Jeg ligger lige nu i min seng, og kan ikke rigtig sove, da en hel masse ting kører rundt i mit hoved.

Den første uge efter sommerferien, har jeg haft rigtig travlt skolen og alle de nye ting der hørte med, at jeg så det som overskueligt at skulle skrive et indlæg, og tænkte meget på om det her blogging nu er mig, og om det er noget jeg gider bruge min tid på. Men det er som om, at det sidste par dage har jeg bare fået masser af motivation til hele tiden skrive indlæg til jer. Ligger her i min seng og ikke kan sove, fordi jeg tænker på indlæg jeg vil skrive, hahaha.


Men det kan jo kun tegne godt! Jeg føler, at jeg allerede har rimelig styr på hvordan jeg vil strukturere min hverdag, og jeg finder derfor meget mere overskud til at sætte mig ned og skrive et indlæg.

Jeg glæder mig til fremtiden og alle de indlæg der vil komme.


Det blev lige at hurtigt indlæg, og nu tror jeg at jeg vil smutte i seng hehe

- Møs og godnat, Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er LIGE kommet hjem fra skole, efter endnu en lang dag, og tænkte jeg ville lave hurtigt indlæg om mit outfit i dag.

Her fortiden syntes jeg det er rigtig svært, at sammensætte outfits, da det om morgen er (skide) koldt, også når man får fri skinner solen. Derfor lavede jeg lidt lag på lag, så jeg kunne tage den grå trøje (fra Designers Remix) af da det blev lidt for varmt.
Og da vi endnu en dag havde en laaaang dag, gik jeg efter noget behageligt og valgte derfor mine gode gamle trumpet bukser fra Gina Tricot

Kys Amalie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efteråret begynder stille og roligt at nærmere sig, og vejret bliver koldere og koldere og er det snart på tide at hoppe i nogle lækre striks. Jeg har fundet 5 styks striks, som jeg i hvert fald har et godt øje til, og helt sikkert vil anskaffe mig til min garderobe i løbet af efteråret.


- Kys

Likes

Comments

I et af mine tidligere indlæg skrev, at jeg ville komme dybere ind på netop dette emne, og det vil jeg så gøre her.

Det tidligere indlæg kan I finde her

Inden jeg startede på den her blog, tænkte jeg ikke over hvor tidskrævende det egentlig er. Nu ved jeg godt selv at jeg ikke skriver til det største publikum, men alligevel føler jeg et hvis pres at hele tide komme med nye ideer til indlæg. Jeg skrev i mit aller første indlæg, at det jo ikke er fordi at min liv er så fantastisk interessant for andre end mig selv og mine tætte medmennesker, så det var heller ikke fordi I skulle forvente noget helt stort. Men eftersom at jeg nu alligevel er nået ud til nogle mennesker, følte jeg alligevel, at jeg blev nød til at forklare mig for den mulige mangel på aktivitet der kan komme.

Jeg er lige startet på gymnasiet, og ikke nok med at der er nok at se til med alt det sociale, så er der også en del flere lektier end hvad jeg før har været van til. Jeg har kun gået der i 2 dage, og kan allerede se at der er lektier for til hver dag i næste uge, pyha. Jeg har altid været typen, der har taget skolen sådan meget seriøst, men tænker at det er på tide nu eftersom det er gymnasiet, og derfor vil jeg priotere min skole først, da det nok er den der holder længst i fremtiden.

Udover skolen er også en hel masse andre ting, som jeg nok også vil vælge frem for bloggen. Jeg har kæreste og nogle venner der skal passes, også har jeg også et arbejde hvor jeg helst også skal møde op.

Men når det så er sagt, betyder det ikke at jeg ikke vil prøve at finde tid bloggen. Jeg elsker at skrive, og synes det er rart at koble af på den måde, så helt stille bliver der nok aldrig. Men ugentlige indlæg skal i heller ikke forvente, i hvert fald ikke fra min side ;)


Havde bare lige brug for at skrive et indlæg om dette, heheheh.

