Da er det endelig påskeferie! I går var siste dag på jobb for påsken, jobber ikke før helgen etter påskeferien igjen. Blir deilig med helt fri og tur på fjellet denne uken. Jeg har endel skolearbeid å gjøre i løpet av ferien, men det blir godt å sitte helt i ro med notatene og oppgaven jeg skal skrive. Eksamen begynner i starten av mai, men gruppen min og jeg vil gjerne bli fort ferdig med den ene oppgaven slik at vi kan fokusere på de individuelle oppgavene vi skal ha fremover.

I dag startet jeg dagen med å fortsette fargeleggingen i denne boken som jeg kjøpte da jeg sist reiste, haha, utrolig hvor moro det var å fargelegge igjen! Nå skal jeg og kjæresten på kino og se Deadpool, men først må vi få i oss noe middag - tipper det blir sushi.. igjen.

​Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Jeg har ikke tatt solarium på cirka 2 år, og jeg tok generelt veldig lite solarium før det - men det siste året har jeg bestemt meg for å ikke ta solarium mer, da det øker sjansen for å få hudkreft i senere alder. I stedet bruker jeg selvbruning, noe jeg ikke alltid har hatt god erfaring med - oransje og skjoldete er stikkordene her. Men jeg bestilte for lenge siden denne selvbruningen fra St. Tropez, og jeg er veldig fornøyd! Du blir ikke super brun med en gang, men dersom du gjør det to, tre dager på rad så får man en kjempe fin og gyllen brunfarge. Et mye bedre alternativ enn solarium. Jeg ble uansett aldri særlig brun når jeg tok solarium, ble som regel rød og fargen gikk fort vekk. Jeg har dessuten endel føflekker som jeg ikke har lyst til å utsette for sterk sol, så da føler jeg at selvbruningen er et tryggere alternativ til solariumet.

Den største er for kroppen, den i midten er for ansikt og den minste er også for kropp. De to til venstre bestilte jeg via en nettside som jeg ikke lenger husker navnet på - men den minste fikk jeg på Sephora i USA, da jeg hadde samlet opp endel poeng fra sist jeg tok helt av på Sephora. Jeg tror man kan få tak i disse på Vita blant annet, pluss på de fleste makeup-nettsider.

Anbefaler virkelig å teste ut diverse selvbruningskremer, finne den rette for deg, istedenfor å ta mye solarium. Det er ikke vits å utsette huden sin i ung alder bare for å bli brun, det er helt naturlig å være blekere om vinteren, men som mange føler jeg meg bedre dersom jeg har litt brunfarge om vinteren og. Jeg skal bruke disse produktene frem mot sommeren, og nyte solen i bikini når den tid kommer - men med en solkrem som har rikelig med solfaktor! Pass på huden din

Likes

Comments

Bestilte dette dekslet fra Richmond & Finch for to uker siden, fikk det to dager senere i posten, men har ikke hatt mulighet for å legge bildene inn på macen før idag! Synes det er utrolig fint, så nå har ​enda ​en person dette dekselet, haha. Jeg, som veldig mange andre, har fått dilla på marmor-looken. Var veldig i tvil hvilken farge jeg ville ha, de andre er også så fine, men bestilte det hvite da jeg føler det går best til alt! 

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten, gjøre skolearbeid og deretter fikse meg for å spise sammen med jobben! Er så utrolig hyggelig å kunne gjøre noe annet med kollegaer enn å bare jobbe sammen, så sjefen tenkte vi skulle gjøre noe moro sammen i kveld. Er en så fin gjeng jeg jobber med, så det blir alltid god stemning! 

​Ha en fin dag! ​Bestilte dekselet gjennom nelly. 

Likes

Comments

Været er helt fantastisk fortiden, må bare nyte det og håpe det holder seg en stund til! Jeg og mamma tok oss en tur i Drammen idag, gikk tur med hunden vår og koste oss på kafé i solen. Deilig å kunne bruke litt lettere klær og få litt farge i ansiktet igjen etter vinteren. I dag fant jeg også ledningen til å koble kameraet med macen, så nå blir det bedre bilder fremover, woho! Gleder meg til å reise på hyttetur på onsdag til søndag, og ta masse bilder! Nå skal jeg og mamma kjøre inn til Oslo for å hente den nye kattungen til søsteren min, hun har fått seg en britisk korthåret katt - har bare sett bilder av den, men den er grå og supersøt. Elsker kattunger så det blir så koselig. Ha en fin dag i vårværet!

