Kjære fine, gutten min....

På denne tiden for et år siden lå du fremdeles godt plassert inni magen min, men heldigvis var det ikke så lenge igjen til vi fikk møte deg.

Terminen din var 2.august og mamma trodde til og med du kom før. Dagene etter termin er de treigeste i mitt liv, jeg har aldri kjedet meg og lengtet så mye og sterkt etter noe som jeg gjorde da. "Ingen ting i verden er verd å vente så lenge på" sa jeg til pappaen din. Han var vel egentlig ganske enig kan jeg tenke meg. Pappaen din jobbet mye overtid mens jeg jobbet overtid med deg. Jeg husker jeg syntes det var rart at han måtte jobbe så mye overtid i en så rolig periode som begynnelsen av august, men han har fortalt meg i ettertid at han tok en hvit løgn eller to, for å slippe unna litt kvalitetstid med din hormonelle, utålmodige mamma. Så det forklarer den saken.

Jeg husker jeg gråt til mormor og bestefar, jeg var så utslitt og lei. Hvorfor kunne du ikke bare komme?! Vi fikk time til å bli satt i gang 12 dager over termin "men det er sjeldent at noen går så lenge over" sa jordmoren vår oppmuntrende til oss. Sta som du var og er, gikk det 11 dager til uten et eneste tegn på at du skulle komme. "I morgen MÅ du ut uansett hva" sa jeg til magen der du lå trygt og godt 11 dager over tiden. Hørte du at jeg sa det til deg, kanskje? Natt til den 14.august startet endelig fødselen. Endelig var ventetiden over. Etter 12 timer på sykehuset, med en utslitt mamma og en medfølende pappa kom du endelig, klokken 22.28 med vidåpne blå øyne og mørkt hår. Du gråt når du kom ut, men med en gang du kom på brystet til mamma ble du helt stille. Du så opp på meg med klare blå øyne og jeg hadde aldri vært så forelsket før.

Både mamma og pappa gråt av glede, du var alt vi noen gang hadde ønsket oss. Du var planlagt til minste detalj, men du ble mer enn vi hadde håpet på. Det vil jeg at du skal vite.

Et år har gått siden du kom og både mamma og pappa kan skrive under på at det er det året som har gått raskest i vårt liv. Tiden har flydd! Takk og lov for det, for det har vært et slitsomt år. Du har testet tålmodigheten vår, psyken vår og kjærligheten vi har for hverandre. Det har ikke vært bare-bare å være foreldre, må du tro. Men størst av alt er kjærligheten, og heldigvis for det.

Din største helt er storebroren din og det håper jeg forblir sånn for alltid. Den kjærligheten dere har for hverandre og det båndet dere deler, det tror jeg ikke noen kan forstå. Du må nyte tiden nå når han deler alt med deg og leker med deg. For det kommer til å komme en tid der du blir den irriterende lillebroren. Det er bare sånn det må bli, lille venn. Men du skal vite at han alltid vil passe på deg selvom han syntes du er plagsom. Ingen kommer til å gå ustraffet hvis de er stygg med deg, det skal du vite.

Et år har gått og det er det beste året i vårt liv. Gratulerer med dagen Preben, mamma og pappa elsker deg himmelhøyt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Beklager mitt lille fravær, hverdagen er begynt for fullt og vi jobber hardt for å komme inn i rutiner igjen. Vi er vel ikke alene om å ha ødelagt litt leggerutiner på ferie? Det gjelder vel både store og små, kan jeg tenke meg.

Preben har sovet i vår seng i 3 uker, så det var ikke bare-bare å skulle få han til å sove i sin egen seng igjen. Han skal snart flytte ned på eget soverom så da er det viktig at soverutinene er on point. Kjenner jeg gleder meg litt til å ha soverommet for meg selv igjen. Det blir så mye rot når man deler rom med en baby, så det skal bli fint å få sprinkelsengen inn på et annet rom. Og ikke minst så gleder jeg meg sånn til å endelig pusse opp rommet hans. Noen som har noen inspobilder og dele? Jeg trenger litt inspirasjon. Jeg skal så klart ta før og etter bilde som jeg skal vise på bloggen.

