Hellu!

På onsdag (08. februar) dro jeg og vertsfamilien min til Orlando, Florida. Ettersom Alexia, min tidligere vertsøsster fra Belgia, reiste tilbake til Belgia, så var det bare meg, Harrison, Kim og Bob som dro på vår lille vacation. Vi hadde ikke fri fra skolen eller noe så vi valgte å reise sent på onsdag kveld, og skippe skolen torsdag og fredag. Bilturen varte i ca. 7 timer (inkludert stopp for snacks, mat osv.) så det var ikke så gale. Vi ankom hotellet ca. klokken 1 på natten, og ettersom hele gjengen var trøtte og slitne etter bilturen var det rett til sengs.

På torsdag bestemte vi oss bare for å bli ved hotellet. Planen var originalt å dra i en av parkene, mest sannsynlig Disney World, men stemningen var ikke helt der så vi valgte å pushe det til neste dag. Dagen besto av bading i basseng, soling, spise masse is og snacks, bordtennis og chill. På kvelden dro vi på kinarestaurant for å spise middag, etterfulgt av at meg og Harrison dro til WonderWorks. WonderWorks er et hus som er bygget oppned (!!) og innsiden er laget som et megabaluba. De hadde alt ifra Lasertag og Rope courses til berg-og-dal-baner (!!) og mindre aktiviteter. Ettersom det bare var en vanlig torsdag, så var det ikke så mange mennesker der. Basically hadde vi hele stedet for oss selv og vi stod minimalt i kø (maks 5 min). Det var sinnsykt morro og definitivt verdt pengene!

På fredag dro vi til Universal. Universal er en av de kjente parkene i Florida og det var bare sinnsykt kult! De hadde lagd små "byer" for de fleste kjente filmer som Harry Potter, Jurassic Park, King Kong, Marvel osv. Jeg elsker å se på en god film her og der, så jeg var jo in heaven! Jeg og Harrison er veldig like på mange områder, så det var utrolig gøy å være der med han. Vi gjorde absolutt alt det var å gjøre. Tok alle ber-og-dal-banene, utforsket alle stedene og tok alle turene!

Lørdagen bestemte vi oss til å dra til en vannpark som heter Aquatica. Denne vannparken henger visstnok sammen med Seaworld som også er en vel kjent park i florida. Jeg har alltid elsket å bade pluss at jeg er ganske så adrenalinsugen, så vannparker er så absolutt på min topp 10 liste av ting å gjøre! Aquatica var en ganske så stor vannpark med sklier for små og store! Det var for det meste meg og Harrison som tok alle skliene (her igjen tok vi no joke alle sammen) men det var også noen av de vi fikk Kim og Bob med på. Koste meg kjempe masse! På kvelden etter vi hadde dusjet osv. bestillte vi take-out og bare chillet hjemme. Alle var ganske trøtte og humøret var vel der også. Jeg og Harrison hang for det meste med bassenget; spillte bordtennis, spiste is og drakk brus, badet og solte oss. Senere på kvelden etter det hadde blitt mørkt, satte hotellfolkene på en film på storskjerm ute med bassenget. Det var et opplegg de hadde den lørdagen så folk kunne sitte ute, i bassenget eller i boblebadet å se film! Hvor kult er ikke det? Jeg og Harrison gikk på butikken og kjøpte is, brus og skittles og tok de med oss i boblebadet. En skikkelig awesome slutt på denne ferien!

På søndag var det trist stemning da det var på tide å rette nesen tilbake til South Carolina. Heldigvis var det ikke akkurat noe kjipt å komme hjem til. Sol, varme temperaturer og stranden er noe jeg er så heldig å ha i South Carolina også, men det var uansett trist å dra tilbake til skole og ansvar. No more vacation mode :(
Innså forresten også at det ble en del flere bilder i dette innlegget enn det jeg hadde planlagt. Sorry about that, men tok mange bilder og jeg hadde lyst å dele alle :)

- A <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

¡Hola

Da er omtrent tre måneder siden jeg skrev mitt første "Uken som var innlegg" hvor jeg lovte å oppdatere hver uke. Det skjedde da altså ikke. Nå er vi i januar og jeg skriver mitt andre "Uken som var" innlegg. Here we go...

