Hey again!!
Endnu et indlæg er her fra mig, men denne gang ikke et In pics indlæg, men derimod outfits, som jeg tænker at kalde What would i wear?
Så her er altså de 3 første outfit i denne "serie". Jeg ved ikke helt hvad det skal blive til og om det overhovedet bliver til noget. Jeg tager den på gefühle:))

Okay så 1. Outfit har jeg ærligttalt faktisk ikke haft på endnu. Det var meningen, at jeg skulle have haft det på her forleden ind til Firenze, men da jeg havde været ude med min søs og tage lidt billeder siger min mor, at jeg skal tage en lidt pænere trøje på... typisk-.-
Men i så fald er trøjen en rigtig lækker luftig trøje fra OBEY som jeg købte for hundrede år siden (2 år cirka😁) og den kan dsv ikke fås længere.
Jeg har valgt at køre det lidt rå look videre med et par mørkeblå denimshorts fra H&M. Stoffet har et vildt fedt "print" som jeg rigtig godt kan lide.
Til sidst har jeg bare sat mine elskede hvide birkenstock til som nedtoner det rå lidt, så det ikke bliver aaalt for råt.
Jeg har bare valgt at have en høj hestehale da det var varmt den dag og jeg havde brug for at have håret væk fra ansigtet.
Til hele outfittet har jeg valgt min bæltetaske som jeg har købt på et eller andet marked af en art på Gran Canaria.

2. Outfit havde jeg på da vi kom hjem fra restaurant for nogle dage siden og der var begyndt at blive lidt køligt.
Jeg havde denne helt vildt flotte trøje på fra H&M (den er arvet fra min søs - et godt tip til alle jer piger med storesøster, kig for søren hendes gamle tøj igennem, hun kan have en hel masse tøj tilbage som ville være et fund at finde).
Dertil havde jeg et par ONLY shorts på som jeg synes er helt vildt fine, og især med den lille blondekant nederst. De er også helt vildt behagelige at have på, og så er de ikke for korte hvilket jeg er meget glad for, da jeg ikke er så glad for helt korte shorts.
Dertil havde jeg bare mine elskede H2O badetøfler på, toppet med et par lækre hvide ankelsokker... jeg ved det, det er ikke særlig kønt, men whatever det var koldt.

3. Og sidste outfit var det jeg så endte med at have på ind til Firenze istedet for det 1. Outfit.
Jeg havde de samme shorts på fra H&M og de samme birkenstock på.
Jeg havde dog skiftet trøje. Valget var landet på min helt vildt lækre polo uden ærmer, fra Lacoste. Det er en mine forældre købte med hjem til mig da de havde været i en af deres butikker, så jeg aner faktisk intet om den eller navnet på den. Jeg synes i hvert fald, at den pimper outfittet rigtig meget op og gør det langt mere sommerligt at se på, pga den flotte farve.
Jeg havde dertil sat min Michael Kors taske til da jeg synes den er så fin. Den er købt i en Michael Kors butik i USA.

Håber i kunne lide dette indlæg, selvom det ikke lige er det jeg egentlig er vant til.

Jeg nyder varmen og begynder snart så småt at kigge frem mod en køretur videre til Østrig. Jeg håber i også har det skønt og stadig nyder ferien rigtig meget.

Knusser fra Malle

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Klar på en 18 timers køretur😎

Jeg har sat mig til rette og mor er allerede i gang med at fotografere sis og jeg..

Og vi var lykkelige over, at skulle væk fra det her vejr;)

Jeg havde downloadet film til 24 timer..

Så blev det tid til at sove da vi skulle køre natten over - og for min søsters vedkommende så tror jeg hun sov godt..
- jeg er helt vild med billedet så det måtte jeg simpelthen bare have med!!
(Desværre) ingen billeder af mig der sover, da jeg tydeligvis ikke var flot nok til at blive fotograferet😁

Ankommer om morgenen til en fin lille by for at spise noget morgenmad..

Den smukke udsigt fra morgenmaden!!

Som planlagt smuttede vi i outlet da jeg skulle kigge efter bikini. Jeg har nemlig ikke haft nogen bikini i år og jeg har kigget alle steder efter en der kunne passe mig og en som jeg synes er flot! Men inden vi tog afsted havde jeg stadig ikke fundet en så jeg måtte satse og tage på ferie uden noget badetøj, og håbe på at finde en bikini i outletten - hvilket jeg så heldigvis gjorde!!

Lige et super flot billede af bare én af de små flotte steder i outletten. Jeg var helt vild med hvordan de havde lavet outletten og den flotte udsmykning af den. Der var en masse flotte farverige blomster overalt og i midten af outletten løb der en lang å med butikker på begge sider. Det er helt klart den flotteste Mc Arthur Glen outlet jeg har været i og butikkerne var heller ikke totalt rodede og bombede med tøj alle vegne, det lå nemlig flot på hylderne og der blev passet på tøjet.

Bagefter kørte vi mod en ekstremt lille hyggelig paninibar der lå for sig selv - totalt autentisk, som jeg jo elsker;)
Her fik vi panini (surprise) og aftalte at køre hen og kigge ved en strand, som vi har udsigt til fra vores lejlighed.

Blot et billede mere af det hyggelige sted..

Jeg blev meget overrasket over stranden - positivt selvfølgelig. Der var en rigtig lækker restaurant og totalt beach-tema som jeg synes er vildt fedt.

Så blev det endelig tid til at komme til vores lejlighed. Vi skyndte os at pakke ud og komme ned til fællespoolen. Ekstremt flot udsigt - wauw!!

Billedet her er fra trappen ned til poolen.

Så smuttede vi ud for at købe ind efter sådan 2 timer ved poolen. Min søster og jeg fandt disse læææækre paninis og jeg måtte bare have et billede af dem, for at huske hvor vi havde set dem😍

Derefter kørte vi hen til en restaurant, men besluttede os for at tage i outletten først. Her fandt jeg denne søde lille "bil" med reklame for Hard Rock Caféen i Firenze, som jeg endnu ikke ved om vi tager et smut forbi (men jeg håber selvfølgelig😆)

Så efter lige knap 3 timers shopping (som fortsættes en af de andre dage😜) var det tid til pizza, på en anbefalet restaurant. Og det er meget forståeligt, at den er anbefalet!! For wauw de pizzaer var gode, det må jeg nok sige. Og jeg elskede, at vi først spiste aftensmad 21.45, for det er lige netop typisk italienere, at spise aftensmad sent. Derfor synes jeg, det er så fedt, at vi kan være en del af kulturen og opleve den rigtigt, i stedet for bare at være turister og se på italienernes kultur, men rent faktisk deltage i den.

Og et dejligt billede af min søster og jeg.

