag har stort sett gått til avslapning hjemme før jeg dro på Olivia med to venninner, etterfulgt av brownies, is og slabberas hjemme hos oss. Lite produktiv men veldig koselig dag! Søndager er jo til for å lade batteriene og kose seg spør du meg.

😍 😍

Likes

Comments

I går inviterte vi noen venner over på en heftig tacofredag og jeg tørr påstå at nesten alt som er mulig å ha på en taco sto på bordet. Selv spiser jeg gjerne banan på tacoen, mens venninnen min elsker ostepop på toppen. Ostepop syntes jeg er ganske rart, men jeg trodde det var sånn noenlunde normalt med banan på?? Etter at noen bananskiver kom til syne på mystoryen min tikket det inn snaps der folk lurte på om jeg virkelig spiste banan på taco, haha. Jeg også syntes det hørtes helt wtf ut første gang jeg ble introdusert for det, men det smaker faktisk ikke så forferdelig ille som det høres ut!

Anyways, vi dro videre på byen, og fortsatte deretter med et taconach hjemme hos oss. Er det tacofredag, så er det tacofredag si. Hadde det veldig koselig noe som resulterte i lite bildetaking, men noen knips fra tacobordet før det brakte løst rakk jeg vert fall å ta. Kanskje dere får litt ny taco inspo?

Natural beauties behind the scenes

Noen som bruker noe annet rart på tacoen sin eller som også liker banan?

GOD HELG FRA HOVEDSTADEN 💋

Likes

Comments

I utgangspunktet hadde vi tenkt å ha sovesofa i stua, men da vi kom over en gratis veloursofa på finn måtte vi bare slå til. Jeg digger slike retro veloursofaer, og syntes den passet perfekt inn i stua vår. Ellers tenkte jeg å lage en roomtour video når alt er helt ferdig, hvor jeg skriver hvor alt er kjøpt.

Tycks? ✨

Likes

Comments

I dag har jeg tatt litt sneakpeek bilder fra kjøkkenet samt laget en deilig middagsrett som jeg nå tenkte å dele med dere! Siden jeg har en del timer til overs for tiden slo jeg til å lagde noe annet enn pizza eller pasta som jeg vanligvis gjør, haha... Når det er sagt syntes jeg det er gøy å lage mat og teste ut nye retter, det handler bare om å få tid i hverdagen til å gjøre det. På menyen i dag sto derfor ovnsbakt sei med deilige grønnsaker og ris. Om jeg skal si det selv ble det utrolig godt!

Først krydrer du fisken med salt og pepper, før den pensles inn i olje. Stekes i ovnen på 200* i 15 min.

Stek så opp rødløk i olivenolje før du heller oppi paprikaen og koker sammen i 5 min. Hell så i tomat og hvitløk og kok sammen under lokk i nye 5 min før du putter oppi basilikum og persille. Smak til med litt salt og pepper.

Server gjerne med ris til og gi retten prikken over i’en med noen dråper sitronsaft og litt ekstra basilikum på toppen!

Ps: Tomatene blir best om du flår de, og tar ut kjernene. (Bare google hvordan du på best mulig måte gjør dette, om du ikke har gjort det før.)

BON APPÉTIT 💋

I går dro jeg foresten ganske så spontant å klippet meg og i dag venter ny hårfarge. Ææhæ. Gleder meg til å vise dere resultatet senere!!

Likes

Comments

Endelig på plass i Oslo!!! Utrolig rart å skulle kalle denne byen min for hjem fremover, men er ganske sikker på at jeg kommer til å trives godt her i hovedstaden. Jeg har bare vært her i en dag men har allerede rukket å vært flere timer på IKEA, spist den første middagen i leiligheten og vært ute å testet utelivet her i byen. Selv om vi ikke var halvferdige med å ordne i leiligheten i går kveld bestemte vi oss likevel for at det var på sin plass å feire første dag i leiligheten med en runde på byen. Hadde det kjempekoselig til tross for at dagen i dag har vært utrolig lite produktiv og at leiligheten ser helt forferdelig ut... Det kommer med andre ord ikke noen bilder her i fra før vi har fått ting mer på plass, men bilder fra gårsdagen skal dere få💋

Likes

Comments

Altså dette er terapi for sjela. Det å kunne gå ut døra å se sola forsvinne ned i horisonten gjør at jeg føler meg så utrolig heldig og takknemlig. Med andre ord en perfekt avslutning på en lang og fin juleferie her på øya. Jeg merker at dess eldre jeg blir dess mer setter jeg pris på å det å ha vokst opp så nære havet og naturen.Til tross for fine dager som dette, hvor alt jeg vil gjøre er å være her, gå på fjellet og slappe helt av uten å kjenne på noen form for stress og mas, kjenner jeg meg veldig klar for å komme i gang med det nye livet i storbyen med nye impulser og opplevelser.

Takk for denne gang fineste øya mi. Neste stopp: OSLO!!!

Likes

Comments

Nouw kicker den 22.Januar i gang en konkurranse der hvor hovedmålet er å blogge 30 dager i strekk, få en mer strukturert blogg, å prøve å utvikle seg selv som blogger. Premien er en weekend til Paris, noe som i seg selv er en stor motivasjon for å lykkes.

