God morgen! Idag fikk jeg faktisk litt sjokk når jeg så ut vinduet, fordi det hadde snødd! Snø er noe jeg er virkelig glad i så jeg ble veldig happy. Jeg har egentlig ikke noe særlige planer idag, bortsatt ifra at jeg skal reise hjem igjen til Bergen. Er litt kjipt at juleferien er over, men det blir litt godt med rutiner i hverdagen igjen. Ellers så vil jeg ønske alle sammen en fin dag, så snakkes vi!

Er det snø der du bor?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 15 Lesere

Likes

Comments

Da var nyttårsaften over og ett nytt år er startet. 365 dager står i vente, og jeg er spent på hva dette året vil bringe. Om tre måneder er jeg 20 år, noe jeg ser frem til. Mange andre mener at når man blir 20 år, så må det liksom feires godt siden det er ett rundt tall, men for meg betyr det bare at jeg er ett år eldre enn det jeg var før. Jeg får bare vente å se hvordan den feires.

Kvelden igår var veldig koselig, kjekt å se på alt fyrverkeriet som ble skutt opp, og jeg er glad for den fine feiringen jeg fikk. Idag tror jeg egentlig jeg bare skal slappe av med kjæresten og kanskje går vi oss en tur. Det er godt det nye året hvertfall starter med sol.

Hvordan var din nyttårsfeiring? Og har du noe å se frem til i 2017?


  • 18 Lesere

Likes

Comments

Jøss, nå er det veeeldig lenge siden jeg har oppdatert her heh.. Jeg håper alle har hatt en fin jul og at alle har kost seg masse, det har hvertfall jeg! 

Det som har vært så kjedelig i år med julen er at det har vært så lite snø, der jeg bor, men sånn er det nå bare. Vi fikk hvertfall bittelitt, så da skal jeg være fornøyd med det. Ellers så skjer det svært lite, snart er juleferien over og jeg skal tilbake på skole, blir litt godt. Idag er det jo nyttårsaften, og den skal jeg feire sammen med kjæresten min og hans familie. Mitt nyttårsforsett til 2017, blir nok å slutte å spise snop i hverdagen, gjett om det skal bli vanskelig! Skal også prøve å få blogget mer. Vi snakkes!

Hva skal du gjøre idag? Og har du noen nyttårsforsett?

Likes

Comments

Hei!

Beklager at jeg ikke blogga igår, jeg hadde rett og slett ikke tid! Jeg var til byen en tur med søstra mi der vi egentlig gikk litt rundt å kikka, også spiste vi på kinarestaurant, det var veldig koselig! Etter jeg hadde vært i byen, så dro jeg på jobb. Idag har jeg egentlig bare slappa av til nå, jeg har vaska litt klær også ser jeg litt på serien "Jenter" haha. Jeg får skikkelig minner fra barneskolen når jeg ser på den, savner barneskolen litt jeg egentlig. Jaja.. Nå har jeg egentlig bare tenkt å slappe av før jeg skal på jobb igjen senere idag.

Hva gjør du på idag?

Snakkes!

  • 44 Lesere

Likes

Comments

Jammen var jeg ikke heldig å sol idag og? Får håpe det fortsetter når jeg reiser tilbake til Bergen idag! Så lenge det ikke regner er jeg glad uansett vær. Idag har jeg vært ute på det lille senteret som finnes her og shoppa liiitt. Fant to fine og lette skjorter idag i lyse farger, gleder meg til å få brukt de! Ellers har jeg ikke gjort noe mer spesielt idag.

Nå er det middag, så vi snakkes!

  • 51 Lesere

Likes

Comments

Hei! Dagen idag har gått ganske fort! Våkna i 10 tiden idag og så ut, og jammen meg var det sol! Så da gikk jeg og min farmor en tur for å nyte været. Fantastisk deilig når det ikke regner og solen skinner på sitt beste. Også kommer jo høstlukten snikendes, kjenner jeg gleder meg allerede til det blir høst! Da kan man finne frem gode tepper og bøker (for de som elsker å lese, hiint meg) og bare slappe av. 

Anyway, legger ved to bilder idag som jeg tok! 

  • 55 Lesere

Likes

Comments