Nå merker jeg jeg trenger søsteren min tilbake til Moss for å ta noen bilder. Jeg kan alltids plage kjæresten min og vennene mine, men skulle fortsatt gjerne hatt min trofaste fotograf. Hun tar så utrolig fine bilder at dere må nesten bare sjekke bloggen hennes ut HER.

Akkurat nå så jeg gjennom bildene mine og fant denne bildeserien fra hytta for ikke så lenge siden. Jeg synes selv bildene ble utrolig kule! Det er ikke ofte jeg tar på meg sminken på hytta, eller i hele tatt tar med slike klær, men synes det er gøy iblant å få litt annen bakgrunn og vibe i bildene.

Idag skal vi feire kjæresten min sin 20 årsdag på etterskudd!

Hva er deres planer for dagen? Og hva synes dere om bildene?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Idag har jeg en liten produktomtale jeg bare ikke kunne motstå å dele med dere. Jeg nevnte litt fort her om dagen om en dy foundation jeg har kjøpt meg, nemlig Diorskin Forever Foundation. Den er litt på den dyrere siden, men om du har råd til å unne deg denne - gjør det! Men uansett, jeg unner meg selv en dyr foundation kun en gang iblant. Man finner så utrolig mye bra til en mye billigere penge, men den lille forskjellen er der om du går opp noen hundrelapper. Jeg fant ut at jeg skulle prøve denne foundationen etter Jaclyn Hill, en YouTuber jeg følger, snakket om denne i sin nye "favorites" video.

Foundationen er en god hverdagsfoundation siden det ikke har så altfor stor dekkevne, men nok til at det dekker misfarging! Den er utrolig lett å blende ut og setter seg utrolig godt i huden. Jeg anbefaler allikevel alltid å sette med en pudder. Den sies å skulle holde 16 timer på huden, og det gjør den mer eller mindre. Men det beste med denne er: huden ser og føles ut som en babyrumpe. Den er så silkemyk og lett, og er en drøm å ha på.

Jeg kjøpte min på kicks til 465 kr, og fikk med en liten gaveeske på kjøpet! Hvem elsker vel ikke gratis sminke?


Foundationen har også spf 35, noe som er utrolig bra på sommeren! Bare husk å ikke ta bilder med blitz når denne er på.. Da blir du hvit!

I gaveesken fulgte det med en lip maximizer og en gel coat, noe man alltid har bruk for!

NY VESKE!

Jo, over til den nye vesken min. Jeg var innom et kjøpesenter i stad og hvor en butikk hadde satt ned nesten alt de solgte til 50%. Jeg løper bort og ser Marlene Birger vesker som også var på 50%! De er fortsatt ganske dyre, men hvor ofte er det det skjer? Jeg måtte jo bare slå til da, så jeg ente opp med en utrolig søt/kul crossover veske.

Ahh perfekt størrelse og utrolig fin!

Har dere prøvd noe av dette? Isåfall hva synes du?

Ha en fin kveld! <3

Likes

Comments

Hva får deg til å miste motivasjonen når du er på nippet til å ta 100 kilo i knebøy? Når du er en kvart pull-up unna å greie 2? Når du er sterkere enn noen gang og resultatene bygger seg opp fortere enn du noen gang hadde trodd var mulig? Jeg aner virkelig ikke.

Dette er vel et litt personlig innlegg om meg og akkurat hvor jeg står nå, men er veldig sikker på at dette er noe mange andre kan kjenne seg igjen i, om det handler om trening, kosthold eller rett og slett alt mulig annet i hverdagen.

Motivasjon er en utrolig merkelig ting som kommer og går, akkurat som den selv føler for. Den kan komme for å bli over en lengre periode, eller den kan kan gå bort igjen eter bare noen få dager. Om man skulle miste motivasjonen kan man alltids lete etter den, men da må man gå litt i seg selv, for ofte trenger man motivasjon for å lete etter motivasjon. Det blir vel nesten som en kabal som må gå opp. Den enkleste måten for å finne motivasjonen er å vente til den kommer av seg selv, men det kan ta tid. Det kan ta så lang tid at du er ute av de gode rutinene og det føles ut som om du må starte helt på nytt. Det som er viktig å huske på da er at man starter aldri helt på nytt. Du sitter alltid med mer kunnskap. Selvom du har mistet en god del muskler, kanskje gått opp noen av kiloene du hadde gått ned, greier du å komme raskere tilbake enn noen gang, siden dette har du gjort før, og kroppen din har gjort det før.

For meg handler alt om rutiner. Gode rutiner, vanlige rutiner. Noe jeg absolutt ikke har i sommerferien. Dette er hvordan jeg har mistet motivasjonen nå. Jeg har trent sammenhengende nå i snart 3 år og dette er den lengste pausen jeg har hatt. Jeg skal ikke si at en pause på 4 uker er helt krise, men det er mye for meg. Kroppen min er ikke vandt til å slappe av slik. Men det man ikke tenker på er at en gang i blant er dette akkurat hva kroppen trenger. Gi kroppen litt tid til å slappe av og den kommer til å komme sterkere tilbake. Dette er hva jeg prøver å fortelle meg selv, selvom det er vanskelig å høre etter, men det er faktisk hva som stemmer.