Kys AmalieLikes

Comments

Hej alle sammen!
I skrivende stund, sidder jeg lige nu i toget på vej hjem fra min kæreste, og da det tager en god halvanden time, tænkte jeg at jeg udnytte tiden med at skrive et hurtigt indlæg til jer, om hvordan det egentlig er at have en kæreste, som man har været van til at bo 30 m væk, til pludselig halvanden i offentlig transport. Så get ready for et super lækkert kæreste relateret indlæg hahaha

Vi blev kærester på efterskolen og har nu været sammen i 9 måneder (vi har faktisk månedsdag på lørdag hihi), og hvor var det dejligt at bo så tæt på ens kæreste! Det var så rart, jeg bare kunne gå ind til ham hvis jeg bare skulle vise eller sige noget, så derfor er dette en kæmpe forandring.
Nu er der jo heller ikke gået såååå lang tid, så der er stadig dage hvor jeg synes det er skide hårdt, at jeg ikke bare kan gå ind til ham, men på den anden side så synes jeg også det sådan forstærker vores forhold. Og tror bare det noget man skal vænne sig til, ligesom så meget andet i denne tid. Vi sætter meget mere pris på den tid vi har sammen, og nyder det meget mere. Og selvom det godt kan være hårdt, at skulle sige farvel til hinanden også vide vi først ser hinanden om en uge, så husker vi bare på hvor dejligt det så er når vi ser hinanden igen. Og selvom vi begge er startet på gymnasiet, og allerede har nok at se til, formår vi alligevel at finde tid til hinanden, hvilket jeg er rigtig glad for.

Jeg har også snakket meget med mine veninder om, at så længe kærligheden er der så er distancen jo intet. Jeg har det personligt sådan, at så længe jeg elsker ham og det er gengældt, og så længe jeg føler han vil gøre det samme for mig, så har jeg ikke noget imod at skulle tage toget så længe, også føles det jo helt fantastisk når vi så ser hinanden
Men man kan jo sige, at det kunne have været meget værre. Han kunne have boet i Jylland eller sådan noget hahaha.

Nå det var alt for dette (sene) indlæg. Håber I kunne lide det, selvom det var lidt spontant

- Amalie

Likes

Comments

August 2017

Det er efterhånden et par måneder siden, at jeg stoppede på efterskole, og selvom jeg kigger tilbage på året værne godt, så er der stadig nogle ting jeg fortryder jeg ikke gjorde eller skulle have gjort mere af. Jeg vil i dette indlæg liste nogle af de ting op.


Tog billeder - et af de ting jeg nok fortryder allermest, er nok at jeg ikke tog flere billeder end det jeg gjorde. Jeg fortryder at jeg ikke fik billeder af bare de små øjeblikke i hverdagen, som jeg i dag kunne kigge tilbage på. (Og det er generelt noget jeg skal blive bedre til i alle sammenhænge).

Natterend - selvom natterend er imod de fleste efterskolers regler, så skader det ikke. Jeg lavede selv lidt natterend, men fortryder at jeg ikke gjorde det noget mere. Eller i det mindste lavede nogle lidt sjovere ting, end bare ligge mig ind til kæresten for at sove, selvom det også var ganske hyggeligt.

Ikke snakkede med flere nye - efter noget tid, danner grupperne sig på efterskole og man begynder lidt at gå med de samme og ved hvem man altid kan komme hen til. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke var lidt bedre til at snakke med mange flere end det jeg gjorde.

Ikke være så kærestekedelig - Selvom det var skide hyggeligt, at putte med kæresten og jeg udemærket godt vidste at jeg valgte nogle andre ting fra, syntes jeg stadig at burde være bedre til at være mere med hos nogle af de andre. Syntes godt nok selv at min kæreste og jeg var meget gode til at admistrere det Altså jeg fortryder som sådan ikke, at jeg måske var lidt kærestekedelig, men det er bare et råd: pas på det ikke tager overhånd!

Nyde det - Jeg husker tydeligt, at jeg sidst på året følte mig klar til komme videre, og det egentlig blev rart at komme videre med mit liv, men jeg savner det! Og jeg fortryder, at jeg ikke nød det MEGET mere end jeg gjorde. Som alle siger så går et efterskoleår ekstremt hurtigt, og det er bare så vigtigt at nyde et hver minut af det. Både de små ting i hverdagene, weekender og både de gode og dårlige dag.


