Skrevet i : Everyday life

Hei på dere, søte lesere ! Tror virkelig ikke jeg har lengtet så mye etter helg som nå. Kan ikke beskrive hvor godt det er og ha 10 kg av skuldrene etter denne intense uken med eksamen. Blir utbrent av eksamensperioden, og det er ikke så bra i og med at jeg har 2 eksamener igjen før sommerferien.
Kan ikke få uttrykket dette nok hvor viktig det er og starte tidlig når det kommer til skolen! Hvis jeg ikke hadde startet tidlig dette semesteret hadde jeg slitt mye.. heldigvis begynte jeg allerede første uken på og jobbe meg igjennom pensum og forberede meg til eksamen. Det er bare 3 uker til sommerferie!

Lørdag morgen benyttet jeg muligheten til å tusle i Bogstadveien og kikke på de fine vårnyhetene.
Det at det blir varmere i luften, solen kikker frem og folk går litt tynnere kledd gjør noe med meg, og ser frem til å pakke vekk vinterklærene og de tykke jakkene for godt. Det har vært å ustabilt vær de siste ukene at jeg kan aldri vite om det er vinterjakke eller sommerjakke som gjelder.

Hadde en koselig lunsjpause med en venninne før jeg dro hjem for en lang tur med Gizmo.

Lørdag feiret vi fine Sofie sin bursdag- og det var så moro, koste meg kjempemye.


Dette er helgen min igjennom bilder

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

UKAS ØNSKE:
Det eneste som har vært i hodet på meg forrige uke var og klare og holde fokus, konsentrerer meg- for dere som ikke vett dette alt, så har jeg et lite problem med nettopp dette! Det var relativt hardt og komme tilbake på skolebenken etter noen fine 7 dager hjemme på sørlandet.

UKAS OPPTUR:
Ukas absolutt beste opptur har vært tilbakemeldingene og karakterene for denne uken. Fikk en B på min muntlige eksamen i business communication, noe jeg ikke hadde forventet da jeg var så ekstremt nervøs at HJELP!
Så skulle det ikke være nok med den muntlige eksamen hadde vi en fire dagers muntlig eksamen i case seminars. Det startet bra, B første dagen, A andre dagen også var jeg så "heldig" å få influensa, da dalte det nedover. For meg er det hvertfall umulig og konsentrere meg og ha hodet på rette plassen når kroppen skriker av smerter og jeg bare vil legge meg ned og dø. Så jepp, ikke fornøyd med resultatet de to siste dagene av case seminaret.
But overall, standpunktkarakteren ble B! juhu.
Her har alle de sene kveldene og det harde arbeidet virkelig vist seg og være verdt det.

UKAS NEDTUR:
Ingen tvil om at influensa får hedersplassen her, fy søren så dårlig timing dette var! Mot formodning klarte jeg meg gjennom 5 muntlige eksamener, da dette i utgangspunktet ikke er noe jeg hadde funnet meg i. Jeg er på mange plan et svakt lite menneske, sykt stusselig. Marcus kaller meg hypokonder, jeg kaller det lett mottakelig. Ha- Ha!

UKAS SNAPCHAT:
Har vært på den inaktive siden denne uken når det kommer til snapchat, så svært lite og dele med dere denne uken.
Min snapchat er: amalieskagestad


UKAS KJØP:
Jeg startet uken med sommerfølelse og som alle andre dager i året alltid stor shoppinglyst, la mye fint i handlekurven som jeg gledet meg til å bruke når solen tittet frem. Men gjett om jeg fikk et slag i trynet da det begynte og SNØ? Hva i alle dager, det er april? Global oppvarming skremmer meg virkelig...

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life


Er det noe jeg undrer over og ikke minst irriterer meg over, så er det mennesker med fordommer. Altså, WHY?