Jeg hadde den første ordentlige treningsøkten i går etter 4 uker og jeg greier faktisk ikke sitte på rumpa. Hadde jeg tatt denne treningsøkten for 4 uker siden hadde jeg ikke engang vært en smule støl. Jeg tok mye mindre kilo enn jeg vanligvis trener med. Det var en kjip følelse, men om jeg blir støl dagen etterpå har jeg i hvert fall gjort noe riktig og jeg er på vei mot resultater. For resultater gir de fleste motivasjon. Jeg har nemlig vært på jakt etter motivasjonen, og jeg finner den sakte med sikkert.

Men det aller, aller viktigste er: hør på kroppen din!


Noen som kjenner seg igjen her? - Og hva gir deg motivasjon?

Likes

Comments

Style of the day, som da var i går.. Det har vært mye jobbing i det siste, og da bruker jeg heller tiden på å slappe av i joggeklær og kun drar et tynt lag med mascara over vippene, enn å ta på meg et vel sammensatt antrekk og et full beat face. Men jeg føler meg så bra de dagene jeg velger å ordne meg skikkelig og gi litt effort i hvordan jeg ser ut. Da er det gøy å ta bilder. Men jeg merker om bloggingen skal fortsette, må jeg få meg et ordentlig kamera, eller rett å slett bare få farten på det kameraet jeg har igjen, for iPhone kameraet fungerer ikke i lengden. Men.... over til gårsdagens antrekk og sminke, noe som kun var et enkelt sammensatt antrekk som fungerer godt til hverdag, men en litt urban stil + en litt "smoked out liner".


Jeg hadde det litt gøy med den fake nesepiercingen til venninna mi også, men synes det personlig er en ganske så kul liten detalj som gir mye effekt. Men om det egentlig er noe for meg er en annen sak, men det er gøy å prøve ut noen nye til en gang i blant.

Jeg var også på en liten svipptur innom butikken i går og dro med meg med foundation dere må høre om. Fysøren, når ansiktet ditt føles ut som en nyfødt babyrumpe... Mm hmm.

Håper dere har en fin kveld <3

Likes

Comments

Idag våknet jeg til en litt kjip melding og dagen har egentlig bare vært litt tåkete. Det har nemlig skjedd en feil med inntaket til skolen og det står at jeg det er usikkert om jeg står med skoleplass. Ingen svarer selvfølgelig på en lørdag, så jeg sitter med en konstant nervøsitet, men jeg vet det ordner seg på en eller annet måte. Jeg bare håper det blir på den måten jeg hadde ønsket meg. Men uansett, jeg har kjøpt meg et par nye solbriller som kom i posten for ikke så lenge siden - den nye kolleksjonen til Quay designet av Kylie Jenner. Utrolig kule, synes nå jeg. Mamma var enig. Eller... "de var kule, men ikke fine".


Lo litt av meg selv da jeg lenge har uttalt Quay "kuei", men det er visst "key". Jaja, ingen som noen gang har rettet på meg.

Solbrillene er kalt Purple Honey og kostet 649kr. Mine er kjøpt fra nelly!

Resten av kvelden skal gå til netflix og mat. Satser på at det kan roe ned nervøsiteten.

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Jeg satt nettopp å bladde igjennom bildene, og kom over en bildeserie for en liten stund tilbake. Jeg har så mange bilder jeg aldri har delt før. Jeg kan ikke huske hvor mange fotoshooter jeg og søsteren min har hatt gjennom tidene. Hun har vært fotografen, og jeg modellen. Jeg tenker bare: hvorfor har ikke jeg hatt en blogg og et sted å dele disse? Uansett, jeg er utrolig glad for erfaringen jeg har fått foran kameraet og hvor komfortabel jeg har blitt.

Bildene er fra sent 2015, men er fortsatt veldig glad i de.

Ahh håret mitt var så langt! Jeg klipte meg tidig i år, men vokser det ut igjen.. Føler meg mer meg selv meg lengre hår.


Hva synes dere om bildene? <3

Likes

Comments

God morgen babes! Frem til nå har jeg egentlig bare sett på litt klær på nettet, og tenkte jeg skulle vise dere noen av tingene som falt i ønskelisten min. Jeg fikk nettopp noen pakker i posten fra na-kd.com og nelly.com som jeg tenker vise dere i et annet innlegg. Nelly har vært et sted hvor jeg har handlet mye, og mye av garderoben min er her i fra. Men na-kd derimot fikk jeg prøvd for første gang nå - og woow - jeg er imponert! Jeg fikk pakken min 20 timer etter jeg bestilte den. Noen av klærne her er litt på den dyrere siden da de selger produkter både fra sitt eget- og andres merker, men guud for en kvalitet! Derfor har jeg hovedsakelig med klær og ting fra na-kd ettersom det er så mye jeg vil prøve herifra.