Jeg håber lidt, at dette indlæg kan bruges lidt som inspiration for nogle af jer skal der enten skal gå eller går på efterskole, så I måske selv tænker over disse ting.


Kys Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

August 2017

Jeg startede på gymnasiet i torsdag, og i dag er det søndag og jeg tænkte jeg ville benytte dette indlæg på, at snakke lidt om mine første dage og mine tanker omkring det hele.


Torsdag skulle vi først møde kl. 10 men jeg stod alligevel lidt tidligere op, så jeg havde ekstra tid til at gøre mig klar. Jeg fulgtes med 2 af mine veninder, og mindst 1000 andre i toget, så det var allerede stressende hahaha. Vi kommer op på skolen, og efter en tale fra rektor, blev vi delt ud i vores midlertidlige klasser hvor vi møder vores tutoer og teamlærere. Vi brugte dagen på at lave en masse navnelege, få masser af informationer og lidt bøger. På mit gymnasie er der tradition for, at overklassen giver øl den første skoledag, så efter skole skulle selvfølgelig videre på noget der hedder Batzkes bakke og drikke øl. Jeg orkede det ikke rigtig, men tog alligevel afsted da jeg ikke allerede fra dag 1 ville udelukke mig fra det sociale.

Fredag havde vi tysk og dansk for første gang, det startede meget stille og roligt ud, men vi fik allerede lektier for! Efter skole tog vi igen på Batzkes for at drikke, denne gang var det både STX, HHX og tror også HTX var der. Det var super hyggeligt, og man fik snakket med en hel masse mennesker. Både dem fra folkeskolen, efterskole, min nye klasse og overklassen. Det endte med at blive ret sent før jeg kom hjem.

Selvom at jeg er skide nervøs for de næste 3 år, vil jeg sige at de har været 2 gode dage. Selvfølgelig bliver det rigtig hårdt, men jeg glæder mig. Min nye klasse er skide søde, og det fungerer allerede, så jeg håber ikke at de rykker aaaalt for meget rundt på klasserne om 3 måneder.

Weekenden har jeg ellers brugt på at slappe af med min kæreste (som først starter i skole i morgen), og ligesom få alle de nye indtryk i hovedet.

Selvom at det nu bliver en helt anden hver dag, og sikkert også en del mere travlt i forhold til hvad jeg har være van til, så jeg vil prøve så meget så muligt, stadig være aktiv her på bloggen, men der vil komme et længere indlæg om netop dette på et andet tidspunkt.

Men tror jeg vil slutte af nu, da jeg liiiige mangler at få lavet noget tysk hehehe

- AmalieLikes

Comments

Contains affiliate links August 2017

Jeg er blevet rigtig træt af kedelige sorte bukser, så derfor har jeg været ude og invistere i et par GRØNNE bukser?! Det er lidt ude af min comfortzone, men når det så er sagt er jeg helt vild med dem, og glæder mig til at style dem.

Buksen kan købes her men er desværre kun tilbage i str. M og XL. Ellers kan du være heldig at finde dem i en Message butik. Modellen findes også i mørkeblå og med blomsterprint.

Kys Amalie

Likes

Comments

August 2017

I morgen har jeg min første skoledag på gymnasiet. Og jeg må sige, at det er med lidt blandet følelser.

På den ene side glæder jeg mig utrolig meget. Jeg glæder mig til, at møde en hel masse nye mennesker og få dannet mig nogle nye venskaber. Jeg glæder mig til, at komme videre med mit liv, og komme ud af den her "bobel" jeg har levet i det sidste års tid på efterskolen. Jeg glæder mig til at komme tættere på min venner fra folkeskole. Og egentlig bare til at få en "hverdag" igen.

