Hei dere!

I dag var Daniel og jeg på date, siden vi har vært sammen i 9 måneder i morgen (siden 21. april), i tillegg er det ett år siden vi møttes for første gang (21. januar). Vi dro til Askim, og gikk litt rundt på sentret der, jeg shoppa litt. Senere dro vi på kino. Vi så Pitch Perfect 3, veldig morsom film. Etter kinoen spiste vi pizza på Peppes <3

Her er det jeg kjøpte:

T-shirt: Bik Bok - Hettegenser: Her - Foundation: H&M/Her

Dette bildet ble tatt første gang vi møttes, på en fest vi hadde felles venner <3

Hva har du gjort i dag?

- Amalie

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God ettermiddag!
Akkurat nå sitter jeg og ser på Friends hos kjæresten min! Han er på jobb, så jeg er hos han imens.

I går var jeg i Oslo med Fanny og Janine. Janine og jeg viste Fanny rundt på Universitetet i Oslo, slik at hun skulle bli litt mer kjent, og vite hvor ting er. Vi tok oss også en liten lunsjpause.

Det er så mye snø nå, forresten! Vi snakkes.

- Amalie

Likes

Comments

Hei dere! Denne helgen har jeg gjort litt forskjellige ting.
På fredag var med Celine og Janine og stod på skøyter i Askim. Jeg merka at det var lenge siden jeg hadde stått på skøyter, for det gikk ikke så fort. Barndomsdrømmen om å bli kunstløper forblir nok en drøm. Haha! Men selv om jeg ikke var så flink var det veldig hyggelig, og litt kaldt. Derfor ble kakaoen nytt i Celines bil.

Senere på kvelden møttes vi tre, og Daniel hos Synne. Vi drakk litt vin, snakka og lo masse. Kjempekoselig!

På lørdag var jeg hos frisøren. Skikkelig spennende siden jeg klippa bort en god del. Har alltid hatt ganske langt hår. Så det blir uvant.

Før og etter :)

Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble, fordi jeg kan fortsatt sette opp håret, men jeg vurderer å klippe det kortere.

Lørdags kveld fikk jeg besøk av kusina mi, Ihne. Vi koste oss med pizza, og senere fant vi fram Singstar. Singstar er, etter min mening, enda mer gøy om man ikke kan synge, så det ble mye latter.

Ihne sov over til i dag (søndag). Vi gjorde ikke stort i dag, planen var å ta en tur på skøytebanen i nærheten, men sofaen frista mer. Haha!

Håper alle har hatt en fabelaktig helg, og fått slappet av :D

I morra tar jeg en tur inn til Oslo sammen Fanny og Janine.

- Amalie

Likes

Comments

​Jeg heter Amalie Bidsler Bergland og jeg er 19 år gammel. For tiden bor jeg hjemme i Hærland i Østfold, mens jeg studerer Medivitenskap på Universitet i Oslo. På fritiden danser jeg, og er med venner og kjæreste. Ellers er jeg veldig interessert i mote, sminke og interiør. Jeg har også en katt som heter Mille.

Når jeg skriver denne beskrivelsen er jeg ikke sikker på om jeg skal begynne å blogge, men heller følge med på andre blogger. Kanskje det dukker opp et par innlegg hvis livet byr på noe spennende.

- Amalie

Likes

Comments