​Her inne koser vi oss gløgg ihjæl begge to. Matheo koser seg med å rote, utforske og leke, mens mammsen hans alltid kommer på nye ideer til å fullføre rommet hans med. Det begynner å bli veldig bra nå, hvertfall 2/3 deler av rommet.

Det går for det meste i sort og hvitt, men til alle dere som skulle lure.. og tenke "Stakkars unge som får ett rom uten noen farger".. Så har han selvsagt masse fargerike leker, men enn så lenge. Før det blir så mye at det ikke kan stues bort i oppbevaringskasser/poser osv så koser jeg meg med å styre på der inne som jeg ønsker.

Den koselige kjøkken"kroken", det er jo ikke en krok men, jeg kaller den det, får stadig litt forandringer også. Det fine kjøkkenet hans er selvsagt fra Jollyroom og han koser seg sånn med å stå der og for det meste hamre rundt med pannene, haha! Som dere kanskje ser har jeg startet med litt DIY på det, da jeg syns sånne ting er ekstremt artig. Jeg har satt inn ruter på det, og stripene med knaggene på skal også få seg ruter. Topplata med komfyren tenker jeg å male sort, ikke fordi kjøkkenet ikke er fint fra før av! Men jeg elsker å holde på med "gjør-det-selv" og å gjøre det til noe litt mer eget :-)


Om dere skulle ønske å titte litt nærmere på det fine kjøkkenet, finner dere det hos Jollyroom HER. De har også veldig mangen fine andre kjøkkent, blandt annet ett samme i sort/hvitt (som jeg angrer litt på at jeg ikke tok selv, haha) HER. Ellers finner dere ett godt utvalg av andre kjøkken samt kjøkkentilbehør HER. (Adlinks)


XxLikes

Comments

Jeg tenkte det kunne være morsomt å sammenligne fra når vippene mine var helt nye VS nå 17 dager etter at jeg fikk satt dem på. Jeg syns faktisk de har holdt seg veldig bra, nå aner jo ikke jeg hva som er normalt etter ca 2,5 uke. Men jeg fikk jo beskjed om at jeg burde fylle på etter 3-5 uker og jeg syns absolutt at det ikke er nødvendig med påfyll for min del når tre uker er gått. Jeg kan helt ærlig ikke se så mye forskjell fra når de nettopp var satt på og nå.


Det er så vanvittig deilig med disse vippene og morgenrutinene går ti ganger kjappere, i tillegg føler jeg meg ikke så ufresh når jeg kikker meg i speilet når jeg har stått opp. Virkelig verdt hver eneste krone!Beklager for den ekstremt dårlige kvaliteten på disse bildene forresten, haha!

Håper dere alle får en superfin fredag.


XxLikes

Comments


Om dagene går det endel i gåtrening, og endelig i det siste har Matheo hatt skikkelig glede av den fine gåvogna si fra Jollyroom. I starten var han overhode ikke interessert i å bruke den, foruten om å klatre oppi da. Haha!

Men nå derrimot, han fyker frem og tilbake over gulvet i det uendelige før han blir lei. Mamsen hans blir fortere lei, av å måtte tasse etter han for å snu den når han har gått over gulvet, for det klarer han ikke selv enda ;-)

Han er så stolt når han fyker rundt med denne, og slipper seg mer og mer nå. Jeg tror enda det er en liten stund igjen før han tar sine første skritt aleine. Så da er denne vogna god å ha. Og gult er kult ikke sant?


Vil du ta en titt på den fine gåvogna finner du den HER. Ønsker du å titte på resten av gåvogn-utvalget hos jollyroom du det HER. (Adlinks)


Nå skal jeg snart spasere opp å hente gullet i barnehagen, før vi senere skal inn til mommo'en og moffen hans for å feire bursdag til mommo på forskudd. Siden hun fyller år på søndag og ikke er hjemme.

