​Heeej!

I dag har jeg været en tur til KBH! Wuhu! Jeg kommer fra en lille by på Midtsjælland så København er ikk lige den by jeg kommer mest til.

Jeg var der med mit konfirmationshold og vi skulle enlig bare ind og se national museet og også statens kunst museum, men vi tog også en tur forbi Rundetårn.

Vi startede dagen nede ved vores kirke og blev derefter hentet i en minibus, som var så Nice! Vi blev køerne ind til Rundetårn og der havde vi ca 20-30 til at kigge. Da vi var færdige der blev vi kørt ud til Statens kunst museum hvor vi fik en guide som viste os lidt rundt nogle forskellige steder. Derefter skulle vi direkte videre til National museet hvor vi fik lidt mad ( YES! ) og så fik vi igen en guide som viste os rundt i en times tid ( vi havde omkring det med Martin Luthers tid ) og vi havde et mål og det var at se guldhornene og det fik vi så fem min. Til så vi havde travlt, men vi nåede det! Og så kørte vi enlig bare hjem igen. Det var en vildt hyggelig tur, så håber også i nyder dette indlæg.


Instagram: amalie__birck


- Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Heej og velkommen til min blog!

Mit navn er Amalie og jeg har i lang tid drømt om at starte en blog og nu er det nu!

Jeg interessere mig for at tage billeder, men også for mode og indretning

Bloggen kommer primært til at indholde en masse mode og indretning, men også nogle lidt personlige indlæg så jeg håber i vil følge mig

- Amalie

Likes

Comments