Og super dejligt, at slutte aftenen af med at finde en af de mest frygtede dyr fra min side af...🙂🙂🙂🙂🙂-.-

Håber i kunne lide idéen med dette, jeg synes i hvert fald det er fint lige at uddybe lidt af de billeder fra insta, og kort fortælle lidt om nogle af mine dage med jer, uden at skulle bruge vildt lang tid på det.

Mange solrige knus herfra<3

Likes

Comments

Hey igen, jeg laver blot lige et kort indlæg om mine tanker jeg har fået efter indlægget i går.

Jeg synes det er så fedt at blogge og elsker det simpelthen. Jeg har lagt mærke til, at hver gang jeg har udgivet et indlæg får jeg altid sådan en totalt gejst og mega meget mere blod på tanden til at skrive endnu mere. Men jeg er også altid totalt spændt på folks meninger om det nye indlæg jeg kommer med og jeg spørger altid ind til mine venner hvad de synes om det. Blot en lille ting jeg gerne vil ud med hihi.

En anden ting er, at jeg overvejer at lave nogle indlæg i løbet af min ferie i udlandet hvor jeg viser nogle billeder og bare lige kort forklarer hvad der ses på billederne. Det er nemlig hvad jeg vil kalde et godt kompromis når jeg nu ikke ligefrem har de helt store muligheder til rådighed når jeg er væk, men så jeg stadig kan opdatere jer!!
Jeg håber det er noget i vil tage godt imod:)

Jeg er også kommet på en anden idé, som måske minder lidt om den forrige. Men det er simpelthen bare, at jeg kan tage nogle outfitbilleder og så selvfølgelig forklare hvad jeg ville vælge på en varm sommerdag i Italien. Det er set før hos mange, men jeg har aldrig rigtig set mig selv som en der ville gøre det - lige indtil nu. For jeg tror det kunne være meget sjovt for mig selv - men nu må vi jo se. Jeg synes i hvert fald det kunne være sjovt, og jeg har allerede hyret min søster som personlig fotograf;D

Disse idéer er jeg super opsat på lige nu her og jeg håber det vil fortsætte sådan! Jeg aner ikke om jeg får det gjort eller noget, men lige nu er jeg i så fald ultra klar på det!!

Det er nok det sidste i hører fra mig inden jeg sætter kursen mod varmen. Men som altid kan i jo følge med på Instagram hvor jeg helt klart kommer til at opdatere en masse!!

Mange spændte og glade knus her fra:*

Likes

Comments

Hej derude!! - hvis der stadig er nogle...

Jeg ved, at det er 100 år siden jeg har lavet et indlæg og, at det er lidt for dårligt. Men sagen er den, at i den sidste uge op til sommerferien gik min computer i stykker. Jeg har derfor ikke kunne lave noget siden da. Jeg har kunne låne mine forældres computer, men de få gange jeg har været hjemme siden da har det bare ikke passet med, at de ikke brugte den så jeg kunne bruge den. Så nu sidder jeg her i stuen med vores ekstremt langsomme iPad der virkelig kræver en tålmodighed der vil noget. Så min åndssvage undskyldning er altså, at jeg ikke har haft nogen form for mulighed for at skrive et indlæg.

Så nu har jeg taget mig sammen og fået samlet en masse tålmodighed og sat tid af til at få skrevet dette indlæg, som rimelig konkret skal beskrive mig med 10 facts og et sted i disse facts gemmer sig mit hemmelige talent:))

FACT NO. 1

Jeg kan ikke lide is. Yes du læste rigtigt; jeg kan ikke fordrage is. Som lille kunne jeg godt lide flødeis og sodavandsis, men som jeg blev de 4-5 år mistede jeg appetitten for flødeis. I løbet af årene der gik mistede jeg også appetitten for sodavandsis. Så jeg har stort aldrig kunne lide is. Det sjoveste ved det er altid folks reaktioner når jeg fortæller, at jeg ikke kan lide is haha. Det er dog lidt træls om sommeren når man har lyst til noget koldt...


FACT NO. 2

Jeg har engang været belieber. Stor belieber. Min søster og jeg var totalt obsessed med Justin Bieber og vi vidste ikke bedre end Justin. Vores værelser var proppet med plakater så meget vi nu måtte og vi havde alt merchandise med ham. Lang tid blev der brugt foran computeren med videoer i massevis af Justin. Den tid er ovre nu og jeg er nu en let fan af Justin.


FACT NO. 3

Jeg er hypermobil og det er der vidst mange der er enige i. Første gang jeg hørte om hypermobilitet var da jeg var til en tennistræning og min træner fortalte mig, at mine arme da godt nok var hypermobile. Lang tid efter begyndte jeg at blive rimelig smidig i mine ben da jeg under en træning i dans bare havde ligget i split i 1 min og 1 min i spagat, eller jeg prøvede at komme ned, men var stadig et godt stykke fra. Men miraklet skete og jeg kunne pludselig ugen efter gå i split og spagat uden overhovedet at have strukket ud hver dag. Derefter er jeg blevet rimelig smidig, ja nærmere klam smidig som mange siger haha. Jeg kan rigtig meget og mange af mine venner har kun set en lille del af det, og selv det synes de er klamt. Jeg synes selv det er ret sjovt at eksperimentere med forskellige udstrækningspositioner og elsker endnu mere folks reaktioner.


FACT NO. 4

Jeg er chokoladeglad. Ja det er der vidst ikke noget at komme udenom, jeg er ret så glad for chokolade. Og om jeg er glad for det? Næ, egentlig ikke, det er jo ikke ligefrem fordi det gør godt for mit dans:)) Så ja kort sagt så er jeg meget glad for chokolade, men jeg prøver altid at holde igen med det.


FACT NO. 5

Jeg elsker gul. Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker gul og det har folk nok også lidt lagt mærke til. Jeg synes gul er sådan en skøn, flot farve og er en frisk og glad farve, som minder mig meget om sommer. En anden ting ved gul er, at jeg synes farven skiller sig ud og den er ikke så populær (lige indtil dette forår hvor det er eksploderet med tøj og ikke mindst bikinier i gul). Gul er bare en flot farve.


FACT NO. 6

Jeg analyserer og analyserer og analyserer. Når jeg ser film bruger jeg meget af min tid på at sidde og analysere dem når de er i gang. Mine tanker kører rundt om, omkring hvorfor produceren lige netop har valgt at bruge en hund og ikke en kat. Det kan sommetider godt drive mig til vanvid. Det er ikke bare film jeg analyserer, jeg analyserer rimelig meget uden jeg overhovedet tænker over det.


FACT NO. 7

Jeg elsker sushi. Der findes ikke bedre mad end sushi. Første gang jeg fik øjnene op for sushi var for en del år siden da min mor havde en kollega, og hendes mand havde 2 sushi-restauranter i Århus som hed Sushi+. Vi fik et gavekort derinde og efter det gavekort blev brugt så er der efterfølgende blevet brugt mange penge hos den restaurant. Sushi+ lukkede dog for noge måneder siden - hvilket er meget meget trist:((. Heldigvis har Letz Sushi som er godt kendt på Sjælland overtaget de 2 restauranter og de laver også rigtig god sushi. Men som sagt elsker jeg det virkelig og det er jo altid en fordel, at det så også er sundt!!


