Hej piger <3

Laura har fundet på den skide gode idé, at man kunne lave et indlæg om hinanden ved at stille nogle spørgsmål, som den anden skal svare på, så det har vi gjort her. :-) Spørgsmålene omhandler ens hverdag, liv og arbejde. Vi synes personligt selv, at sådanne blogge er hyggelige at læse. Laura er også blogger herinde på Nouw. Jeg synes personligt selv, at Laura kommer med nogle rigtig gode indlæg, og de er helt sikkert værd at se nærmere på! Så læs med her, hvor du kan læse lidt om Lauras hverdag, og hvad hun går og laver. :-)

Lauras beskrivelse af sig selv:

"Mit navn er Laura Anna Michelsen, 24 år, og bosiddende i København. Jeg arbejder til dagligt som skuespiller og blogger. Jeg er virkelig en hyggeperson, som nyder at tilbringe tid med min familie og venner. Jeg elsker dyr samt et godt grin! Jeg har stor interesse inden for scenekunst, film og fashion. Det kan man også mærke på min blog. Så kom med i mit univers på http://nouw.com/lauraannamichelsen. Du er også velkommen til at følge med på https://www.instagram.com/lauramichelsen/"


HVERDAG
 • Det første jeg gør, når jeg står op ... er at drikke min kaffe. Kan simpelthen ikke leve uden kaffe om morgenen.
 • Det kan jeg ikke undvære ... teater, og scenekunst generelt. Det er mit liv og jeg elsker det!
 • Det laver jeg til hverdag ... jeg arbejder som skuespiller og blogger
 • Det gør mig glad når ... jeg arbejder eller er sammen med familie og venner. Tænk at have sit drømmejob samt have nogle fantatiske mennesker omkring sig. Jeg føler mig heldig!
 • Jeg slutter altid min dag af med ... at tjekke min blog, Instagram og mail for besøgende, likes, kommentarer og mails.
 • Det sker hver dag at ... jeg griner.


LIV
 • Jeg bruger meget tid på ... bloggen og mit arbejde som skuespillerinde. Jeg elsker begge mine jobs, og nyder det fuldt ud.
 • Jeg græder over/til ... dem jeg har mistet. Der er aldrig sjovt at miste, så kan tit finde mig selv græd af det, fordi jeg savner dem.
 • Kærlighed gør mig ... helt skør. Kærlighed er det bedste der findes!
 • Mit kendetegn er ... mit grin. Jeg har ikke verdens smukkeste grin, men det er højt!
 • Min største frygt er ... ikke at kunne arbejde som skuespillerinde.
 • Min yndlings tv serie er ... The handsmaids tale - uden tvivl. Nok den vildeste serie, jeg har set.
 • Jeg ser op til ... Meryl Streep. En fantastisk skuespillerinde, som kan spille alt. Hvis bare jeg bliver halvt så dygtig, vil jeg være lykkelig.


ARBEJDE
 • Mit drømmejob er ... at arbejde som skuespiller. At kunne leve af min passion for scenekunst, film og tv.
 • På mit job er jeg ... den fjollede. Ikke at jeg ikke kan være seriøs, men der er altid plads til et godt grin.
 • Det elsker jeg ved mit job ... er at det aldrig bliver kedeligt. Der sker altid noget uventet, og det elsker jeg.
 • Min arbejdsmoral er ... høj! Jeg elsker at arbejde - både som skuespiller og som blogger.
 • I min weekend ... slapper jeg af med familien, hvis jeg ikke har forestillinger. Der er intet så dyrebart som familietid.

Jeg håber i nød at læse med om søde Laura!

Knus <3


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Jeg kan tit blive irriteret over at skulle bruge penge på træningstøj. Derfor så prøver jeg altid at finde træningstøj til ok billige penge, eller når der er noget på tilbud.

Når jeg køber træningstøj, så køber jeg det for det meste på Zalando, hvor der lige nu er tilbud på meget af deres træningstøj, eller H&M, da jeg synes, at det er rigtig god kvalitet til gode penge.

Jeg ville derfor lave et indlæg til jer, hvor jeg viser noget træningstøj, som jeg enten har i mit klædeskab eller på min ønskeliste.

Jeg håber, at I nød indlægget og kunne få lidt inspiration!

God dag derude.

Knus <3

Likes

Comments

Hej igen piger <3

Der har lige været nogle dage, hvor jeg ikke har fået lagt nogle indlæg ud. Jeg er startet i skole igen, og det har lige været nogle hårde dage. Efterfulgt at sygdom..
Nu er jeg tilbage igen, og jeg vil gøre mit bedste for at få lagt ét indlæg ud om dagen eller hveranden dag!

Som jeg har skrevet i et andet indlæg, så læser jeg til socialrådgiver. Jeg startede på det it-baseret hold, hvilket slet ikke var noget for mig, så jeg søgte derfor om at blive flyttet over på dagholdet. Det kom jeg så, og det er jeg meget glad for!
Det er meget mere mig! Jeg savnede det sociale i min hverdag rigtig meget, og oveni det så synes jeg, at jeg godt kunne bruge noget mere struktur i min hverdag. Og det har jeg fået nu, så det er rigtig dejligt!

Jeg håber, at I stadigvæk vil følge med!

God dag.

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Jeg er en sneakers pige. JEG ELSKER SNEAKERS! Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave et indlæg med mine yndlings sneakers, så her er det. :-) Jeg har mange forskellige slags sneakers i min garderobe, men som man nok godt kan se, så elsker jeg især lyse sneakers, og jeg ved ikke hvorfor :-D. Men jeg elsker lyse sneakers!
Jeg håber, at I vil nyde indlægget. Jeg har linket til skoene under billedet.

