Heii

Nå befinner jeg meg midt i HELVETESUKA der seks tentamener skal utføres før fredag! Det har ført til lite mobil og pc og mer snuten rettet mot boka.

Likevel har jeg masse bilder jeg gjerne vil dele med dere fra de siste ukene, inkludert noen bilder av soverommet jeg og Emma deler. Det har jeg vell tid til, i mellom all lesingen!

Livet her nede fortsetter å være superspennende og lærerik, men akkurat nå har jeg faktisk ikke tid til å skrive så mye mer pga. øving til tentamen... Jeg kommer til å legge ut et litt mer detaljert innlegg senere med kanskje litt mer spennende info.

Masse hilsner fra meg!!

^EF Academy Torbay ^

Soverommet vårt

hahaha, jeg og Emma har klaget over at det ikke finnes noe SALT LAKRIS i Torquay, så når Emmas mamma kom på besøk hadde hun veska stappfull med lakris <3 :D

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 12 lesere

Likes

Comments

Hei hei!

Jeg ville bare oppdatere dere der hjemme fort om hva som har skjedd de siste to ukene! Jeg har møtt og blitt kjent med en haug med masse hyggelige og inkluderende folk, allerede shoppet alt for mye og opplevd store deler av byen jeg nå bor i. Det har vært litt drama i det siste ang. bytte av vertsfamilie, men det har nå heldigvis ordnet seg. Jeg er dødsimponert av skolen og lærerne, som alle er av den type folk som strever hardt for å gjøre skolehverdagen gøy og interessant. Jeg har fått vært med på en arrangert aktivitetsdag med kajakkturer, pil- og bueskyting og hopping fra klipper osv (video under). I morgen venter en to-dagers tur med surfing, bading og bli-kjent aktiviteter på et sted jeg rett og slett har glemt navnet på. Jeg og Emma (romkameraten min) er ferdigpakket og klar for en to-timers lang busstur i morgen tidlig.Masse hilsner fra Torquay, jeg savner dere alle hjemme. X

btw: jeg har fått et nytt, engelsk nummer som ikke kan nås fra Norge, men jeg er ofc tilgjengelig på facebook, der vi kan ringes eller meldes!


Husk å skru på HØY kvalitet på youtube-videoen! :-)

  • 109 lesere

Likes

Comments

Hei hei!

Jeg er nå vell installert hos vertsfamilien min i England og jeg koooser meg. Jeg har fått et godt inntrykk av både skolen, lærerne og vertsforeldrene jeg bor sammens med. Det kommer to ekstra studenter som skal bo med samme vertsfamilie (en av dem på samme rom som meg) om noen dager,

Hittil har opplevelsene og inntrykkene vært helt fantastiske. Hver kveld har jeg kommet hjem med et varmt kamera, såre ben og ufattelig mange tanker og følelser. Torquay er en nydelig liten by med gamle murhus så langt øye kan se. Været har vært ustabilt, en av dagene opplevde vi et tykt teppe av havtåke legge seg over hele byen og en annen dag var det skyfri himmel med 22 varmegrader. Jeg har blitt kjent med mange hyggelige studenter som finner seg i akkurat samme situasjon som meg, noe som gjør det litt lettere å møte nye mennesker og starte samtalen.

Reisen startet tidlig tirsdagmorgen. Jeg møtte søskenbarnet mitt, Kristoffer på Jernabnetorget og tok en matbit før jeg satt meg på flytoget på vei til Gardemoen.

På gardemoen møtte jeg Ragnhild som reiser med samme program som jeg, bare på en annen skole. Vi fløy sammen helt til London, men skiltes der. På flyplassen i London møtte jeg Tiril (fra Norge og i rød t-shorte) som også skulle til Torbay. Transporten skulle egentlig stå klar, men den dukket ikke opp før en og en halv time senere. Taxituren var lang (3,5 time) og vi var ikke framme før i to-tiden.

Første skoledag startet 08:30 dagen etter, og det var SLITSOMT!

Dagene har gått sakte, siden det har skjedd så enormt mye. Jeg føler meg veldig utenfor komfortsonen og jeg må innrømme at jeg får en liten klump i halsen hver gang jeg tenker på venner, familie og hjemme, men likevell føles hele opplevelsen så langt sjuuukt DIGG!

Jeg vet virkelig ikke hvorfor alle "utebildene" er tatt når været har vært litt vell ENGELSK. Skal være flinkere neste gang!

Takk for at du følger med - vi snakkes snart!

-Amalie

  • 169 lesere

Likes

Comments

Hei igjen!

Jeg har nå laget en rask, liten video om hvordan tiden i Oslo har vært. Dårlig kvalitet og dårlig filming, men sånn er livet av og til.

Snakkes snart! :D

  • 211 lesere

Likes

Comments

Hei!

Det er så utrolig SPRØTT å innse at reisen til England er begynt. Tanken streifet meg selvfølgelig hver dag før avreise, men det var på selve flyplassen det gikk ordentlig opp for meg - Jeg skal bo og studere i England et HELT år!! Det er skummelt å tenke på, men den spente følelsen i magen veier opp for frykten. Nå er jeg ankommet Oslo, etter en trist avskjed ved Bodø Lufthavn. Flygningen over Bodø var grå og våt, men i det vi nærmet oss Oslo skinte solen på en skyfri himmel! Jeg ble møtt ved Oslo S av min kjære onkel som hjalp til med bagasje og koffert, så rettet vi snuten mot tante Lailas leilighet lengre ut av byen. Hos tante Laila satt jeg og Onkel Terje koffertene fra oss og dro tilbake til byen for å spise middag.

På tirsdag reiser jeg fra Gardemoen til London Heathrow noe som jeg gleder meg enormt mye til! Alt er så spennende og nytt, og eventyreren i meg BLOMSTRER!

Så glad i dokker alle! <3

Pekingand

  • 329 lesere

Likes

Comments