Statt og stødig gjennom 13 års skolegang og helt frem til i dag har jeg møtt mennesker og til og med vært det mennesket med fordommer. Jeg har vært fluen på veggen og sett jenter/gutter slenge med blikket når noen kommer inn i rommet, de kjenner hverandre ikke. Men har alt laget seg en eller flere meninger om h*n.
Det ligger alltid en grunn for at noen sier og handler som de gjør. Og det blir så utrolig feil og dømme noen ut ifra dette, når det kan være så lite som en dårlig dag som forårsaker holdningen.

Skal dette virkelig være grunnlaget for resten av ungdomstiden? Det at man har gjort en feil i livet betyr ikke at alt er ødelagt og ting ikke er verdt å kjempe for. Tvert imot, ting kan fikses, men her er det viktig at folk tørr og snakke sammen og spørre om det går bra, eller hva som er i veien. Det burde ikke være tabubelagt å snakke om depresjoner eller personlige ting. Alle har opplevd depresjoner av ulik skala så det er langt ifra unormalt.

Har fått høre flere ganger at folk trodde jeg var en skikkelig bitch, men så snakket de og ble kjent med meg, og fant ut at dette stemte jo ikke? Hm, så rart. De hadde bare blitt påvirket av andres meninger eller sett meg på en dårlig dag.
Det morsomme er at jeg dessverre har et "Resting bitch face" noen dager. Det er ikke med vilje en gang, og det er mange jenter som lider av dette syndromet 😭 Haha. VI ER SNILLE VI Å !

Det ukjente er så skummelt... Nei, det er det altså ikke. Fremmedfrykten forsvinner om man våger og kommunisere og åpne seg for det som en gang var ukjent.
Ikke misforstå meg, man behøver ikke være naiv eller godtroende mot alt og alle, for sannheten er at ikke alle du møter på din vei ønsker deg godt. Og det er noen som ønsker og se deg mislykkes.
Jeg tenker at et sted og starte er ved deg selv. Prøv og ikke (bak)snakk nedlatende om andre eller gi dem blikk de ikke fortjener. Det kan være sykt ubehagelig og være den som opplever slikt, og ikke riktig vite hvorfor man får denne behandlingen. Man blir psykisk uvell av å gå rundt og føle dette "hatet" fra andre som man ikke riktig vett hvorfor man får.

Poenget er at fordommer ikke hører hjemme i noen som helst situasjoner. Alle fortjener en sjanse, til og med om de fucker det til en gang fortjener de en ny sjanse. MEN bare en sjanse til, skal ikke overgå fucke´opp- kvoten heller da ! He-He


Hvis du som leser dette kjenner deg igjen, da vett du hva du må gjøre. Eller ikke gjøre blir mere korrekt.
Vær grei mot andre 💗 så er de grei mot deg også.


Jeg har hatt 3 muntlige eksamener denne uken og oppå det hele fått influensa, jeeei, lucky me, dette er typisk meg og bli syk i eller rett etter eksamensperioden.
Har to muntlige eksamener den kommende uken så nå må jeg bruke resten av søndagen til å forberede meg til dette, selv om kroppen skriker NEI og bare vil ligge på sofaen og pleie meg selv. Duty calls.
Håper dere har en fin søndag da og ikke er i samme situasjon som meg. Hater å være syk, blir så hemmet da føler jeg, tusler rundt i leiligheten i pysjen og tøflene mine med te koppen som om jeg skulle vært 80 år gammel :PLikes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup

Hei igjen, et nytt innlegg på rappen her 😄

MEN jeg bare må fortelle dere om denne beautysalongen jeg besøkte idag, Extendyourbeauty heter den og er i Bygdøy Allé 11.
Har satt på vippe extensions to ganger på BeautyHouse Pilstredet, og var veldig fornøyd der men etter en knapp uke begynte vippene og falle av. Det kan være flere årsaker for dette men tenkte at nå trenger jeg en forandring og har hørt mye fint om denne salongen så var verdt et forsøk.
Hadde ei superflink jente, Vera, til å sette på volumsvipper av ulik lengde og resultatet ble WOW!