Men på den anden side må jeg være ærlig og indrømme at jeg er skide nervøs. Ikke nok at det bliver en kæmpe forandring i forhold til hvad jeg har lavet denne sommerferie, som er absolut ingen ting! Så bliver også en stor forandring fra efterskolen, og det skræmmer mig en anelse. At gå fra at man kalder skolen sit "hjem" til at skulle tage toget hver morgen bliver SÅ mærkeligt. Nogle af de ting jeg struggler mest med at vænne mig af med, er nok kunne skifte tøj 5 gange om dagen, kunne sove imellem timerne, eftermiddagskaffe (!!!) også det med ikke være omringet af mennesker 24/7.


Bogligt kommer det også en kæmpe omvæltning. At gå fra nærmest få mental breakdown af en problemregning hver anden måned, til at skulle få afleveringer for HVER dag, bliver igen meget mærkeligt. Og det at skulle gå fra, at det eneste man tænkte på var hvad der var til frokost til at skulle tænke på, bestilling af ungdomskort, arbejde, venner, kæreste, fester, afleveringer, træning og meget mere bliver helt klart også en kæmpe udfordring.


Men når det så er sagt, så glæder jeg mig! Jeg glæder mig til at komme ordentlig igang igen, føle der sker lidt mere i mit liv. Og jeg glæder mig til at se, hvad de næste 3 år bringer.

Kys Amalie

Likes

Comments

August 2017

Hej alle sammen!

I dag er det præcis et år siden, at jeg pakkede bilen og startede mit efterskoleår. Hold da op, hvor tiden har fløjet afsted, jeg husker det som var det i går. I dette indlæg, vil jeg fortælle lidt om min første dag.

D. 7 august hvor det var jeg havde første skoledag, var en super hektisk og kaotisk morgen. Vi var kommet hjem fra ferie dagen før, og var igang med at flytte så derfor var alt pakket ned. En halvtime inden vi skulle køre, var der en hel masse ting, jeg ikke kunne finde, og vi brugte derfor meget tid på at lede efter det, vi endte så heldigvis med at finde det hele. Da vi så endelig var på vej, kommer vi i tanke om, at jeg skal have en hel masse ting med til introturen, som jeg ikke havde, så det skulle selvfølgelig også liiige nå at købe ind, hvilket gjorde dagen endnu mere presset.
Jeg må være ærlig og indrømme at jeg var ved at skide i bukserne hele vejen derned. Alle tankerne fløj i hovedet på mig. "Er der overhovedet nogle der vil kunne lide mig?" "Får jeg nogle venner" "har jeg nu husket alt", men har så fundet ud af, at der var egentlig ikke så meget at bekymre mig om.

Vi ankommer endelig, og jeg bliver vist op på mit værelse. Min roomie var allerede kommet og havde valgt seng. Fordi vi kom så sent, nåede jeg ikke at pakke ud, før vi alle skulle mødes i den store hal. Her sang vi nogle sange, forstanderen fik sagt nogle ord om hvor ansvarsfulde og mere "voksne" vi ville blive på det her år Vores forældre blev så sendt hjem, også gik det igang.Vi havde vores første frokost sammen, og her blev både computer og telefoner taget. De ville blive taget den første uge, så vi ikke bare sad med dem.
Efter frokost, skulle alle mødes i hallen og vi skulle her lave nogle "ryst sammen lege". Vi blev udsat for en hel masse sygt grænseoverskridende ting, taget i betragtning af, vi skulle gøre det sammen med folk vi kun havde kendt i 4 timer. Vi sluttede dagen af med bål, sang og historier.

Jeg husker, at den første dag var fuld med obligatoriske aktiviteter, hvilket jeg var rigtig glad for, da man kom lidt mere ind på hinanden og det ikke var så skræmmende som hvis man selv skulle gå rundt og snakke med folk.

Jeg var rigtig glad for, at allerede fra første dag blev "udsat" for de her ting. På den måde, kom vi hurtigt ind på hinanden og allerede der kunne grine og være skøre sammen.
Jeg kan også mærke på mig selv, at jeg er blevet mere åben for nye ting og "udfordringer" i og med at på efterskolen, var det jo obligatorisk at være med.

