AMALIE - TELLS

''Hej bloggen''


Idag blogger jeg. Imorgen blogger jeg. Dagen efter imorgen, blogger jeg. Jeg VIL blogge.

INSPIRATION ER ENDELIG KOMMET IGENNEM

Er jeg god til det?

Det ved jeg ikke - men det kan jeg blive. Viljen er der i hvertfald NU.


Hvad så nu, hvad vil der ske på bloggen?

Følg med, så ser vi hvad der sker. Det ser for mig lovende ud, så lad os komme igang XOXO


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

AMALIE - TELLS
HEJ BLOGGEN

 

Hvad går jeg og laver? Hvorfor lægger jeg ikke op regelmæssigt? Hvorfor har jeg ingen rytme med bloggen.. Selvom at jeg får gode views når jeg opdatere?

Det vil jeg på en måde prøve at besvare lidt her. Jeg har tænkte rigtig meget over mange store ting, fordi jeg lige nu føler at jeg er i et stadie i mit liv hvor jeg skal tage store beslutninger. Men også tage de ''rigtige'' valg, og på en måde føler jeg at min nærmeste fremtid bliver bestemt af, hvad JEG vælger at gøre nu.

 

Jeg går i 2.HF og jeg er så tæt på at blive student! Hvilket er helt sindsygt, og jeg ser virkelig frem til at sige farvel til gymnasie livet!

Men det betyder også at jeg snart ikke går i skole mere, med mindre jeg søger ind på universitetet. Jeg troede egentlig jeg havde langt en klar plan for, hvordan mine næste 3 år så ud.

  1. Jeg færdiggør min HF, og søger ind på Jura studiet i enten Århus eller KBH

  2. Jeg kommer forhåbentlig ind på studiet og flytter til den by jeg bliver optaget

  3. Derefter går jeg på UNI og nyder livet som studerende, og ser frem til en fremtid som advokat


 

 

7d25c316ef1f33f6ab06c88f05c50ee5

Men lige nu ser den her plan ikke realistisk ud mere... Jeg har hele tiden vist at det ville være meget dyrt at flytte til KBH eller Århus, og var igang med at spare op..

Jeg var så uheldig at miste mit job, fordi jeg blev 18 år og blev desværre afskediget af den grund. Det satte min plan helt på pause, fordi jeg ikke får en høj SU, var jeg nød til at bruge af min opsparing får at kunne klare mig. Jeg har været uheldig at computer og flere store ting gik i stykker, og derfor måtte min opsparing igen lide...

Så lige nu er jeg stadig uden arbejde og jeg er nu fyldt 19 år. Jeg bliver student om et halvt år, og jeg føler ikke at det er realistisk at mit budget kan klare at flytte hjemmefra - da jeg ville skulle have en ret stor sum penge bare til et indskud der hvor jeg nu ville have flyttet hen.

Jeg er også begyndt at tvivle meget på om Jura er det rigtige for mig? Om det virkelig er den fremtid jeg ser foran mig, at blive fuldmægtig advokat? Selvfølgelig kunne jeg bare starte på studiet og stoppe hvis jeg ikke følte at det var det rigtige.. Men på en måde føler jeg også det ville være spild af min tid? Hvis i forstår mig?

Det jeg gerne ville med det her indlæg var at snakke lidt med jer om, hvordan man ved om man tager det rigtige valg? Ikke fordi jeg nødvendigvis har et rigtigt svar på det spørgsmål.. Men nu jeg selv er lidt i en fase med mange beslutninger. Kunne jeg give jer lidt stof til eftertanke hvis i selv sidder i en position som mig!

Jeg har taget en beslutning om hvad jeg gør nu. Fristen for ansøgning til universitetet er i Marts, og jeg ansøger IKKE.  

