Jeg får ofte akkurat det spørsmålet, om vi ikke skal ha en til snart. Ett søsken til Matheo.

Men akkurat nå er det mer enn godt nok med bare han, jeg tenker faktisk enkelte dager at jeg ikke ønsker flere. Oss tre, for alltid. Hadde ikke det vært fint? Man kan jo ikke være like heldig med både første, andre og tredjemann, kan man? Matheo er perfekt, på alle måter og jeg er så uendelig takknemlig for at det var akkurat han vi fikk. Han er den lille solstråla vår, som alltid gjør de grå dagene om til lyse. Han smiler fra øre til øre omtrent 99% av dagen. Og det har han gjort siden han var født, kan man virkelig være så heldig flere ganger?

"Det er jo best med å ta tette barn" har jeg hørt flere ganger, og jeg er helt sikker på at det absolutt har sine fordeler. Men alt har også en bakdel, jeg gir all ære til de som får tette barn. For det er nok vanvittig slitsomt, og selvsagt mye glede. Alikevell føler jeg at jeg har nok ansvar akkurat nå, jeg ønsker å kunne gi alt av meg selv til bare Matheo en stund til. Hvorfor skal det være ett så stort press på å få tette barn?

Selvsagt skal Matheo få søsken, jeg tror det vil være det fineste vi kan gi han. Men for nå, nyter jeg bare han. Han kan få vår fulle oppmerksomhet og slippe å dele den, ikke minst får vi aldri de første leveårene hans igjen.

Så for nå, koser jeg meg med å bare han. Min lille bestevenn💙


Xx
Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

(random bilde fra helga🙊)


Mammakroppen!
Ja dere, det er faktisk skikkelig på tide. Å begynne å faktisk bevege litt på seg igjen. Jeg har aldri vært den som har trent noe særlig, det skal jeg ærlig innrømme! Men for mangen år siden spilte jeg altså håndball, dette er noe jeg har hatt lyst til å starte på igjen. Samtidig som det var ganske skremmende da jeg ikke kjente noen på laget lenger, og er ganske rusten.. Kremt!

Igår gikk jeg altså ut av min egen komfortsone, fikk dratt med meg ei venninne og dro på trening! Og vet dere hva? Det var såå gøy! Selv om jeg pustet som en hvalross mesteparten av treninga, haha.. Jeg er slank, men den kroppen min har det virkelig ikke bra. Så jeg skal helt klart fortsette med håndballtrening hver tirsdag. Foreløpig bare for treningen sin del, og ikke minst komme seg ut av huset litt. Så får vi se om jeg kaanskje vil være med på kamper etter hvert, hvis jeg duger da! Hah.

Imorgen er det 1års kontroll og vaksine på gullet, noe jeg gruer meg til.. Så begynner jeg også på natt imårra! Så ikveld skal jeg lade opp krefter. Vi blogges.


XxLikes

Comments


Det er absolutt, og da mener jeg -absolutt- ingen tvil om at denna karen her kommer til å bli minst (om ikke mer) like interessert i biler som det faren hans er. Han har allerede en stor interesse, og det vi hører mest iløp av en dag er "brombrom". Sier vi "finne bromma" så tar han beina fatt og kryper i rakettfart mot en av kjøretøyene. Han fikk ett helt lass til bursdagen, både traktor, biler, lastebil osv. Han visste ikke helt hvilken han skulle leke med når alle var åpnet på 1års dagen sin. Helst skal han stå oppå stuebordet å leke med dem, eller oppå sofaen. Litt i høyden er det beste.

Dere kan tro han ble stor i øynene når synet av denne bilen møtte han etter å ha våknet fra dupp i lekegrinda lørdags morgen. Spesielt når jeg trykket på "Start" knappen og den laget brommelyd. Selvsagt måtte vi rett ut å teste den, Mads og jeg var jo rimelig spente på reaksjonen i det han oppdaget at det faktisk var en elbil som gikk både frem og bakover.

