Hej piger <3

Lige om lidt, så smutter jeg til Gran Canaria med min mor, hvilket jeg ser rigtig meget frem til!
Det med lige at komme lidt væk fra skole, arbejde og i det hele taget bare hverdagen, det bliver ekstremt lækkert, og jeg glæder mig enormt meget!

Jeg har fødselsdag d. 24. november, og vi rejser d. 23. november, så jeg kommer til at skulle fejre min fødselsdag i nogle smukke omgivelser med min skønne mor. Det bliver anderledes men dejligt! Min mor er ikke bare min mor, hun er også min bedste veninde, og vi har et helt fantastisk forhold til hinanden, så jeg glæder mig utrolig meget til at opleve og nyde Gran Canaria med hende.

Jeg synes, at der har været rigtig mange ting i mit hoved her på det sidste, så jeg ser virkelig frem til at komme lidt væk og nyde varmen og de flotte omgivelser. Der skal selvfølgelig slappes af og tages sol, men vi skal helt sikkert også shoppe en masse hehe.

Jeg glæder mig til at vise jer en masse billeder derfra!

Ha' en dejlig søndag!

Knus <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hej piger <3


Jeg elsker tasker, og jeg har en hel del i min garderobe, men mine 4 yndlingstasker er helt klart dem her! Jeg synes, at tasker kan gøre rigtig meget ved et outfit, men jeg går dog også meget op i, at jeg kan have nogle ting i den. Jeg er den type person, som har rigtig mange ting i min taske :-D. Også alt muligt, som ikke er nødvendigt, men ja sådan er mange af os piger vel hehe.

Jeg ville derfor her vise jer mine 4 yndlingstasker, som jeg synes er vildt fede på hver deres måde! Nogle af dem er selvfølgelig dyre end de andre, men synes faktisk ikke, at det er så slemt i forhold til, hvor fede de er, og kvaliteten faktisk er rigtig god!

Der er links til taskerne, så I kan bare trykke på den taske, som I godt kunne tænke jer at se nærmere på :-).

Ha' en dejlig dag!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Jeg har til tider haft svært ved at finde jeans som bare sidder mega godt, og som jeg samtidig synes er pæne. Jeg ville derfor her give jer mit bud på 3 par jeans, som jeg virkelig elsker! Bukserne er i forskellige farver på hjemmesiderne. Jeg har derfor faktisk kun de her 3 par jeans, men i forskellige farver i min garderobe. Jeg elsker dem! Også synes jeg, at kvaliteten er super god, hvis man tænker på, at de to 2 yderste par i hvertfald ikke er specielt dyre. 

jeg håber, at i kunne lide mit indlæg med mine yndlings jeans.

Ha' en dejlig søndag!

Knus <3

Likes

Comments

Hej piger <3

Jeg er som sagt igang med at tabe mig, og den "kamp" vil jeg gerne dele med jer, så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg om, hvad jeg spiser på en dag. Jeg spiser selvfølgelig ikke altid det samme, men stortset. Jeg spiser ikke sundt hver dag, for jeg har nogle dage, hvor jeg simpelthen ikke kan holde mig fra de søde sager.. Men sådan er det! Man skal også kunne hygge sig! Jeg prøver at have én cheat day om ugen, men nogle uger kan det godt blive til to. :/

Men faktisk efter, at jeg er begyndt på de piller, så har jeg ikke sådan vildt meget lyst til slik og diverse usunde ting, som jeg havde inden. Før jeg begyndte på pillerne, der kunne jeg sagtens spise 3 portioner aftensmad, hvor jeg kun kan spise 1 nu, hvilket jo er godt! Man kan godt sige, at jeg måske led lidt af overspisning inden, at jeg begyndte på de her piller. Jeg har altid kunne spise vildt meget!

Morgenmad:
Smoothie med hindbær, jordbær, banan, blåbær, yoghurt(blåbær, banan) og lidt mælk.
1 stk. fuldkornstoast med mørk pålægschokolade

Jeg er rigtig dårlig til at spise morgenmad, så det er ikke lige altid jeg får det gjort, hvis jeg skal i skole. Hvis jeg ikke når det, så har jeg 2 stykker rugbrød mere med i skole eller en smoothie med på vejen.

