Sweatshirt: HER (Min er dsv. en udgået model, men prøvede at finde en erstatning) // Kjole HER // Cross-over HER

Heyloo!
Det er ved at være et stykke tid siden:// men hellere sent end aldrig, som man siger;) ik?

Der er sket en hel del ting siden sidst jeg skrev herpå, fx. har det lige været efterårsferie! Jeg havde en uforglemmelig ferie og mødte en masse fantastiske mennesker. Jeg er også blevet et år ældre end sidst. Faktisk var jeg ikke hjemme på min fødselsdag, da jeg var på en camp, men blev fejret med et brag af alle mine venner. Inden jeg tog afsted holdt jeg en tøse-sleepover for nogle af mine bedste veninder. Det var ekstremt hyggeligt!! Da jeg så kom hjem blev der serveret sushi, champagne og hygge med familien. Alt i alt har jeg haft en ekstremt fed ferie!


I dag var jeg på Storms Pakhus med super godt selvskab! Vi fik proppet os i overdrevent lækker pizza - skulle selvfølgelig have go-to pizza'en (margherita:)) og en caffe latte - Hvilken kombi, aha! Jeg har i dag iført mig min skønne nye kjole. Er vild med længden og mønsteret. Synes også det er super fedt, at man kan dresse den ned og dresse den op... Dagens anledning (skole og café) påvirkede så kjolen, ved at jeg smed min lækre sweatshirt ud over og hoppede i mine sneakers for at gøre det lidt mere casual.

Hav' en lækker tirsdag aften og nyd det dejlige sommervejr:(

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har idag valgt at remse 6 af de ting jeg glæder mig over efteråret ned, fordi jeg efterhånden synes folk generelt har fået et negativt synspunkt på den årstid. Selv synes jeg at efteråret er helt vildt hyggeligt og elsker (næsten) alt der har med den at gøre! Derfor kommer mine 10 y - goder ved efterårstiden, her:


1. Du kan style dit tøj lag på lag

Pga. kulden, kan du nu style din outfits på mange flere måder og matche forskelligt tøj sammen, så man får en helt anden synsvinkel på tøjet. Her kan du også blande det feminine med det mere rå - hvilket jeg selv synes giver et super fedt look. Jeg går også ofte selv lidt død i sommertøj og synes meget nemt, at det bare ender med en top og en nederdel. I efterårstiden for du lov til at eksperimentere langt mere med din stil, og det er jeg vild med!


2. Naturen og farverne

Jeg er udenover forelsket i de smukke efterårsfarver. Synes det er fantastisk at kunne se på bladene skifte farve i alverdens gule, orange, røde og brune farver. Og let's be honest, det er også ret instaværdigt;)


3. Jeg har fødselsdag

Det skal ikke være en hemmelighed, at min fødselsdag da også gør efteråret lidt bedre...


4. Tidligere mørkt uden for

Jeg kan umuligt være den eneste, som synes at det er enormt hyggeligt at sætte sig ind i sofaen og bingewatche en serie på netflix (all time favourite må simpelthen være Gossip Girls - fedeste serie!) med en kop kakao i hånden? Det er også 100 gange lettere at falde i søvn, når nu det bliver så hurtigt mørkt.


5. "Sweater Weather"

Fænomenet sweater weather, kan jeg ikke holde mig fra! Total behageligt og ser vildt godt ud,hvis man fx. smider den over en sød nederdel med et par nylon strømpebukser inden under! En uld-kjole med et par tykke strik-strømpebukser er da simpelthen noget af det mest cute. Sweateren er også bare en nem go-to, når nu du stort set kan smide den over alt - En kjole, nederdel, jeans eller et par chinos.


6. Paraply-gåture

Det er da noget af det hyggeligste, at kunne gå under en stor paraply med en ven på siden, og snakke om alverdens ting imens det regner ned for begge sider af en. Det skal også siges, at jeg i forvejen går alt for mange, og alt for lange, gåture når jeg er sammen med mine venner!

Likes

Comments

Jeg er dsv en af de store cafeforbrugere, og har for nyligt fået anskaffet mig et go-to sted! Nemlig det (relativt) nye Food Stall i Odenses Magasin. Jeg var til frokost forleden, lige smuttet derned med mine veninder Emilie og Josefine. Og så idag var jeg dernede og få en kop kaffe + fik catchet op med Agnes - super hyggeligt!

Likes

Comments

JACKET: BAUM UND PFERDGARTEN (udgået) // SKIRT: MOSS CPH // TEE: ISABEL MARANT (udsolgt)

I weekenden hoppede familien og jeg i bilen og afsted til sommerhus på sjælland - trods vejret havde vi en super hyggelig tid og det var dejligt lige at få koblet af fra den hektiske hverdag! Jeg var hoppet i et af mine pt-yndlings outfits. Jeg er vild med hvor godt jakken går til nederdelen. Jeg synes selv det kan være svært at kombinere mønstre med andre mønstre, men synes faktisk godt at outfittet kan bære begge mønstre!

Likes

Comments

Jeg kommer idag med de 10 trends, som jeg ikke synes man kan komme uden om dette efterår! Efteråret er fyldt med alverdens mønstre, materialer og skæve linjer.

1. TERN OVERALT

Du kan umuligt have overset de ternede mønstre på alt fra bukser, til blazere, til nederdele. Det ternede look gør dit outfit lidt preppy samtidig med at have noget maskulint over sig (som også er en af de mange tendenser her til efteråret).


2. RØDE NUANCER

Rock den pang-røde farve, som fremhæver det sidste kulør der er tilbage fra sommeren. Eller hop i den klassiske efterårs farve - rødvinsfarven. Rød er bare FARVEN denne sæson.