Jeg har bestemt meg for å delta og er veldig motivert til å jobbe målrettet for å fullføre denne 30 dagers utfordringen. Om man ikke vinner er det jo uansett en gylden mulighet for seg selv til å jobbe mer strukturert, og til å hver dag levere inspirerende innlegg, noe som kan være med på å løfte bloggen opp og fram.

Fra og med lørdag vil jeg også få en helt ny hverdag da jeg flytter til Oslo og starter på School of Fashion Industry. Tidspunktet for denne utfordringen kunne ikke passet bedre for min del da jeg kommer til å ha mye å vise dere framover og hvor jeg kommer til å kunne koble blogg og skole med hverandre, noe jeg ikke har hatt mulighet til tidligere. Dette vil også gi meg tid og rom for mer blogging, og hvor lidenskapen min for mote vil få en større plass fremover.

Hvem er med?? Meld deg på HER!

Likes

Comments

JANUAR

Jeg bestemte meg for å fortsette å blogge å forandre reisebloggen til en livsstilsblogg hvor jeg kunne utfolde meg med alt av tanker, idéer, kreative utspring og en plass hvor jeg kunne dele alle bildene mine.

FEBRUAR

Jeg startet på nettbasert PT utdanning mens jeg jobbet en del slik at jeg kunne reise litt det kommende halvåret.

MARS

Reiste til Granca til bestemor og bestefar på ubestemt tid, haha. Det beste med å være nettstudent var desidert det at jeg kunne reise akkurat når det passet meg og studere fra hvor som helst og når som helst. Passet meg helt utmerket.

APRIL

April gikk rolig for seg helt til det plutselig dukket opp en heftig spontantur til the city of angeles, nærmere bestemt LA. Jeg og en venninne av meg som jeg studerte med der nede, reiste på en ukes vacay og hadde det supergøy, som alltid!!

MAI

Hadde bursdag men feira ikke noe særlig for ingen av vennene mine var hjemme (det teiteste med å være nettstudent, mens alle andre fytta, lol) Reiste ned til Oslo, tok mine siste eksamener og ble ferdig sertifisert PT, og hadde min første utdanning i boks. Wiih. Feira så 17. mai hjemme med familien.

JUNI

Reiste på tidenes roadtrip med bestevenninna mi, besteg mange fine topper og utfordra oss psykisk og fysisk med å legge ut på noen av de lengste fjellturene, med de bratteste motbakkene, uten særlig mye fjellerfaring og med store snømengder. Selv om det til tider var veldig slitsomt, hadde vi det helt fantastisk, og jeg er så mange fine minner rikere. Det blir absolutt ny tur til neste år.

JULI

Starta måneden med årets event, nemlig triatlon 2017! Dette hadde jeg venta lenge på, og brukt store deler av våren til å forberede meg til. Det var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. Det gikk over all forventning og jeg løp akkurat inn til en 3.plass i dameklassen. Ellers gikk resten av måneden med på øving til den årlige sommerevyen, sommerfester og mange fine turer både til sjøss og fjells. En hektisk, men veldig gøy måned.

AUGUST

Tok med meg pickpacket å flytta til Ålesund. Starta livet i ny by med en heidrundanes fadderuke og fikk meg mange nye, fantastiske venner.

SEPTEMBER

Denne måneden slo hverdagslivet inn og trening og skole begynte å komme i rutine igjen. Siden vi bare hadde skole til torsdag og vi fortsatt levde på storstipend besto så og si hver torsdag av å dra ut på byen. Ellers reiste jeg også til fine Bergen i starten av denne måneden.

OKTOBER

Oktober besto av både octoberfest, halloweenparty +++. Med andre ord gikk det med en del vinflasker denne måneden, og på en av disse festene klarte jeg også å knuse telefonen min for 2. gang dette året. Lite viste jeg om at det skulle bli flere knuste telefoner før året var omme. Huff, er det mulig.... Nyttårsforsettet mitt er forresten å ikke knuse telefonen min i løpet av det neste året. Jeg byttet også bloggplatform og begynte å blogge her på nouw. Uka etter at jeg startet kom jeg også med i et "best of nouw" innlegg i nouw magazinet, noe som var veldig gøy og motiverende.

NOVEMBER

Fikk besøk av familien min i Ålebyen, i starten av måned. Storkoste meg med de, før eksamensperioden begynte å nærme seg og skippertaksperioden sakte men sikkert ble satt i gang. Festingen var i stor grad byttet ut med timer på lesesalen.

DESEMBER

Juleferie!!! Julefester, julebord, familieselskap, og aaalt for mye god mat. Her sitter jeg nå på den siste dagen i året og tenker at jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har fått opplevd og vært med på i år!!

Nå er jeg utrolig klar for et nytt år og et nytt kapittel. WELCOME 2018 🎉

Likes

Comments

1 dl fløte

1 dl lys sirup

1 dl sukker

1 ss Meierismør

Denne oppskriften ga ca 30 karameller, så du kan gjerne doble den om du vil ha fler.

Bland fløte, sukker og sirup og kok opp under omrøring i ca 20 min. For å finne ut om karamellmassen er ferdig kokt, kan du helle en dråpe i et glass kaldt vann. Dersom dråpen stivner og kan gjøres om til en kule, tilsetter du smøret, før du heller karamellmassen i en form.

