Hejsa!

Jeg har vidst glemt at skrive lidt her den senere tid ups..  Så i får det lidt i hapser:)

For 2 uger siden var jeg til mit andet prom, hvor jeg var så heldig at min værtskusine Jena havde inviteret mig og en af hendes venner, Evan som også er her fra Green Bay til hendes prom. Hun bor ca. en time væk, og det var bare sådan en fed weekend. (måske endnu bedre end mit eget prom) Hun går på en meget lille skole, så det var hele skolen der var inviteret, hvor det på min skole kun er Juniors, med mindre man er en Juniorners date. 
Vi tog afsted sammen med Jena, hendes date Evan, mig, Jenas veninde Livi og hendes ven Bryan. Og så mødtes vi med min værtsfætter Joe til festen, selvom han var med en anden gruppe.  De var alle super søde og selvom jeg ikke kendte nogen før vi tog afsted var det bare super hyggeligt og jeg mødte en masse nye mennesker. 
På hendes skole var der til selve festen en tre-retters menu inkluderet, hvilket jeg synes var virkeligt fedt! Plus de havde arrangeret after-party i en bowlinghal, så det var super hyggeligt. 
Men ja vi havde bare den fedeste weekend og det var super hyggeligt!
Her er lidt billeder: 


 8798590484

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hejsa!

I påskeferien var jeg på en roadtrip med min værtsmor, hendes niece og nevø + min værtsmors venner og deres to drenge. Det var en sygt fed tur, og je kan ikke beskrive hvor meget jeg nød det!
Vi så en hel masse fatastiske ting, som jeg nok skal vise en masse billeder af.
Men selvom det var en sygt fed tur, så må jeg indrømme at jeg savnede skole og track en del.
Reginas niece Jena og jeg kom rigtig godt ud af det sammen, så det var virkelig fedt!
Vi så en masse ting som jeg aldrig havde drømt om at se, men som jeg bare havde set på film, eller hørt om.
Vi så bla. Grand Canyon, Mount Rushmore, Garden of the Gods, Four Corners (hvor fire stater mødes) og så fik jeg set min første Baseball kamp. (må indrømme at jeg altså synes det var ret kedeligt, men vejret var skønt)
Så alt i alt var det bare en super fed oplevelse.
Reginas veninde Jodi, som var med skrev dagbog hver dag, som i kan se på facebook.
Her kommer der en masse billeder:Jeg har også været til prom!!! Det var SÅ fedt! Om morgenen tog Regina min veninde og jeg til frisøren og fik sat hår. Jeg elskede mit, det var så flot! Så tog vi hjem gjorde os klar. Så tog jeg nogle billeder med hende, da vi ikke skulle følges til selve festen. Jeg var med en gruppe på 19 mennesker. Vi havde lejet en limosine! Argh, hvor var det sjovt! Vi var ret uheldige med vejret, da det sneede og blæste helt vildt. Men vi skyndte os at tage nogle billeder foran limousinen og så kørte vi mod byens store fodboldstadium, hvor vi fik taget nogle billeder. Bagefter tog vi ud at spise. Det var super lækkert og hyggeligt! Da vi var færdige med at spise kørte vi lidt rundt i byen, inden vi kørte til skolen, hvor selve festen blev holdt.Jeg har nu haft Track i lidt over en måned og jeg nyder det hver dag! Alle er super søde, og vi griner hele tiden! Jeg har også været til to konkurrencer allerede. Den første var jeg super nevøs. Jeg skulle løbe 45 m. og 200 m. 45'eren løb jeg imod to andre piger og kom på sidsteplads, hvilket var okay, da det var min første gang. I min 200 m. kom jeg på fjerde ud af fem.
I sidste uge var vi til endnu et meet, hvor jeg kun løb 55 m. pga. mit ben. Den gik super godt og jeg kom på tredje!


Bare fordi at det er så sandt! Det er det mærkeligeste vejr i Wisconsin haha.
Håber at alle har det godt!
Knus Amalie

Likes

Comments

Hey!

Håber alle har det skønt og nyder at foråret er på vej!

Igår havde vi en skøn dag med 20 grader!! Det var SÅ skønt!

Siden sidst er jeg begyndt til track. Hvad for noget? Ja, jeg er startet til track, og der er bare super fedt! Jeg nyder det selvom det er super hårdt!