Likes

Comments

I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag sammen med venninnen min, Julia! Var utrolig hyggelig å se henne igjen, med to hektiske timeplaner blir det ikke alltid lett å møtes så ofte. Vi var en tur i Drammen for å nyte vårværet som dukket opp idag, helt nydelig! Det er fantastisk å sitte på Glass i Drammen, rett ved elven, når solen skinner. Vi koste oss masse, spiste god mat, tok oss en øl, nøt solen og varmen, og snakket masse! Jeg håper virkelig varmen og solen forblir en stund, slik at påskeværet blir helt fantastisk. Det er veldig lite som slår å være på hytten og gå på ski i knallfint påskevær!

Nå sitter jeg hjemme sammen med mamma og ser på 'I kveld med Ylvis'. Godt å være borte fra leiligheten i Oslo noen ganger, kose med hunden min og ha avslappende kveld med mamma. Det har bare vært iPhone-bilder her til nå, men det blir bedre bilder etterhvert! Jeg har klart å miste ledningen som kobler kameraet til macen, så må kjøpe meg en ny snart slik at det blir litt finere bilder her inne. 

​​​Ønsker deg en fin kveld!

Likes

Comments

​Torsdag til fredag var jeg og kjæresten en tur i Stockholm! Han skulle i noen møter der fredagen, så vi benyttet sjansen til å sove på hotell én natt. Det er så deilig å komme seg litt bort noen ganger, så kort som Stockholm, men å sove på hotell er ekstremt deilig noen ganger! Hotellfrokost er heller ikke noe å klage over haha. Vi spiste god mat, koste oss og brukte 10 timer på å kjøre frem og tilbake fra Stockholm, haha. Det er jo uansett koselig å få tilbrakt litt tid sammen, selvom det stortsett var i bil, men med en hektisk hverdag med mye jobb og skole, blir det sjeldent mye tid sammen i hverdagen. Nå sitter jeg oppslukt i Game Of Thrones og skal snart legge meg. I morgen er det en ny uke og jeg har veldig mye å gjøre før påsken kommer. Vi reiser opp til Geilo i påsken, for å være sammen med familien til kjæresten på en hytte de har leid, vi blir der fra onsdag til mandag og det blir så deilig med en hyttetur og skigåing igjen! Ønsker dere en god mandag og en god natt 😊

Likes

Comments

Jeg har sett utrolig mange spennende serier de siste årene og jeg føler jeg har sett det meste som er verdt å få med seg, men jeg er alltid på utkikk etter nye serier, så kom gjerne med tips!

Det er utrolig deilig å komme hjem etter en lang skoledag eller jobbdag, sette seg ned i sofaen og se på en god serie. Derfor vil jeg tipse om mine favoritt serier gjennom tiden, dere har sikkert sett alle eller noen av disse seriene - men hvis ikke: se dem. Noen av dem er bedre enn den andre, synes jeg, men de er ikke satt i rekkefølge.

House Of Cards: I starten synes jeg dette var en kjedelig serie, men etter tre episoder: pow, jeg digget den! Ble raskt super avhengig, og nå har endelig sesong 4 kommet ut! Serien ligger på netflix.

The O.C: Ble akkurat ferdig med denne serien, dessverre. Husker at søsteren min satt og så på denne serien når hun var rundt 16, da jeg var 10 haha, så serien er fra noen år siden. Serien handler om en gjeng ungdommer som bor i Orange County iCalifornia. En spennende serie om rike ungdommer,familie, fester, kjærlighet og drama! Love it. Det er fire sesonger av denne serien sesong 1,2 og 3 er veldig bra, men sesong 4 dabber litt av da det skjer noe som ødelegger serien i slutten av sesong 3. Ligger ute påNetflix.

