Hei!

Beklager at jeg ikke blogga igår, jeg hadde rett og slett ikke tid! Jeg var til byen en tur med søstra mi der vi egentlig gikk litt rundt å kikka, også spiste vi på kinarestaurant, det var veldig koselig! Etter jeg hadde vært i byen, så dro jeg på jobb. Idag har jeg egentlig bare slappa av til nå, jeg har vaska litt klær også ser jeg litt på serien "Jenter" haha. Jeg får skikkelig minner fra barneskolen når jeg ser på den, savner barneskolen litt jeg egentlig. Jaja.. Nå har jeg egentlig bare tenkt å slappe av før jeg skal på jobb igjen senere idag.

Hva gjør du på idag?

Snakkes!

  • 27 lesere

Likes

Comments

Jammen var jeg ikke heldig å sol idag og? Får håpe det fortsetter når jeg reiser tilbake til Bergen idag! Så lenge det ikke regner er jeg glad uansett vær. Idag har jeg vært ute på det lille senteret som finnes her og shoppa liiitt. Fant to fine og lette skjorter idag i lyse farger, gleder meg til å få brukt de! Ellers har jeg ikke gjort noe mer spesielt idag.

Nå er det middag, så vi snakkes!

  • 34 lesere

Likes

Comments

Hei! Dagen idag har gått ganske fort! Våkna i 10 tiden idag og så ut, og jammen meg var det sol! Så da gikk jeg og min farmor en tur for å nyte været. Fantastisk deilig når det ikke regner og solen skinner på sitt beste. Også kommer jo høstlukten snikendes, kjenner jeg gleder meg allerede til det blir høst! Da kan man finne frem gode tepper og bøker (for de som elsker å lese, hiint meg) og bare slappe av. 

Anyway, legger ved to bilder idag som jeg tok! 

  • 38 lesere

Likes

Comments