Min helt egne lille bjørn 🐻


I samarbeid med Jollyroom .

For ett ruskevær vi har på veslandet om dagene, det er en vanvittig sur vind ute og det plasker ned stort sett hele tiden. Så vi koser oss for det meste inne for ikke å blåse bort, men igår var endelig været litt brukbart. Da benyttet vi fort sjansen til å få prøvd ut den splitter nye Didriksons dressen og de fine skoene som heter Superfit.


Jeg elsker virkelig den fine fargen på dressen hans, den er bare wow! Det er en vinterdress så han skal absolutt holde seg varm fremover. Den har en vannsøyle på 5000mm, teipede sømmer og en nydelig fuskepels, samt at materialet på den er slitesterkt noe man virkelig trenger til en to'åring som er over snittet aktiv når vi er ute. Vi hadde didriksons parkdress ifjor og var strålende fornøyd med den, så tipper at vi også blir fornøyd med denne vinterdressen. Den finnes i flere fine farger og du finner utvalget HER. Vi har fargen Turtle Green og har den i str 90, jeg syns disse er noe stor i str så jeg anbefaler å ikke ta større enn barnet bruker. Det er i allefall min erfaring. Matheo bruker 92/98 nå og jeg var veldig usikker på om jeg skulle gå for 90 eller 100 i Migsi dressen men er veldig glad valget falt på førstnevnte for han har absolutt nok å vokse på.


De nye skoene syns jeg satt veldig fint på foten og var ikke spesielt klumpete eller tunge, noe som er viktig for min del når Matheo enda ikke er så stor. Da kan han lett bevege seg og leke uten at skoene "holder han tilbake". Skoene har Gore-tex og jeg syns det er så praktisk med borrelås fremfor knyting. De finnes også i flere forskjellige farger men valget falt på de sorte og grå da de i mine øyne passet best til dressen. Du kan ta en titt på utvalget HER.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

( I samarbeid med Jollyroom )Hei dere! Long time no see.

Sommeren er allerede godt over og høsten er kommet for fult, de siste mnd har virkelig flydd forbi. Formen har vært like dårlig denne graviditeten som sist og jeg orker helt ærlig omtrent ingenting om dagene. Det er vanvittig slitsomt bare med den vanlige hverdagen og da er det naturlig at både blogg og instagram har blitt kraftig nedprioritert. Men det skal jeg komme tilbake til i ett eget innlegg.

For nå vi jeg nemlig vise dere den nye vognen vi har fått til bebis i magen i samarbeid med Jollyroom. Vognen heter Heritage og er fra merket Petite Cherie. Jeg har allerede fått prøvekjørt den bittelitt og den er virkelig lett å håndtere. Den er enkel både og trille og å legge sammen, noe som er ett stort pluss. Jeg elsker at den har svingbare hjul da dette virkelig har blitt ett must i mine øyne. Samtidig følger det med adapter til bilstol som er helt superpraktisk. . Dette er en liten vogn, med en veldig liten bag. Så for å være ærlig ville jeg nok ikke hatt den som hovedvogn, da må man nok muligens bytte til sportdelen tidlig. Med Matheo brukte vi bagdelen på emmaljunga vognen veldig lenge, så da blir gjerne denne liten fort.

Fargen er beige men kan se noe rosa ut, så dette er helt klart en vogn som i mine øyne passer best til en jentebaby. Men det er jo uten tvil smak og behag! Jeg gleder meg supermasse til å prøve den mer ut i Februar når snuppa er kommet til verden. Nevnte jeg forresten at jeg elsker de nydelige brune skinndetaljene? Syns det virkelig satt prikken over i'en på det ellers nydelige designet på vogna.

Vognen finner du HER.


Likes

Comments


For noen deilige farger! Her om dagen fikk jeg en såå fin pakke fra www.NA-KD.com med masse fint og perfekt nå til høsten. Jeg er helt forelsket og som vanlig var det ikke ett eneste bomkjøp.

Helt ærlig klaret jeg virkelig ikke velge en favorirt blandt plaggene men den fine grå kjolen er virkelig perfekt for en voksende mage, så muligens det må bli den altså. Den er i ett litt tjukt stoff og superfin med åpen rygg, denne kommer definitivt til å bli brukt mye! Jeansen er jeg også virkelig "in love with", jeg syns alltid det er skummelt å skulle bestille busker på nett, men denne satt som ett skudd på den petite kroppen min. I tillegg er den faktisk behagelig over magen, thumbs up! Med andre ord om du ønsker å bestille noe kan du trygt bestille i den størrelsen du bruker og det vil mest sannsynlig passe 😄Dette innlegget er i samarbeid med NA-KD og ønsker du å ta en titt må du gjerne bruke rabattkoden jeg har fått dele med dere på 20%! 💗 Plott inn "frkeinevoll20" i kassen, og de har alltid worldwide free shipping. Hurra!


Likes

Comments


God fredag dere! Har den vært fin hittil?

( I samarbeid med Stronger)

Er jeg den eneste som virkelig får ny treningsinspo av nytt fresht treningstøy? Nyeste tilskuddet i samlingen er settet Havana fra Stronger og WOW se så lekkert! Dette er fra den nye sommerkolleksjonen med flust av fine og freshe tightser & sports-bh'er. Rosa er uten tvil min favorittfarge og som guttemamma må jeg ha litt rosa til meg selv altså, haha!