Super service og god kvalitet, var så avslappet at jeg sovnet med et pledd over meg mens hun satt på vippene.
Satt opp ny time om tre uker for å se om det er nødvendig å fylle på allerede da men hvis omtalene stemmer så er ikke dette nødvendig før 4 uker.
Altså SJEKK DA. sykt fluffy vipper, lette som en fjær og jeg elsker denne looken. Deilig og slippe og tenke på en mindre ting om morgenen.

Ingenting er som å være vippefin igjen !

Kos dere videre da, søte lesere 💗

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Hei på dere!

Jeg har hatt et lite fravær fra bloggen den siste tiden, og det kjentes og være veldig nødvendig for øyeblikket. Jeg har nemlig 5 muntlige eksamener denne måneden og hadde min første i går. Det var i Business Communication og jeg var så nervøs at jeg holdt på og blacke helt ut under eksamenen. Jeg blir ekstremt varm i kinnene, får en høy pipelyd i ørene og føler at jeg nesten "svever" over bakken når jeg blir ordentlig nervøs. MEN likevel som jeg var så nervøs at jeg holdt på og stryke meg endte jeg opp med karakteren B ! Dette er jeg veldig fornøyd med. Så jeg må ha gjort noe riktig after all :P
Har 4 muntlige eksamener igjen og all tid blir fremover langt ned i dette.

Jeg har sommerferie 22.mai, noe som er ekstremt deilig siden det er så tidlig! Men det betyr også at vi har startet tidlig med eksamensperioden dette semesteret. Totalt 9 eksamener dette semesteret 😱

Likevel som jeg hadde eksamen denne uken var jeg hjemme på en ukes påskeferie forrige uke. Det var etterlengtet men hadde absolutt ingen følelse av fri og null bekymringer. Det blir ti ganger deiligere og reise hjem i sommer.
Legger ved noen bilder fra min tid hjemme i påsken

Tenkte bare og slenge ut et lite innlegg til dere, og håper dere har det fint og nyter de solfylte dagene om dere enten er i jobb, skolebenken eller har tatt sommerferien på forhånd


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Jeg vett faktisk ikke om jeg har gledet eller gruet meg til å fylle år, jeg er blitt 23 år nå. Det minner meg bare på at tiden går fryktelig fort. Og jeg tenker at 20-årene er til får å feile, eksprimentere og ikke minst finne meg selv.
Jeg er straks ferdig med mitt 2 år av Bachelorgraden min, og jeg tenker på hva jeg vil gjøre videre etter disse 3 årene.
Jeg vil så klart nå langt i livet og føle at jeg har lykkes og mestret både business-livet og det personlige også.

Skal ikke klage på en dag som dette! Jeg er tross alt hjemme hos mine foreldre med min bror for å feire mine 23 år av livet. Ble våknet av bursdagssang og påskefrokost, så skal vi ha familiemiddag før jeg kan tilbringe resten av kvelden sammen med mine venninner.
Jeg kunne ikke bedt om en finere kveld og bedre venninner enn dette! Som varter opp med middag, bursdagskake og sang 😘

Skal også feire meg selv ordentlig når jeg er tilbake i Oslo med alle vennene og det gleder jeg meg kjempe mye til !Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Hei på dere !

Har kost meg så mye idag. Endelig en dag med sol og varme, det var etterlengtet.
Sto opp og lagde frokost med familien, pakket ryggsekkene med engangsgrill, pølser og kvikklønsj og tok turen mot Stjernøya. Vi følte for å utnytte denne dagen og gå en lang og fin tur, med pause halvveis for å grille og slappe av for så å dra videre. Det var så utrolig fint rundt stjernøya idag.

Har vært noen dager uten skriving og blogg, dette er fordi jeg øver til 2 eksamener mens jeg er hjemme på "påskeferie". Det føles helt ærlig ikke ut som en ferie, og burde egentlig vært i Oslo på skolen. Men en liten uke med litt avbrekk her hjelper på hodet.
Du vett når du har så forferdelig mye å gjøre, at du bestemmer deg for å heller sove eller rett og slett bare sitte og se i taket? 😂 Vell, det er eksakt hvordan jeg føler det nå. Må bare holde motet og konsentrasjonen oppe, for sommerferien er så nære og det er så mange ting å se frem til før den tid !