Middagsmad:
2 stykker rugbrød med makrel eller hvidløgsspegepølse

Eftermiddagssnack:(hvis jeg er lidt sulten eller lækkersulten)
En proteinbar

Aftensmad:
150 gram kylling/oksekød med 90 gram fuldkornspasta og en masse lækre grøntsager
eller
Fuldkornslassagnette med kyllingekød

Aftensnack:
Evt. noget lækkert frugt, skyr eller rugbrød. Det er lige hvad jeg føler for, og hvor sulten jeg er.

Sådan her ser en normal dag nogenlunde ud for mig. Jeg ved godt, at mørk pålægschokolade og spegepølse ikke er sundt :-). Men sådan en dag med dette mad fungerer super godt for mig. Jeg elsker mørk pålægschokolde og hvidløgsspegepølse, og jeg synes, at det er vigtigt, at man får nogle ting man rigtig godt kan lide, da det ellers hurtigt bliver kedeligt for mig, også falder jeg i med slik og diverse usunde ting. :-)

Jeg håber, at I kunne lide indlægget!

God søndag!

Knus <3

Likes

Comments

Hej piger <3

I et af mine tidligere indlæg fortalte jeg om noget af det, jeg går og kæmper med til hverdag, nemlig min vægt..
Jeg har nu været på sygehuset, hvor jeg gik ind med den indstilling om, at de bare ville sige: "Ja du har PCOS, og der er ikke så meget vi kan gøre ved det", men det gjorde de langt fra! Jeg gik ud derfra med det største smil på mine læber.

Jeg var nemlig så heldig, at de havde en sygeplejerskestuderende lige pt., som var igang med en undersøgelse, hvor hun skulle teste nogle af os, der lider af PCOS, og den undersøgelse var jeg så heldig at kunne deltage i! Jeg er derfor startet på nogle piller, som gerne skulle hjælpe mig med at tabe mig, holde mit blodsukker stabilt, også skulle de meget gerne gå ind og hjælpe lidt på de mange mandelige hormoner jeg har i min krop, hvilket jo er ud over alle forventinger! Derudover så sendte de mig også videre til hudafdelingen på sygehuset, hvor jeg skal hen i næste uge. De skal der vurdere, om jeg kan få laser behandling mod min øget hårvækst.

Jeg har været igang med pillerne i en lille månedstid, og jeg er yderst tilfreds! Jeg har tabt mig 2,8 kg! Det kan godt være, at det ikke lyder af meget, men det er ret meget, når man tænker på, at jeg har svært ved at tabe mig pga. PCOS.
Jeg har dog haft en del bivirkninger såsom træthed, kvalme og dårlig mave, og det har resulteret i, at jeg ikke har fået trænet særlig meget, men jeg har dog spist nogenlunde sundt og varieret. Lige da bivirkningerne begyndte at aftage, er jeg selvfølgelig blevet syg, og er stadigvæk ikke helt på toppen, så jeg håber på at kunne komme ordentligt igang med min træning igen fra næste uge af! Og derfra går det forhåbentligt hurtigere fremad med vægttabet!

Tak fordi i læste med. <3 Ha' en dejlig aften og efterårsferie til dem, som har det!

Knus <3

Likes

Comments

Hej piger <3

Jeg vil her give jer mit bud på 5 gode numse øvelser, som jeg laver, når jeg træner numse, da jeg føler, at de rammer lige, hvor de skal. :-) På billedet ovenover kan i se både start og slut position.

1. Sumo squat med kettlebell/vægt - hav skulderbredde mellem fødderne, vægten godt tilbage på hælen, bøj benene og strit med numsen, mens du bøjer benene som om du skulle sætte dig ned. Knæene må ikke komme ud over tæerne. Rejs dig op igen, og gentag øvelsen 12 ganget med 3. Husk at rette ryggen godt og kigge frem, så du ikke runder i ryggen. Lav evt. et squeeze(spænd godt i ballerne), når du kommer op i start positionen igen, det giver rigtig meget!

