Everyday
SEPTEMBER IS HERE

& IT´S SOON TIME FOR FALL.

I love this time of the year, beginning of fall, soon christmas & just a cozy time with a cup of tea and a huge knitted sweater i grey. That is so Pinterest, haha.

Anyways here are som things i want to do in September:

♦ Save money. I have so many things i want to do in the future so i really need to save some money, i will probably sell my car and try not to buy unnecessary things for myself.

♦ Find me a new job. I moved to Oslo this summer so i need a job nearby so i dont have to use my car to work.(since i am thinking of selling it.)

♦ Life detox. With this i mean get shit done in the gym and try to eat more healthy. I actually like almost everything when it comes to food so it´s not a problem for me to eat healthy delicious food, the problem is that i am to lazy to actually make the food and buy the right grocery.

♦ Study a lot more. I have been lazy when it comes to school & studying. Im taking a class called Retail Management and i really need to study if i want to achieve my exams. So sharpen up women.


That´s some of the things i feel is the most important for me to achieve this month and try to keep it going for the next months as well. Hope my english wasn't to bad and that you maybe got som inspiration for yourself.

love from me♥ -xo

Likes

Comments

Outfit
THE BLACK DRESS

KISSES♥

Likes

Comments

Mary Kay

Bilder lånt fra google*

Jeg jobber som frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay. Jeg har brukt MK sine produkter i mange år & er kjempe fornøyd. Jeg har brukt mye av Timewise serien som er veldig bra og sminken som er så naturlig.

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt kort om en karriere i Mary Kay.

Hvis du er en person som liker en spennende og utfordrende jobb hvor du kan hele tiden nå nye mål er Mary Kay en mulighet for deg. Som konsulent i MK kan du jobbe akkurat så mye du vil eller så lite du vil. Du kan velge selv hvordan du vil gjøre jobben og hvor langt du vil dra den.

Som konsulent kan du velge å for eksempel å bare selge produkter, eller du kan satse større. Hvis du velger å satse litt kan du gå videre til å verve andre konsulenter og klatre oppover mot store bonuser og goder du får av å drive med Mary Kay. Det som er så fint er at du behøver ikke ha mye penger for å starte opp. Du trenger kun å ha til en 50% ordre for å komme igang. Og hvis du blir vervet nå i sommer får du med mye ekstra i start pakken din helt gratis som du da får 100% fortjeneste på når du selger produktet.

Det er utrolig mye du kan gjøre og det er ingen hemmelighet at det ligger store penger i dette. Du kan tjene så mye du vil ut ifra jobben du gjør. Et annet pluss er at du får halv pris på alle produktene selv. Hvem jenter/damer elsker vel ikke skjønnhetsprodukter til halv pris♥♥

Ta kontakt med meg hvis du ønsker å vite mer om dette og eventuelt vurderer å starte med dette selv! Jeg håper å høre fra deg og eventuelt møte deg✨

Tlf: 99167920 eller Facebook: Amalie Oline Soelberg

Likes

Comments

Beauty

​Hei fine mennesker!♥

Nå har jeg endelig litt tid til bloggen. Dagene mine består av mye jobb, møter & avtaler om dagen, noe som er helt greit siden jeg har så mye spennende ting å drive med nå for tiden.

En liten update på hva jeg har gjort med lepper og negler denne uken. Jeg var å fylte på leppene mine igjen hos flinke Sol Elise, hvor jeg valgte å prøve et annet produkt denne gangen som heter Dermafill. Jeg har tidligere brukt juviderm. Jeg vet ikke helt hva jeg likte best men var mindre vondt med juviderm og jeg syns egentlig resultatet ble ganske likt. Mulig Dermafill er litt mer synlig på meg siden jeg tok mindre denne gangen, men føler de ser litt større ut enn sist. Det var også litt billigere for dermafill noe som er et pluss.

Jeg har også endelig fått satt på negler igjen! Det er deilig med litt fresh'e negler til sommeren. Jeg setter på neglene mine på Neglemagi som ligger på Skedsmo senteret. Veldig flink & hun har så mye utvalg av farger!

Håper dere har en fin helg♥

hva syns du om neglene? 


Likes

Comments

Wardrobe
Michael kors & STHLM DG

Hei fine

Idag tok jeg meg råd til å kjøpe litt nytt. I utgangspunktet var jeg ute etter en bag som jeg kan ha med meg på små reiser og lignende. Jeg dro egentlig for å kjøpe den store sorte&hvite fra Marlene Birger men jeg syns ikke den rommet nok til å ha både klær og alt man trenger til en reise. Da fant jeg heller den fra DAY som var helt grei og mye billigere også. Den var bare i blå men det får gå for denne gang.

Fikk også tak i noen sko jeg har siklet etter en stund, og den lille kortholderen fra MK. Så idag er jeg fornøyd jente ♥♥

Kjøpte med en Starbucks kopp i hard plast for jeg ville ha noe jeg kan ha med bare i bilen eller når jeg skal ut av huset. Prøver å få i meg litt mer drikke om dagen siden jeg ikke er så veldig flink til det.

Har du noe på ønskelisten om dagen?

​♥

Likes

Comments

Makeup
Sleek makeup | all night long
Too faced  | chocolate bar
Too faced  | Sweet peach

​🙌🏽

Likes

Comments

Reise
Stradonia apartments

en bitteliten videosnutt fra leiligheten vi har her i Krakow🌍✈️

Likes

Comments

Instagram ♕ follow@cocolines_