Header

Du kan ikke ta på regnbuen, jeg ville bevise at de tok feil. 


Dette kan være en metafor for mye. For meg er det at du kanskje ikke kan oppfylle drømmene dine, at det ikke er mulig, at bare noen få klarer det. Jeg ønsker å tro at alt er mulig, så lenge du legger nok arbeid i det. 


Da jeg var liten å så en regnbue ville jeg løpe mot den. Jeg ville ha regnbuen for den var så nydelig. Da jeg fikk høre at den bare ville flytte seg og det var fysisk umulig å røre den ble jeg utrolig lei meg.


Nå er ikke regnbuen det viktigste i livet mitt. Ønskene og drømmene er noe helt annet. Noe av hovedpoengene i dette innlegget er å følge drømmene sine. Gjør det DU ønsker å gjøre, ikke la de som ikke tror du greier vinne, ikke gi opp. Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid. Tro på deg selv og du vil klare det.


Noe av grunnen til at jeg skriver dette innlegget er det er mange som får høre at de ikke er god nok, av enten lærer, foreldre eller trender. Noen ganger kan også venner si at dette klarer du bare ikke. Jeg ønsker å si i mot dem og be deg følge drømmen din, for det er din drøm og ingen kan ta dem fra deg.

Håper dette innlegget ga deg mot til å følge drømmene dine å jeg håper og tror du vil klare det. Bare husk ingenting kommer gratis og vil du oppnå det må du jobbe for det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Min slay liste:

Feeling myself - Nicki Minaj ft. Beoncé
Allergic - Mimi Blix
Never ever - Röyksopp ft. Susanne Sundfør
On top - Flume ft. T-shirt
Cool girl - Tove Lo
Partition - Beyoncé
Ain’t your mama - Jennifer Lopez
Sledgehammer - Rihanna
Hotter than hell (matoma remix) - Dua Lipa
Bitch better have my money - Rihanna
Ex's & Oh's - Ellie King
Just like fire - P!nk
Kanye - The Chainsmokers ft. SirenXX
Conqueror - Aurora
Habits - Tove Lo
Sorry (Latino remix) - Justin Bieber ft. J Balvin
All my friends - Snakeships, Tinashe, Change the rapper
2 on - Tinashe ft. SchoolboyQ
Red hot - Lise Karlsnes

  • 13 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen jeg er Amalie!

Jeg er en 15 år gammel jente fra Trondheim by. Jeg ble født en fin vinterdag den 9. Februar i 2001. Mitt første møte med verden var på Sant Olavs Hospital ved Øya i Trondheim. Trondheim er byen nærmest hjertet mitt og det vil den alltid være. Men da jeg kom til verden var jeg utrolig liten å søt, nå har jeg vokst til hele 166, jeg vet, utrolig høy.

På fritiden min liker jeg å holde på med musikk, noe jeg har drevet med hele livet. Jeg har også danset, jeg gikk på dans i et halvt år, men da mistet jeg all motivasjon, fordi jeg følte jeg måtte danse og ikke danset fordi jeg ville danse. Nå fortiden går jeg på låtskriving etter å ha gått på sang til Martine Rygvold, en utrolig flink artist og låtskriver. Låtskriverkurset jeg går på er på Bispehaugen skole og er ganske koselig når du tenker på folkene du møter med samme interesse.

Favoritt artistene mine er Sia, Rihanna og Beyoncé, de er utrolige og har de beste sangene. Mine absolutte favorittsanger er Figure 8 av Ellie Goulden, Georgia av Vance Joy og Now What av Rihanna. Favoritt maten min er Taco og tante sin tai kyllingsuppe.

Håper dere ble litt mere kjent med meg og om det er noe derer lurer på kommenter gjerne!

Likes

Comments