2. Walking lunges med eller uden vægt - tag et langt skridt fremad med højre fod. Bøj begge knæ så du er i en ret vinkel både på højre og venstre ben. Knæet må ikke komme udover tæerne. Så spænder du i ballen og strækker benet igen, og bevæger dig frem til at tage det næste skridt med venstre og bøje benene som før. Gentag 20 skridt gange 3. Du bliver hurtigt bedre, så tag enten nogle vægte i hånden eller sæt antal op.

3. Stivbenet dødløft - Stil dig med dine fødder omkring hofte eller skulderbredde. Hold din ben strakte, men bøj dog let i dine knæ så de ikke er helt låst. Løft stangen/håndvægten op langs dine ben til du er helt rettet ud. Sænk stangen tilbage i samme bane, gentag øvelsen 12 ganget 3. Du kan også gøre dette med en elastik, hvis du ikke helt har prøvet den før(som ses på billedet)

4. Lig på alle fire. Stræk først højre ben strakt tilbage. Sæt det ned igen, og gentag med venstre. Dem kan man lave rigtig mange af - men de giver en god bagdel. Du kan evt. også tage en håndvægt ved knæhasen, hvis du føler, at det ikke giver nok. 20 gentagelser ganget 3.

5. Lig på ryggen og hav bøjede knæ med fødderne i gulvet. Pres numse og nederste del af ryggen op, så din krop er strakt og er som en skrå planke. Sænk langsomt ryggen halvt ned, og pres så op igen med ballerne. Husk at spænde godt i ballerne, når du kommer op i start positionen! Denne her kan du lave mange kombinationer med, og du kan derfor tage en vægtskive/vægtstang med vægtskiver på, på maven og lave øvelsen. Hvis du ikke har vægt på så lav 20 gentagelser ganget 3, hvis du har vægt på, så lav 12 ganget 3.


Hvis i har nogle spørgsmål, så er i meget velkomne til at skrive en kommentar nedenunder. Jeg håber, at i kunne bruge øvelserne til noget! :-).

Ha' en dejlig dag og god efterårsferie til dem, der har ferie :-).

Knus <3

Likes

Comments

Hej piger <3

Laura har fundet på den skide gode idé, at man kunne lave et indlæg om hinanden ved at stille nogle spørgsmål, som den anden skal svare på, så det har vi gjort her. :-) Spørgsmålene omhandler ens hverdag, liv og arbejde. Vi synes personligt selv, at sådanne blogge er hyggelige at læse. Laura er også blogger herinde på Nouw. Jeg synes personligt selv, at Laura kommer med nogle rigtig gode indlæg, og de er helt sikkert værd at se nærmere på! Så læs med her, hvor du kan læse lidt om Lauras hverdag, og hvad hun går og laver. :-)

Lauras beskrivelse af sig selv:

"Mit navn er Laura Anna Michelsen, 24 år, og bosiddende i København. Jeg arbejder til dagligt som skuespiller og blogger. Jeg er virkelig en hyggeperson, som nyder at tilbringe tid med min familie og venner. Jeg elsker dyr samt et godt grin! Jeg har stor interesse inden for scenekunst, film og fashion. Det kan man også mærke på min blog. Så kom med i mit univers på http://nouw.com/lauraannamichelsen. Du er også velkommen til at følge med på https://www.instagram.com/lauramichelsen/"


HVERDAG
 • Det første jeg gør, når jeg står op ... er at drikke min kaffe. Kan simpelthen ikke leve uden kaffe om morgenen.
 • Det kan jeg ikke undvære ... teater, og scenekunst generelt. Det er mit liv og jeg elsker det!
 • Det laver jeg til hverdag ... jeg arbejder som skuespiller og blogger
 • Det gør mig glad når ... jeg arbejder eller er sammen med familie og venner. Tænk at have sit drømmejob samt have nogle fantatiske mennesker omkring sig. Jeg føler mig heldig!
 • Jeg slutter altid min dag af med ... at tjekke min blog, Instagram og mail for besøgende, likes, kommentarer og mails.
 • Det sker hver dag at ... jeg griner.


