Jeg er ikke ligefrem den største læsehest og det tager et stykke tid for mig, hvis jeg vil tage mig sammen for at læse - men, når jeg først har fundet min bog, så har jeg ekstremt svært ved at ligge den fra mig. Jeg tænkte at jeg ville begynde på en serie hvor jeg en gang om måneden eller to, fremhæver en bog, som har faldet i min smag og som jeg kan anbefale. Jeg vil i dag starte med Anna og det franske kys, som er skrevet af Stephanie Perkins og er på næsten 400 sider (bliv nu ikke skræmt væk). Den handler om en pige (Anna) som bliver flyttet på kostskole i Frankrig af hendes far. Der møder hun nogle venner og der sker en masse forskellige ting og sager... Jeg vil ikke afsløre for meget, men den ender i hvert fald ud i noget romantik med en af drengene fra skolen. Meget rivende bog, der virkelig får en levet helt ind i universet!

Jeg kan klart anbefale den! Og så er prisen jo overhovedet ikke gal! - 99 kr

Bogen kan købes lige HER

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har virkelig følt at denne weekend har været en smagsprøve på den perfekte sommerferie! Fredag morgen tog min veninde og jeg, ud i en kirke for at se nogle af mine venner blive konfirmeret. Efter det cyklede vi ind til byen og så gav hun tur på Skt. Gertruds (konfirmationsgave) og så selvfølgelig lige hen og indløse min præmie på sommerchancen, som forresten også er vildt optur, er startet. Senere tog vi ned og spillede tennis, hvor vi total glemte tiden og endte med at spille en time mere end vi havde reserveret banen til og senere om aften tog jeg til konfirmationsfest hos en af drengene som vi så blive konfirmeret.
Lørdag, kørte min familie og jeg til Middelfart, hvor vi lagde motorbåd i vandet og sejlede ud til en lille ubeboet ø i fantastisk vejr. Der holdte vi picnic, som afsluttede uventet med en aggressiv, meget pågående, stor vædder, der gerne ville spise med. Den aften holdte jeg en hyggelig sleepover for nogle piger, hvor der blev set grand prix, spist smoothiebowls og snakket til liidt for sent på natten.
Søndag tog jeg over til min veninde - vi bagede, spillede og snakkede. Det var bare hyggeligt og vi havde det hyle morsomt! Og så sluttede jeg dagen af med at lave en gigantisk stak lektier som skal afleveres i denne uge, men nu er det overstået og føler mig helt befriet!

Nu glæder jeg mig bare til at vi går ugen i møde, hvor jeg også har planlagt en masse nice ting jeg skal, som jeg glæder mig meget til (også måske at blogge om)

Og så håber jeg forresten at mit seneste oplæg gjorde at du fik en fantastisk mandag!

Likes

Comments

Vi ved alle sammen, at mandag kan være en hård dag hvor man ikke vil op af sengen og hvor der er virkelig lang tid til weekend, men jeg har fundet 3 citater i dag, som forhåbentlig vil hjælpe med at få en fantastisk mandag og husk nu på at mandag er den perfekte dag til at starte "forfra" og starte ugen fedt ud. Jeg prøver, at sige til mig selv hver mandag, at jeg skal gøre denne uge endnu federe end sidste uge!

Likes

Comments

Jeg har i dag fundet 7 nye cafeer - i Odense, som jeg vil anbefale. Jeg har selv været på dem alle sammen og er fast kunde der

RICETERIA
Er en total tøset, pastel cafe! Så så hyggelig at tage med veninderne på og total gennemført med alt fra det de sælger derinde, til indretning, til maden - Thumbs up!

CAFE SKT. GERTRUDS
Odenses fedeste cafe/restaurant, hvis jeg skal sige det. De er altid vildt flinke og hele stedet har bare et vildt fedt vibe over sig + maden er delicious!!

BECCO
Er en af de lidt mere "primitive" cafeer. Jeg ville ikke selv sætte mig ned der, hvis jeg ikke havde hørt om stedet og bare kom gående, men det er min all time go-to cafe, hvis jeg er på farten og skal have fat i en sandwich. Deres sandwiches er vildt lækre! Og prisen kan slet ikke hamle op med sandwichen!