Vi har også hatt barnehagestart og til nå har vi hatt to dager med tilvenning. Og jeg kan ikke si annet enn at det har gått som en drøm! Preben er så tillitsfull og har virkelig ikke problemer med å stole på andre mennesker. Når vi skulle gå vinket han bare farvel og smilte, gode gutten vår. Jeg tror ikke jeg hadde klart å gå fra han hvis han hadde grått, eller - jeg vet jeg ikke hadde gått fra han da. Så jeg er veldig glad for at det har gått så fint.

I går strålte solen i Bergen, så meg og noen venninner reiste til byn og spiste deilig mat og tok oss noen glass med vin. Det var også en liten avskjedsfest, siden hun ene skal studere i Barcelona. En annen av mine bestiser har akkurat reist ned til Australia for å studere og nå reiser altså enda en. Jeg må innrømme jeg er litt misunnelig. De skal nyte sol og studentlivet i utlandet, mens jeg er hjemme her å vasker klær og smører matpakker. Haha neida! Jeg elsker hverdagen her hjemme og å vaske klær gjør jeg faktisk aldri. Så jeg klager overhode ikke. Men jeg vet de kommer til å kose seg så masse begge to, og kanskje vi kan komme en tur på besøk? ;-)

Verdens vakreste by, Bergen! Spesielt den ene gangen i året solen skinner☀️ ønsker dere alle en herlig torsdag!

Likes

Comments

Jeg får ofte kommentarer på smilet mitt og tennnene mine på Instagram og her på bloggen. Hvordan jeg klarer å få de hvite. For meg har det alltid vært viktig å ha et pent smil, det er trossalt det første man legger merke til når man møter et menneske for første gang. Og ingen ting er vel verre enn gule, misfargede tenner?

Derfor er jeg så glad for at jeg har oppdaget Prowhitening. Det er hemmeligheten bak mitt hvite smil. Det er en skånsom tannbleking som gir det resultater etter kun 2 uker! Faktisk rett etter bruk er det synlig resultater. Perfekt hvis du ønsker å føle deg ekstra fresh en dag du skal noe spesielt eller bare ønsker et vakkert smil i hverdagen. Pakken består av strips som du enkelt plasserer på øvre og nederste tannrad. Jeg pleier å påføre en strips mens jeg sminker meg, noe som passer perfekt siden du kun trenger å ha den på i 30 minutter.

Nå nærmer det seg skolestart og jobbstart og ingen ting er vel bedre enn å komme tilbake på skole/jobb med et kritthvit smil og solbrun hud? ;-) Bestill Her så rekker du å få det før ferien er over!

Jeg har tidligere prøvd tannbleking som ikke har fungert og det er så utrolig irriterende å kaste pengene rett ut vinduet. Før jeg prøvde prowhitning må jeg innrømme at jeg redigerte tennene mine hvitere. Det er litt pinlig å innrømme at jeg har gjort det, men jeg føler jeg må være ærlig dere. Derfor er jeg veldig glad for at jeg slipper å gjøre det nå. Jeg er stolt over å si at bildene i dette innlegget ikke er redigert (kun filter).

Akkurat nå er tannblekingen på tilbud, pluss jeg har en rabattkode til dere som gir dere 50kr avslag i tillegg. Koden AMALIE50 gir dere 50kr avslag på alle produktene. Trykk Her for å komme til salget.


Jeg kan med hånden på hjerte si at dette produktet fungerer og det er den beste hjemmetannblekingen jeg har prøvd. Og det beste av alt? Resultatet varer!


Innlegget er skrevet i samarbeid med prowhitening

Likes

Comments

Hei dere! Håper dere har en fin lørdag så langt. Min lørdag startet 06.15 i dag så jeg føler denne dagen har vart i evigheter, men det har vært en fin dag tross alt.

I dag skal jeg ut å spise med noen venninner og derfor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg som oftest sminker meg til sånne anledninger. Jeg er veldig glad i highlighter, bronzer og frisk farge på leppene og dette er en look som er perfekt nå på sensommeren når man forhåpentligvis har litt farge i kinnene.

Dette er looken jeg tenkte å vise dere:

Jeg kommer til å skrive hvor produktene er fra underveis. For ordens skyld er ingen av produktene sponset, kun ærlige tips fra meg til dere.