Bilen er som nevnt over en elbil og kan styres både med pedal (som Matheo er for liten til å bruke) og med fjernkontroll. Det er en Jeep som fås kjøpt i både hvit og sort. Den spiller til og med musikk og har fungerende lys! Skikkelig kul rett og slett, og Matheo digget den. Ikke overraskende, men selvsagt bra at han gjorde det. Jeg var jo litt bekymret for at han kanskje skulle syns det var litt skummelt og sitte oppi. Den har også belte, så den er helt trygg. Beltet vises ikke på bildene da det er under jakka til Matheo.
Han kommer nok til å stor glede av denne, det er jo allerede tydelig å se. Både å sitte oppi og å dytte på den er stor stas! Ønsker du å ta en nærmere titt finner du den hvite HER og den sorte HER. Utvalget av flere elbiler finner du HER. (adlinks)


Vi blogges!


Xx
Likes

Comments

Ny uke forran oss, og det blir en heftig uke for min del med masse planer og jobb. Men fysøren så deilig det faktisk er å jobbe igjen, selv om det betyr mindre tid med Matheo. Jeg vet jo at han storkoser seg i barnehagen, så jeg er ikke akkurat bekymret.

Jeg merker det er vanskelig å kombinere både blogg, instagram og jobb. Masse jobb i "det virkelige" liv, betyr jo mindre tid til mindre viktige ting. Og bloggen blir jo prioritert sist.

På fredag dumpet boken til Sophie Elise i posten, og jeg har faktisk lest den ferdig allerede. Hvem skulle trodd? Hun som aldri leser bøker, slukte den på noen få dager. Jeg kjente meg igjen flere steder, og ble en smule trist av å lese den.. Hun har virkelig ikke hatt det lett, og levd under ett vanvittig press, mest press fra seg selv.. Om å prestere, være god nok. Og det er vel kanskje der jeg kjenner meg mest igjen!

Spesielt på instagram (@frkeinevoll). Kontoen min har vokst seg ekstremt stor, bare siden påsken i år da ett bilde nærmest gikk viralt og ble postet av insposider opp og i mente. Siden da har det gått jevnt oppover fra i overkant av 8000 følgere, til idag over 62 000 følgere. Det er faktisk helt vanvittig, og jeg skjønner vel ikke helt hvorfor så mangen skulle ville følge meg. Forutenom min ekstremt søte sønn, for han er jo nettopp det. Ekstremt søt, ekstraordinært søt, har jeg fått høre flere ganger. Og jeg vet jo at det stemmer. 


Jeg har i det siste tatt ett valg, om å begynne å eksponere han mindre i form av bilder, jeg vet det er han folk vil se.. Men det får bare være! Bilder vil det jo komme i ny og ned, gjerne mest bilder av oss sammen og ikke bare av han.

Det er ingen tvil om at jeg bruker mye tid på nettopp dette, instagram kontoen min. Hjernen kverner i høygir konstant om ideer til nye bilder, "locations" til å ta dem på osv. Jeg må alltid ha noen bilder i bakhånd, hvis ikke kjenner jeg et snev av stress og det å ikke ha noe å gi følgerne mine.

For noen høres det sikkert sykt ut, og at min "instaboble" har gått for langt. Men bilder har i mange år vært en del av meg. Jeg har alltid vært opptatt av å ta fine bilder og jeg elsker det! Elsker å kunne dele, inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har hatt utallige blogger tidligere, blogget på hest.no og har en interiørkonto som nå ikke er aktiv med over 7000 følgere på. Så det er liksom ikke noe nytt, det har lenge vært en del av meg. Og det er noe jeg føler jeg får til, mestringsfølelse er jo noe vi alle liker å ha?

Men, jeg merker jo også hvordan jeg kjenner presset av å prestere bedre og bedre. Så hvordan toppbloggere da har det, tror jeg ingen utenom dem som er i situasjonen kan forstå. Boken til Sophie er en bok jeg absolutt vil anbefale videre! Jeg var faktisk på nippet til å gråte en liten skvett på slutten.