FACT NO. 8

Jeg er eventyrlysten. Jeg brænder for, at komme ud og opleve hele verden. Jeg glæder mig afsindig meget til efter gymnasiet hvor jeg allerede har lagt en masse planer hvor blandt andet ''Jordomrejse'' er en af de helt store planer og ikke mindst vigtige. Jeg elsker at opleve andre kulturer i lande end hvad jeg normal er vant til. Jeg elsker at opleve de små hyggelige autentiske kroge og hjørner af landene hvor kun de lokale lever.


FACT NO. 9

Jeg er bange for smådyr, krybdyr og insekter. Jeg har en kæmpe frygt for alt hvad der er af små dyr og jeg skal bestemt ikke det mindste i nærheden af dem inden jeg bliver hysterisk. Vi er i Italien hvert år i sommerferien, og som i nok kan regne ud så lever der altså masser af smådyr og insekter i det ellers skønne land. Myg, hvepse, edderkopper, biller, mini-skorpioner som jeg kalder dem, firben, larver og ikke mindst hestebremsere og alle mulige andre underlige kravlende krybdyr. Jeg hader dem. De er utroligt klamme at se på og de skal ikke i nærheden af mig. Hvis jeg så lidt som rører dem får jeg nærmest kuldegysninger fordi de er så klamme. Jeg har da også haft lidt dårlige oplevelser med forskellige smådyr hvilket nok har været med til udvikle min frygt for disse utroligt ikke særligt-elskede dyr. Nogle vil måske tænke: Er alle ikke bange for sådan nogle små klamme dyr? Jo sikkert, men jeg siger dig, min frygt er på et helt andet niveau. Og det er bestemt heller ikke fedt at have 2 ældre søskende som synes det er skide sjovt, at gøre grin med deres lillesøsters frygt og finde alle mulige klamme smådyr og stikke dem op i ansigtet af mig.


FACT NO. 10

Jeg kan snakke baglænsk - mit hemmelige talent. Lad mig lige forklare det, jeg kan sige ord og sætninger baglæns. Altså såsom hvis en person siger Italien, så kan jeg sige Neilati sådan 2 sek efter, og det samme med sætninger. Så ja, jeg kan snakke baglænsk. De var faktisk noget jeg troede var normalt og alle kunnne indtil jeg en dag sad i bilen med min mormor og hun sad og snakkede og mit hoved bare kørte på højtryk med at sige alt på baglæns og jeg så bare sagde det for sjovt ud i bilen. Da jeg havde sagt ordet hun lige havde sagt, på baglænsk vendte hun sig om og kiggede på mig med store øjne og spurgte:''Hvad siger du?'' Jeg svarede, at jeg da bare sagde det hun lige havde sagt, bare bagvendt. Derefter fandt jeg ligesom ud af, at det ikke var normalt og efterfølgende fik min familie det at vide og så fik de ellers travlt med at teste mig og eksperimentere med at finde ord jeg ikke kan sige bagfra (Og jeg kan fortælle jer, at de stadig ikke har fundet et ord). Egentlig er der ikke overdrevent mange der ved det, da jeg ikke rigtig går rundt og siger det, for der er ikke rigtig nogen mening med det. Men det er sjovt at se folks reaktioner, nogle tror slet ikke på det til at starte med, indtil de så finder et ord de kan kigge på imens jeg siger det haha. En del af mine venner siger jeg skal stille op til Danmark har talent, men jeg ved nu ikke helt, så specielt er det jo heller ikke. Dog er det nu ret sejt, for jeg kan blære mig med, at det kun er 1 ud af 7 millioner der kan dette, og det er ikke værst, for jeg kunne sådan set være den eneste i Danmark der kan det, da der kun bor 5,7mio i Danmark.


Det var det for denne gang, vi ses nok først om noget tid, da jeg snart smutter ned til varmen!!

Jeg håber i alle har en skøn sommerferie og nyder den max - det gør jeg i hvert fald.

Knusser<3

Likes

Comments

Nu er jeg eeeeendelig tilbage med et indlæg igen, jeg er dog nødt til at skuffe jer og skynde mig at sige, at det her altså bliver et af de korte af slagsen.

Jeg har i den seneste tid haft rigtig meget run på, da jeg har haft meget træning op til DM og der er sket en hel masse. Det utrolig træls jeg ikke kan lave indlæg noget oftere og det irriterer mig virkelig, lige netop derfor er overskriften altså ''Øv, hvor er det træls'' til dagens indlæg, da det jo er træls!!. Så dette indlæg bliver nok bare lidt om hvad jeg går og laver for tiden og måske bare et lille ''hygge-indlæg''.

Så lad os gå helt tilbage til d. 26. Maj (Nøjjj det er ved at være noget tid siden.. *den dårlige samvittighed bider mig godt nok*). D. 26. Maj var jo nærmest lige efter jeg lavede det sidste indlæg omkring min fødselsdag. Men på denne fredag var det altså min mors fødselsdag og helligdag, hvilket altså betød, at jeg langt om længe kunne have bare én dag hvor jeg kunne sove længe. Men hmm én eller anden irriterende person bankede på vores hoveddør aaalt for tidligt. Jeg lå stadig og sov da jeg hørte nogen komme op af trapperne hvilket virkeligt undrede mig for efter min tidsfornemmelse så var det altså stadig tidligt om morgenen. Min dør bliver åbnet og ind træder mine forældre med... MIN SØSTER?! i hælene. Min storesøster Nicoline som jeg ikke har set i 10 måneder træder ind af min dør og jeg når knapt nok, at se hende før jeg rækker armene ud efter hende og får et kæmpe stort og langt kram. Lidt tåre skulle der også til:') Så selvom det altså var min mors fødselsdag må jeg vidst erkende, at fokusset var lidt mere på min søster end hende hihi, men det var også den bedste fødselsdagsgave min mor fik<3

De efterfølgende dage tilbragte jeg med familien inden det var tilbage til skole og træning. Men siden da har jeg haft travlt med skole og træning. I denne tid ville jeg rigtig gerne have lavet et indlæg, men tiden løber væk fra mig og når jeg ovenikøbet også har haft træning på min danseskole om onsdagen hvor jeg ellers plejer at lave indlæg har det været svært at finde tid til det hele, og der har jeg altså måtte prioritere mit dans og skole højere end bloggen her - hvilket jeg håber og går ud fra, at i kan forstå.

