Header


God fredag fininger! Endelig er den etterlengtede helgen her. Vi startet den med fredags-taco også ble det vafler til kvelds før leggetid på gullungen.

Jeg har virkelig lyst til å bli flinkere på å få vist litt antrekksbilder med dere, jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg mer komfortabel bak kameraet enn forran. Spesielt om jeg ikke har Matheo med meg, haha! Jeg må definitivt øve litt på poseringene mine, så om noen har noen tips og triks, så rop ut altså. De armene feks aner jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av, haha!

Uansett, igår vandret vi i de nydelige bakgatene i Bergen og jeg elsker det! Så vanvittig mange koselige og fine hus, jeg kunne lett ha bodd midt inni der. Det er så vanvittig koselig å bare tusle rundt og kikke på dem. Den fine jakken min finner dere forresten HER (På 25% salg med kode "355742"), buksen HER. Sko HER og T-shirten kjøpte jeg på Bershka i syden ifjor sommer. Så den er nok desverre sikkert ikke å finne lenger. Jeg har virkelig alltid ment at å matche rødt og rosa er no-go, meen man har lov å endre mening ikke sant? Jeg syns nå at det er litt kult sammen!

Ønsker dere alle en deilig helg!Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Wow for en herlig dag! Vi dro inn til byen tidlig idag sammen med en venninne av meg og har virkelig fått nytt den i skikkelig deilig vær selv om solen ikke viste seg så mye. Temperaturen har vært helt herlig! Vi dro først på Akvariet, som var Matheo sin aller første tur dit. Han storkoste seg, men er nok hakket for liten til å helt skjønne det skikkelig. Uansett hadde vi det veldig koselig.

Vi tuslet litt rundt etterpå og jeg fikk handlet meg noen nye plagg, faktisk flere plagg i rødt. Som jeg har nevnt tidligere har jeg virkelig fått mer sansen for den fargen for tiden, så da ble det noen favoritter med hjem! Vi avsluttet by-dagen vår med en middag på Friday's sammen med Mommo (Min stemamma).

Sånne dager elsker jeg virkelig og lengter ofte etter å flytte nærmere byen, man har jo alt såå lett tilgjengelig! Samtidig sette jeg virkelig pris på å ha en hyggelig dag der i ny og ned.

Håper dere alle har hatt en fin Torsdag, the weekend er rett rundt hjørnet også. Hurra!Likes

Comments


Så var Mandagen her igjen, idag har jeg en fridag og det føles så vanvittig deilig! Jeg kom akkurat inn fra en liten tur med hunden og på veien stoppet vi innom butikken for noen nye blomster og frosne bær.

Regnet plasker ned, så nå skal jeg hive meg rundt å få unnagjort litt husarbeid. En tur i regnværet gjør faktisk utrolig godt, når man først har kommet seg ut er det forfriskende og ikke minst så deilig etterpå! Ikveld skal jeg lage pizza med god samvittighet sammen med en venninne som kommer på besøk.

Ønsker dere alle en fin uke!


Likes

Comments


En outfit fra her om dagen. De nye skoene ble en hit! Matheo ble så glad når jeg kom med nye sko til han og ville faktisk ikke ta de av før leggetid, lille raringen. Det er så artig med alle meninger de har når de kommer i denne alderen og ord kommer som perler på en snor. Nå må vi virkelig passe på hva vi sier, haha!


Jeg digger dem og det gjorde tydligvis han også, de er av merket Vans og du finner dem HER


Likes

Comments


Altså WOW, for en fantastisk dag vi hadde igår! En dag fylt med latter, kjærlighet, gledestårer og lykke. Alt var så nydelig, gjennomført og vakkert. Jeg er så takknemlig for at vi fikk være med i feire dette nydelige brudparet. Jeg måtte faktisk holde meg fra tårene selv, opp til flere ganger.

Igjen, gratulerer så mye med den store dagen igår, Anne&Jørgen.

HURRA for KJÆRLIGHETEN!


Likes

Comments

I samarbeid med Desenio

Endelig helg igjen, den er virkelig etterlengtet! Håper dere har hatt en fin fredag.

Her for litt siden mottok jeg noen nye postere fra Desenio. Jeg virkelig elsker den nettsiden! De har noe for en hver smak og det er virkelig vanskelig å velge seg ut noen favoritter. Jeg gikk for litt rosa og rammer i gull denne gangen og det er jeg så fornøyd med. Bare se på dem, helt nydelige.

Jeg får også dele ut en rabattkode til dere på hele 25% som varer tom mandag, hurra! Koden dere kan bruke er frkeinevoll. Koden gjelder på alle postere utenom "handpicked" og rammer.Likes

Comments


God kveld alle søtinger!

Her om dagen laget jeg smoothie for første gang på veldig lenge, og jeg hadde helt glemt hvor friskt det smaker. Man blir virkelig så kvikk og full av energi av frukt, jøss så god!

Den bestod av:

1 hel Banan

2 dl Mango

1,5 dl Tropisk juice

2dl Papaya

Det holder til to personer og dere bør absolutt prøve den ut. Yummy!


Likes

Comments

Contains affiliate links


Hej alle!

Wow så gøy at så mange likte de nye spisestue stolene våre når jeg lå ut bider fra vinkvelden på lørdag på instagram. Det har vært veldig mange spørsmål ang dem. Så jeg tenkte det var enklest å vise dem bedre frem her og de er kjøpt hos Jotex.no til en bedre pris enn jeg har sett andre plasser. Jeg har lenge hatt lyst på nye stoler og syns det ble en fin helhet nå.

Jeg er fornøyd med at jeg valgte bare fire stoler til å begynne med, det ble så luftig og fint. Kanskje jeg etter hvert ønsker to til, men foreløpig er tanken å bruke de hvite stolene som står i en annen del av stua nå, som ekstra når vi får besøk.


Direktelink til stolen finner du HER .

Likes

Comments

Heii finiser!

Her startet dagen litt stressende, jeg har blingset på vaktlisten og trodde jeg hadde fri idag. Det hadde jeg altså ikke. Jeg er en skikkelig vims, og noen ganger må jeg bare le! Så da kom jeg 20 minutter senere enn jeg egentlig skulle, det er på en sånn dag jeg virkelig er glad for å ha kort vei til jobb.

Uansett, rødt har virkelig fanget oppmerksomheten min den siste tiden. Tidligere har jeg ikke vært særlig glad i den fargen, men jøss så fine disse plaggene er! Jeg vil ha alt, og dette står definitivt høyt på ønskelista akkurat nå.

Håper dere alle har hatt en fin Mandag, klem.


Likes

Comments

Ett lite søndagstips fra meg! Hvor søt er ikke denne plastkoppen med sugerør og teksten "mermaid off duty"? Jeg er skikkelig svak for sånn type dill, så når jeg så den her andre dagen hos H&M måtte den jo bare bli med hjem! Den falt veldig i smak hos gullklumpen også og jeg får ikke ha den i fred, haha. Det må nok bli flere av disse.

Koppen finner du HER.


Likes

Comments