Jeg har fulgt bloggen til Sophie i alle år, og alltid vært den som motsier alle andre når de har kommet med "hun er jo stokk dum", for nei.. Det er hun overhode ikke! Hun er smart, hun hadde ett mål om å bli norges største blogger og det har hun klart. Hun fremstilte seg selv kanskje dum i starten av karrieren, for å provosere og få lesere.. Men en dum rosablogger er hun så absolutt ikke og jeg beundrer pågangsmotet hennes. Spesielt etter å ha lest boken som inneholder mye dypt og vanskelige perioder. Men mest av alt, syns jeg den beviser at man kan klare alt! Så lenge man ønsker det nok og jobber hardt nok.Dette ble visst ett langt innlegg, som egentlig skulle være ett kjapt "ønske dere en god mandag" innlegg.. Jaja! Sånn går det når man plutselig hadde mye på hjertet. Og to bilder som ble helt random i dette innlegget, haha!

Uansett, ha en super mandag dere! Vi blogges.


Xx


Likes

Comments


​Her inne koser vi oss gløgg ihjæl begge to. Matheo koser seg med å rote, utforske og leke, mens mammsen hans alltid kommer på nye ideer til å fullføre rommet hans med. Det begynner å bli veldig bra nå, hvertfall 2/3 deler av rommet.

Det går for det meste i sort og hvitt, men til alle dere som skulle lure.. og tenke "Stakkars unge som får ett rom uten noen farger".. Så har han selvsagt masse fargerike leker, men enn så lenge. Før det blir så mye at det ikke kan stues bort i oppbevaringskasser/poser osv så koser jeg meg med å styre på der inne som jeg ønsker.

Den koselige kjøkken"kroken", det er jo ikke en krok men, jeg kaller den det, får stadig litt forandringer også. Det fine kjøkkenet hans er selvsagt fra Jollyroom og han koser seg sånn med å stå der og for det meste hamre rundt med pannene, haha! Som dere kanskje ser har jeg startet med litt DIY på det, da jeg syns sånne ting er ekstremt artig. Jeg har satt inn ruter på det, og stripene med knaggene på skal også få seg ruter. Topplata med komfyren tenker jeg å male sort, ikke fordi kjøkkenet ikke er fint fra før av! Men jeg elsker å holde på med "gjør-det-selv" og å gjøre det til noe litt mer eget :-)


Om dere skulle ønske å titte litt nærmere på det fine kjøkkenet, finner dere det hos Jollyroom HER. De har også veldig mangen fine andre kjøkkent, blandt annet ett samme i sort/hvitt (som jeg angrer litt på at jeg ikke tok selv, haha) HER. Ellers finner dere ett godt utvalg av andre kjøkken samt kjøkkentilbehør HER. (Adlinks)


XxLikes

Comments

Jeg tenkte det kunne være morsomt å sammenligne fra når vippene mine var helt nye VS nå 17 dager etter at jeg fikk satt dem på. Jeg syns faktisk de har holdt seg veldig bra, nå aner jo ikke jeg hva som er normalt etter ca 2,5 uke. Men jeg fikk jo beskjed om at jeg burde fylle på etter 3-5 uker og jeg syns absolutt at det ikke er nødvendig med påfyll for min del når tre uker er gått. Jeg kan helt ærlig ikke se så mye forskjell fra når de nettopp var satt på og nå.


Det er så vanvittig deilig med disse vippene og morgenrutinene går ti ganger kjappere, i tillegg føler jeg meg ikke så ufresh når jeg kikker meg i speilet når jeg har stått opp. Virkelig verdt hver eneste krone!Beklager for den ekstremt dårlige kvaliteten på disse bildene forresten, haha!

Håper dere alle får en superfin fredag.


XxLikes

Comments


Om dagene går det endel i gåtrening, og endelig i det siste har Matheo hatt skikkelig glede av den fine gåvogna si fra Jollyroom. I starten var han overhode ikke interessert i å bruke den, foruten om å klatre oppi da. Haha!