Jeg testet denne gangen ut å lage karamellene i isbitbrett, slik at de kunne få forskjellige former. Det fungerte overraskende bra og man slipper å skjære opp karamellene når de er stivnet, da man kun trenger å trykke de ut.

Så enkelt og godt! Passer perfekt som en personlig liten julegave 🌟

Kort, bånd og karamellpapir fås kjøpt på Ciro.

Likes

Comments

Hei dere💛 Nå er det bare 10 dager igjen til julaften, og juleforberedelsene er godt i gang her i stua. I går var jeg å handlet ferdig alle julegavene, og det var ikke lite for å si det slik. Godt å være ferdig med den delen, men enda bedre å endelig kunne sette meg ned å bruke tid på innpakningen. Jeg skjønner godt de som heller vil ha de ferdig pakket i butikken, men jeg syntes det er såå koselig å kunne dulle med innpakningen, og gi gavene et gjennomført og personlig preg, mens man hører på julemusikk og lar julestemningen snike seg innpå.

I år gikk jeg for en naturpreget stil hvor gavepapir, pynt og bånd er kjøpt på Ciro og Søstrene grene.

I morgen skal jeg og venninna mi bake karamelkanelsnurrer og pepperkaker, høre på julemusikk og rett og slett sprenge julestemning termometeret, haha. Adventstiden er jo såå koselig, og jeg vil prøve å nyte den å gjøre så mye som mulig før den plutselig er over. 🌟

Likes

Comments

Da har jeg kommet meg hjem til øya, og må ærlig innrømme at det er rart å tenke på at jeg nå har flyttet fra Ålesund, og ikke skal tilbake dit igjen etter jul. Det er i hvert fall er et tegn på at man har hatt det bra når det er trist å dra, og jeg er så takknemlig for alle nye minner og bekjentskap jeg har gjort meg dette halvåret. Vell, det er uansett godt å være hjemme litt, og selv om jeg skal jobbe en del i jula, merker jeg at det utrolig deilig og endelig være ute av eksamensbobla igjen.

Tilbake til overskriften, I´ve got some new stuff to show u!! For å slippe å dra med meg ekstra mye hjem fra Ålesund har jeg den siste måneden bestilt alt hjem hit, så det var med andre ord en del pakker som lå og ventet på meg da jeg kom hjem i går. I tillegg hadde mamma laget julekalender så da var det noen gaver å åpne der også. Fant ut at mye av det passet bra i lag, så satte sammen et outfit moodboard. Om jeg skal si det selv digger jeg plaggene og fargekombinasjonene mellom de. 💋

KÅPE ZAFUL

BUKSE HM

HANSKER URBAN

LUE NLY ASSECCORIES

SKO NLY SHOES

SOLBRILLER WISH

🌟 🌟 🌟


Likes

Comments

Endeliiiig!!! Juleferie er et faktum, og bloggen er oppe på prioriteringslista igjen. I helga er jeg i Trondheim hvor jeg hovedsakelig er for å feira bursdagen til venninna mi i kveld. Jeg har ikke fortalt henne at jeg kommer, fordi jeg var usikker på om jeg fikk til å dra såpass tidlig fra Ålesund, men det ordna seg heldigvis. Risky business å legge ut dette før bursdagen, men kjenner jeg henne rett er hun godt i gang med drikkingen, haha. Det skal være maskerade party as well, så det blir gøy å se hvor lang tid det tar før hun ser meg. Har ikke sett henne siden i sommer, så herreguuud jeg gleder meg!! 

Ellers har jeg vært med en kompis i dag, og fikk også knipsa litt antrekks bilder. Også måå jeg nevne at det er helt insane glatt ute???? Holdt på å falle ved annen hvert skritt jeg tok, og enkelte steder var jeg nøtt til å krype inn i hagen til folk for å unngå speilhålka på vegen. Følte meg som tidenes retard der jeg gikk, men tok ikke sjansen på å falle. Som om ikke å falle, få ondt og drite seg ut hadde vært nok, hadde jeg trosalt en pose med vin i hånden, og den risikerte jeg absolutt ikke å knuse. Better safe than sorry, og ergo brukte jeg 45 min på å gå hjem fra bussplassen. I det øyeblikket kom jeg på hvor mye jeg egentlig hater vintervær.

Jeg må også nevne at jeg klarte å gå av på feil busstopp og tilsammen presterte å brukte 2 timer hjem fra byen, en busstur som egentlig bare tar 40 min. Flott. Det er så sinnsykt typisk meg at jeg gidder ikke å bli oppgitt en gang. Bønder i byen er dårlig deal.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å stelle meg for tonight. Følg kvelden på snapchat eller instastory @amaliesonnesyn 🎉

Likes

Comments

Æææh, december already??

Gud som dagene har flydd av gårde de siste ukene. 2/4 eksamener er levert, og de mest krevende gjenstår. Kan med andre ord ikke senke skuldrene riktig enda, men nå er det heldigvis bare ei lita uke igjen, så er det i hvert fall juleferie samme hva. Jeg er en skikkelig juleelsker og i år som alle andre år har jeg noen ting jeg tenker jeg gleder meg litt ekstra til ved den kommende måneden....

...

1. JULEGAVEHANDLING

Når jeg kommer hjem har jeg, mamma, stesøsteren min og tante planlagt å dra for å handle julegaver, og har jeg ikke nok julestemning fra før av er jeg garantert sikker på at jeg får det da. I fjor kom jeg hjem 21. des og året før der var jeg ikke hjemme før sent på julaften. Gleder meg derfor til å ha tid til å gjøre slike koselig ting med familien i adventstiden.