JEANS

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

Etter min mening kan man aldri få nok av jeans. Jeg er fortsatt på jakt etter det perfekte paret, og mulig det er blandt disse fire..

OVERDELER

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

Klesskapet mitt består av for det meste svart/hvitt/grått, men jeg har i det siste fått sansen for litt farger. Det gir en fin effekt med en "pop of colour" til enhvert antrekk.

JAKKER

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

Etter min mening kan man heller aldri få nok av jakker, men er man på et budsjett kan det vøre greit å kjøpe jakker som er ganske universelle og kan passe til mange forskjellige antrekk og farger.

SKO

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

Jeg er mer av en sneakergirl, men prøver å switche det litt opp. Jeg falt totalt for de svarte (nr 1). Nr 2 er den populære "mule heal"en og passer perfekt til et par jeans.

ACCESSORIES

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her

Hva synes dere om klesplaggene, skoene og smykkene? Har dere prøvd noe fra na-kd, og hva er deres meninger?

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Idag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, nemlig klatring i fjellene. Jeg og kjæresten min har vært på en Via Ferrata tur i Synshorn/Beitostølen, noe som går ut på å klatre i fjellet ved hjelp av en stålvaier og noen ståltrinn i ja... rett oppover. Det var utfordrende, men utrolig gøy. Det føles så godt å pushe seg selv til å gjøre noe man vanligvis ikke gjør, og vi hadde null peiling på hvordan dette skulle gå. Vi er verken fjellgeiter eller er noe særlig interessert i fjellturer, men er heller ikke uvant med å gå lange turer i fjellene. Uansett, en tipp topp tur.


Denne fjellturen er virkelig å anbefale om du liker litt utfordringer, men jeg hadde kanskje ikke valgt denne som du aldri har tatt en sit-up før. Alt i alt en super tur og en veldig gøy og annerledes måte å bestige et fjell på!

Bildene er bare knipset med iPhonen min, men jeg er så snill å har en søster som gjerne redigerer de, da hun har en smule mer kunnskap enn meg om foto og redigering :)

Nå skal kvelden gå i å spise taco og slappe av med en god film. Ha en fin kveld! <3


Likes

Comments

Hei igjen. Når jeg satt meg ned i går og opprettet denne bloggen hadde jeg så utrolig mange ideer for fremtidige innlegg osv. Motivasjonen og inspirasjonen var på topp. Eller, det var ikke, den er. Men i går valgte jeg og kjæresten min å ta en spontantur opp på hytta vår på Golsfjellet. Vi pakket bagen og hev oss i bilen rett etter jeg var ferdig på jobb, og det føles så deilig! Hytta er det ultimate "slappe av-stedet" og jeg finner virkelig roen her oppe. Gradestokken viser helt klart noe annet enn hjemme, men det er vel sjarmen av å være her oppe også; bruke stilongs på sommeren.
I og med at pakkingen gikk såpass fort glemte jeg kameraet mitt hjemme, men jeg er ikke så fornøyd med kvaliteten på det heller, så jeg har et håp om å få kjøpt meg et nytt kamera denne måneden. Hvis ikke blir det iphone-bilder frem til det, noe etter min mening tar helt supre bilder til en telefon å være.


Bildet til høyre er tatt med en iPhone og bildet til venstre er tatt av min flinke søster, men et ordentlig kvalitets-kamera. Forskjellen er der, men jeg skryter av iPhonen jeg altså.

Disse bildene er fra mammas 50 årsdag på Koster. To av disse bildene er bilder fra instagram, så følg med her også!
IG: amaliehorntvedt
Foto: Ingrid Horntvedt


Dagen idag går ut på å slappe av og ta oss en liten tur i fjellet. Imorgen derimot har vi en ganske så heftig fjelltur/klatretur planlagt så stay tuned!

Likes

Comments

Hei! Jeg starter rett og slett med et hei, jeg. For jeg, en litt rusten ex-blogger, har nemlig startet opp igjen. Jeg har lenge hatt lyst til å dele mine meninger, tips og triks med dere, men har ikke helt hatt gøttsen til å gjøre det, før nå. Når tanken om blogg har kommet opp har jeg blitt litt "nei, det blir så kleint om ingen leser bloggen min", og det blir det. Men jeg velger ta sjansen, for dette er noe jeg virkelig har lyst til. Jeg må komme meg litt ut av komfortsonen for å kunne gjøre det jeg virkelig vil. Så om det ikke kom godt nok fram, så må jeg jo innrømme at jeg satser litt stort, for når det kommer til blogg for meg, er det all inn eller ingenting. Vel, jeg håper ihvertfall at jeg kan skape et godt inntrykk på deg som leser dette og at vi muligens kan hjelpe hverandre og løfte hverandre opp og frem! Ingenting gir mer enn ekte tilbakemeldinger og komplimenter.


Foto og redigering: Ingrid Horntvedt

Jakke: her - skjørt: her - topp: her - solbriller: ray-ban

Ønsk meg velkommen og stay tuned!

Likes

Comments