Håper dere alle har hatt en fin uke så langt.


Xx

Likes

Comments

(Sponset)


For ett par uker siden, allerede før den offesielle lanseringsdatoen 10.Okt var jeg så heldig å få tilsendt to eksemplar av den super lekre nye Daniel Wellington klokka. En til meg og en til min kjære!

Modellen heter Classick Black og jeg syns den er så vanvittig fin, altså helsvart!!! Gotta love it. Den passer virkelig til alt, og den har allerede vært på håndleddet hver eneste dag siden jeg fikk den. Helt klart min nye favoritt når det gjelder klokker!

Vi valgte klokkene i silver, men den fåes selvsagt også i roségull for de som skulle like det bedre. Jeg har selv en i sølv og en i rosé fra før, men valget falt denne gangen på enda en i sølv. Jeg har faktisk fått vanvittig masse komplimenter for klokken, jeg er sikker på den vil være mange sin favoritt fremover.Ikke nok med at jeg fikk to klokker, men jeg får også dele ut en rabattkode til dere! Hvis du legger til "einevoll" ved checkout på den offisielle siden deres, får du 15% på hele kjøpet! Hurraaa!!

Den finner du HER.


Xx


Likes

Comments

Vi har hatt en kjempedeilig søndag! Den startet med at jeg fikk sove helt til klokken elleve mens papsen stod opp med Matheo.

Når jeg våknet skulle Matheo ha duppen sin, og jeg fikset meg klar til å dra avgårde til en venninne når han våknet. Vi tilbragte hele dagen og det var så koselig! Vi gikk en tur i den deilige høstlufta og Matheo fikk for første gang titte på ender, noe han syns var veldig gøy. Vi laget også kanelboller og spiste digg middag. En helt perfekt søndag rett og slett! Så deilig med litt venninnetid og ikke minst stuebytte. Vi er jo stort sett hjemme og ikke så mye på besøk hos andre, ikke med Matheo hvertfall. Så dere kan tro han hadde mye å utforske, og en stakkars pus som ikke fikk en rolig søndag. Hun ble nemlig jaktet på store deler av dagen, haha! Håper dere har hatt en like fin søndag som oss!


Xx


Likes

Comments

Torsdag 13.10.2016!
Nøyaktig ett år etter at den beste lille gutten ble født. Jeg kan ikke forstå at dette året har gått så fort, han var jo nettopp født?!

Vi hadde en kjempefin feiring for Matheo og han storkoste seg med masse oppmerksomhet fra de næreste. Han fikk så masse fint! Så måtte han jo også få en cakesmash da, og det så ut til å falle i smak. Jeg ble faktisk skikkelig fornøyd med kaka, at jeg klarte å lage den? Jeg som knapt kan noe på kjøkkenet, haha!

Dette året har vært fylt med mye glede, latter, nye erfaringen og kjærlighet! Vi er så heldige som har fått en så god liten gutt, han smelter alles hjerter. Han vokser, lærer og jeg er så vanvittig stolt over å ha tittelen som hans mamma. Det er klisje, men det har uten tvil vært det beste året i mitt liv og jeg gleder meg til alt som skal læres, oppdages og utforskes i årene som kommer.

Ett lite bildedryss må jeg jo dele med dere, vi blogges!


XxLikes

Comments

Denne uken er faktisk ikke mandag så ille for min del, siden jeg hadde jobbehelg. Jeg har riktignok ikke fri idag heller, men jeg syns alltid at mandag etter jobbehelg er enklere. Haha!

Nå er det faktisk bare tre ussle dager til vi har en ettåring i hus! Håper dagen blir perfekt. Jeg er hvertfall 100% sikker på at den dagen skal jeg ha fri. Noe annet er uaktuellt.

Imorgen skal vi avgårde for å kjøpe siste stæsjet til selskapet også må vi kjøpe gave. Han skal få en el-bil men den kommer desverre ikke før torsdag.. Men gave må han jo selvsagt få! Så da blir det noe ekstra utenom el-bilen.