2. JULEBORD MED VENNENE MINE

Siden jeg endelig har god tid til forberedelser dette året, har jeg bestemt meg for å invitere venninnene mine til julebord! Gleder meg til å planlegge og stelle i stand til en koselig kveld, med mye god mat, latter, gode venner og massevis av julestemning.

3. JULECUP

Ingen fullkommen jul uten å delta i fotballcup i romjula. Da jeg var yngre var hovedmålet alltid å vinne denne, men nå syntes jeg det egentlig bare er gøy å delta for å teste gamle fotballkunster, haha. Greit å få trimma bort litt julemat si.

4. LILLEJULAFTEN HOS BESTEMOR OG BESTEFAR

Hvert år samles hele familien oppe på "garasjen" hos bestemor og bestefar, hvor vi spiser kveldsmat. Etterpå ser vi på hovmesteren, før biljard turnering fyres i gang. Alltid like koselig, og en tradisjon jeg setter veldig stor pris på.

5. PAKKE INN JULEGAVER

Jeg elsker å sette meg ned å bruke tid på å pakke inn hver og en gave. Man kan jo alltids få gjort det i butikken, men det er noe med det å sitte å tusle med innpakningen selv. Det gir meg alltid en god dose med julestemning, og jeg begynner alltid tidlig med å se etter idéer til årets innpakning, hihi.

6. VÆRE MED FAMILIEN

Gleder meg veldig til å bruke tid hjemme, se på julefilmer og spise uendelig mye mat og godis på familieselskaper!! Håper også snøen finner veien fram i desember slik at vi kan dra på tur, stå på ski, drikke kakao og grille pølser. Ingen ordentlig jul uten snø.

7. BAKE JULEKAKER

I år får jeg vært med på å lage julebaksten også du gitt. Det er jo såå lenge siden jeg bakte pepperkaker, og trykte gaffeltrykk på serinakakene for å hjelpe mamma, haha. Har også planer om å lage karamell-kanelsnurrer og macroner sammen med noen venner. Gleder meg til å legge ut oppskrift og bilder!

8. JULEFESTER

I tradisjon tro, blir det ingen fullkommen jul uten litt festing i romjula. Gleder meg til å drikke vin, se igjen gamle venner, pynte meg og ha det gøy!!

9. JULAFTEN

Selvfølgelig. I år skal jeg stå opp tidlig, se tre nøtter til askepott, åpne siste pakke i kalenderen min (som jeg håper jeg fortsatt får, mamma?), spise godis fra julestrømpen til frokost, og sitte i soffaen i pysj og pledd i flere timer. Når det gjelder julaften tror jeg det er lenge til jeg blir voksen altså.

10. NYTTÅRSAFTEN

Jeg har vært hjemme hver eneste nyttårsaften i mitt 21 år gamle liv, noe som i seg har vært veldig koselig. Men, i år har jeg veldig lyst til å gjøre noe annerledes. Jeg vil finne på noe nytt og gøy, og se rakettene fra et annet sted. Så var det dette studentbudsjettet og sparingen da... Vi får se hvordan det blir. Hjemmefeiring eller ikke, mett skal jeg i vert fall bli og koselig blir det nok helt garantert.

... Og enda kunne jeg skrevet 10 punkter til. Jeg merker at jeg fortsatt er som et barn, når det gjelder jul og juleforberedelser. Små gleder der altså. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til den kommende måneden.

Have a lovely december everyone ❤

(bilder fra pinterest)

Likes

Comments

Nå er det bare litt over en måned igjen før vi tar over leiligheten i Oslo, og en interiør addict som meg gleder seg selvfølgelig masse til å kunne innrede og skape et personlig hjem. Jeg har derfor brukt en del tid på pinterest de siste dagene for å skaffe litt inspirasjon. Siden vi skal flytte inn i en loftsleilighet med markerte trebjelker, tenker jeg det blir naturlig med en nordisk preget stil, med innslag av litt farger og grønne planter. Vi har plant annet tenkt å gå for en litt uvanlig men fin løsning med å ha palleseng på soverommet, noe jeg tror kommer til å passe så fint inn.

Ååh, kjenner at jeg gleder meg masse bare ved å snakke om det! Tror det blir skikkelig bra 💚


Likes

Comments

Jeg ser det allerede har gått en uke siden jeg postet noe sist, og grunnen til det er rett og slett mangel på tid og motivasjon. Eksamensperioden er i gang, idéene, motivasjonen, og inspirasjon har vært så og si fraværende og sist men ikke minst er det lite dagslys ute for tiden, noe som også gjør det vanskelig å få tatt gode bilder.

Nå er det like før vi går inn i en ny måned og snart et helt nytt år. Juleferien er ikke langt unna og jeg kjenner jeg er veldig klar for å begynne å blogge ordentlig. Den siste måneden og det kommende året vil jeg jobbe for å kunne inspirere dere lesere og til syvende og sist glede meg selv med det jeg gjør og det jeg deler. Jeg startet jo med dette fordi jeg syntes det er gøy og jeg kommer absolutt ikke til å slutte med det første. Jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å være kreativ, jeg elsker å skrive og jeg elsker å ha min egen lille plattform hvor jeg kan dele alt dette med dere. Den neste måneden har jeg mye gøy planlagt som jeg gleder meg til å dele med dere, stay tuned!