Men som sagt nævnte jeg tidligere noget om et DM. Ikke bare ét DM, men 2. Ja kort sagt, et DM for Danmarks nationale dansere og et DM for Danmarks internationale dansere. Jeg ligger in between dem så jeg deltager/deltog i begge. Det vil altså sige, at her lørdag d. 3. Juni var jeg til DM National i Brøndby, dog var jeg lige et sut forbi Frederiksberg og få den traditionelle panini jeg har fået de sidste 3 år hos en lille lille sandiwchbar hihi. Men lad mig sige det kort; Det gik måske ikke helt som ventet haha. For i ugen op til DM var jeg begyndt at få problemer med min venstre hofte (jeg har de seneste måneder haft problemer med min højre hofte og har måtte holde pause og alt muligt, så jeg var lige så glad for næsten at være kommet over det) hvilket irriterede mig gevaldigt. Så på dagen pressede hoften på og jeg måtte gøre det så godt jeg kunne. I duo fik Signe og jeg en 5. plads som vi ærligtalt er lidt skuffede over, men vi ved begge, at vi ikke gjorde vores bedste, i forholds til hvad vi plejer, af flere årsager som skader og sygdom, så vi tager det ikke så tungt. Så kom vi til solo og det forløb fint ud over, at jeg godt kunne mærke på min hofte, at den ikke ligefrem var glad efter duo og så at skulle fortsætte med solo, men sådan var det, om en uge kan den slappe af:)) Så jeg endte i A-rækken og røg også i finalen, men jeg måtte desværre trække mig, da min hofte havde gjort et eller andet underligt da jeg havde været inde og danse forrige runde. Derfor jeg måtte altså desværre tage den kloge beslutning og sige stop herfra og tænke på min krop, da den også skal være klar til næste weekend. Så kl. 22 gik turen hjem til lille Skanderborg efter en hyggelig dag i Brøndby.

Søndag var en rigtig chill-søndag. Jeg lavede absolut intet da jeg var rimelig meget ramt af trætheden.

Mandag var dagen jeg havde ventet på i riiiiigtig lang tid, for som i nok allerede har gættet eller set så skulle jeg altså se Justin igen. Jeg var ekstra glad for, at se ham da jeg faktisk skulle have set ham i København i efteråret. Det var meningen jeg skulle have været derovre med min søster, men da hun pludselig fik arrangeret sin rejse til Australien valgte de at sælge billetterne uden at have snakket med mig (Ja surt show Amalie, og ja jeg var sur, og ja jeg er stadig sur over det). å koncertdagen i København var jeg SÅ ked af det så i skulle tro det er løgn (Jeps that's right, jeg er gammel belieber... Stadig fan dog haha) og som om det ikke skulle værre, så havde vi haft en aftale med en vi skulle følges derover med... og guess what, hun møder Justin... I kan tro jeg blev dobbelt så sur og ked der, for det kunne jo måske have været mig:(( - Nå, men nok om det, et lille sidespring hehe. Så jeg stod altså på toget 11.45 mod Århus hvor mine 2 gode veninder Signe og Amalie sad. Vi havde aftalt at spise noget lækkert frokost i Århus og eftersom de ikke kender til Århus, så blev det altså mig der bestemte hvor vi skulle spise. Og jeg valgte selvfølgelig Street Food, selvom jeg til enhver tid ville vælge sushi, jeg har dog ikke lige pengene til sushi:( Så efter noget lækkert mad ved Street Food gik vi mod busstoppestedet og ventede på bussen. Vi var lige heldige nok, at kunne klemme os ind i bussen som ellers var godt proppet med folk der skulle til koncert. VI ankom så til Væddeløbsbanen og gik den lange tur om til Indgang Vest hvor vi skulle ind. Efter godt 3 kvarter i køen kom vi endelig ind og havde lige knap 4 timers ventetid forud inden Justin gik på. Men så heldige som vi alle var gik Justin på 18..40 i stedet for 19.00 så det var jo dejligt. Alt i alt er jeg virkelig glad for at have oplevet lige netop denne koncert med Justin. Alle er enige om, at dette er den hidtil bedste koncert Justin har givet i DK og ligger også i toppen af alle dem han har givet. Han var så glad og smilende hele tiden og man kunne tydeligt mærke hvor oprigtigt glad han var for at stå på scenen og have denne koncert sammen med alle os. Han var her nemlig, han var nærværende og levede i nuet hvor i mod han til tider har haft svært ved at falde til på scenen og ikke rigtig kunne finde sig selv. Men nøj hvor var det tydeligt hvor meget han nød det og, at det lige netop var her på scenen han havde lyst til at være. Det gjorde også, at han snakkede en masse til publikum og pjattede lidt med os, hvilket jeg synes er virkelig fedt når han gør det.

Da koncerten var færdig (trist ja) gik turen hjemad. Jeg var hjemme der 21.45 og fik noget aftensmad og det hele forløb stille og roligt indtil det lige så stille går op for mine forældre og min søster, at der altså er noget helt galt med min kat Hannibal. Hans bagben er helt lammede, han kaster en lille smule op, har svære vejrtrækningsproblemer og piver meget så det var altså tydeligt, at han havde store smerter og den var helt gal. Efter en del research på nettet finder vi altså ud af, at det er rimelig alvorligt. Vi kontakter en dyrlæge og han kan meget nemt fastslå, at min kat Hannibal altså har en blodprop der er sprunget. Det vil kræve flere ufatteligt store, dyre og svære operationer og han vil få problemer resten af sit liv som kat og vi måtte derfor blive enige med lægen om, at det bedste var at aflive ham. SÅ ved midnat mandag aften kørte min far og søster ind til Viby for at få ham aflivet. Hårdt det var det. For nej Hannibal er ikke bare en huskat, han kan nemt sammenlignes med en hund. Han er lige så kælen og lige så glad for mennesker som hunde er, så her i hjemmet hos min familie er det altså kattene der er dyrets bedsteven (ikke, at vi har noget i mod hunde, for de er godt nok også dejlige). Så den aften tog godt nok en uventet drejning og jeg kom først i seng ved halv 2-tiden om natten da jeg lige skulle være vågen til de kom hjem igen.

Så som i nok kan høre så har det altså været nogle ret underlige dage og der er sket en hel masse. Men jeg er ufattelig ked af, at der ikke kommer indlæg op så ofte, men jeg har bare så travlt hele tiden og ville ønske jeg havde mere tid, for jeger virkelig vild med det her blog-noget!! Så ikke fortvivl, jeg har ikke mistet lysten, jeg har bare travlt - så det er bare noget øv, at jeg ikke har den tid.

Så her var lige et lille indlæg om den seneste tid og så håber jeg, at jeg får mere tid når DM er ovre, og når jeg får sommerferie, selvom jeg dog har mange planer i sommeferien - men jeg prøver alt hvad jeg kan!!

Kram fra Malle<3

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med endnu et indlæg efter en dejlig weekend. Jeg tænker at fortælle jer lidt om min weekend, da der er sket en hel masse i disse dage.

Men først vil jeg lige sige, at hold da op en masse positivitet omkring mit seneste indlæg, wauw - jeg har fået en masse læsere efter det indlæg og en masse komplimenter, tak!!