Dette er meg helt sminkeløs og naturlig. Hvorfor er det så skummelt å vise hvordan man egentlig ser ut? Det burde ikke være det, for det er jo trossalt dette som er meg. Som dere ser har jeg fått en del fregner i løpet av sommeren, bare meg som syntes det er døds pent eller?


Det første jeg gjør er å smøre ansiktet inn i en fuktighetskrem som jeg blander med denne bronzing-gelen fra The body shop. Den gir glød til ansiktet og et perfekt underlag til resten av make-up'en.

Etter påfører jeg denne foundationen fra dior i hele ansiktet med en foundation kost. Jeg har kombinert/normal hud og denne passer bra til min hudtype. Jeg har den i farge 30.

Så påfører jeg concealer de stedene jeg føler det er nødvendig og steder jeg ønsker å fremheve. Som dere ser har jeg påført concealer under leppene, dette gjør at leppene mine "popper" mer frem og ser større ut. Jeg bruker alltid den lyseste eller nest lyseste fargen når det kommer til concealer. Jeg bruker den samme børsten som tidligere. Husk å blend godt!

Etter dette steget kan fjeset se veldig hvitt og livløst ut. Da er det viktig å varme det opp med en god bronzer. Og gi litt roser i skinnene. Jeg er veldig fornøyd med dette solpudderet fra terracotta og denne blushen fra Mac.


Så er det tid for bryn og eyeliner. Til brynene mine bruker jeg ananastasia beverly hills i pudderform. Det er absolutt det beste brynpudderet jeg noen sinne har prøvd. Så enkelt å bruke! Eyeliner er fra Nyx.

Så er det på tide å bake litt! Boys love a girl who can bake ;-) Hvis du ikke vet hva det vil si å bake huden sin, så handler det kort fortalt om å lysne enkelte steder i ansiktet, samt og få sminken til å smelte inn i huden. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg overlevde uten dette pudderet før. Jeg lover dere; sminken sitter så mye penere og ikke minst lengre! Hvis dere vil lære mer om denne teknikken er det bare å søke på "baking" på YouTube så finner dere masse. Jeg lar pudderet bake i huden mens jeg sminker leppene, når jeg er ferdig med det koster jeg pudderet lett av med en stor børste. Settingpudderet jeg bruker er fra sensai.

Pssst: har du ikke mye penger eller er tom for settingpudder? Prøv babypudder fra Natusan, billig og funker overraskende bra.

For jeg tar på leppestift pleier jeg alltid å skrubbe leppene med en tannbørste. Leppene blir så myke og hvis du skrubber litt hardt får du også en mini Restylane effekt ;-) Leppene "popper" og ser mye større ut, prøv det!

På leppene bruker jeg lipgloss fra nyx og min favoritt leppestift fra dior. Jeg elsker elsker elsker denne leppestiften! Farge 001.


Som en siste finish påfører jeg min favoritt highlighter steder jeg vil fremheve (litt på nesetippen, over leppene, øverst på kinnet og andre steder lyset treffer naturlig) jeg påfører også litt bronzer fra The balm i kinnene, neseryggen og i pannen. Til slutt sprayer jeg med finish-spray fra Nyx.

Ta-da! Looken er ferdig og du er ready to go! Jeg elsker å leke med øyenskygger og leppestifter, men av og til syntes jeg less is more og liker å heller fokuserer på glødende hud! Jeg håper dere likte innlegget og kanskje fikk noen tips? Hvis dere ønsker mer av slike innlegg må dere trykke på liker knappen under innlegget!

Likes

Comments

Ukens høydepunkt: Uken som var har vært full av høydepunkter. Alt Preben har lært seg å si, og hvor flink han er blitt til å gå når vi holder han. Alle besøkene på restaurant og kvalitetstid som familie. En herlig uke der det blir umulig å kun velge et høydepunkt.

Ukens innkjøp til Preben: Jeg har kjøpt alt for mye den siste måneden og kanskje spesielt den siste uken. Jeg har kjøpt mange flotte joggedresser, gensere og koseklær som jeg er kjempe fornøyd med som han kan bruke i barnehagen. Da er det viktig at det er behagelig, varmt og ikke minst kult ;-) Han kommer til å bli den kuleste gutten i barnehagen.

Noe av det jeg er mest fornøyd med til han.