Lots of love.

Likes

Comments

STUFFED SWEETPOTATO:

Søtpotet

Valgfritt fyll

Ost

Vask søtpoteten, før du stikker noen hull i den for at varmen lettere skal trekkes inn. Stekes så på 220 grader i i ca 60 min avhengig av potetens størrelse.

Etter 40 min tar du poteten ut av ovnen og graver ut en del av innmaten slik at det blir plass til fyll. Jeg fylte i dag min med rester fra pizzakjøttdeig, men her kan man bruke det meste, f.eks skinke eller bacon. Drøss til slutt ost over før du setter poteten tilbake i ovnen.

SØTPOTETSTAPPE:

Gulrøtter

Rester fra søtpoteten

Melk

Salt og pepper

Innmaten du har tatt ut av poteten koker du så opp i vann sammen med litt gulrøtter. Sil av vannet og mos grønnsakene før du smaker til med litt melk, salt og pepper. (Her kan du også bruke smør og crème fraîche i stedenfor melk)

Voilá, en enkel, sunn og smakfull middag!

Likes

Comments

UKENS OPPTUR

At jeg og venninna mi har fått oss leilighet i Oslo!!! Wiiih, jeg er så spent.

UKENS SANG

Berre la meg vær - Eva Weel Skram

UKENS NEDTUR

At jeg knuste telefonen min. Igjen............ Jeg gir opp.......

UKENS BILDE

"Me thinking it´s a good idea taking selfies at 3am"

UKENS GLEDINGS

Adventstid!!! Nå er jeg veldig klar for pepperkaker, klementiner, julekalender og masse julestemning...

Det var en liten update på min uke! Hvordan har din vært? 💋


Likes

Comments

I dag er det 11.11 noe som betyr the singles´ day, og der i blant feiring med gode rabatter og tilbud i mange av de mest kjente butikk-kjedene. HM markerer dagen med å gi 11% på alle ordinære varer og jeg har i formiddag scrollet gjennom nettsiden og funnet mange gode kupp. Siden jeg for øyeblikket har shoppe-stop må jeg nøye meg med litt titting og inspirasjon i dag...

OUTFIT INSPO - MOOD BOARD

"RED FOR CHRISTMAS"

"GREEN QUEEN"

"SUNNY"

(Alt på bildene er fra hm)

FOR DERE ANDRE; HAPPY SHOPPING 💋


Likes

Comments

Som jeg har skrevet tidligere skal jeg flytte til Oslo etter jul, og er derfor på leit etter en leilighet eller et kollektiv hvor jeg og venninnen min kan bo. Har tittet rundt på finn, men vanskelig å finne noe som dekker alle kriteriene og som ikke er alt for dyre. Derfor prøver jeg meg her i håp om at noen kan komme med tips til flere plasser vi kan lete, eventuelt vet om noe som er ledig. Helst sentralt i Oslo med 1 eller 2 soverom, og med utleie fra januar/februar.

Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en melding hvis du vet av noe 🙏

Likes

Comments

Da har jeg nok en gang oppdatert tise, og her kommer noen smakebiter på hva som er å finne på profilen min. Heia gjenbruk. Løp og kjøp!

Send meg melding, eller gå inn på tisen min @amaliesonnesyn hvis du er interessert i noe 💋


Likes

Comments

Så var vi nok en gang kommet til den tiden på året hvor mange er på jakt etter kjole til årets julebord, julaften, julefester og sist men ikke minst nyttårsaften! Det er jo bare jul en gang i året, så da vil man gjerne benytte anledningen til å pynte seg litt ordentlig. Jeg har tittet litt rundt på nelly i det siste og ohmygaaad så mye fint???

"This year I want to shine brighter then the christmas star"

MAXI 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER

FIGURNÆRE 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER

LOOSE FIT 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

COMPLETE THE OUTFIT WITH A PERFECT PAIR OF SHOES...

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Det kryr virkelig av vakre kjoler, og jeg skulle gjerne ha klikket hjem alle. Selv må jeg nok utkåre de grønne velvet kjolene som favoritter, så får vi se hvem som til slutt havner i postkassa. ✨


Likes

Comments

I dag ble det cottage cheese rundstykker til frokost (lunsj...), og det er såå enkelt, sunt og godt! Oppskriften har jeg delt tidligere, og kan finnes HER. Tilsatte i tillegg litt kanel og vanilje proteinpulver som gjorde de hakket bedre denne gangen. 

Ellers gjør jeg fint lite om dagene. Det går i studier, og trening, og ellers føler jeg at jeg bruker mest tid på å sitte hjemme, høre på julemusikk og vente på juleferie, hihi. Teller ned dagene til advent og er allerede i skikkelig julemodus. Tenkte derfor å sette meg ned å lage en liten julekjole-guide å dele meg dere senere. Jeg har allerede funnet frem noen favoritter og syntes det er greit å være ut i god tid før det store julerushet, da størrelser og plagg lett blir utsolgt!


Likes

Comments

UKENS MAT

Altså, hele helgen har bestått av restaurantbesøk, hotellfrokost, cafér, og masse godis!! Kan faktisk ikke velge et bestemt måltid her, da de siste dagene har vært en eneste stor matfest, heheh. Fornøyd jente med andre ord.