Så fredag havde jeg altså fri 14.15 og tog direkte hjem, hjemme ventede der nemlig en masse ting der skulle ordnes, for familiefødselsdag var nemlig på programmet. Jeg nåede toget kl. 14.29 (som jeg ellers ikke plejer, wuhu) og var derfor på Skanderborg banegård 15.00. Min far hentede mig og derefter kørte vi op til det ugentlige lagerudsalg med en masse Spangsberg flødeboller og købte flødeboller som jeg skulle have med til klassen her mandag. Derefter kørte vi hjem og gik ellers i fuld sving med at gøre klar til gæsterne. Jeg havde meget uklassisk bestilt kylling i karry som hovedret. Retten elsker jeg simpelthen da man kan gøre den så forskellig med alt tilbehøret. Til dessert var det frugtsalat som jeg altså bare elsker. Gæsterne kom der 18.00 og vi startede faktisk ud med at sidde udenfor på vores terrasse og nød det danske sommervejr. Det er godt nok dejligt, at der endelig er begyndt at komme så godt vejr! Vi spiste kylling i karry og derefter hyggede vi os ved bordet indtil det var tid til desserten. Resten af aftenen var bare hygge og snak ved bordet i mens jeg også lige åbnede lidt gaver. Jeg fik en Ralph Lauren parfume mens resten af gaverne var penge. Og så var den fredag også ovre. Det var en vellykket og hyggelig aften, og alle var vilde med maden så det var jo dejligt.

Så blev det lørdag og der stod træning og hjemmelavet sushi på programmet. Min træning var ikke helt almindelig, for min danseskole havde nemlig besøg af en italiensk træner ved navn Giancarlo som så afholdte en class på danseskolen. Så der ved halv 1-tiden satte min mor og jeg os ind i bilen med retning mod Vejle (ligesom de 9323883209. andre gange haha) Classen var fra 13.30-15.00 og jeg må sige, at det var den fedeste class jeg har været til. Vi nåede både at træne kondi, men også en masse forskellig teknik, piruetter, smidighed og lidt styrketræning - så alt i alt en virkelig fed class. Så var det hjem igen med os, dog var det en lidt mere træt Amalie på vejen hjem end på vejen ud, hihi.

Senere hen af eftermiddagen gik min mor og jeg i gang med at lave sushi. Vi har efterhånden lavet det selv en hel del gange, men denne her gang gik det som smurt i modsætning til de andre gange. Det er altid super hyggeligt at stå og lave sushi med min mama - især når vi begge elsker sushi virkelig meget. Så efter lige knap 2 timer kunne sushien stilles over på bordet og vi kunne kalde efter min bror og hans kæreste. Og så blev der ellers spist en massssse sushi haha.

Ellers gik lørdag aften bare med at hygge med min mor og tidligt i seng eftersom jeg er virkelig træt efter en lang uge med sent i seng og tidligt op og så lige fredag med sent i seng og lørdag med en hård træning.

Søndag var søndag. Kedelig og trættende der bare går med tankerne om, at det er skole i morgen. Meeeeen helt normal var den ikke; for søndag d. 21. Maj 2017 var altså min fødselsdag hvor jeg fyldte 15 år. Morgenen startede ud med, at jeg faktisk allerede vågnede der 8.30 eftersom jeg var gået tidligt i seng dagen forinden. Lidt efter lidt gik min mor, far og jeg i gang med at lave den længeventede brunch. Og nej, vi tog ikke på Stiften alligevel - den simple grund hører du om, om ikke så længe;) Efter alt for lang tid i køkkenet (efter min mening) var der stillet op til brunch. Efter vi havde spist var det tid til at åbne gaver. Af min brors kæreste fik jeg en vildt lækker shower gel fra Elizabeth Arden med en green tea duft, mmm og en bog med opskrifter med avokado (fyldt med mega nice opskrifter, jeg er vild med den!). Af min bror fik jeg en touperingsbørste fra HHSimonsen som jeg skal bruge til at toupere mit hår til turneringer. Og af mine forældre fik jeg hovedsageligt penge, noget glimmerspray til turnering, og så fik jeg billetter til samme dag at komme ind og se Saturday Night Fever i musikhuset Aarhus, wuhu!! Derudover fik jeg de her mega lækre H2O badesandaler som jeg faktisk har ønsket mig i godt og vel 1 1/2 år, så det var virkelig dejligt at kunne kalde dem mine nu:))

Så efter vi havde spist satte jeg mig til, at få lavet de lektier jeg havde for (ikke fordi jeg var glad for det nej). Jeg sad stadig i nattøj, da det pludselig ringede på døren, og Signe min duomakker og bedste veninde pludselig trådte ind af døren. Sikke en overraskelse!! Jeg blev vildt glad og glædede mig endnu mere til at se musicalen sammen med Signe, og dele den oplevelse med hende.

Så ved 14-tiden kørte vi mod Musikhuset i Århus - og nogle timer efter kørte vi væk fra Musikhuset, dog en oplevelse rigere. Det var helt klart en fed forestilling og den kan stærkt anbefales!! Silas Holst spiller hovedpersonen som hedder Tony, og Signe og jeg var begge meget imponerede over Silas' danseevner, for hold da op et talent han har, han kan jo lave alle slags dansetrin og vride kroppen lige som han vil og sikke en koordination han har når han danser alle de utroligt svære og indviklede trin. Men igen, den kan stærkt anbefales også selvom du måske ikke interesserer dig så meget for dans, for der er nogle rigtig gode sange med dygtige sangere til og skuespillerne spiller virkelig godt:)

Til aftensmad var det egentlig planlagt, at vi skulle have stegte ris nede fra et Chinahouse i byen, men jeg havde simpelthen den største lyst til pizza, så vi endte med at bestille en mega pizza:D Jeg behøves vidst ikke, at sige så meget der, for pizza er jo pizza og det smager som altid guddommeligt.

Senere på aftenen gik Signe og jeg ned til vandet (Vandet vil sige Skanderborg Sø, så er det heller ikke vildere haha), det ligger 10 minutters gågang fra der hvor jeg bor, så det er altid dejligt nemt, at gå der ned og så er det utrolig hyggeligt at være der. Vi havde snuppet 2 cookies og 1 flaske vand med, som vi sad og guffede på bænken med syn ud over søen. Derefter begyndte vi så småt på et photoshoot, (selvfølgelig, man kan jo ikke lade være) og vi endte altså ude på badebroen. Vi var så heldige, at vi på vej tilbage mod huset kunne samles op af Signes far som kom for at hente hende - og så var den dag ellers ovre. En virkelig skøn dag med skønt vejr og en lækker oplevelse.