Ukens innkjøp til meg selv: Jeg har kjøpt masse flott til meg selv den siste tiden også. Blant annet litt klær og to nydelige vesker. Og når jeg kom hjem fra ferie ventet en deilig pakke med sminke på meg. Den innehold blant annet den beste highlighteren jeg noen sinne har prøvd. Den gir nydelig glød og er bare helt fantastisk. Den er fra merket Ofra. Jeg tenkte å lage en sminkelook der jeg bruker den nye sminken, hvis det er av interesse? Solpudderet fra The balm var også super fint.

Ukens irritasjon: hvor talentløs og egoistisk enkelte folk er når de reiser. Istedenfor å trekke inn til setet sitt så andre får gå forbi står de heller rett opp og ned som en eller annen idiot og sperrer for alle bak. Du kan faktisk ligge den sekken din i hattehyllen ETTER du har sluppet folk forbi! Ellers irriterer jeg med over folk som er frekk, men liksom later som om det ikke er frekt, type: denne toppen er altfor stor for meg, kanskje den passer til deg? Eller: Så fin du er! Men altså jeg kunne aldri gått med en sånn type kjole. Det kommer selvfølgelig an på hvordan man sier det, men håper dere skjønner hva jeg mener?

Ukens nedtur: Å gå fra 35 grader og sol til 15 grader og regn var ganske nedsig.

Ting å glede seg til i ukene som kommer: jeg gleder meg så masse til fadderuken som begynner 15.august. Og så gleder jeg meg utrolig masse til Preben og Nicholas sin bursdag. Begge har bursdag i august og vi skal feire de sammen. Tenk at min lille baby er 1 år hvert øyeblikk!

Uken er ikke helt over enda og i morgen venter en dag med masse moro! Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere nyter helgen :-)

Likes

Comments

Da var ferien over for denne gang. Vi sitter faktisk i bilen på vei til flyplassen akkurat når dette innlegget blir postet. Vi har hatt tre deilige uker her nede i varmen, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem igjen. Vi har brukt altfor mange tusen og jeg er utrolig nok lei av å spise på restaurant. Det er noe med det at hjemme er hjemme og det er få ting som kan slå det å sove i sin egen seng. Vanlige rutiner med hverdag, middagslaging og en serie på kvelden, det er egentlig litt godt det også. Det er flest hverdager og det er viktig å lære seg å like de enkle tingene i hverdagen.

Nå blir det jo snart barnehagestart også, og jeg vil veldig gjerne prøve å få Preben inn i sine gamle rutiner til det. Vanligvis legger han seg klokken halv syv og står opp rundt seks. Nå har han sovet til halv ti om morgenen hele ferien nesten, så det sier vel sitt. Det er også snart klart for skolestart og fadderuke på ho mor. Jeg kjenner jeg grugleder meg, og den følelsen av å ikke kjenne noen, den er litt skummel. Jeg skal skrive mer om fadderuken og hvordan jeg forholder meg til det. Samt hvordan det er å være mor i fadderuken litt senere..

Jeg har som dere har merket ikke blogget noe særlig de tre siste ukene og det er rett og slett fordi jeg har vært veldig umotivert. Gir det jeg skriver dere noe? Syntes dere det er kjekt at jeg blogger? Eller kunne jeg like gjerne bare laget en scrapbook og skrevet i en dagbok alene for meg selv? Jeg trenger å vite dette. Jeg forventer ikke at bloggen min forandrer dagen din eller gir livet ditt mening, men jeg trenger å vite at noen faktisk finner glede i å lese det jeg skriver. Jeg kan også innrømme at jeg var veldig umotivert i begynnelsen av ferien rett og slett fordi Preben var så sutrete. Han var ikke vant til varmen og sov veldig lite. I tillegg fikk han over 40 i feber og hadde det så fælt, stakkars.. Men plutselig kom det en sylskarp liten tannebiss nederst i munnen hans og da løsnet alt. Endelig kom Preben sin første tann, 11 mnd gammel. Når de får tenner så sent er gommene så harde og da gjør det ekstra vondt for de små når tennene kommer (kilde: mamma) så når den endelig kom igjennom ble alt bedre og den siste uken har gått som en drøm! Den siste uken var det kun oss tre, så jeg er veldig glad for at det ikke har vært en slitsom uke, med tanke på at vi ikke hadde noen til å hjelpe oss. Uansett - nå vil jeg veldig gjerne gå tilbake til sånn jeg var i begynnelsen av denne bloggkarrieren og blogge flere ganger daglig, men det avhenger så klart av at folk er interessert i å lese det jeg skriver.