Der har været "open gym" som det hedder i et par uger, hvor vi prøver at komme i form inden sæsonen startede, som den gjorde den 7. marts.
Jeg var så heldig at jeg til open gym fik skinnebens betændelse. Jaa! Det gik væk inden vi startede. Eller det troede jeg, men det er tilbage, så det er super skønt!
Vi har træning hver dag efter skole fra kl. 15 til kl. 17:30, så det er nogen lange dage.

I fredags, var jeg med min veninde til noget der hedder x-treme air, hvor der trampoliner over det hele, og klatrevægge osv. Det var super sjovt. Vi havde ikke skole pg.a. konferencer, men jeg havde stadig track.
Jeg vandt! Jaaa!Lørdag tog Regina og jeg ud og shoppede lidt, og derefter var der et baskeball game. Der var Horizon League Conferences både lørdag og søndag, så det var det idag gik med. Og vi vandt det hele! STORT! Super fed oplevelse!

Onsdag skal jeg til mit første track-meet. Jeg er virkelig spændt!
På fredag starter vores "forårs ferie" og vi (Regina, hendes veninde, og to sønner. + Regina's nevø og niece) skal til Phoenix, Arizona. Jeg glæder mig helt vildt meget!

Håber at alt går godt hjemme i lille Danmark.
Knus Amalie

Likes

Comments

Hej!

Undskyld jeg ikke har skrevet i lang tid, men idag er den første afslapnings dag jeg har haft i flere uger..

Siden min fødselsdag har det været rimelig hektisk, men mega fedt! Har oplevet SÅ meget!

Vi har fået hund, ved ikke om jeg har fået det skrevet, men ellers har i måske set det på facebook. Hun hedder Karma, og er en Amerikansk Pitbull på 6 år. Vi har fået hende som et "rescue". Hun boede i Milwaukee, sammen med 4 andre hunde. Hun blev kastet rundt med, og fik ingen opmærksomhed. Hun skulle aflives, hvis ikke vi havde fået hende.
Hun er en engel! Hun gør aldrig!! Hun lystrer, og så er hun bare verdens største kælepotte. Hun vil bare have kærlighed.

Til halloween var jeg i et haunted house. Jeg var - sammen med en masse børn fra kirken - klædt ud og havde som job, at skræmme en masse mennesker. Jeg spillede død hele dagen, siddende på en kold tønde. Det var virkelig koldt, da vi havde et af de første rum i bygningen, som ikke havde varme på. Men det var stadig rigtig sjovt og hyggeligt.For 2 weekender siden, var Regina og jeg oppe Nordpå, hvor vi tog Karma med os. Vi intrducerede hende for Reginas forældres hund Coco, en gammel labrador. De var så søde, og hun opførte sig helt perfekt. Vi havde en skøn weekend, hvor vi hyggede TOP med Reginas forældre, hendes bror og hans 2 børn. Elsker at være deroppe, det er altid mega hyggeligt.
Hele Reginas familie går på jagt, så der er altid fuldt hus, med alle deres venner, som de går på jagt med.

I sidste weekend havde jeg min første competition med danceteamet. Vi optrådte med vores hiphop, som vi fik en anden plads for. Det var rigtig sjovt, og en hel fantastisk oplevelse, selvom det langtfra var vores bedste performance.
(Jeg vil ligge videoen her, men kan ikke finde ud af det, prøver igen senere..)

Om sødagen var jeg til Packer game (vores lokale Amerikanske fodboldhold, som er et af de bedste) Vi arbejder og sælger mad der, som en del af vores fundraising, så vi kan tjene penge til danseholdet.
Vi skal være der 4 timer før kampen starter, og ca. en time efter den slutter. (selve kampen er 4) Så det er en maga lang dag, uden nogle pauser, men det var stadig vildt fedt. Vi havde et lille mellemrum, hvor vi kunne kigge ned på kampen, så jeg fik smugkigget lidt til sidst.
Hvis du forestiller dig en travl dag på McDonnalds, sådan var det at arbejde i standen. Jeg var Reginas runner, hvilket betyder at hun tager imod ordrerne, og jeg henter maden. Man løber frem og tilbage. Men alt-i-alt havde vi det rigtig sjovt, og det var virkelig fedt at se stadionet indefra, hold nu op det er stort!
I fredags havde jeg early release, og jeg var derfefter med danseteamet ude at spise på Italiensk resturant, hvor vi havde teambonding. Det var sindsygt hyggeligt!!
Efter frokosten, blev jeg kørt til Reginas arbejde. Hun ville gerne have, at jeg så hvor hun arbejdede. Jeg fik mødt en masse af hendes kollegaer, som alle var virkelig søde!