Jeg har valgt at tage 1-2 sabbat år, alt efter hvad det første sabbat år vil føre med sig. På grund af den voksende tvivl jeg har fået til, hvilket studie jeg skal læse og søge ind på. Har jeg valgt at vente med at ansøge og simpelthen tage en pause fra skole, og med den pause forhåbentlig opdage hvilke interesser jeg har og hvor jeg vil hen i livet.

Jeg skal først og fremmest finde mig et job nu, og derefter planlægge mit sabbat år - da jeg gerne vil ud og rejse hvis jeg alligevel tager pause fra skolebænken.

Så hvordan ved man om man har taget den rigtige beslutning? 

Jeg tror det er vigtigt at lytte til hvad ens behov er, og hvad man higer mest efter. Nogle gange er det noget helt andet end hvad man tror. Lige i en situation som min, at vælge rigtigt omkring uddannelse. Der tror jeg man skal tænke over om man er skoletræt? Er jeg klar til at komme videre i skole systemet? Er jeg sikker på mit studievalg? Og hvad er det egentlig jeg gerne vil jobmæssigt senere i livet?

Fordi nogle gange tror jeg man sætter ambitioner efter, hvad andre folk måske forventer af en? Og det tror jeg også man kan komme til helt ubevidst. Det tror jeg måske er det jeg har gjort, ved at egentlig have valgt Jura. Så forventninger fra sit miljø, omgangskreds osv. skal ikke have den afgørende beslutning i sådan et tilfælde som dette.

Alt i alt tror jeg bare man skal være en smule egoistisk når man skal tage vigtige valg, fordi beslutningen kommer til enten at gavne eller pine dig/sig selv. Tag en beslutning der giver mening for dig, det behøver ikke at skulle give meningen for andre end dig selv.

Cliché som det lyder: SÅ HAR DU KUN ÉT LIV, OG DET ER DIG SOM SKAL STYRE BÅDEN

Ved slet ikke om det her indlæg giver mening, men havde bare nogle tanker jeg gerne ville dele med jer. Måske kunne i bruge det, og måske ikke. Håber i kan!

Som svar til det aller første jeg skrev i indlægget. Så har jeg ikke lagt op, fordi jeg simpelthen ikke har haft overskuddet og har manglet en ro omkring mig. Og roen er så kommet nu, hvor nogle af de store beslutninger er blevet taget..

Ser frem til at blive mere aktiv herinde, og håber nogle af jer vil følge med!

XOXO

Likes

Comments

Uncategorized
HEJ ALLEIdag har været ganske stille og rolig. Idag har jeg haft fri fra gymnasiet, fordi jeg skal skrive eksamens opgave den næste uges tid. Idag er det gået op for mig, at jeg skal skrive eksamens opgave, øv. Idag drak jeg en pepsi maks til morgenmad. Idag har jeg læst materiale og bøger til min SSO opgave. Idag glemte jeg at spise frokost. Idag gik det op for mig det snart er jul. Idag gik det også op for mig, at jeg skal have købt julegaver. Idag er en ret god dag. Idag planlagde jeg indlæg til resten af ugen. Idag tænkte jeg på, hvad der skal ske til nytår. Idag tænkte jeg på, at jeg meget gerne vil på skiferie inden vinteren er slut. Idag er det d. 13 december og folk går Lucia. Jeg elsker Lucia brød. Idag drak jeg faktisk 2 pepsi max. Idag er jeg stadig afhængig af pepsi max. Idag tænkte jeg på jer. Idag håber jeg i får en god dag/aften, og at resten af december bliver ligeså hyggelig, som hos mig.

OBS:

  • Hvis i endnu ikke har set min første vlog, så kan i se den lige her


XOXO

 

 

Likes

Comments

UPDATES
Hej alle!

Har haft lidt bøvl med nettet, så har nogle indlæg som af en eller anden grund ikke er blevet lagt op - til tiden. Men de kommer løbende, idag og imorgen.