God aften!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Som jeg har skrevet før, så træner jeg en del, dog er det ikke altid i fitness, da det ikke er altid, at jeg har tid til at smutte i fitnesscenteret. Hvis jeg ikke når afsted, så har jeg nogle apps, som jeg benytter mig af, så jeg kan træne derhjemme istedet. Der er både apps til løb, full body workout og en app til mavetræning. Jeg synes, at de er rigtig gode på hver deres måde. Jeg synes, at I skal tjekke dem ud, hvis i står og mangler nogle apps til noget hjemmetræning! Der er links under billedet, hvor i kan læse om de forskellige apps.
Jeg håber, at I kunne bruge dette indlæg til noget.

Knus <3

Likes

Comments

Hej piger <3

Her kommer et af de lidt mere personlige indlæg, som jeg egentlig har været ret nervøs for at dele.. Men jeg er ved at få ind i mit hovede, at det ikke kun er mig, der er noget galt med, men også min sygdom, der gør, at jeg pludselig tog så meget på, mere akne end jeg plejede og hår nogle steder, hvor piger ikke burde.
Jeg har taget 20 kilo på igennem de sidste 2 år. Jeg stoppede med at spille fodbold og derefter gik det stærkt. Ja, jeg spiste da lidt usundt og drak alkohol engang imellem, men ikke noget vildt. Jeg begyndte at få meget uren hud og en del hår på kroppen, hvor jeg ikke burde have det, eller i hvert fald ikke så meget som jeg havde. Jeg tænkte, at det nok bare var mig, der var noget galt med.. Jeg dyrkede lidt fitness og begyndte at spise ok sundt, så jeg kunne tabe nogle af alle de kilo, som nu havde taget på, men jeg synes ikke, at der skete noget som helst.


Her for nogle måneder siden ringede jeg til lægen, og jeg fik en tid nogle dage efter.
Jeg fik taget en del blodprøver, og kom derop nogle dage efter igen, for at få svar på dem. Det viste sig, at jeg har alt for mange mandelige hormoner(androgener) i min krop. Lægen sagde, at jeg nok havde det, som man kalder for PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom). Jeg blev henvist til en gynækolog, da PCOS gør at æggestokken stimuleres til at producere mere mandligt hormon, hvilket gør, at æggene ikke udvikler sig ordentligt. Jeg skulle derfor derop, så han kunne bekræfte, at jeg havde PCOS.

Det viste sig ved gynækologen, at jeg havde PCOS. Det der kan hjælpe bedst mod PCOS er p-piller, men da jeg ikke kan tåle p-piller, så var det næstbedste en hormonspiral, hvilket jeg har i forvejen. Så der er egentlig ikke så meget andet at gøre, end at spise sundt og træne en masse, da det kan hjælpe på det.

Når man har PCOS, så har man nemt ved at tage på og meget svært ved at tabe sig, derfor kæmper jeg en kamp for at tabe så meget som muligt.

Det tager hårdt på ens selvtillid at gå fra at have sixpack og en muskelløse krop til at være overvægtig.. Og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har grædt over det nogle gange.. Men man skal ikke skamme sig over det, det er noget man er født med. Faktisk er det 20% af alle kvinder, som har PCO(S).

God aften!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3.

Som jeg har skrevet i mit første indlæg, så har jeg en stor svaghed for jakker! Det er faktisk sådan, at jeg har hele 17 jakker i min garderobe 😌 Jeg elsker jakker!
Jeg ville derfor lige vise jer fem af mine yndlingsjakker, selvom jeg elsker dem alle i min garderobe hehe. De her fem jakker er dog dem, som jeg benytter mig mest af. De har nemlig også være gode ved mig igennem sommeren, nu hvor der ikke har været specielt meget solskind :-). Jeg har linket til jakkerne under billedet.
Jeg håber, at I har haft en skøn weekend, og at I nyder det sidste af den :-*

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Lønningsdag er lækkert, og jeg har derfor fået brugt nogle penge på lidt forskellige hjemmesider. Jeg vil derfor vise jer lidt af det mine lønkroner er blevet brugt på. Jeg elsker Trendday, og har altid gjort det! Synes simpelthen, at de har så meget lækkert tøj og lækre accessories.
Håber i får en dejlig weekend!

Knus <3

Likes

Comments

Hej folkens. <3

Velkommen til min blog og til mit første indlæg! Jeg tænkte, at i skulle lære mig lidt at kende, så det vil mit første indlæg omhandle :-).

Jeg hedder som sagt Amalie, og er 21 år gammel. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i lidt over 3 år. I min hverdag læser jeg til socialrådgiver - er igang med 2. semester, så der er lang vej endnu ;-). I min fritid træner jeg en del, så jeg går derfor meget op i min kost også. Jeg elsker mode! Jeg har en svaghed for sko og jakker(så er det sagt, haha). Mine indlæg vil derfor primært omhandle mode, træning og kost, men der vil dog også komme nogle personlige indlæg, da jeg kæmper med en ting, som der måske er andre piger/kvinder, der kæmper med, men det vil jeg lave et indlæg om snarest. 

Jeg har valgt at jeg vil begynde at blogge, da jeg gerne vil inspirere jer, og fordi jeg har tænkt på længe, at jeg godt kunne tænke mig at blogge :-). Jeg har allerede ideer til nogle indlæg til jer, men I må meget gerne smide nogle kommentarer med forslag til indlæg! Så jeg håber derfor, at i vil følge med og nyde det. :-)

Knus <3

Likes

Comments