Jeg håber i havde en lige så skøn weekend som jeg havde og så ses vi nok snart igen;)

Knus Malle

Likes

Comments

I dette indlæg vil jeg snakke lidt om min bøjle og hvordan den har ''påvirket'' mig hvis man skal sige det sådan. Jeg har faktisk ikke gjort meget så mange tanker med hvad dette indlæg egentlig helt præcist skal indholde ud over, at jeg bare gerne vil fortælle om mine oplevelser med bøjle og det psykiske. Okay, det lyder meget alvorligt med de ord jeg bruger, men det er det altså ikke - bare rolig.

Lad os starte helt fra bunden af; Jeg fik bøjle på i den første uge af sommerferien, tirsdag d. 28. juni 2016. Jeg var bestemt ikke glad for det, og var det jeg allermindst havde ønsket. ''Alt andet end det'' havde jeg sagt til mig selv første gang jeg skulle have noget at gøre med det. For allerede et halvt år før havde jeg haft en anden slags lignende ganebøjle på i godt og vel 1 1/2 år. Denne ganebøjle var ikke en almindelig lille tynd der sad fast i ganen, den var derimod stor, klodset og fyldte nærmest hele munden så jeg ikke rigtig kunne snakke ordentligt. Al den tid jeg havde den på kunne jeg ikke lide at snakke med folk jeg ikke kendte fordi jeg var bange for hvad de ville tænke om mig når jeg snakkede så underligt. En dag jeg havde været til det normale tjek med bøjlen var der noget der vidst skar i min mund fra den. Så dagen efter gik jeg selv op (som jeg ellers aldrig gør) og fik det rettet, men fik dog også lige en ekstra besked med. Som i nok kan regne ud var beskeden altså, at jeg skulle have togskinner på. Jeg ringede til min mor på vej tilbage til skolen og begyndte at græde, fordi jeg var så meget imod togskinner til lige netop mig. Jeg var bestemt ikke glad for det og kunne ikke forstå hvorfor, da jeg ellers havde et faktisk utrolig flot tandsæt, som i nok også kan se på disse billeder.

Så nu har jeg i dag, onsdag d. 17. maj 2017 haft togskinner på i 323 dage og aner faktisk ikke hvornår jeg får den af. Tandlægerne startede med at sige efteråret 2016 dvs., at jeg faktisk havde forventninger om kun at have den på i nogle måneder, men det trak ud da mit tandsæt havde ændret sig, og jeg ikke var særlig glad for det. Nu er der vidst nok styr på nogle problemer der var opstået hen over julen, og vi kan vidst rette fokus på at rette de huller jeg har nu. Men det hører i mere om senere.

For som de trofaste følgere på min instagram nok har bemærket, så smiler jeg altså ikke med åben mund længere. Lige siden jeg fik togskinner har jeg nægtet at gøre det. For lad mig bare sige det sådan, at jeg ikke er stolt af det. Jeg ville elske at kunne stå frem og sige ''jeg har bøjle og jeg er ikke bange for at síge det for jeg er stolt af det'', men nej det ville være en kæmpe løgn. Jeg er ikke stolt af det og er ikke glad for at stå frem med det og glæder mig egentlig bare til at få den af. Men har jeg så lyst til at få den? Lige nu har jeg bestemt ikke, for jeg ved, at hvis jeg får min bøjle af nu kommer jeg ikke til at smile med tænder anyways da mit tandsæt ikke er særlig flot. Jeg ville bare sådan ønske, at bøjlen ville rette op på mine tænder som jo teknisk set er meningen med det og som det har gjort ved alle andre - lige pånær mig. :(.

Men... det er altså ikke bare gået ud over mit smil, men faktisk også lidt min dans til turneringer. Jeg har fået store problemer med at kunne smile til dommerne fordi jeg bare ikke kan lide at smile med tænder. Jeg har nærmest også hele tiden glemt at smile fordi jeg er vant til at smile med lukket mund og det kan man ikke ligefrem i disco. Så jeg har altså haft lidt struggles med at smile til dommerne... MEN! Til 2. rangliste var der noget indeni mig der bare sagde, at nu ville jeg smile selvom jeg har denne her åndssvage bøjle på, jeg var træt af hele tiden at se på videoerne mig der ser sur ud eller de kommentarer fra min mor der er ved at blive godt træt af, at jeg ikke smiler med tændere. Så jeg gjorde det, jeg strålede og jeg følte mig så meget tilbage til mit gamle jeg igen. Jeg har altid været noget af en flirtende og indsmigrende pige på dansegulvet som havde masser af attitude og mimik. Og det havde jeg altså ikke haft med denne her bøjle. Men som sagt så tænkte jeg, at nu var det nok og jeg strålede jo på gulvet. Jeg var så glad og var fuldt tilfreds med både min præstation i dansen, men også hvordan jeg lige pludselig havde udviklet mig ekstremt på den anden front med bøjlen. Jeg er ikke nær så bange for at smile med bøjle længere. Den dag var en succes, jeg var så glad hele dagen!

Ikke nok med det, har det hjulpet ekstremt meget på, at jeg er begyndt at smile med tænder når jeg snapper med folk. Jeg ved det lyder som en totalt lille, dum og ligegyldig ting, men for mig betyder det altså alverdens, at jeg nu tør at smile med tænder, når jeg snapper med selv mine allerbedste veninder.

Men nu skal vi ikke blive alt for glade, for det er jo slet ikke sådan, at jeg lige pludselig smiler med tænder på alle billeder nu, nej langt fra faktisk. Men det, at jeg bare har rykket det en lille smule i den rigtige retning, er en kæmpe sejr for mig i sig selv og for mit dans, at jeg nu tør stråle på gulvet - for wow, det bliver en hel del sjovere end hvad det allerede er, når jeg bare smiler af glæde, mens jeg danser og har mimik på.

Jeg er stadig ikke glad for, at billeder med mig hvor jeg smiler med tænder kommer ud i det offentlige/sociale medier. Så dette mine venner, er altså meget grænseoverskridende, at skulle dele disse billeder med jer.

Her ser i altså mig der smiler med bøjle. Her ser i hvordan mine tænder ser ud lige her for tiden. Hvis i kan fornemme det har jeg altså mellemrum mellem mine fortænder og mellemrum mellem den ene fortand og tanden ved siden af den i hver side. Og det er disse mellemrum jeg snakker om, som jeg bestemt ikke er fan af.

Men men men, nu skal jeg jo heller ikke give jer traumer vel. For det her er min egen holdning og mine oplevelser med bøjle og det skal bare siges, at jeg altså har en negativ synsvinkel til dette og det kan derfor godt være smittet lidt af på alt dette. Så nej du skal ikke være bange hvis du står og skal have togskinner på snart, bare rolig - jeg er sikker på, at tandlægerne nok har styr på det! (Selvom jeg lige nu har lidt svært ved at se hvordan de skal få rettet dette, men det bliver jo spændende!!)