LIV
 • Jeg bruger meget tid på ... bloggen og mit arbejde som skuespillerinde. Jeg elsker begge mine jobs, og nyder det fuldt ud.
 • Jeg græder over/til ... dem jeg har mistet. Der er aldrig sjovt at miste, så kan tit finde mig selv græd af det, fordi jeg savner dem.
 • Kærlighed gør mig ... helt skør. Kærlighed er det bedste der findes!
 • Mit kendetegn er ... mit grin. Jeg har ikke verdens smukkeste grin, men det er højt!
 • Min største frygt er ... ikke at kunne arbejde som skuespillerinde.
 • Min yndlings tv serie er ... The handsmaids tale - uden tvivl. Nok den vildeste serie, jeg har set.
 • Jeg ser op til ... Meryl Streep. En fantastisk skuespillerinde, som kan spille alt. Hvis bare jeg bliver halvt så dygtig, vil jeg være lykkelig.


ARBEJDE
 • Mit drømmejob er ... at arbejde som skuespiller. At kunne leve af min passion for scenekunst, film og tv.
 • På mit job er jeg ... den fjollede. Ikke at jeg ikke kan være seriøs, men der er altid plads til et godt grin.
 • Det elsker jeg ved mit job ... er at det aldrig bliver kedeligt. Der sker altid noget uventet, og det elsker jeg.
 • Min arbejdsmoral er ... høj! Jeg elsker at arbejde - både som skuespiller og som blogger.
 • I min weekend ... slapper jeg af med familien, hvis jeg ikke har forestillinger. Der er intet så dyrebart som familietid.

Jeg håber i nød at læse med om søde Laura!

Knus <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Jeg kan tit blive irriteret over at skulle bruge penge på træningstøj. Derfor så prøver jeg altid at finde træningstøj til ok billige penge, eller når der er noget på tilbud.

Når jeg køber træningstøj, så køber jeg det for det meste på Zalando, hvor der lige nu er tilbud på meget af deres træningstøj, eller H&M, da jeg synes, at det er rigtig god kvalitet til gode penge.

Jeg ville derfor lave et indlæg til jer, hvor jeg viser noget træningstøj, som jeg enten har i mit klædeskab eller på min ønskeliste.

Jeg håber, at I nød indlægget og kunne få lidt inspiration!

God dag derude.

Knus <3

Likes

Comments

Hej igen piger <3

Der har lige været nogle dage, hvor jeg ikke har fået lagt nogle indlæg ud. Jeg er startet i skole igen, og det har lige været nogle hårde dage. Efterfulgt at sygdom..
Nu er jeg tilbage igen, og jeg vil gøre mit bedste for at få lagt ét indlæg ud om dagen eller hveranden dag!

Som jeg har skrevet i et andet indlæg, så læser jeg til socialrådgiver. Jeg startede på det it-baseret hold, hvilket slet ikke var noget for mig, så jeg søgte derfor om at blive flyttet over på dagholdet. Det kom jeg så, og det er jeg meget glad for!
Det er meget mere mig! Jeg savnede det sociale i min hverdag rigtig meget, og oveni det så synes jeg, at jeg godt kunne bruge noget mere struktur i min hverdag. Og det har jeg fået nu, så det er rigtig dejligt!

Jeg håber, at I stadigvæk vil følge med!

God dag.

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger <3

Jeg er en sneakers pige. JEG ELSKER SNEAKERS! Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave et indlæg med mine yndlings sneakers, så her er det. :-) Jeg har mange forskellige slags sneakers i min garderobe, men som man nok godt kan se, så elsker jeg især lyse sneakers, og jeg ved ikke hvorfor :-D. Men jeg elsker lyse sneakers!
Jeg håber, at I vil nyde indlægget. Jeg har linket til skoene under billedet.

God aften!

Knus <3

Likes

Comments