Det fedeste ved første dag, var nok det der med alle var på. Der var ikke nogle, der ikke var med. Altså f.eks. for mit vedkommende, hvis jeg skulle lave sådan nogle ting i folkeskolen, var jeg en af de første til at sige nej tak, og det var bare fedt, at det ikke var sådan på efterskole. Og det er helt klart noget jeg vil tage med mig.

Jeg håber, at alle der starter på efterskole får et fantastisk år, og jeg håber i nød denne lille læsning

Kys Amalie

Likes

Comments

August 2017

Syntes efterhånden at jeg allerede har skrevet mange indlæg om efterskole, men forvent mange flere hehehe ;)

Denne gang bliver det en pakkeliste med nogle must-haves du bare SKAL have med, allerede fra starten af.

Det smarte ved efterskole er, at du i løbet af året altid kan bringe flere ting med, men disse ting er nogle man i hvert fald vil få glæde af allerede i starten af året.


1. Joggingtøj - og MASSER af det! Joggingtøj er nok det mest essentiele for dit efterskoleophold. Allerede fra dag et, gik jeg allerede med joggingtøj og det gjorde jeg resten af året.

2. Lyskæder - Lyskæder er virkelig med til at skabe et rigtig hyggeligt efterskole værelse, og klart et af de ting jeg har været rigtig glad for.

3. Planter og pynteting - Nu når vi allerede snakker om lyskæder, vil jeg tilføje noget der vil gøre værelset en del hyggeligere, og det er nemlig en masse pynte ting. Det kan være alt fra planter (det havde jeg selv en del af;) til reoler, spejle eller plakater.

4. Højtaler - En højtaler er med at skabe fest, selv på en tirsdag. Nu er jeg selv typen der elsker at høre musik, og kunne snildt gøre det i alle døgnets 24 timer.

5. Ting hjemmefra - For at gøre dit værelse mere hjemmeligt, så medbring ting hvor du kan føle dig ekstra hjemme. Det kunne være nogle billeder, et specielt tæppe eller andet.

6. MASSER af slik - og gerne så meget, at du ikke engang selv kan spise det. Så kan du nemlig altid sælge det videre til de andre. Hvis du har mulighed for det, så tag til Tyskland og handel en masse ting ind som du kan sælge videre. (Det er især godt i eksamenperioden).

7. Toast og elkedel - En ting der helt klart også er et must have, er en toatsmaskine eller en elkedel. Der findes ikke noget bedre, end en go omgang kopnudler eller toast hvis aftensmaden skuffter.

8. Høretelefoner - Hvis du som mig elsker at høre musik, og din roomie måske ikke syntes det er fedt at dakke hele tiden, så er høretelefoner livsnødvendigt! De er også super smarte at have til timerne

9. Badetøj og tøfler - Hvis du er så heldig at skulle gå på efterskole hvor der er en sø (ligesom jeg havde) er badetøj oplagt! Eller hvis efterskolen måske ligger tæt på en svømmehal, er det hyggelig ting i kan gøre i weekenderne. Også i sommermånederne vil du sætte pris på badetøj. Også selvfølgelig, tøfler, eller badesandalerne. Tøfler er nok det ultamative musthaves, og når du har gået på efterskole i en uge, vil du forstå hvorfor.

10. PENGE - At på efterskole er dyrt. Vær klar på, at bruge ALT for mange penge på mad. Og hvis det ikke er mad du bruger penge på, så er det vaskemønter, shopping og alt mulig andet måske ubrugeligt.


Disse ting var nogle ting, jeg satte stor pris i mit efterskoleophold, og håber at I kunne bruge det til noget

Kys Amalie

Likes

Comments

August 2017

I dag kom solen ENDELIG frem i Nordjylland, og brugte derfor det meste af eftermiddagen ved Rubjerg knude fyr. Det var super hyggeligt og sikke en udsigt! Man skulle næsten tro, at vi ikke befandt os i lille Danmark. Vi sluttede eftermiddagen af med en is ved stranden.

Her til aften, var det blevet min tur til at lave aftensmaden. Jeg valgte at lave nogle lakse wraps (nogle blev med kylling da jeg har ret kræsne søskende). Opskriften kan i finde her . Jeg tilføjede dog selv avocado og lavede nogle karfofler til. Det var super nemt og lækkert!