Da håper jeg det blir minst mulig forsinkelser og at Preben sover hele flyturen (evig opptimist) vi blogges i morgen ☀️

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg beklager så mye at jeg er så skrekkelig dårlig til å oppdatere, ikke at det er så altfor mange som er innom her hver dag, men dere trofaste lesere som er innom hver dag for sjekke om jeg har oppdatert- dere føler jeg at jeg skylder bedre oppdateringer til! Men det er sommerferie og jeg er hundre prosent i ferie modus. Dagene er som følger; frokost, bading/soling, lunsj, bading/soling, slappe litt av i leiligheten og så middag på kvelden. Egentlig handler hele dagen om å vente på neste måltid, haha! Det høres sikkert kjedelig ut for dere rastløse individer, men for denne utslitte småbarnsmammaen er det ingen ting annet enn fantastisk deilig!

I går brøt vi tradisjonen litt og besøkte et badeland, sammen med noen venner av familien. Svigers passet Preben mens mor og far fikk være litt barn igjen! Vi koste oss veldig sammen med Nicholas og de andre barna. I tillegg til å skli i alle rusjebanene tok min galning av en samboer å hoppet i strikk 70 meter over bakken, hvis du følger meg på Instagram har du kanskje sett det (amalieaasee) Selvom jeg elsker fart og spenning selv, må jeg innrømme at jeg har blitt utrolig mye mer pysete etter jeg fikk Preben. Det høres veldig klisje ut, men det er liksom ikke verdt å riske noe.

Etter badeland, senere på kvelden ble det feiring av den ene jenten som var med oss på badeland. Hun ble 11 år og det var kjempe stas. Ballonger, kake og god stemning! Preben hadde på seg sitt fineste antrekk og koste seg masse med å få all oppmerksomheten. Han går fra fang til fang og flørter med alle han møter. Lille sjarmøren vår!

I dag har vært enda en dag med full avslapping og i kveld blir det god middag og helt sikkert noen glass med rødvin ;-) Det er trist å tenke på at vi allerede har vært her i en hel uke, men vi skal kose oss masse de to siste ukene. I morgen vil jeg ta massasje. Jeg hører rykter om at det er fint vær i Bergen og det gleder hjertet mitt. Dere som er hjemme i Norge fortjener all sol dere kan få! Nyt sommerdagene folkens☀️

Likes

Comments

Er det noe jeg virkelig syntes er lekkert og som jeg har fått øynene opp for det siste året så må det være sleik. Det må være den perfekte sommerfrisyren etter min mening. Når man dusjer og bader mye har håret en tendens til å bli veldig elektrisk og flisete (i alle fall mitt) og da er perfekt med en gelé som holder det på plass. Jeg påfører gelé i vått hår og bruker en kam til å dra sleiken bakover og forme den slik jeg ønsker. Deretter sprayer jeg med hårspray så det skal holde seg. Super enkelt å lage, men så utrolig elegant og sexy! Skikkelig kardashian-vibber ;-)

Produktene jeg bruker er begge fra L'Oréal og fåes kjøpt i de fleste frisørsalonger. Sikkert flere steder også. Jeg betalte ca 300kr tilsammen. Hårbørsten jeg brukte er en tangel tezer, men det spiller ingen rolle. Bruk den du har tilgjengelig. 


Hvis du ikke har prøvd sleik før så må du prøve det. Det er super lett å lage og ser super fresht ut! Passer like fint til kort hår som langt.

Ønsker dere en flott kveld!

Likes

Comments

Hei fra Tyrkia!