Men nå derrimot, han fyker frem og tilbake over gulvet i det uendelige før han blir lei. Mamsen hans blir fortere lei, av å måtte tasse etter han for å snu den når han har gått over gulvet, for det klarer han ikke selv enda ;-)

Han er så stolt når han fyker rundt med denne, og slipper seg mer og mer nå. Jeg tror enda det er en liten stund igjen før han tar sine første skritt aleine. Så da er denne vogna god å ha. Og gult er kult ikke sant?


Vil du ta en titt på den fine gåvogna finner du den HER. Ønsker du å titte på resten av gåvogn-utvalget hos jollyroom du det HER. (Adlinks)


Nå skal jeg snart spasere opp å hente gullet i barnehagen, før vi senere skal inn til mommo'en og moffen hans for å feire bursdag til mommo på forskudd. Siden hun fyller år på søndag og ikke er hjemme.

Håper dere alle har hatt en fin uke så langt.


Xx

Likes

Comments

(Sponset)


For ett par uker siden, allerede før den offesielle lanseringsdatoen 10.Okt var jeg så heldig å få tilsendt to eksemplar av den super lekre nye Daniel Wellington klokka. En til meg og en til min kjære!

Modellen heter Classick Black og jeg syns den er så vanvittig fin, altså helsvart!!! Gotta love it. Den passer virkelig til alt, og den har allerede vært på håndleddet hver eneste dag siden jeg fikk den. Helt klart min nye favoritt når det gjelder klokker!

Vi valgte klokkene i silver, men den fåes selvsagt også i roségull for de som skulle like det bedre. Jeg har selv en i sølv og en i rosé fra før, men valget falt denne gangen på enda en i sølv. Jeg har faktisk fått vanvittig masse komplimenter for klokken, jeg er sikker på den vil være mange sin favoritt fremover.Ikke nok med at jeg fikk to klokker, men jeg får også dele ut en rabattkode til dere! Hvis du legger til "einevoll" ved checkout på den offisielle siden deres, får du 15% på hele kjøpet! Hurraaa!!

Den finner du HER.


Xx


Likes

Comments

Vi har hatt en kjempedeilig søndag! Den startet med at jeg fikk sove helt til klokken elleve mens papsen stod opp med Matheo.

Når jeg våknet skulle Matheo ha duppen sin, og jeg fikset meg klar til å dra avgårde til en venninne når han våknet. Vi tilbragte hele dagen og det var så koselig! Vi gikk en tur i den deilige høstlufta og Matheo fikk for første gang titte på ender, noe han syns var veldig gøy. Vi laget også kanelboller og spiste digg middag. En helt perfekt søndag rett og slett! Så deilig med litt venninnetid og ikke minst stuebytte. Vi er jo stort sett hjemme og ikke så mye på besøk hos andre, ikke med Matheo hvertfall. Så dere kan tro han hadde mye å utforske, og en stakkars pus som ikke fikk en rolig søndag. Hun ble nemlig jaktet på store deler av dagen, haha! Håper dere har hatt en like fin søndag som oss!


Xx


Likes

Comments

Torsdag 13.10.2016!
Nøyaktig ett år etter at den beste lille gutten ble født. Jeg kan ikke forstå at dette året har gått så fort, han var jo nettopp født?!

Vi hadde en kjempefin feiring for Matheo og han storkoste seg med masse oppmerksomhet fra de næreste. Han fikk så masse fint! Så måtte han jo også få en cakesmash da, og det så ut til å falle i smak. Jeg ble faktisk skikkelig fornøyd med kaka, at jeg klarte å lage den? Jeg som knapt kan noe på kjøkkenet, haha!

Dette året har vært fylt med mye glede, latter, nye erfaringen og kjærlighet! Vi er så heldige som har fått en så god liten gutt, han smelter alles hjerter. Han vokser, lærer og jeg er så vanvittig stolt over å ha tittelen som hans mamma. Det er klisje, men det har uten tvil vært det beste året i mitt liv og jeg gleder meg til alt som skal læres, oppdages og utforskes i årene som kommer.

Ett lite bildedryss må jeg jo dele med dere, vi blogges!


XxLikes

Comments