SEAWEED
Er en helt ny cafe, som lige er åbnet i Brandts Passage. Det er en total hyggelig lille sushi restaurant, hvor du kan købe sushi ruller... man kan ikke spise mere end en eller to, og så er prisen heller ikke hel gal

CAFE BIOGRAFEN
hører nok grundlæggende til biografen, men er efterhånden blevet mere til en selvstændig cafe. Jeg kan varmt anbefale deres nachos, som ingenting koster i forhold til portionen!

GASTROTEKET
Er også en af de nyere restauranter. Den er lidt dyrere, men det er også fordi det er meget kvalitetsvarer de sælger og serverer. Jeg er selv helt vild med stedet

NELLE'S
Ligger også oppe helt oppe i toppen af skalaen og er også en meget kendt cafe i Odense. Der ligger 2 cafeer i Odense så vidt jeg ved...

Likes

Comments

Shoes - DR-ADAMS // socks - PICO // pants - GUSTAV udsolgt // top - HM // army jacket - BYMICKLEIT udsolgt // cross-over - ZADIG&VOLTAIRE udgået // earrings - JANEKOENIG // tiger - udgået

Jeg havde den mest optur mandag sidste mandag! Jeg blev konfirmeret i søndags, så det var min blåmandag..
vi startede ud med brunch, så videre til gokart (hvor jeg nææsten vandt) så shoppede vi, lasergame og til sidst aftensmad privat. Jeg vil selvfølgelig gerne dele mit outfit, som jeg som sagt var i Aarhus og købte

Likes

Comments

Før jeg begynder vil jeg lige sige undskyld, fordi jeg har været lidt fraværende på bloggen den sidste uge - Jeg har simpelthen haft for meget at se til, bl.a. dans, konfirmation, skole, blå-mandag osv. Nu, ligger jeg heldigvis inde med en masse interessante oplæg, som i skal glæde jer meget til! Men lad os nu komme til meningen med dagens oplæg.

Du forbinder sikkert koreansk makeup og hudpleje med billigt drugstore, men! - Koreansk hudpleje er på vej til top... En masse af de største beauty-bloggere er begyndt at snakke om dette her fænomen. Især denne maske vist på billedet oven over, har der været meget snak om. Jeg var så heldig at få masken i konfirmationsgave, så jeg har selvfølgelig prøvet den og vil meget gerne dele min mening om denne maske.

Da jeg først hørte, at det var en sneglemaske blev jeg nok lidt skræmt, men det lod mig ikke holde tilbage og det er jeg så taknemmelig for. Først og fremmest dufter denne maske rent og frisk. Masken er en form for "papir" i 2 dele, svøbt i denne sneglemasse. Den er helt kølig når den kommer på og ligger tæt ind til huden. Min hud var helt smidig og blød, da jeg tog den af og jeg synes, at den gjorde dens arbejde fremragende! Så endnu et produkt anbefalet herfra!

K-BEAUTY/SEPHORA

Likes

Comments

Jeg eelsker insta og kam bruge mange timer på, at tjekke feeds og andre instagrammers ud! I perioder har jeg jo selvfølgelig forskellige favoritter og jeg har her fundet mine tre yndlings (offentlige)instagrammers


@ LAURAHJORT

Hendes Instagram er vildt farverig! - hvilket jeg elsker. Hun er også rigtig god til at kombinere billeder med mange detaljer og billeder med få detaljer

@ MATHILDEFJORD

Hendes Instagram er seriøst en af mine top-favoritter! Jeg elsker hvordan at hun skiller sig lidt ud, med den "røde tråd" som går igennem hendes feed.

@ STARPOV_

Jeg ved ikke hvad det er, men hendes ig fanger mig bare sindssygt! Jeg tror måske det kan være fordi hun poster så meget, med sine veninder. Altså ret personlige billeder

Likes

Comments

I dag tog jeg fri fra de 2 sidste timer, for at købe andendagstøj i Aarhus - Nøj! Hvor er jeg vild med den by! Jeg venter med at fortælle om outfittet til imorgen, men i skal glæde jer! Vi fandt også en sindssyg flot kjole til min mor fra Isabel Marent, og så spiste vi på Pearch's tesalon, som klart kan anbefales!
Håber i får en dejlig onsdag! - halvvejs gennem ugen

Likes

Comments

Måske ville du kunne lide