 

Håber i nyder december, og har det alt for fedt. Jeg har personligt selv lidt svært ved at komme i ordentligt julestemning. Vejret er ikke så vinteragtigt eller koldt nok - så det virker som vinter, og så er der heller ingen spor af frost. Intet hvidt landskab at kigge på igennem vinduet. Synes altid vejret har meget at gøre med, hvor meget julestemning jeg er i, ved ikke om det bare er mig? Selvom jeg snart er 19 år, så har jeg stadig en julekalender.. Og HALLO hvem elsker ikke et stykke chokolade om morgenen? Jeg elsker det! Men..... I år har mine forældre købt en Toms julekalender, og har kun kunne lide 3 låger indtil videre, så det er lidt en fail og ret så øv!

Jeg hører også masser af julemusik, men bliver stadig ikke helt ramt af den der julestemning, hvor man bare vil klippe klistre, spille spil, se jule film osv. Men skal vi ikke bare håbe på den kommer, og helst inden d.24?

Der sker rigtig meget her i julen synes jeg.. Jeg har lige lavet en projekt opgave på gymnasiet, som har taget meget af min tid de sidste 2 uger. Jeg skal også på onsdag skrive min SSO opgave, tror jeg er forberedt - men tror ikke jeg er den eneste der har lidt nervøsitet hængende i luften? Den skal bare overstås, så jeg kan nyde december lidt mere. Måske den ''opgave'' stress har noget at gøre med min, MEGET manglende julestemning.. Det har den sikkert!

 

Tog lige et ret flot billede forleden dag - af de smukke, smukke træer. Det er da lidt vinter alligevel.

dsc00177

 

Idag sidder jeg bare på mit værelse, under dynen og hører noget godt musik. Jeg er kommet til at se et afsnit foran i julekalenderen ''Alletiders jul'' - Ups! Drikker som altid en god pepsi max - den kan jeg stadig ikke undvære - noget er bare som det er - og jeg er bare pepsi max afhængig desværre. Måske et nytårsfortsæt?

Ved ikke rigtig hvad jeg ville med dette indlæg, måske bare lige give en lille jule update - nu i ikke har fået indlæg de sidste mange dage på grund af nettet. Men håber også i hygger jer! Drik en kop varm kakao, pepsi max, og spis lidt juleslik - man skal jo forkæle sig selv lidt nogle gange!

Der kommer en ''lille'' vlog op i aften, regner jeg med - har ikke lige prøvet at uploade det før - men hold øje idag eller imorgen tidlig!

Masser af julekram, og jule - kærlighed

XOXO

 

 

Likes

Comments

FASHION AND SHOPPING, GET THE LOOK
screen-shot-2016-12-03-at-23-13-30

//1. Red Sweater//2. Skinny Jeans//3. White Long Line Shirt//4.Balck Boots//5.Cross Body Bag//

 

RAW AND RED

I de her kolde og kedelige vinter- måneder, kunne alle godt bruge lidt farve til garderoben. Jeg synes der hos de fleste er en tendens, til at gå i sort, hvid og grå farver. Lige præcis dette outfit synes jeg faktisk er ret fedt! Jeg var i starten meget skeptisk over den lidt ''nye'' trend med leopard print. Men synes med de rigtige items - så er det virkelig fedt! Her har jeg prøvet at blande de ret store trends der er i øjeblikket. Vi har noget ''lag på lag'' med den hvide skjorte inden under den røde sweater, vi har nogle fede ''skinny jeans i denim'', de ''ikoniske sorte støvler'' - det er næsten uundgåeligt ikke at have et par i garderoben, og til sidst den fede ''cross bag - med leopard'' printet.

Især ''lag på lag'' trenden er jeg helt vild med! Har eksperimenteret med det inden det blev en trend, men det er først nu jeg sådan rigtigt - er med på den!

Der er links til alle items øverst i indlægget - Det er et meget prisvenligt, og også god kvalitets items.

XOXO

Likes

Comments

AMALIE - TELLS
Screen Shot 2016-09-02 at 11.03.44HEJ alle skønne mennesker!

