STUFFED SWEETPOTATO:

Søtpotet

Valgfritt fyll

Ost

Vask søtpoteten, før du stikker noen hull i den for at varmen lettere skal trekkes inn. Stekes så på 220 grader i i ca 60 min avhengig av potetens størrelse.

Etter 40 min tar du poteten ut av ovnen og graver ut en del av innmaten slik at det blir plass til fyll. Jeg fylte i dag min med rester fra pizzakjøttdeig, men her kan man bruke det meste, f.eks skinke eller bacon. Drøss til slutt ost over før du setter poteten tilbake i ovnen.

SØTPOTETSTAPPE:

Gulrøtter

Rester fra søtpoteten

Melk

Salt og pepper

Innmaten du har tatt ut av poteten koker du så opp i vann sammen med litt gulrøtter. Sil av vannet og mos grønnsakene før du smaker til med litt melk, salt og pepper. (Her kan du også bruke smør og crème fraîche i stedenfor melk)

Voilá, en enkel, sunn og smakfull middag!

Likes

Comments

UKENS OPPTUR

At jeg og venninna mi har fått oss leilighet i Oslo!!! Wiiih, jeg er så spent.

UKENS SANG

Berre la meg vær - Eva Weel Skram

UKENS NEDTUR

At jeg knuste telefonen min. Igjen............ Jeg gir opp.......

UKENS BILDE

"Me thinking it´s a good idea taking selfies at 3am"

UKENS GLEDINGS

Adventstid!!! Nå er jeg veldig klar for pepperkaker, klementiner, julekalender og masse julestemning...

Det var en liten update på min uke! Hvordan har din vært? 💋


Likes

Comments

I dag er det 11.11 noe som betyr the singles´ day, og der i blant feiring med gode rabatter og tilbud i mange av de mest kjente butikk-kjedene. HM markerer dagen med å gi 11% på alle ordinære varer og jeg har i formiddag scrollet gjennom nettsiden og funnet mange gode kupp. Siden jeg for øyeblikket har shoppe-stop må jeg nøye meg med litt titting og inspirasjon i dag...

OUTFIT INSPO - MOOD BOARD

"RED FOR CHRISTMAS"

"GREEN QUEEN"

"SUNNY"

(Alt på bildene er fra hm)

FOR DERE ANDRE; HAPPY SHOPPING 💋


Likes

Comments

Som jeg har skrevet tidligere skal jeg flytte til Oslo etter jul, og er derfor på leit etter en leilighet eller et kollektiv hvor jeg og venninnen min kan bo. Har tittet rundt på finn, men vanskelig å finne noe som dekker alle kriteriene og som ikke er alt for dyre. Derfor prøver jeg meg her i håp om at noen kan komme med tips til flere plasser vi kan lete, eventuelt vet om noe som er ledig. Helst sentralt i Oslo med 1 eller 2 soverom, og med utleie fra januar/februar.

Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en melding hvis du vet av noe 🙏

Likes

Comments

Da har jeg nok en gang oppdatert tise, og her kommer noen smakebiter på hva som er å finne på profilen min. Heia gjenbruk. Løp og kjøp!

Send meg melding, eller gå inn på tisen min @amaliesonnesyn hvis du er interessert i noe 💋


Likes

Comments

Så var vi nok en gang kommet til den tiden på året hvor mange er på jakt etter kjole til årets julebord, julaften, julefester og sist men ikke minst nyttårsaften! Det er jo bare jul en gang i året, så da vil man gjerne benytte anledningen til å pynte seg litt ordentlig. Jeg har tittet litt rundt på nelly i det siste og ohmygaaad så mye fint???

"This year I want to shine brighter then the christmas star"

MAXI 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER

FIGURNÆRE 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER

LOOSE FIT 👗

1 HER // 2 HER // 3 HER

COMPLETE THE OUTFIT WITH A PERFECT PAIR OF SHOES...