Lørdag skulle jeg gå holiday parade, igennem hele byen, sammen med alle de andre skolers danceteams, bands og en hel masse andre mennesker. Det var sindsygt koldt!! og vi havde kun vore warmups (joggingdragt) på, så jeg havde en masse lag indenunder, men det var slet ikke nok! Det var isende!
Men det var rigtig fedt, og en mega oplevelse, da parader er en kæmpe ting her i USA. Vi blev også filmet til TV.

Da jeg var færdig kørte jeg med bus tilbage på skolen, og så blev jeg hentet af Regina. Vi kørte hjem og hentede Scott og tog derefter til et basketball game. Jeg er blevet helt bidt af det, det er simpelthen SÅ fedt!
Vi ser Womens college basketball, og Green Bay har et af de bedste hold i hele landet. Regina og Scott kender alle pigerne, som alle er supersøde (og sindsygt høje!!)
Kampen var mega spændende. Vi spillede ikke super godt den første del af kampen, og var bagud helt indtil de sidste 10 min. hvor vi så kom foran og vandt. Hold nu op hvor var det spændende og nervepirrende! Men jeg elsker det!! Sååå FEDT!

Idag har vi været i kirke og ellers har jeg bare lavet lektier, og slappet af.

På torsdag er det Thanksgiving, og på tirsdag er det Reginas fødselsdag. Jeg glæder mig for sindsygt til Thanksgiving! Det er helt vildt!!

Håber at alle har det godt!
Knus Amalie!

Likes

Comments

Hej!
Der har været meget stille herinde i lang tid, men jeg har bare ikke haft tid til at skrive! Sorry!
Siden sidst er mit andet semester startet. Jeg elsker mit nye skema, og klasserne er super sjove! Mit nye skema er: Social studies/American history, Language arts, child development, study hall, lunch, biology, choir og Geometry. Det eneste med mit skema et at jeg har lunch på første etage, Biology på tredje og så choir på første og geometry på tredje, så jeg skal løbe frem og tilbage, men det går. 
I søndags var der Grease live på tv, som jeg så sammen med Regina, hvilket var sygt fedt lavet.En kæmpe production! I denne weekend var Regina og jeg til en musical på en af de andre skoler her i Green Bay, som opførte også Grease, så nu har Regina og jeg besluttet os for at det må være på tide at se den originale igen. 
I lørdags var det Regina's fars fødselsdag, så jeg tog med Scott Regina og hendes forældre, og så en basketball kamp ved universitetet. Det var super hyggeligt, og vi vandt stort!! Yay! Derefter tog vi ud at spise!
Søndag var vi i kirke og tog derefter ud at shoppe! Og så var der Super Bowl som jeg havde lovet Scott at se selvom jeg stadig ikke forstår reglerne.. Men reklamerne og halftime showet var super fedt! Denver vandt og det var vidst dem som Regina og Scott heppede på..

Her er der lidt billeder fra det sidste stykke tid:
                
Da Regina's mor og jeg lavede min sweater til                       
ugly-sweater dagHer er jeg til udvekslingsdag, hvor vi tog ud at bowle.


Likes

Comments


Heyy!
Godt nytår!
Jeg holdte juleaften sammen med Regina og Scott hjemme hos os, da Regina var blevet opereret ugen inden og derfor ikke kunne køre op til hendes forældre, som vi havde håbet på. Det var en super hyggelig aften og Regina og jeg lavede flæskesteg og hold nu op det var godt!
Jeg fik åbnet gaverne fra mine forældre og et par fra Regina og Scott.
Kl. 22 tog Regina og jeg i kirke, og da vi kom ud sneede det! Det var en super oplevelse og rigtig hyggeligt.
Julemorgen kom Reginas forældre ned og vi holdte jule med dem også.
Mandag morgen kom der en kæmpe snestorm! Vi fik lidt over 1 fod/lidt over 30 cm. Det er SÅ dejligt jeg ELSKER det!!


Likes

Comments

Torsdag for to uger siden fejrede vi Thanksgiving. Vi startede dagen hos Reginas forældre, hvor vi fik alt hvad der hører under en rigtig Thanksgiving middag! Det var rigtig hyggeligt og lækkert. Yum!! Men vi var ikke færdige der. Efter middagen tog vi til Scott's familie, hvor fik endnu engang middag. Her var der også friturestegt kalkun. Det var mega lækkert! Hold nu op!

