Vi har alle nok set de nye og vildt fede klipklapper med pels, Oh! fra h2o X Kopenhagen fur. De er jo så lækre også dem i pink med orange pels! Men 1100kr for et par klipklapper er altså liiiidt pricy, når man går i skole og har et fritidsjob. Så derfor har jeg fundet to par, som ligner dem men bare har en venligere pris. De findes også i flere farver.

H2o - 1100kr
H&m - 129kr
Trend - 160kr

Jeg overvejer ihvertfald utroligt meget, at anskaffe mig et af parrene.. men skal jeg spare sammen og købe dem fra h2o?

Jeg håber i fik lidt inspiration til, at gøre et lækkert køb, knus
- Amalie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

For ca. lidt over en måned siden valgte jeg og droppe ud af gymnasiet.. Jeg havde lige færdiggjort 1g og var klar på 2g, men jeg tog en beslutning som både har været rigtig hård, at træffe men wow hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det.

Jeg følte mig ikke tilpas i min klasse og heller ikke fagligt. Jeg kedede mig for meget, det var for mig folkeskolen om bare på højere niveau.. Jeg havde valgt en studielinje som ikke rigtig var mig og jeg kunne ikke få lov til, at vælge om eller komme i en anden klasse.

Sååå jeg endte simpelthen med og droppe ud! Hvilket jeg er sååå glad for nu, tanken om jeg aldrig skal derop mere, den gør mig så glad!!. MEN nu er spørgsmålet, hvad fanden skal jeg så efter sommerferien

... JA se, det anede jeg heller ikke, jeg har aldrig været så frustreret og forvirret før, fordi jeg vil igang igen. Jeg skal ikke have et sabbat år allerede! Jeg snakkede med nogle uu vejledere og kom frem til, at jeg skal starte på en EUX Business efter sommer! Og lige nu glæder jeg mig virkeligt meget, det bliver så fedt og starte på noget andet ens STX og møde nye mennesker igen! Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt..

Hvis man går rundt med tanken om, at droppe ud og man virkeligt mener det, så skal man ikke tøve! Men gøre det fordi man får det så meget bedre igen!!

- Amalie

Likes

Comments