Det var et lidt længere indlæg af slagsen. Også et lidt anderledes, nok et lidt dybere og følelsesmæssigt indlæg omkring en lille bid af mig selv, som dog fylder meget. Jeg håber i har nydt at læse lidt forskelligt om alt det her bøjleværk og ikke er blevet alt for afskrækket;D

Og så håber jeg det går, at der er kommet 2 indlæg op på den samme dag - jeg havde bare sådan en lyst til at skrive dette indlæg!!

Ja, i har jo hørt om hvad jeg skal i weekenden i forrige indlæg så det vil jeg ikke rigtig sige så meget om. Noget andet jeg dog gerne vil nævne er,at hvis du har nogle spørgsmål eller andet lignende såsom råd og hjælp til hvis du skal have bøjle eller noget helt 3. som bare et enkelt spørgsmål om mig, så kan du endelig bare skrive til mig på min mail, min instagram eller min facebook. Alt kontaktinformation står i den lille tekstboks til venstre:)

Vi ses nok snart igen - knus

Likes

Comments

Hej alle sammen,

i dag vil jeg fortælle lidt om en ret jeg efterhånden er blevet ret så tilhænger af og ikke rigtig kan være i skole uden. Min frokost i hverdagen er denne ret og hvis man spørger mine klassekammerater om hvad jeg har med i frokost vil de nok ikke være i tvivl om hvad de skulle svare;)

Så her er lige et dejligt billede af min frokost jeg har med hver dag i skole, dog bare i en skål fra da jeg lavede det herhjemme forleden.

Jeg er selv ellevild med det. Måske nogle af jer er interesserede i hvad den består af og en lille hurtig beskrivelse af hvordan man laver det (det er meget simpelt) så jeg tænkte lige at lave en lille beskrivelse - du kan selvfølgelig altid tilføje ingredienser eller fjerne, dette er blot hvad jeg bedst kan lide:)

Du skal bruge:

  • Grovbulgur
  • Grovpasta
  • Pesto (Masser af pesto ifølge mig:))))
  • Kylling
  • Rød peber
  • Peanuts
  • Evt. broccoli
  • Hytteost (Vigtiiiiiiiigt)

Okay så, du tager såmænd bare og siger halv halv pasta og bulgur så der er lige meget af de 2 hovedingredienser. Det skal blandes med noget kylling som er skåret i små ''mund-stykker'' og tern af rød peber som efter min mening gerne skal være 1,5cmx1,5cm (præcist, i know haha). Det skal bare have en ordentlig omgang shake så al bulguren er blandet sammen med pastaen og der er pesto overalt - hvis pastasalaten skal spises med det samme blander du selvfølgelig også peanuts og hytteost i med det samme (medmindre du vil spise hytteosten ved siden af så du tydeligere kan smage den, så gør du selvfølgelig bare det - det kan jeg f.eks. ekstremt godt lide) .

Når alt så er blandet godt sammen tilføjer jeg en håndfuld peanuts i et hjørne af skålen eller hvad du nu har din pastasalat i, (for mit vedkommende en bøtte) og i et af de andre hjørner putter du så hytteost i. Efter min mening skal der cirka 3 gange så meget hytteost i som peanuts, men det jo ikke ligefrem sikkert at alle er lige så vilde med hytteost som jeg:)) Og nej, jeg putter ikke så meget i, jeg holder mig lidt tilbage da det godt bare alt i alt kan være for meget at putte i. Du lader så være med at ryste bøtten mere efter du har tilføjet peanuts og hytteost i og venter faktisk med at blande helt til lige inden du skal spise det.


Det var lige et indblik i hvad jeg personligt eeeelsker at spise til frokost da det både er nemt at lave og ikke overdrevent usundt.

Så håber jeg i får en fabelagtig aften og får en god weekend om ikke så mange dage:) Jeg får igen run på denne weekend da jeg både skal holde familiefødselsdag fredag eftermiddag/aften og lørdag skal jeg til en class med en italiensk træner til dans hvor jeg om aftenen skal have hjemmelavet sushi og søndag skal jeg have brunch på Stiften i Århus (indtil videre da, man ved jo aldrig om jeg kan finde på at ændre planer i sidste øjeblik;)) og ellers bare hygge med min familie. Søndag er også en liiiidt speciel dag for der er der nemlig præcis en uge til at min søster kommer hjem fra sit langvarige ophold i Australien (10 måneder siger jeg bare, hoooold nu op - alt for lang tid i følge mig!!). Jeg kan heller ikke helt lade være med at tænke på, at jeg hele søndagen nok bare kommer til at vente på at det bliver mandag og, at SKAM endelig starter igen!!:D

Nå, men altså en masse knus fra Pfunde<33 (ja det bliver jeg også kaldt, bare i skolen)

Likes

Comments

Velkommen tilbage folkens!! (Jeg burde være lidt mere kreativ med mine begyndelser...)

I dag har jeg tænkt mig at fortælle jer lidt omkring et af mine favorit outfits her for tiden.

Til at starte med er her bare lige et overordnet billede af det. Det var faktisk tilfældigt jeg havde det på i dag. Jeg ærgrer mig dog over, at jeg faktisk ikke har fået taget et såkaldt ''ordentligt'' outfitbillede i dag, men sådan er det, jeg laver indlægget anyways, for jeg vil så gerne lave et!!


Så altså som i kan se så har jeg en gul læderjakke på. Der er nok en del der kender til den, da jeg efterhånden er ved at blive hende med den gule jakke hehe, hvilket jeg også synes er lidt sjovt. Men den er altså fra et mærke der hedder Shade Denmark som vidst nok er en pige som har startet sin egen virksomhed. Det var faktisk meningen, at jeg skulle have købt en fra Zara, men den var udsolgt overalt og jeg kunne bare ikke finde en der solgte den, så jeg endte med, at købe denne som jeg ikke et øjeblik fortryder! Jeg er SÅ glad for den, da jeg virkelig synes den kan pimpe ens outfit op til noget helt vildt fedt!!

Derudover har jeg nogle sorte trompetbukser på. Jeg tror aldrig jeg har brugt et par bukser så meget og så mange dage i streg. Jeg havde kigget på dem i noget tid hos noget der hedder pineapple.com som er et dansestudie placeret i London. De har en shop med en masse lækre ting og jeg havde totalt faldet pladask for de her lækre trompetbukser. Problemet var bare, at jeg ikke ligefrem kom til London inden for det næste stykke tid og jeg vidste ikke lige helt om jeg gad bestille dem over nettet. Min mor kom så med denne her fabelagtige idé, at jeg skulle spørge min søsters kæreste om han ikke kunne købe dem for mig i deres butik og tage dem med hjem når han kom hjem fra London. Og så sød som han var, sagde han ja med det samme og fik dem købt for mig. Så Amalie her blev meget glad da hun endelig fik fat i de her bukser - og endnu mere glad da de var sindssygt behagelige og langt ud over alle forventninger! Så ja alt i alt så lever jeg godt og vel i de her bukser:))

Så har jeg et meget elsket halstørklæde på. Halstørklædet blev købt i Januar 2016 i en Tommy Hilfiger butik i Florida. Jeg har siden dag 1 været meget glad for det her halstørklæde da det på en eller anden måde betyder en hel del for mig. Det bringer nemlig en masse minder op i mig fra min tur til USA og det synes jeg er meget hyggeligt at tænke på hver gang jeg tager det på. Udover det, synes jeg det er så flot med de her grå, hvide og sorte lidt større tern og så i et virkelig dejligt stof.