Efter et par timer dér tog Regina og jeg op til hendes forældre, og Scott tog hjem, da han skulle arbejde fredagen. Regina og jeg blev oppe hos hendes forældre hele weekenden, og havde det mega hyggeligt!
Vi Bagte hele weekenden med Reginas mor, niece, nevø, hendes tante og hendes barnebarn. Hendes tante tog dog hjem efter første dag.
Jeg introducerede dem til jødekager og pebernødder. Jødekagerne var ekstremt populære og de var alle væk efter en dag. Pebernødderne havde Reginas mor en opskrift på, men de var en vildt mærkelig en, så de blev ikke helt rigtige pebernødder. De var dog stadig gode, på deres egen måde.
Vi hyggede hele weekenden, slappede af og det var bare vildt dejligt! Jeg nød det virkelig. Jeg spillede en masse spil med Reginas nevø og niece, og det var vildt sjovt!
Jeg havde en helt fantastisk weekend.

Fredag i denne uge havde jeg et basketbal game, hvor vi skulle cheer. Vi havde det mega sjovt. Da jeg var færdig med det kørte Scott mig hen til kirken, hvor der var Lock-In hvor vi er i kirken (eller det vil sige at kirken er ikke som derhjemme. Det er nærmest en skole. Der er rummet med gudstjenester, selve kirken, og så er der en anden del af bygningen, hvo der er en masse fælles lokaler og klasseværelser til Bibel-study. Det er meget anderledes.) Men i ihvertfald var det der vi var og vi skulle være der fra kl. 8 om aftenen til 8 om morgenen. Det var sammen med en masse andre børn, og hold nu op hvor var det sjovt. Regina er en del af "staffet" for de unges aktiviteter, så hende og hende der står for det hele, Tracy havde arrangeret en masse spil og lege og film som vi skulle lege og se. Vi grinte hele aftenen og blev enige om ikke at sove hele natten, men omkring kl. 3.30 om natten faldt alle om, og var fuldstændig døde. Der var mange der skulle op og arbejde næste dag, så det var nok en meget god ide.
For mit vedkomene havde Regina og jeg planlagt en weekend med juleshopping og julepyntning, som så blev ødelagt af mangelende søvn, Det var nu okay. Vi tog hjem og sov hele lørdagen, indtil omkring kl. 15, derefter hentede vi noget mad, tog hjem og så film hele aftenen.
Søndag tog vi i kirke om morgenen, efter kirke tog i ud og købte juletræ. De er meget anderledes herovre.. Man kan sikkert godt få et som derhjemme, men udvalget var noget anderledes. Træerne her er mindre og tyndere, men det er nu meget fint alligevel.
Da vi havde fundet det perfekte juletræ tog vi hjem med det, og derefter tog vi ud og jule shoppede. Det brugte vi ca. hele dagen på.

I denne weekend skal min veninde sove her, og så skal vi bare slappe af og få det sidste juleshopping gjort.
Håber at alle har det godt!
Glædelig jul!!!!
Knus Amalie

Likes

Comments
Heyy!
I forrige uge havde vi homecomingweek på min skole. Og hold nu op en oplevelse. Alle er så engagerede i det, hvilket bare gør det SÅ fedt. Hele skolen blev fyldt op med pynt og plakater, og det var simpelthen så fint.
Hver dag havde vi så et tema, hvor man kunne vælge at klæde sig ud. Det var helt frivilligt, men rigtig mange elver klædte sig ud.
Fredag i ugen, havde vi pep-assembly, og vores homecoming-game.
Pep-assembly var vildt fedt. Alle skolens elever samles i gymnastikhallen og sætter sig fire grupper, delt op imellem årgange. Freshmen, Sophemores, Juniors og Seniors.
Jeg skulle optræde med danse-teamet, så jeg skulle stå foran min klasse på gulvet under arrangementet. Til at starte med er Seniorerne der ikke, men de andre klasser råber deres årgang, som et forsøg på at råbe højest. Vildt fed stemning.
Efter alle er kommet på plads kommer Seniorerne løbende ind og laver et kampråb, og kommer derefter på plads.
Efter løbet gik jeg ud med danseteamet, for at gøre os klar, da vi kort efter skulle optræde.
Vores dans gik rigtig godt, og det var vildt fedt at optræde.
Efter vores dans, gik vi ud igen, men kom hurtigt tilbage.
Der var flere aktiviteter, og lege. Til at starte med var der et løb imellem årgangene. Seniors vandt. Så skulle vores rektorer (vi har fire, men kun  2 ville danse) danse foran alle eleverne, hvilket var hylende morsomt, virkelig sjovt.
Og der var også et par andre lege.
Derefter blev alle sports holdende -og band præsenteret.
Og sådan kørte det bare derudaf, det var virkelig en oplevelse.