UKENS SANG:

UKENS OPPTUR:

Hele helgen!!

UKENS NEDTUR

Altså det er så sykt nedtur at jeg faktisk må skrive dette to uker på rad, men hva skjer med alt regnet?? Tror ikke det har vært en eneste dag uten at det har plaska ned de siste to ukene.

UKENS TANKE

At det bare er 1 måned igjen til juleferie??? Som igjen betyr at jeg faktisk snart flytter fra Ålesund. Shiiit det blir trist.

UKENS INNKJØP

Disse maxiskjørtene som jeg kjøpte på tise her om dagen. Sååå kule!!

...

Da var det plutselig ny uke igjen, og helgen har virkelig bare fløyet avgårde. Skulle ønske jeg kunne ha stoppet tiden litt så mandagen ikke kom så fort.. Har i hvert fall kost meg masse!

HA EN FIN UKE, ALLE 💛


Likes

Comments

...

WHAT IS BETTER THAN HOT COCOA ON A COLD AUTUMN EVENING?

Nei, jeg er ikke syk, bare veldig glad i å ligge i senga, se på the voice og drikke varm kakao. Var på trening tidligere i kveld, så når jeg kom hjem var det digg å hoppe nydusjet til sengs, inntullet i pledd og med en varm kopp drikke. Det er noe med det å kose seg inne i varmen nå som kulden har meldt sin ankomst og det blåser og regner utenfor. Godt å bare kunne slappe av hjemme inn i mellom, mens jeg scroller igjennom mystoryes og tenker at jeg er glad det ikke er meg som er på byen, haha.

Snart lander familien min, så må vell dra å møte de ved busstasjonen. Desorienterte trøndere, som aldri har vært i Ålesund før er det nok ikke lurt å la vandre alene...

Ha en fin kveld, alle! Enten du er hjemme med kakao eller ute på livet med en flaske vin 💋


Likes

Comments

Da var det plutselig torsdag igjen, noe som for min del betyr helg!! Kollektivet er vaska, og høstlige roser og små lys pryder hjemmet. Jaggu plukket jeg ikke med meg høstblad hjem fra skolen i dag også. Denne årstiden er virkelig fin, og med alle disse vakre bladene liggende på bakken måtte jeg bare ta med meg noen hjem. Nå er det med andre ord høststemning her hjemme, hihi.🍁

AUTUMN, I´M IN LOVE WITH YOU

...

PLANS FOR THE WEEKEND:

Jeg får som sagt besøk i helgen, og planen er foreløpig å spise masse digg mat, gå på aksla, shoppe, se fotballkamp, og ellers bare kose oss. Kanskje drar vi og padler kajakk eller finner på noe annet gøy, må nesten se an været litt.. Koselig blir det i hvert fall uansett! 


LITT TIDLIG, MEN: GOD HELG


Likes

Comments

...............................................................................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................................................................

(pinterest)

Da jeg var mindre hadde jeg grønn som yndlingsfarge, og husker jeg elsket å bruke signalgrønne topper sammen med grønt tilbehør. Jeg var med andre ord ikke redd for å bli lagt merke til, haha. Vinterjakkene mine SKULLE også hvert år være mørkegrønne, hvis ikke nektet jeg å bruke de.
De siste årene har jeg endt opp med å legge bort grønnfargen så og si helt og blitt mer å mer glad i andre farger. For øyeblikket tror jeg faktisk ikke jeg eier mer enn 3 grønne plagg??
Men, nå har altså den grønne forelskelsen tatt av igjen og jeg er blitt helt obsessed med fargen. Alt jeg ønsker meg nå er grønt. Spesielt i velur utgaver og i mørke grønntoner. Ikke bare vil jeg har flere grønne klær og grønt tilbehør men jeg har også fått veldig sansen for grønt interiør. Nå drømmer jeg altså om grønn sengegavel, kontrastvegg, sofa, puffer og en haug med planter. Grønt er skjønt altså 💚

Flere som har fått øynene opp for grønt lately?? ✨

Likes

Comments

UKENS OPPTUR

Hele lørdag var en eneste stor opptur, da jeg fikk besøk av bestie, feira halloween med gode venner og generelt hadde det veldig gøy!!

UKENS NEDTUR

At det har regna i ett sett den siste uka!!!

UKENS SANG

BACKBEAT - DAGNY

Hvorfor har jeg ikke hørt denne sangen før?? Love it.

UKENS MÅLTID

Slo til og bakte boller i helga. 10 husmor poeng til meg og masse luft i magen. Bare helg en gang i uka si. #gikknedpåhøykant #ingenselvkontroll

UKENS GLEDINGS

Til helga får jeg besøk av familien min, noe som blir skikkelig koselig! Gleder meg til å se de igjen, spise god mat, vise de rundt i vakre Ålesund og sist men ikke minst se RBK herje over AAFK på søndag, hehe.

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å ser på tv, blogger og kjenner jeg er rimelig sliten og trøtt etter gårsdagens festligheter. Det blir med andre ord veldig tidlig kveld her i gården.