Som dere ser på bildene har dagen vært komplett !


Vi blogges, kos dere videre i påsken om dere er i byen eller på fjellet :)

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

UKAS ØNSKE:

Denne uken ønsket jeg og bli ferdig med forberedelser for min første muntlige eksamen, det klarte jeg! Nå gjenstår det og øve så mye som overhode mulig i påskeferien. Jeg har alt tvunget min bror til og høre meg og ta tiden så det blir så bra som mulig på eksamensdagen. Har vært noen veldig lange dager på skolen, men har heldigvis noen gode venninner å jobbe med så det gjør dagene litt lettere. Tidligere denne uken stelte venninnegjengen i stand med hjemmelaget sushi og oreokake 😍 For en gjeng altså, var nettopp dette jeg trengte !

UKAS OPPTUR:
Jeg har klart og satt meg personlige mål i min nye salgs-business og oversteget dem. Dette er så moro og det er bare begynnelsen av forhåpentligvis mange år og god suksess. Jeg har begynt å tenke på oppstart av eget firma, men venter til jeg har oversteget en viss provisjon. Været og temperaturen ute har også klistret et stort smil på ansiktet mitt, elsker at man kan sitte på uteserveringer og kun gå i tynne jakker på kvelden.

UKAS NEDTUR:
Har vært i dårlig form på slutten av uken, typisk meg å bli syk når det er ferie og fri. Gjør alt for å pleie meg selv før jeg skal reise hjem til Mandal for påsken. Har prøvd alle kjerringrådene i boken.

UKAS SNAPCHAT:
Jeg er ekstremt dårlig på og sende snapchat til individuelle venner, så bruker omtrent bare Mystory på Snapchat :P Dette er uken min gjennom snapchat. Har en veldig A4 hverdag nå som eksamensperioden er i gang, håper det blir litt mere "spennende" når ferien starter og jeg kan legge ned mere tid i bloggen.
Snapchaten min er amalieskagestad, for dere som vil følge meg der.


UKAS KJØP:
Har vært lite shopping denne uken, men fikk denne fine pakken i posten som jeg har glemt og dele med dere. Bilder og linker til klærene er under her... Alt satt som et skudd og jeg bare elsker Shein ! Det er en av mine favorittnettsider, de har virkelig alt, kjoler, skjørt, overdeler, ytterjakker, sneakers, høye sko og mye fint accessories. Anbefaler dere og titte innom siden. Alle bikiniene fra et tidligere innlegg er fra Shein !

UKAS GODE GJERNING (MED EN DÅRLIG ENDING)
Min gode gjerning denne uken må ha vært at jeg gav fra meg plassen på bussen til en eldre dame. Det er alltid hyggelig når andre blir glade.
Hadde en utrolig ubehagelig opplevelse tidligere denne uken. Prøvde og gi en pose med frukt til en som hadde bodd på gaten i 5 1/2 år, har sett han veldig mange ganger før og det var kaldt og grått vær en tidlig morgen da jeg skulle til skolen. Hadde kjøpt meg brød og frukt til frokost. Fikk øye på han og rakk ikke tenke 1 sekund før jeg strakk han en pose med frukt og spurte om han ville ha dem, han var ikke så glad for dette, så endte helt ærlig ikke så bra. Tanken min var jo bare god med hjerte på riktig plass, og ville ikke annet enn å være grei mot han. Han likte ikke frukt eller nordmenn så måtte bare gå min vei når han slengt etter meg at vi nordmenn var nazister hele gjengen og burde bli slaktet og brent. Var sykt ubehagelig.. tror det er siste gang jeg tørr og gjøre slikt. uff, hadde hulket presset opp i halsen og ville bare gråte egentlig. Men tenker at det er en god grunn for hvorfor han utagerte som har gjorde. Herregud, han var jo nordmann selv og har bodd på gaten i 5 1/2 år! Klart man føler seg sviktet av systemet og alle andre når man lever slik.
Syntes bare synd på han...