Jeg er også så heldig å få dele ut en rabattkode til dere. Legg til "EINEVOLL15" i handlekurven for 15%, hvilket sett er din favoritt?


Likes

Comments


Hei dere! Long time no see, men jeg trengte virkelig en pause fra alt av sosiale medier. Jeg er nok ikke helt tilbake for fullt enda, men idag hadde jeg lyst å komme med ett innlegg etter gammelt.

( I Samarbeid med ByBiehl )

For en god stund siden dukket to nydelige smykker i sølv opp i postkassen og de ble fort tatt i bruk! Jeg har allerede armbåndet fra Together kolleksjonen fra før, og for meg symboliserer dem mine to gutter. Du kan selv velge fra 1-4 personer på enten armbånd eller smykke. Jeg har smykket i sølv og fra tidligere har jeg også ett armbånd i gull, og jeg virkelig elsker dem! Smykkene er som nevnt i ett samarbeid med ByBiehl og jeg anbefaler alle å ta en kikk innom nettsiden deres for utrolig masse fint! Jeg har allerede en liten samling fra dem og de er uten tvil blitt min favoritt når det kommer til smykker.

Direktelink til familiesmykket HER. Direktelink til DreamBig HER.

Likes

Comments


God fredag fininger! Endelig er den etterlengtede helgen her. Vi startet den med fredags-taco også ble det vafler til kvelds før leggetid på gullungen.

Jeg har virkelig lyst til å bli flinkere på å få vist litt antrekksbilder med dere, jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg mer komfortabel bak kameraet enn forran. Spesielt om jeg ikke har Matheo med meg, haha! Jeg må definitivt øve litt på poseringene mine, så om noen har noen tips og triks, så rop ut altså. De armene feks aner jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av, haha!

Uansett, igår vandret vi i de nydelige bakgatene i Bergen og jeg elsker det! Så vanvittig mange koselige og fine hus, jeg kunne lett ha bodd midt inni der. Det er så vanvittig koselig å bare tusle rundt og kikke på dem. Den fine jakken min finner dere forresten HER (På 25% salg med kode "355742"), buksen HER. Sko HER og T-shirten kjøpte jeg på Bershka i syden ifjor sommer. Så den er nok desverre sikkert ikke å finne lenger. Jeg har virkelig alltid ment at å matche rødt og rosa er no-go, meen man har lov å endre mening ikke sant? Jeg syns nå at det er litt kult sammen!

Ønsker dere alle en deilig helg!Likes

Comments

Wow for en herlig dag! Vi dro inn til byen tidlig idag sammen med en venninne av meg og har virkelig fått nytt den i skikkelig deilig vær selv om solen ikke viste seg så mye. Temperaturen har vært helt herlig! Vi dro først på Akvariet, som var Matheo sin aller første tur dit. Han storkoste seg, men er nok hakket for liten til å helt skjønne det skikkelig. Uansett hadde vi det veldig koselig.

Vi tuslet litt rundt etterpå og jeg fikk handlet meg noen nye plagg, faktisk flere plagg i rødt. Som jeg har nevnt tidligere har jeg virkelig fått mer sansen for den fargen for tiden, så da ble det noen favoritter med hjem! Vi avsluttet by-dagen vår med en middag på Friday's sammen med Mommo (Min stemamma).

Sånne dager elsker jeg virkelig og lengter ofte etter å flytte nærmere byen, man har jo alt såå lett tilgjengelig! Samtidig sette jeg virkelig pris på å ha en hyggelig dag der i ny og ned.

Håper dere alle har hatt en fin Torsdag, the weekend er rett rundt hjørnet også. Hurra!Likes

Comments


Så var Mandagen her igjen, idag har jeg en fridag og det føles så vanvittig deilig! Jeg kom akkurat inn fra en liten tur med hunden og på veien stoppet vi innom butikken for noen nye blomster og frosne bær.

Regnet plasker ned, så nå skal jeg hive meg rundt å få unnagjort litt husarbeid. En tur i regnværet gjør faktisk utrolig godt, når man først har kommet seg ut er det forfriskende og ikke minst så deilig etterpå! Ikveld skal jeg lage pizza med god samvittighet sammen med en venninne som kommer på besøk.


Skjærebrett HER. Skål HER .


Likes

Comments


En outfit fra her om dagen. De nye skoene ble en hit! Matheo ble så glad når jeg kom med nye sko til han og ville faktisk ikke ta de av før leggetid, lille raringen. Det er så artig med alle meninger de har når de kommer i denne alderen og ord kommer som perler på en snor. Nå må vi virkelig passe på hva vi sier, haha!


Jeg digger dem og det gjorde tydligvis han også, de er av merket Vans og du finner dem HER


Likes

Comments


Altså WOW, for en fantastisk dag vi hadde igår! En dag fylt med latter, kjærlighet, gledestårer og lykke. Alt var så nydelig, gjennomført og vakkert. Jeg er så takknemlig for at vi fikk være med i feire dette nydelige brudparet. Jeg måtte faktisk holde meg fra tårene selv, opp til flere ganger.

Igjen, gratulerer så mye med den store dagen igår, Anne&Jørgen.

HURRA for KJÆRLIGHETEN!


Likes

Comments