For en ekstra ''teatralsk'' feeling når i læser dette - Så sæt lige ''All by myself'' med Jamie O'neal på repeat.

Jeg tænkte det kunne være meget sjovt at lave et indlæg om singlelivet, om at være sin egen version af den elskede ''Bridget Jones'' - Mesteren over singlelivets små kiksede goder, hvis man kan kalde det det. Min egen nuværende situation er at jeg er single, og jeg elsker det for det meste - Men samtidig så elsker jeg også at have et trofast, sødt, lækkert, og kærligt mandfolk ved min side. MEN det her indlæg skal handle om blandt andet hvordan vi piger skal holde af os selv, som de lækre single kvinder vi er så mange af! Men også om en episode som skete for en uges tid siden, hvor jeg først fik startet dette singlelivs tankemylder.

Her i weekenden har jeg blandt andet set alle Bridget Jones film, og jeg elsker dem! Jeg sad der helt alene på mit tydeligt OCD prægede værelse, og drak min trofaste pepsimax. Jeg sagde til mig selv jeg skule udforske Netflix/Viaplay og finde en god film. Men jeg endte alligevel med at afspille min ynglings film som nævnt er ''Bridget Jones'' filmene. Jeg er nok ikke den eneste der har det sådan, håber jeg... Da jeg afspillede den blev jeg slået af et mega tankemylder, omkring min egen situation. Jeg sidder der helt sentimental, medfølende og begyndte at tænke over hvorfor jeg er single? Om det egentlig er mig der er stopklodsen? Eller om jeg bare er socialt akavet, og bedst egnet som single? Har i ikke også stilet jer selv de spørgsmål? Det tror jeg de fleste unge piger har. Jeg har stillet dem alt for mange gange til mig selv, og det er egentlig ikke fordi jeg kommer tættere på et endeligt svar af den grund. Men singlelivet er en realitet, og man kan vælge enten at elske det eller at hade det. Jeg er ikke sikker på hvilken side jeg hælder mest til. Synes der er noget helt befriende over at man som single ikke har noget andet menneske, som man skal om man så må sige, forholde sig til eller ''sørger'' for. Der er ikke nogle der kan holde dig tilbage, man er selvstændig. Man kan gøre præcis(næsten) hvad man vil, uden nogle siger stop. Du kan spise ligeså meget chokolade du vil, uden der bliver kommenteret på dit forbrug. Ingen der fortæller du skal skære ned, på sit indtag af Pepsi Max. I det hele taget har man en anden form for frihed, ved ikke at være bundet til en anden. Så er der den anden side... De gode lange nætter med nus, kys og kram. En der giver dig alt for meget omsorg, tjekker op på hvad du laver, køber søde ting og bare elsker dig for dig.

Dertil kan de i den grad også bare være udfordrende at være bundet til nogen. Det kan være (for mange) svært at forelske sig, at give den tillid det tager, og lukke den person ind. Det synes jeg i hvertfald er svært. Tror det er en generel ting at jeg har svært ved at binde mig. De forhold jeg har haft har alle varet ca. 6 måneder, og ikke længere. Det er så nok også et spørgsmål om, at jeg ikke var sammen med de rigtige. Men i forstår hvad jeg mener.

 