Endelig er vi her, endelig er det ferie! Herlighet så vi har gledet oss til denne ferien. Det har vært så lite fint vær i Bergen i det siste at jeg har rett og slett ikke ord for hvor etterlengtet denne ferien har vært. Ruben har hatt tunge og lange dager på jobb og jeg har helt ærlig vært ganske psykisk utslitt de siste ukene. Heldigvis har jeg fått mye avlastning og hjelp fra mine foreldre som er verdens flotteste besteforeldre som jeg er så takknemlig for. Heldig som vi er har vi også verdens herligste besteforeldre på Ruben sin side, så vi har mange gode folk rundt oss som alltid stiller opp. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde hatt et så stort og godt nettverk rundt meg. Vi har derfor gledet oss spesielt til denne ferien siden vi skal være sammen med foreldrene til Ruben i hele to uker. Da blir det ferie på mor og far også gitt! Vi får sove lenge om morgenen og har det generelt mye enklere når vi er et ekstra sett med voksne. Vi merket når vi var i Kroatia tidligere i mai at ferie ikke var helt som det pleide å være når man har med seg en baby som krever sitt. Så det er definitivt veldig deilig å reise med besteforeldre og ikke minst en storebror som er så flink til å leke og passe på lillebroren sin. Verdens flinkeste storebror som vi er så stolt over.

Jeg må si at jeg har tatt meg selv i å tenke at jeg er utrolig heldig. Livet er ikke rosenrødt og det finnes ikke noe som heter "et perfekt liv" men jeg må si jeg er vanvittig heldig som har alt jeg har drømt om. I fjor på denne tiden ville jeg bare at sommeren skulle ta slutt så jeg kunne møte lille i magen og jeg drømte meg vekk til neste sommer når jeg endelig hadde min etterlengtede baby med meg. Og neste sommer, det er nå det. Og ting er faktisk bedre enn jeg kunne forestilt meg. Jeg prøver å nyte hvert øyeblikk sammen med firkløveren min! Jeg håper dere også koser dere masse uansett hvor i verden dere er. Nyt sommeren dere☀️

Likes

Comments

Da var vi hjemme fra en herlig helg på hytten vår i Austevoll. Vi har hytte på en liten perle som heter Litlekalsøy (der jeg har etternavnet mitt fra) og det er virkelig en idyllisk plass. Bading, fisketurer, trekking av garn og turer til butikken for å kjøpe is- det er sommer for meg. I hele barndommen min har jeg kost meg på sommerferie i Norge og jeg har hatt det helt fantastisk. Det er så kjekt at jeg nå kan ta med meg barna mine på hytten slik at de også kan få flotte minner derifra.

Selvom jeg har vært heldig å reist på mange utenlandsturer, var jeg alltid hjemme i Norge i sommerferien. Og jeg aldri lidd noen nød selvom jeg har tilbringt alle somrene hjemme. Tvert i mot! Jeg synes overhode ikke synd på barn som ikke får reise til utlandet i sommer. De barna jeg syntes synd på er de med foreldre som ikke gidder å gjøre ting med barna sine. Det er så mye man kan finne på her i Norge og man trenger ikke en gang å reise på norgesferie. Nabolaget og byen du bor i er minst like spennende bare man er litt kreativ.

Hva med å sove under åpen himmel? Ta med soveposen og mange puter ut på trampolinen og tilbringe en natt der. Det må være en av mine beste barndomsminner å overnatte ute sammen med gode venner. Hvis du ikke har trampoline er en madrass ut på altanen eller en telttur garantert en like stor suksess. Piknik med masse god frukt og drikke, en fjelltur eller en tur på stranden, blir det bedre enn det? Stell i stand en rebus for hele familien eller kanskje det er en gård man kan besøke en dag? Hjemmekino med popkorn og vannmelon eller en tur på et lekeland hvis været ikke er på vår side. Barn er ikke så materialistisk som vi tror og jeg kan garantere at ingen barn som ferierer i Norge lider noen nød, så samt at foreldre gjør en liten innsats vel og merke. Jeg syntes det er kjempe gøy å være med andre foreldre som har barn, da kan barna leke og kose seg, mens foreldrene soler seg og koser seg de også, vinn-vinn! Barna trenger ikke svære badebasseng og all inklusiv hotell på Kreta for å ha en minnerik sommer. Selvfølgelig er syden deilig og de er heldig de barna som får reise på sydenferie, vi skal jo til syden selv. Og det er noe jeg gleder meg veldig til! Men det er ikke alltid man har muligheten eller lyst til å reise utenlands og det må være helt greit det også. Det er ikke synd i barna, det er synd i oss voksne som har et slikt materialistisk syn på verden. Vi bor i verdens beste land, også om sommeren ;-)


Gjerne lik/del innlegget hvis du er enig!

Likes

Comments

Instagram@amalieaasee