Håper neste uke blir bra, da jeg er hjemme på Påskeferie fra 9.-16. April for å feire bursdagen min med familien 🎉🎂🎈, slappe av og selvsagt treffe venninnene der hjemme.

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

ENDELIG PÅSKE! I'm going home 😍
Vell, nå sitter jeg på Gardermoen og venter på at flyet mitt skal starte boarding. Er så mange måneder siden jeg har vært hjemme, og hjemmekjær som jeg er kan dere bare tenke dere hvor mye savn jeg har hatt de siste par månedene.
Jeg savner både familien og mine to katter (fikk dem til bursdagen min for noen år siden:P ) Og egentlig bare hele Mandal, får en sånn indre ro i kroppen og det er omtrent terapi for sjela og være hjemme en tur.
There is no place like home.


Må bare fortelle dere noe skikkelig koselig. Jeg sitter her og venter ved gaten min, rett ved et ordentlig fint piano, også setter det seg en eldre mann ned og han begynner " Let it be av The Beatles" blant annet, kan bare se rundt meg at flere og flere titter bort og smiler. Sånne ting som dette beviser for meg at det fremdeles er håp i menneskeheten. Hihi, skulele ønske det fantes flere mennesker som denne flotte karen.

Når jeg lander møter jeg min aller beste venninne, Susanne igjen. Som er så snill og henter meg- God som gull er du 💗

Haha, merk dere at jeg har sladdet ansiktene til disse menneskene foren Oslo S :P

Ha en nydelig dag videre alle sammen- jeg skal nyte hvert sekund denne Påskeferien !

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup

Jeg har nevnt tidligere at jeg foretrekker en god selvbruning fremfor solarium. Og jeg skal fortelle hvorfor så garanterer jeg dere at dette blir et favorittprodukt hos dere å! Og ikke minst et must nå som det blir varmere og man kan ta på seg short og skjørt. Jeg vil ta vare på huden min så selvbruning med høy solfaktor er et must.

Jeg kjøpte mine første produkter fra Vita Liberata forrige sommer, of falt pladask for dem med en gang. Kommer aldri til å bruke en annen hjemme selvbruning igjen.

Tips: Rist flaske veldig godt hver gang du skal bruke kremen,
Bruk en påføringsvott når du skal smøre ut kremen, og smør på i sirkler.

Venstre bilde er uten selvbruning.

Jeg har gjort forberedelser ved å barbere beina og brukt en scrub med grove korn for å få vekk døde hudceller, da holder selvbruninger lengre og resultatet blir mye penere og uten skjoller.

Bildet i midten er Vita Liberata Phenomental lotion- Dark.

Det flotte med denne selvruningen er at fargen kommer umiddelbart og man slipper og vente på at fargen skal komme gradvis eller smøre på flere ganger.

Vita Liberata selvbruningene lukter i tillegg veldig godt, det er noe helt annet enn den billige selvbruningen jeg prøvde som fjortis. Da kunne alle i rommet lukte at man hadde påført på selvbruning.

Bildet til høyre er Vita Liberata Marula Dry Oil. Jeg fikk denne i posten i går, gledet meg til å teste den ut. Og her er resultatet etter kun ett lag med olje.

Denne selvbruningen kan man påføre helt til man har fått ønsket resultat. Så over 1-3 dager får man et fint og jevnt resultat.

Den er mye lysere en Phenomental lotion- Dark, men det er nettopp derfor man selv velger hvor mange lag med olje man ønsker. Det er en fin shimmer i oljen, som dere ikke kan se på bildet.

Under er linker til alle de ulike Vita Liberata produktene jeg har testet og nevnt over.

Vita Liberata Phenomenal lotion- Dark

Vita Liberata Rich face- Light

Vita Liberata Tanning Mitt

Vita Liberata Marula Dry Oil
Ha en fin torsdag videre, jeg er ikke i tipp ´topp form idag- da blir det hjemmekontor :)

Likes

Comments