God morgen solstråler.

I helgen tilbringte jeg tiden vekke fra eksamenslesing og koste meg i Oslo sammen med familien. Jeg og lillesøster var på Purposetour konsert, noe som bestod av mye latter dansing og glede. For et show de på scenen lagte! Bieber derimot virket ikke som han hadde det like gøy som resten av crewet. Har man en jobb synes jeg man skal yte 100%. Jeg kan ikke vite hvordan gutten har det på innsiden, men jeg vet han ikke har det godt og trives ikke lenger med jobben sin når han presterer slik på scenen. Gutten har et fantastisk talent, som han burde brukt mer. Men etter å ha sett filmer som nå svever rundt på nettet over hverdagen hans, og generelt flere kjendiser, forstår jeg de blir lei. Jeg hadde selv lengtet et normalt liv hvor man kunne gå ut på en date eller en tur uten å bli oversvømt av personer..


Når det er sagt må jeg bare komplimentere den kjære norske danseren vår Mona som stod på scenen; for et talent og for en sjarm! Den jenta har futt og kan komme langt i livet med dansing, skulle gjerne hatt de dansebevegelsene på dansegulvet!

Alt i alt synes jeg showet var en opplevelse, sett bort fra at mesteparten av tida så jeg i bakhodene til de foran meg. Det er ikke bare bare å være lav på konserter, så neste gang blir det nok sitteplasser eller lenger frem, hvis Justin ikke pensjonerer seg til den tid!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For en opplevelse. For en stemning. FindingsFestivalen var den fineste avslutningen på sommer 2016 som man kan ha. Stemningen på festivalen kan ikke beskrives med bare ord, den må oppleves. Jeg vil takke mine reisekompanjoner som gjorde festivalen til det ubeskrivelige. Jeg koste meg utrolig mye. Vi ledde oss skakk ihjel, og levde livet. Jeg kan noen ganger ikke forstå hvor heldig jeg er som har sjanse til å oppleve slike ting, bli kjent med disse herlige folkene. Hva har jeg gjort for å fortjene det?


Takk for meg Findings 2016, vi sees neste år.

Likes

Comments

Jeg elsker nude lepper. Disse fargene er de jeg bruker til hverdags, når jeg drar ut bruker jeg andre som jeg kommer til å vise senere. Etter å ha lest på Anniken sin blogg hvor hun anbefalte «Cherish», forelsket jeg meg helt i den. Går ikke en dag uten at den er på leppene mine.

Leppestiftene på bildet er alle fra mac. Fra venstre er det Teddy Velvet Matte - Cremesheen CremCup - Cherish

Mine elskede barn 

Likes

Comments

Godmorgen solstråler.
Kan ikke tenke meg solen stråler i alle landets kroker, men da er det nyttig å finne solstrålen innvendig. Det er helg og nyt friheten dere som kan. Hvorfor ikke bruke helgen på noe gøy, og spennende?

Jeg, som nevnt før, er enda en klassisk fan av adidas - kommer aldri til å gå lei. De har simpeltent enkle, men samtidig kule klær som piffer opp hverdagen. Jeg har alltid vært veldig minimal når det kommer til tilbehør i klesstilen, men i det siste klarer jeg ikke leve uten chocker eller øredobber. Jeg har nå utvider til flere hull i det ene øret, og tar nok ikke lang tid før jeg begynner på neste.

Jeg bare elsker å kunne leke rundt med tilbehøret, skulle ønske jeg også kunne si farger men på den fronten er jeg enda svart, basic.

Likes

Comments

Jeg hopper gjennom taket
Ta meg tilbake til et sted hvor alle hullene fylles.
Hvor blir det.. Hvor det blir bånsull av det gråe..
Tar av meg jakken, og jeg tier stille
Bølgene stryker på meg og hvordan jeg undres hvorfor
Har ikke jeg valgt dette før...

Likes

Comments

Det er utrolig hvor de to siste årene er blitt av. Kan ikke tro at det er over to år siden jeg satt fortvilet over hvilket studie valg jeg skulle ta. I sluttenden endte jeg opp med sosionom og har herved fullført 2/3 av bacheloren min. Jeg er enda ikke sikker på om dette er det jeg vil arbeide med i fremtiden, men det er et godt utgangspunkt og mange muligheter. 20 år er jeg, fortsatt har jeg mange år på å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil.

Sist uke hadde kollokvie gruppen en fin avsluttning på året med alle jentene. Det var herlig å få sett alle før folk reiser hjem og på tur for å utforske verden.

Se på den nydelige buketten av venninner jeg er heldig å dele mine studie år med. Vi har kommet oss gjennom disse årene sammen og skal klare å fullføre 3 året sammen også.

Likes

Comments

Hei,
Mamma var på shopping og kom hjem med denne lille nydeligheten. Jeg er forelsket. Har lenge villet hatt den gule skinnjakken men er så glad for at jeg endte opp med den lyserosa. Tror håret mitt lett kunne sett gult ut i en sennepsgul skinnjakke.

Denne kommer nok til å bli godt brukt i sommer. Og på toppen av kransekaken passer skinnjakker til de fleste antrekk. Kjenner jeg gleder meg til regnskyene er forbi og man kan gå kledd i sommerklærne igjen.

Jakke fra zara / bukse fra drdenim / sko fra bianco

Likes

Comments

Ballerina med snøring er super hot denne sommeren, og jeg er heldig som har sikret meg disse nydlighetene fra Bianco. Sommeren for min del kryr av enkle antrekk å da er disse perfekte for å piffe opp antrekket.
Disse skoene er allerede blitt lagt godt merke til og lite utvalg igjen i butikker dessverre, jeg bestilte mine fra Footway da Bianco ikke hadde flere i butikken her.

  • Mote
  • 28 lesere

Likes

Comments

Godmorgen, da var endelig lørdagen her og jeg kan ikke si annet enn jeg smiler. Solen er på plass og helgen fyker avgårde i jobbing. Dagene går og jeg teller ned til mange herlige hendelser som skal skje mot slutten av denne måneden. Kommer til å fortelle om dette underveis men det består av avslapping for å si det mildt. Dette halvåret har bestått av workworkwork som Rihanna sier, og energien går sakte men sikkert mot bunnen.

Slenger med litt lørdagsinspirasjon av summer-vibes. Jeg gleder meg til å kunne ta ferie og bare legge alt i bakhodet. DET SKAL BLI HERLIG. Jeg skal ikke klage, jeg liker travle hverdager med jobben min. Nei. Jeg elsker travle dager med jobben min. Hvorfor kaste bort tid på noe man ikke liker? Jeg jobber ikke bare på grunn av penger, det er et stort pluss, men jeg jobber for å hjelpe andre mennesker som trenger det. De som ikke klarer det lille ekstra selv. Det gir en gladfølelse og jeg ELSKER den følelsen. Jeg er lykkelig. Er det lov å si?

Likes

Comments

Som mine aller nærmeste vet; er og forblir mitt nåværende favorittmerke Adidas. Må si de har slått til på kolleksjonene som består av herlige farger og kule tshorter. Jeg kunne fint blitt blakk i en adidas butikk, med glede. Orginal tshorten til Adidas er et under, den passer til alt og går aldri av moten. Den er enkel, men har fortsatt et preg av stil med seg uansett hva man bruker den til.

Her er det så godt som enkelt svart hvit klesstil i dag, med et lite hint av grønt på StanSmith skoene til Adidas. Elsker dem, har tidligere blogget om dem og de er plantet på føttene mine ca hver dag. De er enkle hvite sko, men har alikevel den lille stilen av hint med grønt.

Hva er ditt favoritt merke?

Likes

Comments