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Det kryr virkelig av vakre kjoler, og jeg skulle gjerne ha klikket hjem alle. Selv må jeg nok utkåre de grønne velvet kjolene som favoritter, så får vi se hvem som til slutt havner i postkassa. ✨


Likes

Comments

I dag ble det cottage cheese rundstykker til frokost (lunsj...), og det er såå enkelt, sunt og godt! Oppskriften har jeg delt tidligere, og kan finnes HER. Tilsatte i tillegg litt kanel og vanilje proteinpulver som gjorde de hakket bedre denne gangen. 

Ellers gjør jeg fint lite om dagene. Det går i studier, og trening, og ellers føler jeg at jeg bruker mest tid på å sitte hjemme, høre på julemusikk og vente på juleferie, hihi. Teller ned dagene til advent og er allerede i skikkelig julemodus. Tenkte derfor å sette meg ned å lage en liten julekjole-guide å dele meg dere senere. Jeg har allerede funnet frem noen favoritter og syntes det er greit å være ut i god tid før det store julerushet, da størrelser og plagg lett blir utsolgt!


Likes

Comments

UKENS MAT

Altså, hele helgen har bestått av restaurantbesøk, hotellfrokost, cafér, og masse godis!! Kan faktisk ikke velge et bestemt måltid her, da de siste dagene har vært en eneste stor matfest, heheh. Fornøyd jente med andre ord.

UKENS SANG:

UKENS OPPTUR:

Hele helgen!!

UKENS NEDTUR

Altså det er så sykt nedtur at jeg faktisk må skrive dette to uker på rad, men hva skjer med alt regnet?? Tror ikke det har vært en eneste dag uten at det har plaska ned de siste to ukene.

UKENS TANKE

At det bare er 1 måned igjen til juleferie??? Som igjen betyr at jeg faktisk snart flytter fra Ålesund. Shiiit det blir trist.

UKENS INNKJØP

Disse maxiskjørtene som jeg kjøpte på tise her om dagen. Sååå kule!!

...

Da var det plutselig ny uke igjen, og helgen har virkelig bare fløyet avgårde. Skulle ønske jeg kunne ha stoppet tiden litt så mandagen ikke kom så fort.. Har i hvert fall kost meg masse!

HA EN FIN UKE, ALLE 💛


Likes

Comments

...

WHAT IS BETTER THAN HOT COCOA ON A COLD AUTUMN EVENING?

Nei, jeg er ikke syk, bare veldig glad i å ligge i senga, se på the voice og drikke varm kakao. Var på trening tidligere i kveld, så når jeg kom hjem var det digg å hoppe nydusjet til sengs, inntullet i pledd og med en varm kopp drikke. Det er noe med det å kose seg inne i varmen nå som kulden har meldt sin ankomst og det blåser og regner utenfor. Godt å bare kunne slappe av hjemme inn i mellom, mens jeg scroller igjennom mystoryes og tenker at jeg er glad det ikke er meg som er på byen, haha.

Snart lander familien min, så må vell dra å møte de ved busstasjonen. Desorienterte trøndere, som aldri har vært i Ålesund før er det nok ikke lurt å la vandre alene...

Ha en fin kveld, alle! Enten du er hjemme med kakao eller ute på livet med en flaske vin 💋


Likes

Comments

Da var det plutselig torsdag igjen, noe som for min del betyr helg!! Kollektivet er vaska, og høstlige roser og små lys pryder hjemmet. Jaggu plukket jeg ikke med meg høstblad hjem fra skolen i dag også. Denne årstiden er virkelig fin, og med alle disse vakre bladene liggende på bakken måtte jeg bare ta med meg noen hjem. Nå er det med andre ord høststemning her hjemme, hihi.🍁

AUTUMN, I´M IN LOVE WITH YOU

...

PLANS FOR THE WEEKEND:

Jeg får som sagt besøk i helgen, og planen er foreløpig å spise masse digg mat, gå på aksla, shoppe, se fotballkamp, og ellers bare kose oss. Kanskje drar vi og padler kajakk eller finner på noe annet gøy, må nesten se an været litt.. Koselig blir det i hvert fall uansett! 


LITT TIDLIG, MEN: GOD HELG


Likes

Comments

Instagram@amaliesonnesyn