Ukens opptur
GUYS!! Vi har fått ny KATTEPUS. Jepp, igjen. Har fått en utrolig søt og kosete svart katt med lang pels.. Ahh hun er så nydelig!!

Ukens nedtur
Har tenkt en del på de hjemme og Norge i det siste. Tror det kan ha med tiden vi er inne i. Jul og nyttår som egentlig er en familiehøytid og en tid man tilbringer sammen med venner. Prøver allikevel å nyte tiden jeg har her, fordi jeg vet at når jeg er hjemme igjen i Norge til de samme gamle vanene, kommer jeg til å savne tiden jeg hadde her

Ukens craving
Fysøren folkens, jeg spiser så utrolig mye god mat her nede. Vertsmor er først og fremst en stjerne på å lage mat, men jeg spiser ute mye mer her enn det jeg gjør hjemme i Norge og. Dette gjør at jeg får prøvd ut så utrolig mye digg mat. Kan ikke bare legge til ETT bilde av ukens craving, sorry, legger til tre ;)

Ukens sang

Altså, hvem elleers? Ed Sheeran kommer ut med ny(e) sanger og jeg jammer dag og natt. Lover dere folkens, har både hørt og jammet til denne sangen HVER eneste dag siden den kom ut. I LOVE IT!

Ukens tanker
Jeg har nå komt over halvveis på min journey som utvekslingsstudent. Det skremmer meg noe voldsomt. Tiden her har gått så utrolig fort, jeg klarer ikke sette ord på det. Så langt har jeg opplevd så utrolig mye, og jeg vet at jeg har enda mer i vente. Jeg er så spent på det som kommer, men også så utrolig takknemmelig for det som har vært.

Ukens bilde(r)


-A

Likes

Comments

Hei!

Godt nyttår alle sammen!!
Nå er det allerede 22. januar, juleferien er over og vi har begynt igjen på skolen. Vår siste dag på skolen før ferie var 16. Desember og vi begynte igjen på skolen 3. Januar. Det vil si at vi fikk hele to uker fri! Vi (vfamilien) ble hjemme hele ferien, uten å reise noe. Jeg hadde det skikkelig avslappende. Har savnet å ha lit mer enn bare sånn to dager fri fra skolen, så dette var virkelig noen fantastiske to uker! Jeg har vært med venner, gjort forskjellige ting med familien (som downtown og stranden) og har selvsagt feiret jul og nyttårsaften! Rett og slett storkost meg!

Som mange sikkert vet er julefeiringen litt annerledes i USA enn i Norge. Den 24. Desember, når det er juleaften i Norge, feirer egentlig ikke amerikanerene noe særlig. Noen går kanskje i kirken, på fest eller er med familien. Vertsforeldrene mine hadde stor fest her hjemme i huset, så mange bekjente kom på besøk. Noen av de hadde jeg møtt før mens andre var helt ukjente. Jeg hadde det nå morro uansett, og det var for sure en annerledes måte å feire "julaften" på. 25. Desember var då det egentlig (i mine øyne) var "julaften" i USA. På morgenen satt alle sammen nede i stuen. Vi åpnet gaver, hørte på julemusik, pratet og drakk kaffi. Etter alle hadde åpnet gavene sine hadde vi oss en skikkelig god frokost. Vertsmor bakte donuts (!!), rundstykker osv. Hun er så utrolig flink å lage mat!! Resten av den dagen gikk vel egentlig bare til å se på julefilmer, drikke varm drikke og ligge under teppet. Senere på kvelden hadde vertsmor stelt i stand en skikkelig god julemiddag med steik som hovedrett, nam! Jeg koste meg skikkelig sammen med familien min og likte vel forsåvidt godt denne måten å feire jul på. Nå er det jo slik at jeg er vant til norske tradisjoner osv. så må jo si at jeg savnet det litt. Men det gikk vel hovedsakelig greit. Dette var jo en stor del av opplevelsen!

Må forresten bare legge til disse bildene fra 25. Desember! Vertsfar, vertsmor og jeg var på stranden i varm temperatur! Hvor crazy er ikke det??