Unknownytdhgfj

Har lige lyst til at fortælle om en sjov ''oplevelse'' jeg havde for lidt tid siden. Jeg var så heldig at komme ind i biografen og se Stephen Hawking's fremragende foredrag om sorte huller. Det var MEGA FEDT! Men grundet nogle omstændigheder så kunne ingen af mine veninder, eller venner komme med derind. Så stod lidt i et dillema om jeg ville tager derind selv. I biografen uden nogle makker ved siden af. Det er sjovt hvorfor det var så stor en ting for mig? Det var for real, meget svært for mig at finde ud af om jeg bare skulle droppe det, på grund af jeg ikke ville sidde alene. Det lyder jo helt åndssvagt? Med stor overvejelse valgte jeg at bestille en billet til mig selv. Fordi hvorfor skulle jeg egentlig lade mig styre af hvad andre ville tænke? Hvorfor skulle jeg lade mig styre af hvordan man nemt stempler mennesker, som f.eks. går i biografen alene. Overraskende nok var det alt for hyggeligt! Jeg må indrømme jeg synes næsten det var ligeså fedt, som hvis jeg havde haft en med. Jeg havde købt mig lidt chokolade, en Pepsi Max selvfølgelig, og lidt andet slik. Jeg var hoppet i min egen lille ''bridget'' identitet. Er ikke sikker på om jeg har en gennemtænkt pointe med det her indlæg. Men bare at i piger/drenge skal ikke lade andres pres gå jer på. I skal ikke hade jer selv for at være singler. I skal ikke være ked af det hvis i aldrig har haft en kæreste. I skal bare ''Embrace it'', bare rocke det. Der er så mange gode ting ved at være single - jeg har nævnt nogle, og der er sikkert mange mange flere! I piger i skal sige til jer selv i er gode nok. Hjælper det ikke, så se ''Bridget Jones'' filmene, så er jeg sikker på i får det godt indeni. I er slet ikke alene, langt fra faktisk. Tror det er det i får ud af dette indlæg. Håber det gav meningen...Hvis ikke så fik i bare lidt hygge læsning - og et lille indblik i min single tilværelse.

#Allbymyself og det er fint!

XOXO vi ses snart

 

 

 

Likes

Comments

Uncategorized
Screen Shot 2016-09-03 at 09.50.45

HEJ BLOGGEN

 

Igår drak jeg igen alt for meget Pepsi max, og dermed igen overvejede min afhængighed. Igår var jeg kun til et modul på gym. Igår fik jeg kaffe på Portlands Café, og bagefter nachos hos Christian IX - med en alt for sød veninde. Igår havde jeg en god hår dag, hvilket sker sjælendt med mit tykke og halv krøllede hår. Det var en god hår dag, indtil det begyndte at styrte ned med klam, våd regn. Igår fik jeg købt denne ''vinters'' første striktrøje - det skal siges at jeg har en speciel kærlighed, til striktrøje ÅRET RUNDT...Igår var en meget lang dag - men god. Igår fik jeg min aller- ynglings gryderet i hele verden, tak for det. Igår tænkte jeg på bloggen, og fik ordnet en masse praktisk til bloggen. Igår hørte jeg ''all by myself'', mens jeg sad og overvejede min single situation. Igår begyndte jeg at skrive på et indlæg, om at være single. Derefter så jeg ''Bridget Jones Diary''. Igår sov jeg kl. 22.30, og sov hele 10 timer - som sker ufattelig sjælendt. Igår tænkte jeg på bloggen, og fik ordnet en masse praktisk til bloggen.

Hold øje med bloggen idag, der kommer indlægget om at være single - som nævnt i indlægget.

XOXO

LOVE YOU

 

Likes

Comments

Uncategorized
IMG_2096

Idag har jeg igen drukket for mange pepsi max. Idag havde jeg tøj krise. Idag har jeg læst mange lektier, det resulterede i en forfærdelig hovedpine. Idag fandt jeg ud af jeg har brug for nogle ny læsebriller. Idag købte jeg nogle nye læsebriller. Idag har jeg tænkt meget, om alt og ingenting. Idag tænker jeg meget på livet, meget dybt Amalie... Idag har har jeg formået at ødelægge min computerlader, og fandt ud af hvordan jeg kunne fikse den igen. Idag fiksede jeg min lader. Idag har jeg været træt, måske på grund af alt for meget Netflix, alt for sent om natten igår..Idag har jeg mediteret for første gang, det var en oplevelse. Idag besluttede jeg mig for at meditere flere gange om ugen. Idag har jeg ikke haft så meget inspiration. Idag har været kedelig. Idag har været en god dag.

XOXO

Likes

Comments