På mine fødder har jeg mine gode gamle creepers på. Det er de kendte Puma by Rihanna sko, altså Fenty x Puma - okay der er sådan en hel navne for de her sko, men anyways så er det velvet-modellen som nu er den 2. nyeste eftersom der lige er kommet en ny model ud for ikke så længe siden. Nogen spørger mig hvorfor jeg valgte sort frem for grå og bordeaux; Jo altså, det er egentlig meget simpelt for i starten hældte jeg mest til de grå, men jeg vidste også bare at det ikke ville komme til at passe sammen med min stil så de blev udelukket, derefter gik jeg over til de bordeaux som jeg synes er vold fede!! Men jeg vidste bare, at jeg ville få problemer med at få tøjet til at passe sammen med dem når de har denne her farve og derfor endte jeg altså ud i sort som jeg også er utrolig glad for, at jeg gjorde. Det var egentlig slet ikke meningen jeg skulle have dem selvom jeg havde forelsket mig i dem siden de kom ud, men på dagen de droppede var jeg så ked over jeg ikke skulle have dem, at jeg meget spontant fik indgået en aftale med mine forældre om at vi betalte 50/50 så jeg fik halvdelen i julegave og selv betalte den anden halvdel selvfølgelig. Og igen, Amalie her blev meget glad:D


Så hvad i ser her, er et billede der lidt bedre viser hvad jeg altså har på under min jakke.

Jeg har en meget casual flowy t-shirt fra ONLY og under den har jeg min elskede tynde langærmede trøje med leopardprint, også fra ONLY. De her 2 stykker tøj blev faktisk købt helt samme tidspunkt da jeg var i Århus med min mor hos en læge for at få tjekket noget med min hofte. Så det var ikke lige planlagt, at jeg skulle købe noget, men det blev det altså til, hvilket selvfølgelig ikke gør noget - for altså, hvem kan ikke lide at købe nye items??. Men jeg er super glad for, at jeg har købt de her 2 items da jeg virkelig har brugt dem meget og de kan styles på SÅ mange fede og forskellige måder.

Jeg var lige ved at glemme det!! For til sidst har vi bare lige mit ur. Det er et Daniel Wellington ur (surprise !!) i den mindste skive og med brun læderrem. Jeg er mange gange blevet spurgt hvorfor jeg valgte den lille rem og ikke den store og det er simpelthen fordi, at jeg tror, at den store skive ville virke meget voldsom til mig når jeg er så lille som jeg er og derfor synes jeg, at den lille skive var passende da den heller ikke ville være alt for iøjefaldende, men bare en lille detalje der pynter flot.

Det var alt jeg havde denne her gang og så håber jeg i får en dejlig weekend!! Jeg har træning, spraytan og turnering på programmet for denne weekend, hvad har i?

I næste uge smutter jeg til Bornholm med min skole, så der hører i nok ikke så meget fra mig her på bloggen, men det kunne da sagtens være jeg på instagram lige smider et billede op eller to i løbet af ugen, så følg med hvis du vil!!

Mange mange knus fra

Malle<3

Likes

Comments

Hey everyone!! Ja, nu er jeg endelig tilbage med et nyt indlæg! Jeg ved der er gået lidt tid siden sidste indlæg, men jeg har haft masser at tage mig til den sidste tid, da jeg har haft masser af træning, været på ferie, været sammen med venner og andre ting. Men anyways så er her et indlæg omkring hvad jeg personligt selv ville medbringe til en lidt længere tur i tog:)

1. Høretelefoner - Høretelefoner skal aldrig blive hjemme ifølge mig. Jeg har mine høretelefoner med overalt og er efterhånden godt afhængig af dem. De er så gode så man kan lukke sig selv ude fra evt. støj i kupéen hvis du f.eks. ligesom mig prøver at sove. Ellers er det jo altid dejligt at kunne høre musik.

2. En bog - En god bog er altid god at have med hvis du keder dig i toget eller generelt godt kan lide at læse. Du kan evt. medbringe dine lektier, det er jo oplagt at få dem lavet i toget hvis du alligevel ikke har andet at give dig til. Og hey, en bog pynter altid på billeder;)

3. Termokop - Til denne bog skal du da selvfølgelig have noget at drikke til. Jeg ville selv foretrække varm kakao eller te, men kaffe er f.eks. også en god idé. Det er altid dejligt at have noget at nippe til engang imellem imens du læser, sidder med din telefon eller? Ja til alt!

4. - H2O klipklapper og hyggesokker - Når nu man skal sidde ned i noget tid, er det altid rart at have noget behageligt fodtøj på, derfor ville jeg helt klart smække nogle hyggesokker og H2O klipklapper på fusserne da det jo er nemt hvis du skal et smut på toilettet, men vigtigst af alt; du vil føle dig hjemme (Jeg vil i hvert fald).

5. Snacks - Sådan en lang tur kan ikke foregå uden at have noget at spise. Jeg er personligt kæmpe fan af nødder og ville elske at kunne medbringe sådan en pose med blandende nødder. Det smager SÅ godt, ingen skrald der skal smides ud og krummer ikke spor. Og hvem elsker ikke mad??

6. Sweater/Hoodie - En dejlig, god og stor hoodie kan heller ikke undlades. Det er altid dejligt lige at trække sådan en over hovedet og det er altid super behageligt. Den er simpelthen også bare et must!

7. Computer - Hvis du har mulighed for at tage din computer med, vil jeg helt klart anbefale det. Du vil føle dig mere fri på togturen end hvis du kun havde den lille skærm på din telefon og det vil derfor også være federe at se film og serier på computeren - som for mit vedkommende er SKAM (andre end mig der tjekker skam.p3.no 24/7 for nye klip eller opdateringer i den nye sæson?).

8. Veninde - Det vigtigste til sidst!; Selvfølgelig en god veninde som kan underholde dig hele turen (hvis ik du vil sove:P). Det er altid hyggeligt at køre i tog med en veninde og i kan tale frit om alting uden at tænke på om der er nogen søskende eller familie som lytter efter;)

Såååå det var lige hvad jeg kunne hive ud af ærmet på sådan onsdag eftermiddag:) Jeg håber i kunne bruge dette til jeres fremtidige togture eller bare til noget hyggeligt læsestof. Nyd jeres onsdag aften - nu er der kun 2 dage til weekend;) Hvad skal i, i weekenden?

Knuzzer fra Malle

Likes

Comments