Kys Amalie

Likes

Comments

Juli 2017

Hej alle

Selvom vejret ikke ligefrem siger sommer, har jeg anskaffet mig en badedragt. Jeg har længe kigget efter en men desværre uden held.
I dag, gik så tilfældigvis forbi HM, hvor denne lækre sag hang. Den var sat ned fra 129kr til 40kr!!! Man skulle da være et skarn for så ikke købe den hehehheh :))

Ved dog ikke helt hvor meget jeg kommer til at bruge til at sådan svømme i, men jeg syntes den fungerer rigtig godt som en top

Kys Amalie

Likes

Comments

Juli 2017

Da der snart ikke er lang tid til, at sommerferien er slut og der er mange der skal til, at starte på efterskole, rammer nu endnu et efterskole indlæg bloggen. Denne gang, er det om hvordan du får den aller bedste start - i hvert fald efter min mening ;)

Vær åben

En ting er 100% sikkert, og det er du skal være åben! Både overfor mennesker, men også de forskellige ting der vil være i starten af året. Selvom det kan være enormt grænseoverskridende at skulle møde så mange nye mennesker, et sted man ikke er van til at være, så er det ekstremt vigtigt man på og åben.

Drop fordommene

Før man starter på efterskole laver man normalt et lille researh på de andre, på diverse sociale medier, de gjaldt i hvert fald i mit tilfælde hheheh. Men når det så er sagt, så er det vigtigt at man ikke allerede dømmer deres profilbilleder fra 2012. Lad vær med at døm folk, før du har snakket med dem. Chancen for at du skal gå på efterskole med nogle du har hørt om eller mødt et par gange er der også, derfor er det især vigtigt, at man heller ikke dømmer disse mennesker inden skolestart.

Engagere dig

Vær med til så mange forskellige aktiviteter som muligt. Når man tager på efterskole er det oftest fordi man skal prøve noget nyt, og få skabt minder. Istedet for at isolere dig på værelset, så kom ud og snak med folk og evt få gang i noget, eller deltag i noget der allerede er igang. Jeg kan love dig for, at når året er slut vil du fortryde du ikke deltog noget mere.

Vær dig selv

Det er vigtigt, at du er 100% dig selv fra starten af. Drop facaden og bare kom som du er, selvfølgelig kan man godt skrue lidt ned for sig selv i starten, men lad vær med at lave om på dig selv, og lade som om du er en anden end du egentlig er. Der er ikke noget værre end, at blive venner med nogle også de viser sig, at være helt anderledes end hvad man troede.

Smil

Smil og vær positiv omkring tingene. Istedet for at starte året ud med en negativ attitude så tag "ja hatten" på, der kommer man faktisk længst. Hvis du starter året ud med positiv energi vil det smitte af på resten af holdet, og allerede der kan I måske mærke hvordan jeres sammenhold formes. Både lærerer og de andre elever vil have mere lyst til at være sammen med dig, hvis du er smilende og på istedet for, at stå i hjørnet og surmule, og brokke dig.


Og HUSK alle de andre er i samme båd som dig, de er nok ligeså nervøse og spændte som du nok selv er, så du har egentlig ikke så meget at frygte.

Jeg håber I kunne bruge disse råd til noget, og hvis du skal på efterskole så håber jeg at du får det bedste år! <3

-Amalie


Likes

Comments

Juli 2017

Sikke en eksotisk overskrift...

I år går turen desværre ikke til sydens sol, men istedet sidder jeg lige nu på færgen på vej til Jylland, hvor jeg ihærdigt forsøger ikke at blive søsyg, hvilket mislykkedes da færgen gynger helt EKSTREMT meget, og jeg i forvejen har let til søsyge.
Jeg er en uge afsted med familie, det så bliver helt sikkert ægte sommerhushygge.
Selvom det danske vejr ikke rigtig shiner igennem, er jeg sikker på det nok skal blive hyggeligt alligevel.
- Amalie

Likes

Comments

Nyt indlæg