Modern Family: ELSKER DENNE SERIEN,haha! Dette må være min favoritt serie, jeg har sett den så utrolig mange ganger og sitter i skrivende stund og ser på den igjen. Dette er en utrolig morsom, lett og koselig serie som alle burde se, dersom du ikke har sett den.Ligger ute på Netflix.

Homeland: Utrolig spennende serie om en CIA agent i USA, har ikke kommet så langt ut i serien enda, men so far so good. Ligger også ute på Netflix.

Vikings: Denne serien begynte jeg på fordi kjæresten min så på den, og etterhvert synes jeg den var veldig bra! Tittelen sier vel det meste: handler om vikinger, krig og makt. Ligger ute på HBO.

True detective: Matthew McConaughey er hovedpersonen (trenger jeg å si mer? hehe) og er en detektiv som etterforsker ganske intense og grove saker. Veldig god serie som ligger ute på HBO.

The Carrie Diaries: Super søt serie,som er alt for kort dessverre. Ble så skuffet når jeg fant ut at det ikke var flere sesonger av denne serien, men men. Handler om Carrie Bradshaw før Sex and The City, en romantisk, dramatisk og søt serie som ligger ute på Netflix.

Game Of Thrones: Enda en utrolig spennende serie om makt og krig! Jeg var veldig skeptisk i starten, da jeg ikke trodde dette var en serie for meg; men den gjorde meg avhengig ganske raskt etter noen få episoder. Dette er en serie som må følges godt med på fra starten av, dersom du skal skjønne noe, men det er verdt det! Denne serien får deg til å sitte i spenning, sjokk og den får deg også til å hate noen av personene så intenst, haha. Ligger ute på HBO og snart kommer det en ny sesong, woho!

Serier som sikkert de fleste av dere har setteller hørt om, men som er mine favoritter: Gossip Girl, Frustrerte Fruer,Keeping Up With The Kardashians og Sex and the City.

Er noen av disse en favoritt hos deg?

Jeg ville ikke skrive alt for mye om seriene, da jeg er redd for å avsløre for mye dersom du ønsker å se dem. Tips til andre serier tas i mot med stort takk! Som du ser er jeg veldig åpen for alle mulige serier, så fyr løs! Ser nå at jeg har skrevet spennende endel ganger, men det er det disse seriene er, for meg ihvertfall, så gi dem en sjangse dersom du ikke har sett dem før.

Likes

Comments

København: Jeg var i København i starten av desember 2015, anbefaler virkelig å reise dit i desember måned, da er det julemarked i gatene, som er utrolig koselig og ikke minst; det gir deg julestemning!

Warszawa: Dette er en by jeg aldri har tenkt noe særlig på å reise til før, men jeg besøkte en venninne der i slutten av januar i år og det er et supert sted å reise på weekend tur med venner, dersom hovedmålet er; mat, shopping og drikke. Utrolig billig for mat og diverse der! Vi var på en veldig bra Indisk restaurant og regningen var nesten til å le av i forhold til norske restaurant priser! Så dette er virkelig en plass jeg anbefaler å reise til med venner. Nå hadde vi gratis soveplass, så hotellprisene er jeg usikker på, men flybillettene er super billige, tror jeg brukte ca. 360 kr tur/retur.

​Florida, USA: Jeg og kjæresten dro til Florida i november 2015, samt i februar i år, elsker denne plassen. Jeg har vært i New York og California tidligere, men Florida er kanskje mitt favoritt sted i USA (av de stedene jeg har vært). Utrolig avslappende atmosfære, varmt, sol og mange morsomme steder å besøke! Jeg var ca. 13 år når jeg var i Cali, så å oppleve det nå som jeg er eldre blir nok en helt annen opplevelse! Vi leide bil begge gangene, noe som gjorde at vi kunne kjøre rundt i Fort Lauderdale, til Orlando og mange andre steder. Vi var ikke i Miami, så det får jeg ha til gode neste gang. Jeg har bestemt meg for å prøve å bo ett år eller flere i Florida eller California etter bachelor, for å studere mer! 

​​
Dette er bilder fra min instagram. Noen som har tips til gode redigeringsprogrammer som ikke koster noe/mye? Ønsker å lære meg litt mer avanserte redigeringsprogrammer enn de jeg holder på med nå. Ha en fin dag!

Likes

Comments