3. LEOPARD PRINT

Dyreprint kan bare give et super lækkert twist til et kedeligt outfit. Især den naturlige "leopard farve" bryder frem. Det er heller ikke til stor overraskelse da det jo indeholder alle de varme efterårs farver, dog kan det også se enormt cool ud med en sort leopard!


3. FUR

Pels på tasker, jakker eller sko for den sags skyld. Brug pelsen med lige den farve du synes om. Jeg er selv en stor fan af denne trend og har selvfølgelig også en fur jakke stående på min wish-list.


4. LARMENDE ØRERINGE

De berømte tassel-øreringe har været med til at inspirere denne tendens, tænker jeg. Asymmetriske øreringe i guld eller sølv, eller hvis du er mere til perler og tråde i forskellige farver. You do you girl og det tillader denne trend i hvert fald også.


5. LÆDERBUKSER

Læder og lak er bare i det hele taget vildt moderne. Her kan vi igen snakke om at det er med til at give looket noget mere råt og maskulint over sig.


6. MIDI NERDELEN

Midi vil sige mellem, til læseren som ikke skulle vide hvad det betød. Nederdelene som når lige til under knæhasen er super inspireret af 70'erme. I dag har vi bare lov til at eksperimentere lidt mere med denne nederdel, hvilket leder os til den næste tendens.


7. BLOMSTERPRINT OG MØNSTRE PÅ NERDELEN

Her kan du jo fx. kombinere leopard mønstret med midi-nederden. Jeg ville enten smide en statement t-shirt (som passer i farverne) over, eller sætte den sammen med en varm cashmere/sweater.


8. FRAKKEN

Trench-coaten gør det igen i år, men er dog blevet drejet lidt på hovedet og ender ud i camouflage/leopard/farvede mønstre. Igen igen, kan du her kombinere de forskellige trends med hinanden, eksempelvis er det også super fedt ud med frynser på den varme vinter/efterårsjakke.


9. FRYNSER

Frynser var en stor del af sommerens trends, men lad være med at smide dem med i sommertøjs-kassen, som du nok alligevel glemmer og først kigger i igen til efteråret næste år. Frynserne er stadig mega cool og du ser dem også på alle de forskellige items.


10. SPORTY CHICK

Her er det vildt lækkert, hvis du sætter nogle sporty items (det kunne være bomber-jackets eller et jogging sæt) sammen med nogle mere feminine stykker (som lag på lag nederdelen eller et par stilletter).


Det var alt jeg havde for idag. Hav en super fed torsdag og nyd det sidste af weekenden.


1. Baum und Pferdearten // 2. Ganni // 3. Gestus // 4. Zara // 5. Neo Noir // 6. Day Birger et Mikkelsen // 7. ByMickleit

Likes

Comments

Heyy!

Jeg er tilbage på bloggen efter en længere pause. Det skyldes simpelthen, at min hverdag var blevet for presset - med skole, ballet på elite niveau og samtidig at fastholde det sociale. Her efter sommerferien er jeg stoppet til ballet, så bliver nu kun undervist i klaver en gang om ugen. (og så løber og træner jeg selv). Jeg ser frem til at blogge en masse om hvad der sker og hvad jeg oplever!

Imorges fulgtes jeg med min søster ned til den lokale bager og købte macaroons. Så fik jeg ordnet lektier og lidt efter kom mine to gode veninder på besøg - Emilie og Freja. Vi hyggede os super meget og fik taget nogle lange gåture.

Likes

Comments

Jeg har i dag fundet 7 nye cafeer - i Odense, som jeg vil anbefale. Jeg har selv været på dem alle sammen og er fast kunde der

RICETERIA
Er en total tøset, pastel cafe! Så så hyggelig at tage med veninderne på og total gennemført med alt fra det de sælger derinde, til indretning, til maden - Thumbs up!

CAFE SKT. GERTRUDS
Odenses fedeste cafe/restaurant, hvis jeg skal sige det. De er altid vildt flinke og hele stedet har bare et vildt fedt vibe over sig + maden er delicious!!

BECCO
Er en af de lidt mere "primitive" cafeer. Jeg ville ikke selv sætte mig ned der, hvis jeg ikke havde hørt om stedet og bare kom gående, men det er min all time go-to cafe, hvis jeg er på farten og skal have fat i en sandwich. Deres sandwiches er vildt lækre! Og prisen kan slet ikke hamle op med sandwichen!

SEAWEED
Er en helt ny cafe, som lige er åbnet i Brandts Passage. Det er en total hyggelig lille sushi restaurant, hvor du kan købe sushi ruller... man kan ikke spise mere end en eller to, og så er prisen heller ikke hel gal

CAFE BIOGRAFEN
hører nok grundlæggende til biografen, men er efterhånden blevet mere til en selvstændig cafe. Jeg kan varmt anbefale deres nachos, som ingenting koster i forhold til portionen!

GASTROTEKET
Er også en af de nyere restauranter. Den er lidt dyrere, men det er også fordi det er meget kvalitetsvarer de sælger og serverer. Jeg er selv helt vild med stedet

NELLE'S
Ligger også oppe helt oppe i toppen af skalaen og er også en meget kendt cafe i Odense. Der ligger 2 cafeer i Odense så vidt jeg ved...

Likes

Comments

I dag tog jeg fri fra de 2 sidste timer, for at købe andendagstøj i Aarhus - Nøj! Hvor er jeg vild med den by! Jeg venter med at fortælle om outfittet til imorgen, men i skal glæde jer! Vi fandt også en sindssyg flot kjole til min mor fra Isabel Marent, og så spiste vi på Pearch's tesalon, som klart kan anbefales!
Håber i får en dejlig onsdag! - halvvejs gennem ugen

Likes

Comments

Instagram@amaliepagh_