Håper alle har hatt en fin uke, og er klar til å kicke i gang en ny i morgen!! 💋


Likes

Comments

Endelig har venninnen min ankommet Ålesund og det var såå koselig å treffes igjen ❤ Hun skulle egentlig fly inn fra Oslo i går kveld, men det presterte å blåse så mye at flyet ikke kunne lande, noe som resulterte i at hun ikke kom seg hit før på formiddagen i dag..... men, bedre sent en aldri, si! I dag har vi egentlig ikke gjort så mye annet enn å tuslet litt rundt i byen for å gjøre unna siste finish til i kveld. Jeg hadde jo egentlig planer om å ta henne med opp til aksla å vise henne litt rundt, men været her har vært så sinnsykt ustabilt de siste dagene, så tok ikke sjansen. Det regner og blåser om hverandre, og vi er liksom heldige om vi får 30 min med oppholds inn i mellom slaga, lol. Nå skal vi bare lade batteriene til i kveld, så blir det Halloween partyyy. Wiiih!!

...

TODAYS OUTFIT

Kåpe ASOS // Skjerf Gjenbruk // Støvletter NLY // Hatt HM

✨ GOD HELG ✨

#nouwoutfit

Likes

Comments

Jeg har nå gått en stund og nølt litt frem og tilbake på om dette studiet virkelig er det jeg har lyst til å bruke tiden min på, og om jeg heller burde bytte til noe jeg kjenner passer meg og min livsstil bedre. Her om dagen bestemte jeg meg derfor for å søke på School of fashion industry, som er en skole jeg har sett på i flere år nå, men som alltid har blitt nedprioritert på grunn av andre ting. Bare noen dager senere fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått plass, og jeg skjønte med en gang at dette, det måtte jeg bare gjøre. Tenk så gøy å få holde på med en så stor hobby, samtidig som du går på skole? Jeg føler i hvert fall det er mer riktig for meg å gå denne veien. Studiet starter i januar, og hvis det er interresant for dere, kan jeg gjerne skrive mer om hvilken linje jeg skal gå, og hvordan studiene er etter hvert.

A BRAND NEW CHAPTER IS ABOUT TO START

Det betyr derfor at jeg slutter på Markedsføring etter dette semesteret og dessverre blir nødt til å flytte fra denne fantastiske byen og alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med. Det er skikkelig leit, og jeg skulle ønske jeg kunne vært her lengre, slik som planlagt. Nå må jeg bare følge hjerte mitt, og det sier at SOFI og Oslo er neste stopp!! Ææhæ, jenta som IKKE skulle til Oslo, havnet altså der til slutt likevel. Sånn er det når man må reise etter hvor studiene befinner seg. Jeg gir altså hovedstaden en sjanse, og håper og tror det blir bra til tross for fordommer mot å bo i en stor by, haha.  

Fineste byen, som jeg kommer til å savne så mye!! Jeg skal i hvert fall nyte den siste tiden min her, å komme ofte på besøk til neste år 

Likes

Comments

Jeg vet ikke med dere, men jeg bruker i hvert fall uendelig mange ob-esker i løpet av et år! For noen måneder siden begynte jeg å tenke på at det måtte være noe jeg kunne bruke disse eskene til i stedet for å bare kaste en etter en. Jeg bestemte meg derfor for å begynne å spare, slik at jeg etter 24 esker kunne lage en adventskalender. 

DIY // ADVENTSKALENDER 🎁

 

Alt jeg brukte er kjøpt på søstrene grene, som dere sikkert ser. Jeg bare elsker den butikken! De har seriøst alt, og til en latterlig lav pris??  

...

     

    

Det er ingen hokus pokus fremgangsmåte her, men kort fortalt malte jeg eskene, klistret på nummererte lapper og pyntet så med paljetter. Tilslutt limte jeg alle eskene på en tynn lerretplate. Nå må jeg bare kjøpe ting å putte nedi og gi den til en som fortjener det. Jeg elsker å lage adventskalendere, og har laget utrolig mange opp i gjennom åra. Andre tips jeg har er å blant annet lage av proteinshake bokser, hermetikkbokser eller fyrstikkesker. Neste år tror jeg sannelig jeg skal lage en av snusesker også. Heia gjenbruk si. 

Noen flere som bruker å lage kalender? 

Likes

Comments

...

UKENS MÅLTID 

Lagde meg pølsegratteng i dag, og kan ikke huske sist jeg spiste det? Det var i hvert fall skikkelig digg og nesten litt nostalgisk, haha. Spiste det ganske ofte som barn, men har liksom aldri tenkt på å lage det selv etter at jeg flyttet for meg selv. Definitivt noe jeg skal begynne å lage oftere! Greit å ha noe å variere med til en forskjell fra pasta, taco og fjordlandgrøt som det oftest går i. Det enkleste er ofte det beste, right? 

UKENS SANG 

  

UKENS OPPTUR 

At jeg har fått fiksa telefonen min, skaffet meg ordentlig beskyttelse, og mest sannsynlig ikke knuser den igjen på en god stund, haha.  

UKENS NEDTUR 

Det må vell bli at jeg har brukt alt for mye penger på byen det... Jeg tror jeg skal begynne å lage meg månedsbudsjett og sette av et begrenset beløp for festing og shopping. Spennende å se hvor mye jeg faktisk kan klare å spare, da dette er to ganske store utgifter. Viktig å prøve å ha litt struktur og begrensninger selv om man er student og gjerne vil ha det gøy hele_tiden. 