Efter pep-assembly var der homecoming-parade, hvor vi gik en rute rundt i byen med bla. skolens band og homecoming court (dronning og konge). Det var ikke noget særligt spændende, men det var stadig sjovt at være en del af det.

Jeg blev hentet af Regina kl. 16, men skulle være tilbage på skolen kl. 17, så hun tog mig med ud at handle, så jeg kunne få noget at spise. Da vi var færdige og sætter os ind i bilen, vil den selfølgelig ikke starte. Men efter lidt tid fik vi hjælp, og den startede heldigvis.
Tilbage på skolen skulle vi gøre klar, da vi havde vores homecoming game samme aften. Vi skulle optræde i halvlegen, så vi havde et par timer til at øve.
Vi havde aftalt at hvis det så ud til at vi ville vinde, ved halvleg, ville vi stå sideline hele kampen igennem. Og det gjorde vi. Det var sindsygt koldt, men vi stod hele kampen igennem, og vi vandt, det var vildt fedt!

Om lørdagen havde vi vores homecoming dance. Det er lidt ligesom skolebal, en dans i gymnastikhallen. Det var ret sjovt, men der var så sindsygt varmt at det ikke var til at holde ud. Så jeg sad for det meste af aftenen og snakkede med mine veninder, og så gik vi ind og dansede lidt indtil det blev for varmt, og så gik vi ud igen.

Alt i alt synes jeg at det har været en hel fantastisk oplevelse -og meget Amerikansk. Hel sikkert noget jeg aldrig vil glemme!
Håber at alle har det godt!

-Amalie AnineLikes

Comments
Heyy!
I forrige uge havde vi homecomingweek på min skole. Og hold nu op en oplevelse. Alle er så engagerede i det, hvilket bare gør det SÅ fedt. Hele skolen blev fyldt op med pynt og plakater, og det var simpelthen så fint.
Hver dag havde vi så et tema, hvor man kunne vælge at klæde sig ud. Det var helt frivilligt, men rigtig mange elver klædte sig ud.
Fredag i ugen, havde vi pep-assembly, og vores homecoming-game.
Pep-assembly var vildt fedt. Alle skolens elever samles i gymnastikhallen og sætter sig fire grupper, delt op imellem årgange. Freshmen, Sophemores, Juniors og Seniors.
Jeg skulle optræde med danse-teamet, så jeg skulle stå foran min klasse på gulvet under arrangementet. Til at starte med er Seniorerne der ikke, men de andre klasser råber deres årgang, som et forsøg på at råbe højest. Vildt fed stemning.
Efter alle er kommet på plads kommer Seniorerne løbende ind og laver et kampråb, og kommer derefter på plads.
Efter løbet gik jeg ud med danseteamet, for at gøre os klar, da vi kort efter skulle optræde.
Vores dans gik rigtig godt, og det var vildt fedt at optræde.
Efter vores dans, gik vi ud igen, men kom hurtigt tilbage.
Der var flere aktiviteter, og lege. Til at starte med var der et løb imellem årgangene. Seniors vandt. Så skulle vores rektorer (vi har fire, men kun  2 ville danse) danse foran alle eleverne, hvilket var hylende morsomt, virkelig sjovt.
Og der var også et par andre lege.
Derefter blev alle sports holdende -og band præsenteret.
Og sådan kørte det bare derudaf, det var virkelig en oplevelse.

Efter pep-assembly var der homecoming-parade, hvor vi gik en rute rundt i byen med bla. skolens band og homecoming court (dronning og konge). Det var ikke noget særligt spændende, men det var stadig sjovt at være en del af det.