Håper dagen blir braa! Og jeg lurer enda på hvor året ble av.. Store fine gutten min!


​Dagens lille! Han sprer så mye glede i hverdagen, og har alltid ett smil eller en latter på lur. Han er virkelig det beste som har skjedd meg 💙💙


XxLikes

Comments

Her om dagen tok vi noen bilder på vei hjem fra barnehagen, og som dere kan se på bildet i midten var lillevennen litt trøtt.. Haha! Jeg syns alikevell det ble noen utrolig fine bilder.

Det er rart hvordan ett så lite menneske kan bety så mye, og om bare noen få dager blir han ett år! Tenk at jeg er så heldig som får være mamma, ikke minst til verdens beste lille gutt! Jeg lurer ofte på hvordan jeg klarte å lage ett så perfekt lite vesen, han fyller dagene med så vanvittig mye glede. Alle burde ha en Matheo i livet sitt!

Selvsagt er foreldrerollen også slitsom, og det er dager han omtrent bare er grinete.. Men det gir uten tvil mest glede! Og i mine øyne blir det bare gøyere for hver dag som går. Han lærer mer, han vokser og jeg blir like stolt hver eneste gang jeg ser noe nytt han mestrer.

Å være mamma er virkelig meningen med livet 💙 


Xx
Likes

Comments

THE HEART IS... 


For en tid tilbake fikk jeg de fine posterene over fra Desenio, og jeg digger dem! For ca en uke siden fikk vi de endelig opp på veggen. Dere skjønner, at hos oss tar ting tid haha!

Jeg ønsker også å få ett stilbytte i hjemmet vårt. Huset er pr nå ikke noe særlig pent (forutenom det jeg velger å vise på bloggen da😉😂), og det er ting OVERALT! Både pynteting, rot og ellers ting jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av.. Det går for det meste i en type romantisk til, og den tittelen er ihvertfall i mine øyne greit beskrevet som masse ting overalt.

I stuen ønsker jeg å bytte bort nesten alt av møbler, men først og fremst sofaen. Det er en skinnsofa og overhode ikke min smak, haha! Nå har jeg holdt ut lenge nok syns jeg. Den har blitt diskutert omtrent siden jeg flyttet inn, men nå om ikke alt for lenge blir den forhåpentligvis byttet ut med en grå tøysofa! Og jeg kan faktisk nesten ikke vente!!!!

Masse av pyntetingene våre er allerede solgt, men det er enda mye som skal ut av huset. Ut med det gamle, og inn med nytt interiør av den mer nordiske og minimalistiske stilen, jeg elsker den! Men vi får ta det litt etter litt, og ta tiden til hjelp.

Hvilken stil er din favoritt når det kommer til interiør?


Vi blogges!Likes

Comments

• WITH MY NEW LASHES •

Åååh jeg er SÅ fornøyd med de nye vippene og føler meg faktisk ti ganger finere! Rart hvordan noe så lite kan utgjøre en så stor forskjell hæ?

Jeg angrer bare helt vanvittig på at jeg ikke gjorde det tidligere, haha! Sist jeg hadde var jo som nevnt igår, for to år siden.

Damen jeg gikk til var den samme, og hun er bare så behagelig å flink! Det var på nippet til at jeg sovnet når hun holdt på. Jeg syns resultatet ble superbra og kommer nok garantert til å fortsette med å ta fremover. Jeg er jo rimelig vant til løsvipper da jeg har brukt dette veldig mye de siste årene, så for min del merker jeg veldig lite til at jeg nå har vippe extentions.

Happy mama!


Og for første gang kommer dagens antrekk fra min side!

Bukse - Bershka

Jakke - Zara

Body - Nelly

Choker - Nelly


Håper dere alle har en super tirsdag! Vi blogges.Likes

Comments