UKENS INNKJØP  

Dette sykt fine velvet settet fra Nelly. Utsolgt i blått, men dere finner det i rødt HER

UKENS GLEDINGS 

At jeg mest sannsynlig får besøk av en av mine beste venninner til helga!! Har ikke sett henne siden sommerferien, så jeg setter sånn pris på at hun tenker å ta turen. Håper alt går i boks, så skal vi kose oss glugg ihjel. 

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å ser tv mens jeg planlegger den kommende uka. Sett bort fra at jeg har fått vaska hele kollektivet, og laget meg mat, har det vært en ganske så daff og uproduktiv søndag. Ser også at jeg kun har lagt ut 2 blogginnlegg denne uka, men jeg har ikke hatt noe å blogget om rett og slett. Bedre lykke neste uke si. 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN UKE!! 

Likes

Comments

🎄 SHOES1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 EARRINGS 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 DRESSES 

1-HER // 2-HER// 3-HER // 4-HER

🎄 CHILLYSBOTTLE 

Disse praktiske flaskene er laget for å holde drikken iskald eller varm i opp til 24 timer. De finnes i så mange kule design og du finner dem HER

 

⚫⚫⚫

 

Jeg har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul og om det er noe spesielt jeg trenger, så satte meg derfor ned for å finne noe å ønske meg under treet i år. Det er jo fortsatt 2 måneder igjen, men det ser ut som folk er tidligere ute enn meg med julegavehandlingen, så da var det bare å legge ut ønskeliste så fort som mulig, haha. Kanskje dere også fikk noen tips til hva dere kan sette på ønskelisten eller kjøpe til en venninne. Det er jo faktisk bare 9 helger igjen til julaften når jeg tenker meg om?? herreguuud dagene flyr unna. 

Likes

Comments

Fløy hjem til Ålesund i formiddag og er nå klar for å ta fatt på studiehverdagen igjen etter en drøy uke med ferie. Kan ikke si jeg gleder meg til perioden framover med eksamenslesing og stress, men jeg får bare prøve å porsjonere arbeidet litt, slik at jeg slipper slike store skippertak de siste ukene før ferie. Når det er sagt kjenner jeg likevel at det er veldig godt å være tilbake. Hjemme bra, men hjemme i Ålesund best eller noe sånt? 

Hadde med meg en ekstra koffert med klær hjemmefra, og siden jeg ikke har den største plassen på rommet mitt, fant jeg ut at det var på tide å oppdatere tisen min igjen slik at jeg blir kvitt noe. Mange plagg har ligget bakerst i skapet og fortsatt ikke sett dagens lys etter at jeg flytta hit, og hver gang jeg åpner skapet er det 90% sjanse for at noe ramler ut. Det var med andre ord lurt med ei litta opprydning. Selv om jeg hater å innse at jeg må gi slipp på ting, klarte jeg i hvert fall å finne noe jeg kunne kvitte meg med. 

  ⬇️⬇️⬇️ 

 

   

 

👗👘👖👛👢👚

 

💗  KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TISEN MIN 💗

 

Likes

Comments

UKENS INNKJØP 

Disse to lipglossene fra Dior og Lancome. Den ene er en lip plumper gloss som skal gi en illusjon av fyldigere lepper og den andre er en shiny lipgloss i fargen new wave. Veldig fornøyd med begge to, så disse blir nok fast inventar i veska fremover!  

UKENS SANG 

SAVE TONIGHT - SAM FELDT 

UKENS MÅLTID 

Disse skolebollene smelta bokstavelig talt i munnen min. Bakte de faktisk selv i går, så cred til meg for det. Føler jeg har blitt så "voksen" i det siste med tanke på matlaging. Har blitt mye mer glad i å bruke tid på kjøkkenet enn hva jeg var før og i går følte meg litt som en husmor når jeg sto hjemme å bakte skoleboller på en lørdagskveld. Blir vell andre "boller" når jeg kommer hjem til Ålesund igjen. haha, got it?? humor hæ. 

UKENS GLEDINGS 

Jeg har i det siste begynt å glede meg skikkelig til jul! Går bare å venter på snø, julemusikk, julebakst og julegave handling. Jeg teller ned dagene til adventstiden der man bare går å venter på juleferie og hvor stemningen er god. Gleder meg til alle eksamenene er krysset av listen, og til jeg kan ta juleferie. Litt ironisk at jeg er så gira på jul og juleferie også er vi ikke ferdig med høstferien enda... lol

UKENS OPPTUR 

Denne solnedgangen vi hadde tidligere i uka. Virkelig balsam for sjela å ha det så vakkert rundt seg. Føler meg så heldig som har vokst opp ute ved kysten og med havet og naturen så nærme. 

AKKURAT NÅ 

Nå sitter jeg hjemme og venter på middag. Søndag i huset, småsteik på menyen og bestemor og bestefar på besøk. Har hatt det veldig fint hjemme, men nå gleder jeg meg til å dra tilbake til Sunnmøre å se igjen vennene mine å ha det litt skøy, før eksamensperioden treffer.. 

 ♥ ♥

Likes

Comments

 
    JAKKE OG GENSER BIKBOK // BUKSE CUBUS 

 

STUNNING VIEW 

◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ 

 

 

Høst, sjø, solnedgang, ferie og brosjan. What is it not to love.  

 

Likes

Comments

Instagram@amaliesonnesyn