Heey bloggen!

I går var jeg sammen med mine veninder og tænkte derfor at lave en "en dag i mit liv".

Det startede med at vi tog bussen til den by vi skulle til, da vi ankom gik vi lidt rundt i forskellige butikker, hvor vi bare kiggede lidt. Omkring kl. 16:30 gik vi ind og spiste på Cafe Vivaldi, hvor vi fik noget virkelig lækkert mad og til sidst fik lidt stress på da vi skulle nå i biografien aha typisk os. Nå men så kom vi til biografen, hvilket vi glædede os til da vi skulle ind og se Baywatch som faktisk var en rigtig god film! Aftenen var ikke slut endnu for da filmen var færdig tog vi hjem til min mormor og der sov vi så eller vi sov ikke, men det kan vel også være ligemeget. Alt i alt havde vi en mega hyggelig dag!

- Amalie

Instagram: amalie_birck

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1/ Her 2/ Her 3/ Her 4/ Her 5/ Her 6/ Her 7/ Her

Hey bloggen!

Hvis i ikke ved det så elsker jeg online shopping og kigger stort set hver dag på forskellige hjemmesider, så jeg tænkte jeg ville lave en lille serie, hvor jeg tager nogle af de ting som jeg har fundet igennem måneden og viser dem til jer! Stort set alle ting jeg viser jer overvejer jeg selv at købe.

I denne måned har jeg tænkt lidt sommertøj fordi nu er sommeren snart ved at komme jubi!! Det er links til alle tingene oppe under billedet!

Jeg håber i kan lide det!

- Amalie


Likes

Comments

Heej og velkommen til min blog!

Mit navn er Amalie og jeg har i lang tid drømt om at starte en blog og nu er det nu!

Jeg interessere mig for at tage billeder, men også for mode og indretning

Bloggen kommer primært til at indholde en masse mode og indretning, men også nogle lidt personlige indlæg så jeg håber i vil følge mig

- Amalie

Likes

Comments