Nyttårsaften var egentlig ikke så veldig big deal for meg i USA. Virket ikke som så mange feiret det slik som vi gjør i Norge. Var nesten ingen raketter og folk var liksom bare hjemme med familien. Personlig hadde jeg en skikkelig chill nyttårsaften. Må si at det ble litt kjedelig. Hadde gledet meg litt til en ordentlig feiring inn i det nye året, men det ble det ikke. På formiddagen dro jeg og vertsbror ut for å spise lunsj sammen, han har fått lappen så nå er det mye bedre ettersom han kan kjøre meg overalt, haha. Uansett, vi gikk ut å spiste så etter det dro vi til en kompis som heter Kyle hvor jeg, Harrison, Kyle og Lauren hang noen timer. Vi spiste jordbær med sjokolade, grillet, så Clemson fotballkampen og spillte brettspill. Det var overall egentlig ganske kjekt. Når det begynte å bli senere på kvelden dro vi hjem igjen og ble hjemme resten av kvelden. Når klokken slo 12 gikk alle ut for å se på rakettene men for å være ærlig var det ikke så veldig my spennende å se, haha. Det var en rolig feiring og en okei måte å ta i mot det nye året.

-A

Likes

Comments

Hellu!

Forrige helg (nærmere sagt 3. Desember) var jeg på min første homecoming! Den helgen var utrolig morro så jeg tenkte å skrive et lite innlegg om det. Hele den uken (mandag-fredag) var det spirit week på skolen. Det vil si at hver dag er det forskjellige tema på skolen, som f.eks. Dynamic Duo, Pajama day osv. Alle på skolen måtte da kle seg ut etter de forskjellige temaene som var den dagen. På fredagen var det avslutning på denne uken og da var temaet "School Spirit". Alle gikk med skolen sine farger (blå, lilla, hvit) eller med t-skjorter med skolen sin logo på osv. Jeg gikk med en t-skjorte som stod Palmetto Scholars Academy på (wow originalt, i know). Etter skolen ble vi igjen på skolen for å se homecoming kampen i basketball (som liksom er den"store" sporten på skolen vår). Alle lagene spillte: Junior, og varsity boys and girls. Denne kampen var utrolig gøy å få med seg! Man fikk skikkelig føle på school spiriten med cheerleadere og elever som går crazy! Var utrolig morro! Etter det dro jeg med Delia hjem, for jeg skulle sove der hele helgen!

På lørdag dro meg og Delia på shopping. Jeg måtte kjøpe sko og kjole til dansen (sent ute som vanlig) og Delia ville kjøpe litt julegaver. Etter det gikk vi såklart å spiste på chick-fil-a! Når vi kom hjem kom Vanessa over og vi tre gjorde oss klar sammen. Klokken 7 ca kjørte vi til homecoming, og tok masse bilder og danset! Koste meg masse!
Etter dansen dro meg og sånn 10 andre ut for å spise på i-hop.

-A

Likes

Comments

Hei! For omtrent 2 uker siden var det Thanksgiving her i USA. Vi fikk fra fra skolen hele den uken, og jeg og vertsfamilien min tok turen til Florida. Vi kjørte hjemmefra tirsdagen og kjørte hjem igjen fredag. Vi bodde hos moren og faren til vertsfar. De var utrolig koselige og jeg følte meg virkelig velkommen i hjemmet deres. Jeg fikk virkelig et par dager å slappe helt av men samtidig se og oppleve mye! Storkoste meg!

Vi ankom Florida ca. 13:00. Denne dagen brukte vi hovedsakelig på å "lande" i huset og relaxe helt. Vi badet litt i bassenget, chillet på bassengområde, dro ut for å spise middag og dro til så senteret for litt shopping.

På onsdag stod vi opp tidlig for å dra til Lido Beach. Denne stranden må være en av de fineste strendene jeg har vært på i hele mitt liv! Sanden var kritthvit og vannet var helt klar... A true dream! Vi var på stranden et par timer før vi dro dro hjem igjen på kvelden. Denne kvelden gikk alle ut for å spise middag sammen igjen.

Torsdag var selve Thanksgiving. Hele familien stod opp tidlig for å dra samme å spise frokost på en søt Café downtown. Etter det slappet vi bare av hjemme mens vi ventet på middagen. Vi så fotball på tv, Thanksgiving parade og spilte brettspill. Etter vi hadde spisst middag (som var utrolig godt, vi spisste turkey med masse masse forskjellig tilbehør. Enny dimensjon av matopplevelse!!) dro vi til en ny strande for vi fannt ut at hvorfor ikke haha? Vi hadde ikke noe bedre å finne på uansett.. På kvelden lå alle bare på sofaen og vi såg filmer og spilte litt brettspill.

(Bildene er fra Downtown forresten!) 


-A 

Likes

Comments

Hei!

Ahh, long time no see huh.. Har skikkelig dårlig samvittighet ettersom jeg ikke har oppdatert bloggen på over en måned. Vet ikke hvor jeg skal begynne engang, så utrolig mye har skjedd. Vi feiret Halloween, opplevde en hurricane, vært på overnattinger og fotballkamper og, noe av det som sikkert har vært mest tidskrevende: skole. Trenger vel kanskje ikke å gå i detaljer på alt, men tenker jeg kan legge til bilder hvor jeg kan legge til litt "info" til hvert av bildene.

Skal prøve å oppdatere oftere, ikke bare for andre, men også fordi jeg ønsker å beholde denne bloggen som en offentlig dagbok, kinda. Når jeg kommer hjem fra USA så vil jeg ha denne bloggen som jeg kan lese og huske de små og store tingene, og da er det jo viktig at jeg holder den oppdatert og faktisk får alt med meg.


Kan nå starte med en av de morsomste helgene jeg har hatt i USA så langt.. En av mine nermeste venner her nede heter Delia. Hun er en utvekslingsstudent fra Tyskland som jeg har blitt utrolig glad i på relativt kort tid. Hun bor et godt stykke unna meg, så hver gang vi bestemmer oss for å henge, ender vi bare opp med å sove over. Så en helg for et par uker siden sov jeg hos hun hele helgen, fra fredag til lørdag. Det var utroolig kjekt. Lørdagen var vi på min første college fotball kamp, og på søndag var vi på shopping omtrent hele dagen.

Og jaa, fredagen før jeg dro til Delia, dro jeg vertsfar og vertsmor på noe som minnet om et dyreshelter. Vertsfar har en stund mast om at han vil ha katt (av en eller annen grunn) og jeg elsker (og da mener jeg elsker) dyr, så jeg ble like så godt med på denne jakten etter katt. Vertsmor fant fort ut at det å ha både vertsfar og meg med var kanskje ikke den beste ideen ettersom vi begge er flinke til å overtale, så da endte vi opp med å ta verdens skjønneste kattepus, Diesel, med oss hjem.

HALLOWEEN

Åå hadde gledet meg så masse til Halloween, dere aner ikke!! Har aldri feiret Halloween før i hele mitt liv, så dette var virkelig en av de mange tingene jeg virkelig så frem til. Har hele tiden hørt at amerikanere er veldig flinke til å dekorere hus, hage osv. når det kommer til høytider. Så langt har det virkelig vist seg å være sant! Hele nabolaget dekorerte voldsomt med både skumle skjelett, søte gresskar, gravstener, spindelvev og zombier. Det var så utrolig kult! På "selve" halloween kledde alle på skolen seg ut, og jeg kledde meg ut som Dracula (veldig orginalt, i know). Etter det dro jeg og 5 andre venninner til en som heter Vanessa. Der var vi hele kvelden og spiste masse godteri, så film, gikk litt knask eller knep (tihi) og gikk på gresskarjakt.

Et par dager etter Halloween var jeg også på et Halloween-party hos en venninne som heter Emi (Emilia). Hun hadde ordnet det så utrolig kult! Alle sammen var ute og hun hadde ordnet utekino hvor alle sammen satt og spiste godteri, popcorn og pizza mens vi så på Harry Potter. Theme for festen var Harry Potter så alle hadde også kledd seg ut i Hogwarts kostyme.. Hele settingen og alt var bare utrolig morsomt og kult!

Litt diverse bilder...

Og la meg bare adde et siste input til slutt..... Trump wins the presidential election, jaja..


-A

Likes

Comments

Hei!

Arh ukene strekker virkelig ikke til her.. Dagene flyr og jeg legger jo såvidt merke til det.
I dag (06/10/16) har jeg vært i South Carolina i 2 måneder. Det er helt sykt å tenke på. Føler liksom jeg har vært her i sånn to uker. Har opplevd så utrolig my på bare disse to månedene, og gleder meg masse til å finne ut hva de neste åtte månedene har i vente!


Det har gått veldig opp og ned i det siste. Ikke med tanke på hjemlengsel osv, men mer med tanke på ulike ting som har skjedd her. For å være helt ærlig med dere, har jeg faktisk ikke kjent så mye på denne såkalte "hjemlengselen" (bank i bordet :pp). Sier ikke at jeg ikke savner familie og venner, for det gjør jeg så absolutt! Savner kosekvelder med mamma og Henrik, savner å spille fotball på banen med Håkon og savner turer med pappa! Savner alle de utrolig morsomme helgene sammen med venner og savner selvsagt hunden min lol. MEN, sier bare det at jeg ikke har kjent på den virkelige hjemlengselen. Tenker liksom ikke på livet hjemme hver dag. Tenker avogtil sånn "å husker jeg gjorde dette med feks mamma", men det er det. Tenker hjemlengselen er forskjellig fra person til person. Kanskje jeg er en av de som ikke kjenner så mye på hjemlengselen i det hele tatt, eller kanskje den kommer etterhvert som tiden går. Hm, hvem vet?-A 

Likes

Comments

Tenkte å starte med noe jeg kaller for "uken som var". Har sett en del andre bloggere gjøre det samme, og tenkte at dette var en enkel måte for meg å fortelle på en litt enklere måte hva jeg gjør på fra uke til uke. Ettersom jeg er utvekslingsstudent, så skjer det noe for meg hver eneste dag, og da blir det lett for at bloggen ikke blir oppdatert like ofte som jeg ønsker. Ved å starte med "uken som var" så vil jeg på enkelt vis oppsumere for dere hvordan uken min har vært og hva jeg har gjort. Jeg tenker å starte med denne uken som er nå (12-18. september).

Ukens opptur
Å få tilbake karakterer (:-)))) og overnatting + jentekveld med noen venner fra skolen!

Ukens nedtur
Kan ikke spille tennis pga brukket hånd, say no more :-)

Ukens craving
KAFFI! Haha, føler dette ofte kommer til å bli min "craving", men har seriøst trengt det denne uken! Må stå opp så tidlig + at skoledagene er lange og etter det følger lekser med. I need that coffee..!!

Ukens sang

Okey, you guys, Vet at dette er 2 sanger haha, men Willy Wonka er min offisielt favoritt sang denne uken! Hører på den minst 5 ganger iløpet av dagen. Den er så avslappende og ah i love it!
I tillegg, må jeg vel få lov til å legge til en Frank Ocean sang pga nye albumet (!!) I LOVE!

Ukens tanker

At jeg er utrolig heldig som får vært med på denne utrolige reisen. Mellom all jobbingen og trening, har jeg fått meg selv til å innse at jeg klager veldig mye til meg selv. Ikke til andre hah, til meg selv. Derfor har jeg de siste dagene prøvd å si til meg selv at jeg må slutte å klage, og heller sette pris på at jeg får være her til å begynne med.

Ukens bilde

Såå vakkert! Noe av det fineste jeg har sett, må være soloppgangene og solnedgangene i South Carolina.


-A

Likes

Comments

02. September 2016.

"Stormy day".
Vi fikk fri fra skolen, alle butikker var stengt og veier var sperret. Tropisk storm som eskalerte til orkan traff Charleston. Gledet meg skikkelig til å oppleve en ekte storm. Jeg elsker, og da mener jeg virkelig elsker, dårlig vær. Som i stormer, lyn og torden osv. Jeg, Alexia og Bob (<33 vertsfar) tok med oss Charlie (den ene hunden vår) på stranden for å virkelig oppleve denne stormen. Må innrømme at det var ganske kraftig vind osv. så det var litt imponerende å se på. Bortsett fra det var det vel egentlig bare (trist å innrømme) vanlig Bergensvær. Fikk derfor ikke så mange imponerende bilder desverre.

Senere på kvelden, etter at stormen hadde roet seg ned, gikk jeg ut til bassenget. Harrison var på telttur, Kim og Bob var ute å spiste middag på golfklubben med noen venner og Alexia var lat (hehe). Derfor gikk jeg ut til bassenget alene, og det var helt fantastisk.

Litt alenetid slår aldri feil!

// Calm after the storm //

-A

Likes

Comments

Hellu!
Som jeg sa i et tidligere innlegg så ønsket jeg å fortelle om reisen jeg hadde fra New York til Charleston. Mange av dere gidder sikkert ikke å lese dette, men jeg ville bare få det ut.

Første vi gjør er å ta buss til flyplassen. Dette gikk greit, ettersom jeg kjente en del av de jeg dro med. Først sa vi hade til en pulje siden vi skulle til ulike terminaler på flyplassen. Så kjørte vi videre til terminal C. Da jeg skrev ut billetten min kom en mann som jobbet der bort og bare "Ehm du er på feil terminal". Det viste seg altså at reiselederen hadde tatt meg med på feil terminal. Flyplassen i NY er ganske stor , så da måtte jeg ta toget til terminal A (som var den riktige). Damen følgte meg heldigvis bort der, men etter det var det hade og klar deg på egenhånd. Så da sjekket jeg inn, inn i sikkerhetskontrollen og fant gaten min. Trasket nå bare rundt der med min lille søte trillekoffert og musikk på ørene jeg. Fant til slutt gaten min, så jeg gikk å kjøpte meg en kaffi og satt meg ned i ca 30 min før de begynte boardingen. Da jeg skulle boarde fikk jeg beskjed om at jeg måtte vente til alle hadde boardet flyet før jeg kunne gå på, noe jeg syntes var litt merkelig. Visste at billetten Explorius hadde bestillt var sånn at en hadde plass på flyet men ikke sete (?), for det hadde alle når vi reise til NY og, men trodde ikke det kom til å bli noe problem. Men joda. Etter alle hadde boardet gikk jeg bort til damen som jobbet der og spurte hva som skjer. Hun bare så på meg og sa, unnskyld, men du må nok ta et senere fly, for dette flyet er over-booked. Great. Jeg ble selvfølgelig stresset og skjønte ingenting. For det første var kofferten min sendt med det andre flyet (det jeg originalt skulle ta), for det andre så er jeg faktisk bare 17 år i et land og på en flyplass jeg ikke kjenner i det hele tatt. Men, heldigvis var damen som jobbet der utrolig snill og bestillte ny flybillett til meg og ga meg en erstatning som unnskyldning for det som hadde skjedd.

Det endte da med at jeg måtte ta nytt fly fra NY - Charlotte (wtf), så fra Charlotte-Charleston. Dette var veldig uforberedt og ikke gøy at all. Jeg stod der med klump i halsen og ville bare hjem. Helt til jeg fant ut at det nye flyet mitt gikk om 10 min og jeg var atter en gang på feil terminal :-) Så da var det påan igjen. Gikk ned til bussholdeplassen, snakket med bussjåføren og fortalte om situasjonen min og fikk han til å kjøre en privat tur med bare meg til terminal C (jepp, terminal C my friend). Løp deretter rett til gaten min, inn på flyet og i det jeg satt meg ned i setet, kjørte flyet. Fjoh! Kommer aldri til å glemme det øyeblikket jeg satt i det setet på det flyet. Klomp i både halsen og magen og har aldri hatt lysst til å grine så mye som jeg hadde da. Vet egentlig ikke hvorfor jeg var så lei meg. Tror bare jeg var utrolig stresset, litt irritert og litt redd ettersom jeg måtte fikse alt helt alene. Men, det gikk jo fint. Kom meg til flyplassen i Charlotte. Gikk atter en gang til en ny gate med nye muligheter :) Gikk å kjøpte meg litt mat og en kaffi (ofc). Måtte vente litt lengre på denne flyplassen, ca 1 1/2 time. Så jeg satt nå bare der, hørte på musikk og leste bok. Storkoste meg ass.


Må bare slenge med dette lite sjarmerende bildet for å vise hvor utslitt, trøtt og lei jeg var haha!

Uansett, så syntes jeg at American Airlines var utrolig snille som hjalp meg med ny billett osv. Var jo ikke deres feil at Explorius ikke hadde bestilt plass.

Tviler på at så mange av dere i det hele tatt leste alt dette, men jeg ville nå bare skrive et innlegg om det. En stund etter jeg hadde landet, hilst på familien osv. var hele opplevelsen nesten glemt. Var bare akkurat i det øyeblikket jeg stod der at jeg ble så frustrert. Vil bare si til unge som skal ut å reise alene, at slike situasjoner kan oppstå, men ikke vær redd for å finne voksne som kan hjelpe deg på veien!

-A 

  • Hverdag

Likes

Comments