Jeg blev hentet af Regina kl. 16, men skulle være tilbage på skolen kl. 17, så hun tog mig med ud at handle, så jeg kunne få noget at spise. Da vi var færdige og sætter os ind i bilen, vil den selfølgelig ikke starte. Men efter lidt tid fik vi hjælp, og den startede heldigvis.
Tilbage på skolen skulle vi gøre klar, da vi havde vores homecoming game samme aften. Vi skulle optræde i halvlegen, så vi havde et par timer til at øve.
Vi havde aftalt at hvis det så ud til at vi ville vinde, ved halvleg, ville vi stå sideline hele kampen igennem. Og det gjorde vi. Det var sindsygt koldt, men vi stod hele kampen igennem, og vi vandt, det var vildt fedt!

Om lørdagen havde vi vores homecoming dance. Det er lidt ligesom skolebal, en dans i gymnastikhallen. Det var ret sjovt, men der var så sindsygt varmt at det ikke var til at holde ud. Så jeg sad for det meste af aftenen og snakkede med mine veninder, og så gik vi ind og dansede lidt indtil det blev for varmt, og så gik vi ud igen.

Alt i alt synes jeg at det har været en hel fantastisk oplevelse -og meget Amerikansk. Hel sikkert noget jeg aldrig vil glemme!
Håber at alle har det godt!

-Amalie AnineLikes

Comments


Hej!

Da jeg har oplevet en masse ting her på det sidste og har fået en masse nye indtryk, vil jeg lige fortælle lidt om det.

Jeg vil starte ud med maden.. For hold nu op, hvor er de glade for mad. Ikke kun min værtsfamilie, men ALLE!
Folk i skolen snakker ikke om andet end mad, og de kan ikke forstå, hvorfor i alverden jeg spiser grøntsager til frokost.
I kantinen har vi en lille biks, hvor man kan, når vi har frokost, købe en masse slik, chips, sodavand osv.
Men også derhjemme, vi får tit fastfood, nok 3 gange om ugen, synes det er lidt meget, men jeg får jo også "rigtig" mad.
Jeg er også pæn aktiv, med dans 4-5 gange ugentligt + at vi nogen gange har games vi skal til. Så jeg håber lidt at det udligner noget af den usunde mad😛

Da jeg jo har joinet danseteamet vil jeg fortælle lidt om det også.
Det har været rigtig sjovt, og jeg det er helt klart den bedste beslutning jeg har taget herovre! 
Ikke nok med at jeg nyder at danse næsten hver dag, så er det bare så fedt at være blevet en del af et fællesskab.
Pigerne er SÅ søde og de indviterer mig tildet hele. Selvom de fleste er Seniors og jeg er Sophemore, så "betragter" de mig som Senior, idet de lader mig være en del af fordelene ved at være Senior. Det er vildt fedt.
Vi var her fredags til teambonding, hvor vi fik nogle udfordringer, og skulle så rundt i det lokale center, for at løse opgaverne. Det var vildt grænseoverskridende for os, men vi havde det vildt sjovt!
Da vi var færdige, skulle vi hen til det populære is sted her i Green Bay, og jeg skulle køre sammen med en af pigerne Hannah. Men da vi kommer ud på parkeringspladsen, virker hendes bilåbner (den der dims der låser bilen op med en knap) ikke, og hun havde lagt selve bilnøglen inde i bilen. Så hun ringer efter sin mor, som kommer, men uden ekstranøglen, så hun bliver nødt til at køre tilbage for at hente den. Da hun er på vej tilbage, taber Hannah dimsen, og den låser bilen op..
Vil sige det sådan at hendes mor ikke var verdens lykkeligste kvinde på jorden.
Men under alt den tid vi stod og ventede, der fik vi virkelig lært hinanden at kende, og vi havde det virklig hyggeligt. 
Jeg har også været til mit første game (som cheerleader). Vi havde hele dagen haft kids Clinic, så vi havde en masse små piger det skulle optræde med os. 
Det var et ægte highschool spirit game, da det var ærkefjenderne East, og min High School: West, der skulle spille. Vi tabte godt nok, men jeg havde en fantastisk aften!

Næste uge har vi homecoming, eller det vil sige på mandag. Fordi at ugen op til homecoming er der high school spirit week. Hele skolen skal den løbende uge, klædes ud, og vi skal lave en masse skilte og plakater til vores homecoming game. Det bliver virkelig sjovt.
På mandag har vi pyjamas dag, tirsdag: Pink out, onsdag: classcolor, Torsdag: retro og fredag: schoolcolor (vores er lilla).
Jeg glæder mig virklig meget, og tror det bliver virklig sjovt. Det er jo noget helt andet end derhjemme. 

Håber alle har det godt!

-Amalie Anine

Likes

Comments