Jeg kan kaldes 'en teenager med meget på hjertet'. Hvilket jeg egentlig også er, men jeg kan have mange forskellige tanker, alt fra glade tanker til deprimerende tanker. Dette er ligesom min måde at komme ud med det hele på.

Jeg går i 8. klasse på en dejlig skole lige nord for Randers, jeg har massere af dejlige venner som jeg gerne hele tiden vil være sammen med og snakke med. Jeg skal for det meste altid noget efter skole, enten skal jeg være sammen med mine venner, i Randers eller derhjemme, ellers træner jeg med min veninde. Udover det, går jeg til psykolog, lige nu foregår det gennem min skole, og derfor foregår det også i skoletiden. Hvilket ikke altid er lige fedt. Jeg er for det meste meget imødekommende og glad, men det kan hurtigt ændre sig af hvordan folk omkring mig opfører sig, og hvordan mine tanker har lyst til at indrette sig den dag. Jeg skriver for det meste mine tanker ned, og hvad jeg snakker om med min psykolog, som måske et par gange kan blive delt her. 

Jeg vil på ingen måde have 'opmærksomhed' om hvordan jeg har det, men blot komme ud med mine tanker og prøve at hjælpe andre på min alder der går og tumler med de samme ting.Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments