Nu ved jeg godt, at jeg sagde i mit forrige indlæg, at jeg ville vende hurtigt tilbage med nyt om forrige weekend, og nu er der gået næsten 1 uge siden sidst, og det var på ingen måde meningen, at der skulle gå så lang tid (planen var rigtigt at skrive enten mandag eller tirsdag), men der har simpelthen været så meget stress og turbulens i den her uge, og jeg har ikke helt haft tiden (og energien) til at skrive i denne uge, men nu hvor weekenden er her, har jeg lidt mere tid.

Overskriften skal nok lige forklares først:

Så lang historie kort (jeg skal i hvertifald forsøge): Jeg har i en 4 ugers tid haft en for form udslæt/bid på mit ben, og i tirsdags besluttede jeg mig så for at se en læge. Lægen havde en mistanke om, at det kunne være Lyme sygdommen (borrelia og borrueliose), så de satte mig straks i behandling for det (antibiotika), og fik også taget en blodprøve. Det her fyldte rigtig meget i mine tanker, da det kan være ret alvorligt (specielt hvis jeg har haft det i 4 uger), men også fordi, at jeg har haft det før i mit liv. Antibiotikaen har også gjort mig syg om morgenen, så det har også været lidt hårdt at være på medicin. I dag (fredag) fik jeg så endelig resultatet af min blodprøve, og den var negativ, hvilket var rigtig dejligt at få af vide, og det lettede en del og vide, at jeg ikke er syg (igen).

Og nu tilbage til hvad dette oplæg (som skulle været postet tirsdag) ville havde handlet om - sidste weekend:

Så lørdag var min såkaldte "off"-dag, og da jeg var helt alene hjemme, besluttede jeg mig for at gøre lidt ekstra hygge ud af den - så der blev lagt ansigtsmaske, lavet lidt lækker frokost og hygget med film inden aftenens helt store event: Melodi Grand Prix. Jeg har, lige så lang tid jeg overhovedet kan huske, set Melodi Grand Prix, og jeg er trofast følger hvert evig eneste år, og dette år var naturligvis ikke en undtagelse, og til mit held fandt jeg en amerikansk hjemmeside, som også broadcastede showet, så jeg kunne stadig følge med, det var dog lidt underligt at se det helt alene, når man er vant til at se det med familien derhjemme, men det må jeg jo have til gode til næste år (eller året derefter).

Søndag var det en af de vigtigste dage på året - nemlig MORS DAG!! Jeg elsker mors dag, og jeg gør altid noget ekstra ud af netop denne dag, da jeg elsker min mor helt utrolig højt, og jeg for mig er det meget vigtigt at vise, de mennesker man holder meget af, hvor meget de egentligt betyder for en, og her er familien selvfølgelig ekstra vigtig. Jeg viser ofte, hvor meget min familie betyder for meget, men det er dejligt at have en dag på året, hvor man kan tage den kærlighed til "next level", og netop derfor var det ekstra underligt ikke at være hjemme på mors dag i år, og ikke give min mor den ekstra kærlighed og opmærksomhed, men så må jeg jo bare holde en ekstra mors dag til sommer, når jeg kommer hjem.

Noget helt særligt i år er, at jeg har fået en ekstra person og fejre på denne dag, nemlig min hostmom. Min søde hostmom betyder rigtig meget for meget, og meget mere end hvad jeg fra starten af havde troet, at hun ville betyde for mig, men vi har bare et så godt forhold, og hun behandler mig altid, som var jeg hendes datter, og vi har virkelig fået et godt hostmom-"datter"-forhold, hvis det overhovedet giver mening, så derfor havde jeg også lavet en lille speciel ting til hende, for at vise hvor meget hun også betyder for mig, men lad mig dog lige gøre det helt klart, der er kun en mor i mit liv, og hun kan ikke erstattes.

Så et forsinket blog oplæg, men også et lidt forlænget et i forhold til den originale plan.

Hav det godt så længe og håber at I får en god weekend!!!


Hiii... Now I know that I said in my previous post that I would be back very soon, and 1 week later is not as soon as what I had hoped on (I would have posted like Monday or Tuesday), but this week has just been so crazy with million stuff to do, and I have not had that much time and energy to post, but my energy is back and I also have more time now where the weekend is here.

So I am guessing that I kind off have to explain my title for this time (which is: "Sick again?"):

Long story short (or at least I will try to): In the last 4 weeks have I had a bite/rash on my leg and Tuesday I finally decided to go see a doctor with it. The doctor had a suspicion that I might have Lyme disease so she put me in treatment with antibiotics immediately and they also took a blood test to confirm if it was Lyme disease. This thing was the only thing on my mind Tuesday and the last couple has it also been filling a lot in my thoughts. It can be very serious to have Lyme disease and I also had it before, so I was a little scared to get it again. The medicine has also been making me sick in the morning so the last couples of days have not been easy. Yesterday (Friday) I finally got my result and it was negative so I do not have Lyme disease, which was a big relief to know that I was not sick again.

And now back to what this post original should have been about - My last weekend:

Saturday was my "off"-day and I was home all by myself, so I decided to do some extra this day - I put on a facemask, made some delicious lunch and watch movie all day long until the big event of the day came: EUROVISION SONG CONTEST. Every single year am I watching this show and have done it for a lot of years and this year was not an exception (I am a loyal watcher). Lucky for me I found a channel online which was broadcasting the show live. I do have to admit that it was a bit sad to watch it all by myself when I am used to watching it with my family - but I will just have to wait with that until next year (or they year after).

Then we had one of the most important days of the year: MOTHERS DAY!!! Sunday was Mothers Day and I love this day and I normally do something extra on this day for my mom, cause I love her so much and I think it is important to show the people that we love, how much they mean to us - we should do this every single day but it is also nice to have a day where you can do something extra extra special. It was so weird not being home on this day to celebrate my mom as I am used to but I guess that I will just have to hold a extra Mothers Day when I am coming home to summer.

As a special thing this year have I got an extra person to celebrate on this day - my hostmom. My sweet and kind hostmom means a lot to me - and even more then what I would have thought in the beginning, but we just have a very special relationship and she always treats me so nice and kind and almost like I was her own daughter - we just have a really nice "hostmom-daughter/au pair"-relationship, if this even makes sense - So I decided to give her an extra special little thing to show her how much I love her.

That was it - a delayed post but also a little longer one compared to the original plan.

Have a good weekend!!!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Så blev det vist lige lovlig lang tid siden sidst, og nu hvor jeg lige har haft den bedste uge nogensinde, tænkte jeg, at det ville være oplagt lige at opdatere lidt 🌸

Som sagt har jeg lige haft den bedste uge nogensinde (i meget lang tid), da min bedste veninde fra Danmark nemlig var kommet på besøg. Hun landede onsdag i sidste uge, og rejste hjem onsdag (i denne uge) aften igen, så vi har haft en god uges tid til at hygge os 🇩🇰✈️

Torsdag slappede vi bare af, da vi var kommet sent hjem onsdag aften fra lufthavnen af, så den stod på rundtur i området, og så skulle jeg også arbejde denne ene dag, så vi hentede børnene på skolen, og kørte til dans som altid, men efter arbejde fik vi så tid til at tage ud og spise, bare hygge og "catche up" 😆🍽🌃

Fredag skulle vi havde været i NYC, men da der var varslet storm, regn og stormflod faktisk, blev vi enige om at gøre det til en shoppe dag i stedet, så først kørte vi ud til Woodbury og shoppede, og derefter kørte vi til Danbury Mall, hvor Primark ventede. 🛍👗👠 Vejret var på ingen måde med os ude i Woodbury, hvor vi nærmest blev blæst rundt derude, men vi fik begge købt en masse lækre og fede ting ☂️🌊🌧

Lørdag, søndag og mandag var det så tid til at tage ind til NYC, og vi har rigtig leget "turister i storby", og vi har fået set alt det, man skal se, hvis man tager til New York 🗺🇺🇸🌉

 • Lørdag: Vi lagde ud med en kort tur ind i Trump Tower, bare for at se hvor overdrevet det er, og der kom også et par gode jokes ud af denne oplevelse. Herefter tog vi på American Museum of Natural History, som bare var en kæmpe succes, på trods af, at jeg normalt ikke er en museums-person, men for det første var der de fedeste udstillinger (udstillinger om rummet, menneskets krop og den fedeste: dinosaurer) og for det andet havde vi bare en fest inde på det museum. 🌳🐘 Herefter gik vi i Central Park (igen), og fulgte den hele vejen tilbage til Grand Central, og før vi fik set os om, var den dag slut.
 • Søndag: Denne dag startede meget blandet. Vi havde ikke planlagt det helt store for dagen, men skulle alligevel på turisttur, hvor vi lagde ud med Times Square, Empire State Building og en tur på High Line, hvilket var meget sjovt at prøve at gå på en sti over byen, men herefter gik vi så også i stå. 🙄 Først vidste vi ikke helt, hvad vi skulle lave, da vi var i Midttown og resten af vores ting var i Downtown, men da regnen kom, slog det lidt vores energi ud og vi blev lidt trætte, og havde ikke helt lyst til mere den dag, men en tur på Starbucks vendte om på denne følelse, da vi nemlig besluttede os for at gå hele vejen ned til Downtown (der er alligevel langt), og med vores "hurtig-gåer-ben" kom vi faktisk derned forholdsvis hurtigt. ☕️👣 Først tog vi en tur hen i Little Italy, hvor vi næsten blev smidt ud af den cafe, vi sad på (det havde vi det ret sjovt med) og nej ikke på en alvorlig måde. Herefter gik turen til Wall Street og 9/11 memorial - Så en dag der startede lidt kedeligt, men også den dag vi nok har haft mest sjov 😂🌃
 • Mandag: Mandag havde vi rigtig mange ting planlagt. Først var der morgenmad på Meyer's bageri på Grand Central (mums), herefter gik turen op til Top Of The Rock, og så gik turen til FN, hvor der ventede en rundtur med guide rundt i "huset", hvilket var så spændende og informerende, og vi lærte, at FN er så meget mere, end hvad man bare lige hører om i nyhederne. 🌇🏢 Vi tog metroen ned til downtown, hvor vi tog en færge, der sejler ud mod Frihedsgudinden 🗽 og tilbage igen, og sidst, men ikke mindst gik vi på Brooklyn Bridge (hvilket igen var med blandede følelser).🌉 Da vejret var helt igennem fantastisk, valgte vi at gå hele vejen op til Grand Central Station (OG DER VAR BARE LANGT!!). De sidste 30 minutter i byen blev nydt på "Wok To Walk", hvor vi fik lækker, nem og billig aftensmad - så en meget lang, men også god dag 🇺🇸🗽🌸


Ekstra fakta omkring vores dage i NYC ville være, at vi faktisk gik omkring 40 km på 3 dage - hvilket tydeligt kunne mærkes i både ben og fødder i dagene efter 😳🤕

Tirsdag var vi både trætte og udmattede, så vi valgte at tage en rolig dag, hvor vi kørte til biografen, og så en film, vi begge har set frem til at se i flere måneder nemlig: FAST AND THE FURIOUS 8 (FATE OF THE FURIOUS)!!! Denne film er klart en af de fedeste film, jeg NOGENSINDE har set, det kan stadig ikke beskrives med ord hvor fed den film er, men MONSTER GOD kommer tættere på den følelse, jeg sidder tilbage med 🤣🎞📽🏎🚙

Nu kom den dag, vi begge havde frygtet, og på ingen måde set frem til - vores sidste dag sammen - farvel dag - årets mest nedern dag!!! 😥Vi ville have det sidste ud af dagen, så vi kørte ud og shoppede hygge snacks til Jennifer's tur hjem, vi fik italiensk is og lækker frokost. 🍧 Vejret lagde også op til en hyggelig gåtur - hvilket vi selvfølgelig gjorde. Om aftenen blev der sagt farvel til familie, og så kørte vi mod lufthavnen, hvor det på ingen måde var sjovt at sige farvel 😥✈️🇺🇸🇩🇰

Denne uge har simpelthen været den bedste uge i mit liv i meget lang tid, vi har nået alt det, vi gerne ville: Haft så meget Malle-Jennifer kvalitetstid, lavet tonshvis af jokes, været i NYC, snakket om alt fra ingenting til mere større emner der fylder i vores hverdag, vi har fået lavet en masse malle-jennifer-teorier (vores livs teorier, der handler om alt fra "livets store spørgsmål" til "Hvordan kan en båd ikke synke?" - bedre sagt alt hvad vi kan stille spørgsmål ved 🙄💭), men vigtigst af alt har vi bare hygget så meget, og fået så mange sjove og gode minder sammen herovre i USA!! 😂🇺🇸🌸😆

Det var det for nu, men jeg vender meget snart tilbage, da denne weekend også har budt på vigtige ting i mit liv, som jeg naturlighvis vil lave en lille update om, så hyg jer så længe! 😆❤

I really think that it's time for a new post again, it had been weeks since last time, and now where I just had had the best week ever, I thought why not make a post about this week? 🌸

As I said I just had the best week ever (or at least for a very long time) cause my best friend from Denmark came on visit. She came Wednesday last week and left this Wednesday evening, so we had a great week together 🇩🇰✈️

Thursday was a relaxing day because we were tired because we came home late Wednesday night so we decide do to sleep long, go for trip in my city and just relax before I had to work. We picked the kids up from school and drove to dance as usual with Ally. After work we went to a little mall where we had a great dinner and got some time to catch up 😆🍽🌃

We should had been in NYC Friday, but when it was raining like crazy we decided to have a shopping day instead, so first we went to Woodbury and after that Danbury Mall where Primark was waiting for us. 🛍👗👠The weather was really working against us out at Woodbury and we were almost blowing away out there, but we did buy some nice things ☂️🌊🌧

Saturday, Sunday and Monday we went to NYC where we were the best tourists ever and we have seen all the stuff you need to see when you are going to NYC 🗺🇺🇸🌉

 • Saturday: we had a quick trip into the Trump Tower just to see how unbelievably to-much it is and we did also made some great jokes in there. Then we went to American Museum of Natural History which was a huge success, even though I am not normally a huge museum fan we had the best time in there. There was some awesome exhibition in there (space, bodies, human and dinosaurs) and we just had a party in there. 🌳🐘🕵🏼 We took a walk in Central Park and walked all the way back to Grand central and then this day was over.
 • Sunday: This day was mixed. We hadn't planed that much for this day, but we still did some tourist stuff like go see Times Square, Empire Building and walking on the High Line, which was pretty special to try to walk over the city, but then after this we didn't know what to do, and when the rain came we just died, and lost all of our energy, and honest we almost thought about going home, but a trip to Starbucks turned that feeling upside down. ☕️👣With some new energy we walked all the way down to Little Italy (that is actually fare to walk), where we almost got kicked out of the cafe (which we had so much fun about) and no it was not that dramatic and serious. Then we saw Wall Street and went to the 9/11 memorial. So a day that started pretty boring turned out to be one of the funniest days. 😂🌃
 • Monday: Monday we had tons of plans planned. We had breakfast at Meyer's bakery (a Danish one) at Grand Central (yummy!!) and then we headed up to Rock Of The Top where we had an amazing view over the whole city. UN was just around the corner and we had a great tour in there, and the best tour guide and we got so much more clever about what UN actually does, so that was really informative. 🌇🏢Then we took the metro to Downtown, the Ferry that sails around The Statue Of Liberty, 🗽 and then we walked up to Brooklyn bridge, and after that all the way up to Grand Central Station again (THAT WAS SO FAR, Like unbelievable far). The last 30 minutes in the city was spend on "Wok To Walk", where we had a easy, quick, yummy and nice dinner. A very long day but also a really good one 🇺🇸🗽🌸

Extra facts about out trip to NYC would be that we walked about 40 km in those 3 days (25 miles) which we could really feel in out legs and feet the following days. 😳🤕

We were so tired and exhausted Tuesday so we decided to have another relaxing day, so we went to the cinema where we saw a movie that the both of us had been looking forward to see: FAST AND THE FURIOUS 8 (Fate of the furious)!!! This is probably one of the best movies that I have EVER watch, it was so good and I can't even describe it with words how good this movie was, but EXTREMLY GOOD is getting closer to my feeling 🤣🎞📽🏎🚙

Then we had the day that the both of us least was looking forward to - the goodbye day - out last day together.- the saddest day ever. 😥 We agreed on that we needed to get the most out of this day, so we went shopping some snack for her trip home, then got Italian ice cream and a delicious lunch, and because of the extremely nice weather we also went for a walk. At the evening we said goodbye and drove out to the airport where the goodbye part was really hard and not fun at all 😥✈️🇺🇸🇩🇰

This week had just been the best week in my life for a very long time and we had just had the best time ever: we had lot of Amalie-Jennifer-Quality-Time-Together, made tons of jokes, been to NYC and talked about everything that we needed to talked about (small and big stuff) and we also had a lot of time to make "Amalie-Jennifer-Theories" which is our theories about life and stuff like that (We have so much fun when we do this - and the theories can be about everything!!! 💭😳😆), but the most important thing was that we had the best time ever together here in USA 😂🇩🇰🌸🇺🇸😆

That was it for this time but I will soon be back with some new stuff, cause this weekend have also been important, so I will be back soon 😆❤

Likes

Comments

Så er jeg tilbage igen, der gik lige lidt lang tid denne gang siden sidst, men der har simpelthen været så meget at lave her i påskeferien, så har jeg ikke haft så meget tid/overskud til at få skrevet her i den sidste uges tid igen 😆🌸

Vi har simpelthen haft så fantastisk skønt vejr i hele påskeferien, så det har givet god anledning til at være ude de fleste dage og lege, hvilket vi gjorde søndag, mandag og tirsdag, hvor vi kørte hen til en meget hyggelig park, som børnene elsker at være i.☀️🌳🌷 Vi fik spist frokost og is henne i parken, og imens børnene legede i et par timer, fik jeg læst lidt i min bog, så det var bare rigtig hyggeligt 🍦📚

Onsdag tog vi i biffen og så "Smurfs: The lost Village", hvilket var en rigtig god film, og så havde vi det bare rigtig sjovt.🎞📽 Torsdag blev det til en tur i Billy Beez, hvor vi også havde en af Matthew's venner med der op, og de legede bare alle 3 så godt sammen. 🎡 Fredag var der ikke så mange planer, men vi skulle dog til fødselsdagsfest med Ally i et legeland, og hun havde det bare så sjovt med alle hendes venner 😆🎉

En af de ting der er det bedste ved at være i USA, er alle de kulturelle oplevelser, man får, og her i påskeferien fik jeg endnu en oplevelse, som jeg nok aldrig aldrig nogensinde ville kunne komme til at opleve derhjemme, jeg var nemlig til Passover - en jødisk helligdag. 🔯 Nu tænker nogen sikkert, hvad jeg laver til en jødisk arrangement, men det var simpelthen fordi, at min familie har nogle jødiske venner, som hvert år inviterer familien til det her arrangement, og jeg blev også inviteret, hvis jeg havde lyst, og jeg tøvede ikke et sekund med at sige ja, da jeg fandt det sjovt at prøve noget nyt, både religiøst, men også kulturelt. 🇺🇸🎉 Hele aften bestod af ritualer og traditioner, hvor vi læste på skift i en bog, som jeg nok ærligt lige må indrømme, jeg ikke kan huske hvad hed, men den indeholdt hele historien om jødernes slaveri i Egypten, og så indeholdt den også sange og traditioner omkring hele Passover, hvor man fx. på bestemte tidspunkter skulle spise noget bestemt (fx. Matzah, urter og peberrod) eller drikke noget bestemt (vin for de voksne og kirsebær sodavand for børnene). 🍽🍷 Alt i alt var det en rigtig god og hyggelig aften, og nu har jeg også prøvet en jødisk begivenhed 😆🔯

Påskeferien har også budt på mange familiefester, hvor jeg også har fået set, hvilke traditioner børnene har ved påsketid. Jeg er jo vant til gækkebreve og påskeæg, men herovre holder man simpelthen "egg-hunt", hvor der bliver kastet en masse plastik æg ud i en have, og så skal børnene finde dem, og så indeholder de så slik.🍭🐰 Dagen før 1. påskedag havde vi en lille familiefest, hvor børnene også malede æg, og på selve 1. påskedag havde vi så en større del af familien ovre til familiehygge. Påskeharen kom også forbi i løbet af natten til 1. påskedag, og den havde gaver med til os alle sammen 🍭🐰😆

Mandag var så sidste dag for børnene hjemme, mens begge forældre var tilbage på arbejde, og der besluttede jeg mig for, at vi bare havde brug for en dag hjemme og hygge, så vi var lidt ude og lege med de andre børn, løbet på løbehjul, legede med sæbebobler og kridt.🌳☀️🚴🏻 Aften blev sluttet dog af med Ally's første softball kamp, og hun gjorde det ret godt, hendes hold endte også med at vinde, så det blev fejret med sejres løb rundt om banen 🏆⚾️

Så alt i alt en rigtig rigtig god påskeferie, hvor den bare har stået på ren råhygge alle dage med børnene.

I am finally back! I know that it took me some time since last time, but there has just been so many plans in the Easter break and in the last week have I been busy and hadn't had that much surplus energy to write, so that is why I am first writing now 😆🌸

We had had the best and most wonderful weather here in the Easter break which gave us a great opportunity to be outside and play which we did Sunday, Monday and Tuesday, where we drove to a fun park the kids love. ☀️🌳🌷 We ate lunch and ice-cream in the park, and meanwhile the kids played for a couple of hours, I got some time to read in my book, so that was just great for all of us 🍦📚

Wednesday we went to the movie where we saw "Smurf: The lost village", which is a really good movie and we had so much fun this day. 🎞📽 Thursday was the first plan to go the park again but instead we decided to go to Billy Bees with one of Matthew's friend, and all 3 of them just played so good together. 🎡Friday was just a relax day with only 1 event which was a birthday party in Ally's class in a jumping playland, and she had a really good time with her friends 😆🎉

One of the things I love most about being in America is all the cultural experience I get, and here in the Easter break I got a new experience, which I probably never would get in Denmark, cause I was at Passover - a Jewish Holiday. 🔯 Some of you may think what I am doing at a Jewish event, but it is simple because my family has some Jewish friends, who each year invite them to this celebration, and they invited me to, and I did not for even one second think about not saying yes, it was obvious yes to that invitation, cause then I got the opportunity to see something new both religiously and cultural. 🇺🇸🎉 The whole evening contained rituals and traditions, where we on turns was reading in a book, which I honestly don't remember the name on, but it was the story about the Jewish slavery in Egypt, and it was also about songs and tradition connected to the Passover, for an example what we had to eat and drink at certain times (Matzah, herbs, horseradish or wine for the adults and soda for the kids). 🍽🍷 All together was it a really really good evening, and now I can say that I have tried a Jewish celebration 😆🔯

The Easter break had also contained a lot of family parties where I have seen the American kids tradition for Easter. I am used to making cards with rimes and patterns and chocolate Easter eggs, but over here they have an "egg-hunt", where they are throwing plastic egg with candy out in the garden and then the kids have to find them. 🍭🐰 The day before Easter Day we had a little family party where the kids was painting eggs, and on Easter Day we had a bigger part of the family over. The Easter bunny also came by the night before Easter Day with gifts for all of us 🍭🐰😆

Monday was the last break day for the kids, meanwhile the parents had to go back to work, so I decided that we just needed a day at home where we could just relax. We went outside to play with the other kids, go on the scoters, play with bubbles and chalk. 🌳☀️🚴🏻 In the evening Ally had her first softball game, and she did pretty good, and her team ended with winning the game, so the did a victory run 🏆⚾️

All together we had a really good Easter Break where we had just relaxed and had so much fun with the kids.

Likes

Comments

JEG HAR TAGET EN BESLUTNING! Aaarrhhh så kom dagen endelig, hvor I dejlige læsere endelig finder ud af, hvad jeg har besluttet mig for at gøre - forlænge eller komme hjem? 🤗

Kort sagt, har det faktisk ikke været en svær beslutning, og jeg har egentligt vidst det i lang tid hvad jeg ville, har bare gerne ville vente, men nu gider jeg ikke vente mere, jeg vil bare gerne fortælle jer, hvad min beslutning er endt ud med 😁

JEG FORLÆNGER!!! SURPRISE, eller ik? 🎉🇺🇸 Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for jer, at jeg naturligvis forlænger. Det har ligget i kortene i flere måneder, hvis ikke helt tilbage fra den første dag af. Jeg har hele tiden gerne ville forlænge, og derfor var det hellere ikke svært, da jeg skulle beslutte mig endeligt, nu er det bare blevet offentliggjort.

Før jeg fortale min amerikanske familie, at jeg har besluttet mig for at forlænge, skulle min egen familie naturligvis først have det af vide, og ingen af dem blev overrasket, de havde godt set den komme, det har jo ligget i kortene hele tiden. I går aftes kunne jeg så også offentliggøre det for min amerikanske familie, og det blev gjort med manér - nemlig kage, hvem elsker ikke en god kage? 🍰😋 Jeg havde bagt en helt utrolig lækker lagkage for at gøre lidt ekstra ud af offentliggørelsen og surprisen, og de blev alle helt vildt glade for min beslutning 🎉😆

De sidste 7 måneder af mit liv har været helt fantastiske, og det at blive au pair, flytte til USA i 1 år og bo sammen med denne fantastiske familie er klart den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget i mit liv.🇺🇸❤ Mit ophold indtil videre har været så ekstremt meget bedre, end mine vildeste forventninger overhovedet kunne være. 💭😆 Alt har bare været perfekt, og jeg er så taknemlig for at være en del af denne familie, og så taknemlig for at havde fået så perfekt et match som jeg har fået, jeg kunne ikke havde ønsket mig noget bedre end at være en del af min skønne familie ❤🙏🏻

Mit liv lige nu er en "Once In A Lifetime Experience". Muligheden for at leve det liv jeg gør lige nu, får jeg aldrig igen. Muligheden for at studere, rejse og leve det liv jeg gør sammen med denne skønne familie, vil jeg aldrig kunne få igen, så hvorfor skulle mit livs eventyr allerede slutte til sommer, når jeg nu har muligheden for at forlænge? Forlængelsmuligheden skal da helt sikkert udnyttes, når jeg har det så godt herovre, og bare nyder mit liv så meget 🇺🇸🌸

På nuværende tidspunkt kan jeg simpelthen ikke forestille mig en hverdag uden min familie, de er simpelthen bare blevet så stor en del af mit liv, de er blevet min anden familie - nu har jeg både en dansk og en amerikansk familie, og det er bare det bedste ❤🇺🇸🇩🇰

Jeg savner min familie derhjemme rigtig meget og mine dejlige venner, og vil selvfølgelig ønske, at jeg kunne leve en hverdag hvor jeg havde begge mine familier og mine venner i den, men det er jo ikke muligt, men hvad der er muligt, er at fortsætte, som vi har gjort de sidste 7 måneder, og det vil jeg naturligvis også gøre fremadrettet: skype, snappe, instagramme, skrive, sende postkort og det hele, så det stadig føles som om, at vi er en del af hinanden hverdag, selvom vi ikke er det fysisk 🖥📱📸

Nu hvor jeg forlænger, betyder det også, at jeg kommer hjem på sommerferie til sommer, og umiddelbart bliver det i august, min hostfamilie og jeg skal stadig lige havde sommerferie puslespillet til at gå op, før det bliver endeligt besluttet, men jeg kommer helt 100 hjem, så jeg både kan se familien, se veninder og bare hygge med min lille hund (selvfølgelig skal han også nævnes i endnu et blogindlæg), og jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem og se jer alle sammen igen, I er alle storsavnet 🏖🗺✈️

I dag har jeg så også oplyst Cultural Care Au Pair, at jeg ønsker at forlænge, så nu går der så en proces i gang med at lave forlængelsespapirer, som indeholder: skolebekræftelse, kontrakter, visa papirer, forsikring og betaling og hele molevitten for, at jeg kan forlænge, så det skal nok blive sjovt.

Jeg glæder mig bare sindssygt meget til de nu næste 14 måneder af mit liv, det bliver så godt, og jeg kan ikke simpelthen ikke vente, på alle de spændende ting jeg skal lave i min nu forlænget tid herover i USA, og alle de mange ekstra minder jeg får med mig i livet, men mest af alt glæder jeg mig bare til at have mere tid sammen med min amerikanske familie nu og mine dejlige og vidunderlige hostbørn, som nærmest er blevet mine små søskende ✈️🌸❤

Sjovt hvordan jeg troede, at dette ville blive et kort indlæg, og alligevel endte jeg med at skrive en roman, godt lavet Amalie, tror også, at jeg slutter for denne gang, men der skal nok kommet meget mere om alt det her i fremtiden, men nu ved I det.

Rigtig god fredag, weekend og påskeferie 🐰🌸

I HAVE MADE MY DECISION!! Aaarrggghh, the day finally came where all of you lovely readers finally find out what my decision is - to extend or go home? 🤗

Short story: The decision have not been hard to take, it was actually pretty easy, and I have for a very long time know what I wanted to do, the reason why I haven't take the decision earlier was that I wanted to wait, but I don't want to wait any longer I just want to tell you guys 😁

I AM EXTENDING!!! SURPRISE, or not? 🎉🇺🇸 For many of you it might not comes as a big surprise that I am extending cause I have been argued so much for extending the last couples of months. Since day one have I been so open about extending, and that feeling has just been growing since, and that is why it has not been hard, but now it's official.

Before I told my American family did I off course talked to my family at home and none of them where surprised about my decision, they already knew that I was gonna extend, so last night could I finally reveal my decision to my American family, and I did it with style: Cake, cause who do not love cake? 🍰😋 I made the most delicious cake, just to make a little bit more out of the publication and the surprise, and they all got so happy about my decision 🎉😆

The last 7 months of my life have been absolutely amazing, and the thing about being an au pair, move to USA for 1 year and live with the fantastic loveably family is the best decision of my life I have ever made. 🇺🇸❤ My stay so far has been so much better then what I had in my wildest imagination ever hoped for. 💭😆 Everything is just perfect. I am so thankful for being a part of this family and so thankful for getting the best match ever, I couldn't wish for anything better in my life ❤🙏🏻

My life right now is a once in a lifetime experience. The opportunity to live the life that I am right now will never ever happen again. The opportunity to study, travel and live with this lovely family will never come back, so why should I end the adventure of my life already, specially when I have the opportunity to extend? Off course I have to use the extending opportunity, especially now where my life is just great. I am really enjoying my life over here 🇺🇸🌸

At this moment couldn't I imagine a weekday without my American family they have really become a big part of my life, they have become my second family - now I have a Danish and an American family, that is just the best ❤🇺🇸🇩🇰

I miss my family so much at home and all of my friends and off course I would wish that I could have both off my families and my friends in my life (weekday) at the same time, both that is not an option, but what there is an option is to do what we have been doing the last 7 months, which I off course would keep doing: skype, snapchat, instagram, write, send postcards and everything, so it still feels like we are a part of each others life, even though we are not physical 🖥📱📸

Now where I am extending it also means that I am coming home for a summer vacation, and so far I think it will be in August, but my host family and I still have to get the summer puzzle finished before anything is official, but I am 100% coming home for vacation so I can see my family, my friends and off course my little fury friend (I need to mention him to) and I am really looking forward to come home again and see all of you again, because I really miss you 🏖🗺✈️

Today have I told Cultural Care Au Pair that I wish to extend, so now is the whole process with extending starting which includes: getting school paper ready, contracts, visa papers, insurance, payment and just everything before I can extend, so that is gonna be fun.

I just can't wait for the next 14 months of my life, it is going to be so great and I simple cannot wait for all the exciting things that is gonna happened in my now extend time here in USA, and I am really looking forward for all the extra memories I will take with me for the rest of my life, but most of all am I just excited to spend more time with my American family and my lovely host kids, who actually feels like my small siblings now ✈️🌸❤

Funny how I thought in the beginning that this would be a short post and then I ended up with writing a whole book - nice job Amalie. I think that was it for this time but there will be so much more about this in the future I promise, but now you know.

Have a great Friday, weekend and Easter break 🐰🌸

Likes

Comments

Jeg vil lige lægge ud med at sige, at jeg har fået "tilladelse" til at lave dette blog indlæg, hvis nogle skulle stille spørgsmål ved dette 😆

Disse dage er helt specielle for både mig og min familie, og faktisk også resten af verden uden, at der faktisk er mange, der ved det, det er nemlig en tid, hvor vi fejre autisme, og hvor vi sætter meget fokus på autisme 💙🎉

Nu ved jeg godt, at der er mange, der tænker, hvad har det dog at gøre med mig, og det er et godt spørgsmål 💭, for det er nemlig ikke noget, jeg har snakket om før, og det er faktisk kun de færreste af jer, der ved det, men jeg lever i en hverdag, hvor autisme er helt normalt, for min fantastisk søde og dejlige host dreng er nemlig autist, og netop derfor er denne tid helt speciel for os herhjemme ❤👦🏼

Da jeg først fandt ud af, at Matthew er autist, skal jeg ikke ligge skjul på, at jeg blev lidt "skræmt" (forstå mig ret), og jeg tænkte virkelig meget på, om jeg kunne indebærer opgaven, der ligger i at tage sig af et barn med specielle behov, men en enkelt mail fra min hostmom fik mig overbevist om, at det kunne jeg godt 📩😆. Matthew er en helt fantastisk sød, dejlig og helt ekstrem vidunderlig dreng, som jeg elsker af hele mit hjerte.❤ Når man lever i en familie, hvor der er børn, der har et specielt behov, som autister jo har, betyder det også at vores hverdag tit er lidt anderledes sammenlignet med andre familier, og ja nogle dage kan da godt være rigtig hårde og ekstra udfordrende, men de fleste dage her hjemme er faktisk helt "almindelige", og nogle gange skulle man slet ikke tro, at Matthew er autist. På trods af de udfordringer der nogle gange kan være forbundet med autisme, er der altså også mange fordele forbundet med det - fx lektier er utrolig nemt, da han nok er det mest intelligente lille 7-årige barn jeg kender, men fx lærer man også en masse paratviden om de mest sjove ting, og man får et indblik i en helt anden verden 🌸❤

April måned er en måned, hvor man sætter ekstra meget fokus på autisme, hvor man bl.a. lyser sit hus om med blå lamper 💙💡, og hvert år på d. 2 april tager man faktisk blåt tøj på fra top til tå, da det er den officielle World Autism Awareness Day, og det gør vi naturligvis også herhjemme - forskellen er bare, at vi gjorde det i går d. 3 .april, men nu er vi også The Duffy's, og vi kan jo fejre det hele måneden 📅👕. Man sætter faktisk også fokus på denne dag i hele verden, da man lyser store bygninger op som Det Hvide Hus, Eiffeltårnet og London Eye i blå farver - da blå er farven man bruger ved autisme, og på billederne kan I også se symbolet for autisme på Matthew's t-shirt 💙

Autisme er for nogle et meget tys-tys emne, og ikke noget alle vil snakke om, men her i familien er vi meget åbne om det, og vi ligger ikke skjul på det, og hvorfor skulle vi også det? Matthew er som sagt en helt fantastisk dreng, og selvom han er autist, gør det ham ikke mere anderledes end andre, men mere unik vil jeg mene, og han vil for altid have en helt speciel plads i mit hjerte 💙

Shine A Light On Autism! Hav en god dag derude ☀️💙

First I will mention that I did get permission to write this post, just in case some one might think about it 😆

These days are very special for both me and my family and actually the whole world, even though many don't know it, because it's the time of the year where we celebrate autism and where we are putting more focus on autism 💙🎉

Now I know that many of you may think what autism has to do with me, and that is a good question cause I haven't talked about it earlier and it is only few of you who know about it 💭, but I am living a world with autism where it is a part of every single day, because my fantastic sweet and lovely host boy is autistic, and that is exactly why this time of year is special for us ❤👦🏼

When I first found out that Matthew is autistic, I would lie if I told you that I was not a little bit "scared" (understand me right) cause I didn't knew if I could handle this job with a kid with special needs, but one single mail from my host mom and I was sure that off course I could do it. 📩😆Matthew is a fantastic sweet, lovely and extremely wonderful boy, who I love with all of my heart.❤ When you live in a family where there are kids with special needs that means that the weekday can sometimes be a little bit special, some days can be really hard and challenging, but most days are actually pretty normal, and sometimes you can't even see that he is autistic. Even though we have some challenging days, are there really also some advantages with autism, like homework with Matthew are super easy cause is so super smart and you also learn a lot of trivia about the most funniest stuff sometimes, and last but not least you get a insight in a total another world 🌸❤

April month is a month where there is being put extra focus on autism - for an example do we put blue lights in the lamps outside 💙💡, and every single day on April the 2nd we dress up in blue clothes because this day is the official World Autism Awareness Day, and off course we did the same thing in the Duffy's - or we almost did, we dressed up in blue yesterday the 3rd of April cause we are the Duffy and on the other side we have the whole month to celebrate autism. 📅👕Celebrating autism is not only a family thing, but actually also on a international plan where for an example they are lighting up the White House, Eiffel tower and The London Eye in blue - because blue is the color for autism and in the picture will you also see the symbol for autism on Matthew's t-shirt 💙

For some people are autism a very hush-hush subject, but not for us, we are very open about it, and why shouldn't we? Matthew is as I told an extremely loveable fantastic boy, and even though he is autistic, it still doesn't make him different I would even say more unique and he will forever have a special place in my heart 💙

Shine A Light On Autism! Have a nice day out there ☀️💙

Likes

Comments

Jaaa, I har læst rigtigt, jeg har endelig taget min beslutning. Jeg ved det nok kommer som en overraskelse for mange 😲, at jeg har valgt ikke at forlænge, da jeg hele tiden har argumenteret mest for at blive, og jeg har i lang tid været meget overbevidst om at blive i længere tid herovre sammen med min familie, men her på det seneste har jeg været meget i tvivl, og derfor har jeg nu taget en beslutning om ikke at forlænge, og derved kommer jeg hjem til lille DK til sommer igen ☀️🇩🇰

Jeg har nydt mit ophold helt ekstrem meget (jeg nyder det stadig), men jeg savner min familie og venner lidt for meget derhjemme nu ❤. Det bliver rigtigt hårdt at sige farvel lige om lidt (har dog stadig 5 måneder tilbage sammen med min familie), men jeg har taget den beslutning, jeg føler der er bedst for mig selv, hvilket nemlig er at komme hjem igen 😊

APRILSNAR!! 😂😆Hahaha, ej jeg driller bare, jeg har ikke taget min endelig beslutning endnu. Jeg er så dårlig til at lave aprilsnar, og jeg hvert år ender jeg altid med selv at blive udsat for aprilsnar, men i sidste weekend begyndte børnene langsomt at varme op til denne dag, og derved blev jeg lige mindet om det tidligt i år, og så kom jeg på den idé at lave en lille hvid løgn og lave en aprilsnar, hvilket jeg normalt er vildt dårlig til, men synes selv, at denne her var meget god. Jeg håber ikke, at den var for ond min aprilsnar 😅😂

Jeg har endnu ikke taget min endelig beslutning endnu, men kan godt indrømme, at jeg er meget tæt på at have besluttet mig, jeg skal bare lige havde den sidste brik ind i mit puslespil, og så kan jeg tage min beslutning, så det sker snart, så glæd jer 💭😆

1. april kan være sjov, og håber derfor, at I alle har haft/får en god dag, og har fået lave en masse gode jokes/drillerier 😂

Rigtig god weekend til alle! 🌸☀️

Yes, I'm coming home! You guys are reading the truth because I have finally taken my decision, and I'm coming home. I know it might come as a big surprise for many of you because I've the last couples of months only have been talking about staying 😲, but lately have I been doubting that thought about extending, and therefor have I know decided to go home again and not extend to summer ☀️🇩🇰

I have really been enjoying my stay so much and I'm still enjoying everything, but I'm missing my family and friends a little bit to much and I can't stay away from them anymore ❤. It's gonna be extremely and indescribably hard to say goodbye to August but I have been taking the decision I feel is best for me which is to go home to little Denmark again 😊

APRIL FOOLS!! 😂😆HAhaaha, I am just joking with you guys, truth is that I still haven taking my final decision. I am the worst at making April Fools and each year am I always in the position where people are making good April Fools on me, so when the kids last weekend slowly started to warm up to today I got the idea that I would make this prank/ April Fool. Normally are my April Fools so bad, but this year I think it is pretty good, and I do not hope that any of you think that it was to evil 😅😂

As I said haven't I been taking my final decision yet, but honest am I very close to take my decision I only need to figure out the last piece of the puzzle and then I can make my decision, so I am very close, so get excited! 💭😆

1st of April can be a really fun day and I hope that all of you will have a really good day and are making some good April Fools out there 😂

Have a good weekend 🌸☀️

Likes

Comments

Jeg har haft en mega hyggeligt weekend, som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer, så i dag skriver jeg mest bare for hyggens skyld 🌃😆. Normalt planlægger jeg lidt min blog indlæg (jeg har faktisk en liste med idéer til bloggen), så normalt har jeg gået længere tid og tænkt over hvert enkelt emne, men ikke i dag, for det var faktisk lidt tilfældigt her til aften, at jeg tænkte, at jeg lige ville skrive et lille blog oplæg 💭😆

Som sagt har min weekend været mega god, og i min verden startede weekenden allerede fredag aften, da jeg mødtes med en god veninde til lidt fredags hygge med burgere og tv-hygge 🍔📺. Vi havde det bare mega sjovt, og så var det meget hyggeligt lige at være lidt ude og bare slappe af 😂🌃

Lørdag skulle vi havde været til familie svømning 👙🏊🏼, men der var gået noget galt i informationerne, vi havde fået, så det blev ikke til noget, så i stedet bagte vi kage, mega lækker kage, for hvorfor ikke? 🍰 Om aftenen tog hele familien ud, hvor vi først spiste på restaurant 🇬🇷(græsk, men til mit held serverede de stadig brugere - længe leve kræsenhed, ingen sagde, at det skulle være nemt at være ude og spise 😆), og derefter tog vi i biffen og så Beauty And The Beast, hvilket nok er en af de bedste film, jeg længe har set, OMG den var bare MEGA god📽🎞😍 - lidt Disney cliche agtig (hvilket ikke nødvendigvis er dårligt) , men stadig Monster god, det er sådan en film, jeg bare kan se 20 gange uden at blive træt af den. Det blev lidt sent, og det var også en meget træt pige, der måtte bæres ud i bilen efter, aaawwhhh.. 😴

I dag (søndag - tidsforskel skal ikke være nemt 🌍⏰) har vi så været til fødselsdagsfest i en skøjtehal, hvor jeg naturligvis blev sendt på isen sammen med børnene, meget hyggeligt, vi havde så meget sjov på banen, men jeg ligner altså lidt en "Bambi på glat is 2.0" 🏒⛸🦌😂, når jeg står på skøjter, haha min balance dur bare ikke til at stå på skøjter længere, det var 1000 gange nemmere som barn ⛸👧🏼. Her til aften har vi så haft hele familien ovre til familiemiddag, og som altid var det bare hyggeligt at se hele familien igen og bare hygge ❤

Håber at I har haft en god weekend.

I have just got a wonderful and funny weekend, that I just thought that I wanted to share with you guys, so today am I actually just writing for fun 🌃😆. Normally am I planning my posts (I actually have a list with ideas on), so normally do I spend a lot of time to just think about every single post, but not today cause it was random that I suddenly thought that I would write a little bit 💭😆

As said had my weekend been really extremely good with the family, and in my world did the weekend already start Friday night, where I meet with a really good friend for a little bit of Friday fun, burgers and funny TV-programs 🍔📺. We had so much fun, and it was really nice to just go out for a little bit and just relax 😂🌃

Saturday morning were we supposed to go to family swim 👙🏊🏼, but we had gotten the wrong information, so we didn't do that, instead we went home and baked a really good cake, cause why not? 🍰 In the evening all of us went out for dinner 🇬🇷 (Greek - but they still served burgers, yummy, my luck 😆), and after that we went to the cinema where we saw Beauty And The Beast, which is probably one of the best movies I have watched for a while, it was so good, a little bit Disney cliché-a-like, but still Monster Extremely good 📽🎞😍, it's one of those movies that I can easily watch 20 times without getting tired of it. It was late when the movie ended, and it was a tired girl that I carried out to the car after, awwhh 😴

Today (Sunday - time zones are not easy 🌍⏰) we went to a birthday party in a skating rink, where I of course was sent in the field with the kids, we had so much fun, but to be honest I could be a "Bambi on ice 2.0" 🏒⛸🦌😂, when I am skating, haha, my balance is so bad and it is defiantly not the same as when I was a kid ⛸👧🏼. This evening did we have the family over for family dinner, and it was so nice to see the whole family again and just have fun ❤

Hope that you guys have had a great weekend.

Likes

Comments

Dette blog oplæg overvejede jeg faktisk allerede at lave tilbage i slutningen af november, men på daværende tidspunkt besluttede jeg mig for at vente indtil det perfekte tidspunkt, hvilket er kommet nu. 😆

Jeg har siden jeg ankom, gerne ville lave lidt om på mit værelse, og min hostmom (HM) har fra dag 1. af sagt, at hvis jeg ville lave noget om på mit værelse, så skulle jeg bare sige til, og så ville vi få det lavet om, og der er alligevel sket en del, og det har været længe undervejs, men nu er mit værelse endelig der, hvor jeg gerne vil have det 🏡🌸

Det første man ser, inden man går ind på mit værelse, er det meget fine dørskilt, vores nabo's dreng har lavet til mit rum, en dag hvor vi havde dem ovre. Jeg synes det var vildt sødt, så det skulle naturlighvis op og hænge 🏷🚪

Første projekt var at få malet mit værelse 🎨. Før var mit værelse lyserød, og det var lidt for lille-pige-lyserødt til min smag, så det ville jeg gerne havde ændret. Vi fik hentet farvekort i butikken, hvor jeg valgte mange forskellige kort. Allerede på dette tidspunkt havde jeg en idé om, at jeg gerne ville have 3 hvide vægge og, at den sidste væg skulle have en anden farve ❤️. Den sidste væg ville jeg gerne hen i nogle mere varme farver, men stadig en rolig farve. Jeg endte med at vælge en sne hvid farve, og en farve jeg ikke kan beskrive, men hvis jeg skal forsøge at beskrive den, tror jeg, at det vil være en vinrød blandet med noget beige og lyse farver - det giver nok ikke mening, men ved virkelig ikke, hvad man vil kalde den farve 😅. Min HM blev noget overrasket, da jeg sagde, at jeg ville male mit værelse selv, men det er nu noget, jeg har prøvet før, så hvorfor ikke gøre det igen? 👩🏼🎨 Da jeg begyndte at male den sidste væg, var jeg lidt skeptisk i starten, men er blevet enorm glad for resultatet nu, og det er blevet præcis, som jeg havde ønsket det skulle blive 👍🏼🌸.

På mit værelse har jeg både en kommode og et lille walk-in-closet, så der er massere af plads til alt det tøj, jeg shopper herovre 🛍🛏🖼. Den ene skuffe i min kommode gik lige pludselig i stykker, hvilket betød, at nogengange kunne jeg hverken lukke eller åbne den, hvilket kunne drive mig til vanvid, så jeg blev enig med min HM, at jeg nok bør havde en ny kommode - så det endte ud i en hyggedag i IKEA, og en ny og fin kommode 🇸🇪🇺🇸. Kommoden valgte jeg naturlighvis selv at samle, hvilket imponerede mine hostparents ret meget, at jeg selv kunne det, men det var nu ikke så svært, det er jo bare at følge en manual. Nu finder jeg det nok også nemt, da jeg altid har været meget aktiv derhjemme sammen med far, når det kom til at samle møbler, så jeg har lært en del og fået en del råd med mig i løbet af min barndom 👩🏼🔧🛠.

Nu shopper jeg ret meget og ikke kun tøj, men også sko, og hvor skal man dog have alle de sko? 👠👢 Jamen man kunne da købe et skoskab, hvilket jeg har gjort. Et meget sødt lille møbel, hvor jeg har plads til de fleste af mine sko - jeg har alt for mange, så nogle sko er kommet i en stof-organiserings-sko-pose under sengen, og andre sko er kommet ind i skabet og stå.

Det sidste møbel der er kommet til, er mit sengebord, som faktisk er det præcis samme, som det jeg har i Danmark, og ligesom alle de andre møbler er dette også fra IKEA - hvem elsker ikke IKEA? Dejligt sted. På mit sengebord har jeg en fin blomst stående, en bog liggende (lige pt. Washington Dekretet, som jeg endelig er kommet igang med), og en ramme med lidt billeder. 🌸🖼

For at personliggøre mit værelse endnu mere har jeg fået en masse billeder af både familie og venner - generelt bare gode minder - ind på mit værelse 🖼. Mit favorit billede har jeg valgt at hænge over mit sengebord, så jeg altid ser det når jeg står op og smutter i seng igen. En anden af mine favorit ting på mine vægge er min kalender, jeg har hængende med billeder af min elskede lille plysbjørn, så hver måned får jeg et nyt skønt billede op på min væg, og jeg bliver bare altid så glad af at se den lille trold, hvilket nok også er grunden til at over 50% af mine billeder i værelset er af ham 🖼🐶

Jeg er virkelig blevet glad for resultatet af mit værelse, det har været længe undervejs, men er nu endelig blevet præcis, som jeg havde håbet på, og nu føles det endnu mere som mit rum. Jeg har kun et billede fra hvordan mit værelse så ud før, det er fra den første dag, hvor jeg stadig var ved at pakke ud, og så har tilføjet en masse billeder af, hvordan mit værelse ser ud nu, så man kan se udviklingen af mit værelse 👩🏼🔧🎨🌸

Back in November I though about writing this post, but back then I decided to wait with it until the perfect time, which is now 😆

Since I came have I wanted to change some things with my room to make the room more personal, and my host mom (HM) told me that if I wanted to change something should I just tell her, and then will we make it happened. A lot have happened, the process has been long, but my room is finally like I wanted it to be like 🏡🌸

The first thing you see before you walk into my room is the little door sign, which one of the neighbors son made for my room, which I think was so sweet, so off course I had to put it up 🏷🚪

First project was to paint my room 🎨. In the beginning was my room pink, and it was a bit to pink for my taste, so I wanted to change that. We got a lot of color cards, so I could decide exact which color I wanted for my room. Back then I knew that I wanted 3 of the walls to be white and the last wall to have another warm, but still calm color ❤️. I ended with choosing a snow white and a color I do not know the name on, but if I have to describe it, I would say a mix between wine red and beige with a light tone - doesn't make sense, but that's the only way I can describe it 😅. My HM got a bit surprised when I said I wanted to paint my room myself, but I have tried it before, so why not do it again? In the beginning was I a little skeptical, but now am I really happy about the result, and it is exactly like I want it be 👍🏼🌸

In my room I have a dresser and a little walk-in-closet, so I have a lot of space for all the clothes I buy 🛍🛏🖼. One of the drawers in my dresser decided suddenly to not work and it made me absolutely crazy, so my HM and I decided that I needed a new one - I had a really god day in IKEA 🇸🇪🇺🇸. I decided to gather the dresser my self, which once again surprised my HM that I could do that to, but it was really not that hard. For me is it easy because I have always been helping my dad a lot with gathering the furniture at home, so I have learned a lot and got a lot of tips from my dad, which is really useful now 👩🏼🔧🛠

I like to shop and not only clothes but also shoes, and where do you put all those shoes 👠👢? What about a shoe closet? That's a good idea and that is exactly what I bought. A cute little closet where most of my shoes can be - but because I have so many I still have some shoes in a fabric-organizing-shoe-bag under my bed and some of the shoes are in my closet.

The last furniture I got is my bed table, which is the exact same as the one I have in Denmark, and like all the other furniture is this one also from IKEA - who doesn't love IKEA? Lovely place. On my table I have a little flower, my book (Right now am I reading a Danish book, and according to Google translate is it called The Washington Decree) and I also got some pictures on it. 🌸🖼

To personalize my room have I been putting a lot of pictures of both family and friends into my room, and in general just good memories 🖼. My favorite picture is hanging over my bed table so I can see it when I wake up and before I go to sleep. My second favorite thing on the wall is my calendar, where I each month gets a new picture of my little favorite fluffy teddy bear, which always makes me really happy to see, and that is probably also the reason why more then 50% of the pictures inn my room is off him 🖼🐶

The result of the long project with my room am I more than satisfied with, I am really happy about how my room is now, and it is exactly how I wanted it to be like, and now I really feel like it is my room. I only have one picture of how my room looked before I started the project, and it is from my first day where I was still packing out, and then have I also added a lot of pictures of how my room looks like now 👩🏼🔧🎨🌸

Likes

Comments

Hej allesammen! Jeg håber, at i alle har det godt derhjemme og nyder, at foråret endelig er kommet 🌼☀️

Jeg har på det seneste fået en ny "hobby" - ej jeg ved ikke om man ligefrem, kan kalde det en hobby, men jeg er begyndt at lave noget nyt i min fritid, jeg er nemlig begyndt at gå ture herovre - og nej ikke bare lige en tur ud med hunden, men en reel tur rundt i området - og gerne længere ture 🐾

I hele mit liv har jeg altid været meget glad for at være ude, og har altid været meget ude-pige. Jeg har altid sat pris på en god tur ud i naturen eller på stranden, enten alene, med familien eller med Felix-bjørnen 🏞🌳🌼

For mig er der flere fordele ved at gå en dejlig lang tur. For det første er det altid rart at komme ud og få en masse frisk luft, det får mig altid i utrolig godt humør, og giver en masse god energi 😁. En god gåtur giver også altid anledning til at få tænkt over ting og filosofere lidt over ting i mit liv, så hvis der er noget, der går mig på, går jeg faktisk tit en tur, hvor jeg får luftet mine tanker, og vendt hvad end der nu fylder meget 💭. Jeg kan også bare finde på at gå en tur bare for at gå en tur, fx hvis vejret er helt fantastisk, så går jeg bare en hygge tur, disse dage tager jeg dog ofte Lucy med mig ☀️🐶. En tredje ting jeg nyder meget ved mine ture, er at lytte til musik, det kan altid få mig i godt humør også, kunne lytte til musik 24/7, hvis jeg havde mulighed for det 🎶. Som jeg tidligere har sagt elsker jeg den amerikanske arkitektur, og en gåtur her i området giver anledning til at gå og kigge, på alle de flotte huse der er, hvor det ene hus bare imponere mig mere end det andet 🏡

Det kan være mange forskellige ting, jeg går og tænker over, det er både små som store ting i mit liv. Det er ikke nødvendighvis store problemer/tanker, der fylder, når jeg går ture, men det kan være helt almindelige hverdagsting, familieting, sjove ting, men naturlighvis er der også større tanker så som beslutningen omkring forlængelse 💭😝

Nu ved jeg godt, at det måske lyder lidt underligt bare at gå en tur for sig selv, specielt når mine ture for det meste varer mellem 1 til 1,5 time, men det er faktisk umådeligt meget hyggeligt at komme ud ❤ 🌳🐾

Sko på, musik i ørerne og så er det ellers bare med at komme derud ad 👢🎶. For det meste går jeg bare uden at have en bestemt rute, jeg går bare, og ser hvor jeg ender henne - selvfølgelig har jeg lidt en rute oppe i mit hoved, så jeg ikke bare går 3 km i den ene retning, men stadig bliver i nabolaget, men ruten er ikke nøje planlagt.

Som sagt ved jeg godt, at man ikke ligefrem kan kalde det en hobby, men det er en ting, der er begyndt at blive mere hyppigt i min hverdag, og så ved jeg ikke ligefrem hvad man ellers ville kalde det lige nu 😆🌼

Jeg håber, at I alle har haft en god weekend 🎶☀️

Heeiiii everyone! I hope that all of you are having a good time and are enjoying that spring is finally here 🌼☀️

Lately have I got a new "hobby" - okay I don't know if you would call it a hobby, but I am starting to do something new in my free time which is that a I am coming so much more out on walks - and no not just out a quick walk with the dog, but a real walk out in the area 🐾

In my entire life have I always enjoyed being out and have always been an "outside-girl". I have always appreciate a nice walk in the nature or on the beach, alone with the family or with Felix-teddybear 🏞🌳🌼

There are a lot of advantages with a lovely long walk. First of all are you getting a lot of fresh air, with always gets me in the best mood and it also gives a lot of good energy 😁. A good walk also gives me opportunity to think about stuff and philosophize about stuff in my life, so if there is anything that bothers me do I often go for a walk so I can think more clear about my issues/problems 💭. Sometimes I also just go for a walk for fun, for an example if the weather is really nice, but these days do I often take Lucy with me and then is it just small walks ☀️🐶. A third thing I enjoy with my walks is to listen to music, which can always get me in a crazy good mood; I could listen to music 24/7 if I could 🎶. As I had mentioned earlier: I love the American architecture, so a walk in this area gives me a great opportunity to go and look at all the nice and amazingly beautiful houses 🏡

There are a lot of different stuff that I can go and think about, it can be both small and big things in my life I can think about. It is not necessary big problems/issues/thoughts that is on my mind, sometimes is it just normal weekday stuff, family stuff, fun things, but sometimes are there also big topics that I need to "discuss" with my self, such as the decision about extending 💭😝

I know that it might sounds weird, that I can just walk all by myself for fun, specially when I tell that my walks are sometimes for 1-1,5 hours, but it is actually really nice and extremely "hyggeligt" - cozy or lovely ❤🌳🐾

Shoes on and music in my ears and then just start to walk 👢🎶. Most of the time do I not have a specific route, those days do I just walk and see where I end - off course I do have and idea of where I want to go, so I just don't walk 3 miles in a strange direction, but still making sure that I stay in the area, but the route is not planed down to the smallest detail.

As I said I do know that you cannot call it a hobby, but it is a thing that is becoming a bigger part in my life, and then right now do I really not know what else I can call it 😆🌼

Hope that you guys have had a great weekend 🎶☀️

Likes

Comments

Dette bliver nok et ret piget blog oplæg fra min side, men hvem elsker ikke at snakke om shopping? 👸🏼

Hvad bruger jeg egentligt mine penge på herovre? Shopping, fornuftige ting eller opsparing? Aldrig godt at vide, men jeg har alligevel bestemt mig for at give et indblik i, hvad jeg egentligt bruger mine penge og derved også tid på 💸💰

Jeg shopper rigtig rigtig rigtig meget, det skal jeg ikke ligge skjul på. Jeg ved, at mange au pairs kommer herover for at spare penge sammen til fremtiden, men der er jeg ikke kommet til endnu. Planen er, at jeg på et tidspunkt gerne skulle få sparet lidt op, men der er jeg som sagt ikke endnu, lige nu vil jeg bare hygge mig, og jeg hygger mig når jeg shopper 🛍😁. Jeg vil hellere ikke komme hjem med en stor opsparing, og så slet ikke havde købt noget, så jeg tænker, at på et tidspunkt får jeg lavet en lidt bedre balance mellem shopping og opsparing.

For det meste er det faktisk online shopping, da det er nemmere og langt mindre besværligt, men jeg tager også nogle gange ud med veninderne, og shopper. Det kommer også lidt an på, hvad jeg skal shoppe - fx shopper jeg mest tøj på nettet, hvor imod sko bliver købt i butikkerne 👩🏼💻🛍

Imens jeg har været her ovre, har jeg faktisk ændret min tøjstil ret meget, og generelt er jeg bare meget gladere for tøj og sko herovre i USA, fx tror jeg aldrig i mit liv, at jeg har ejet så mange sko, som jeg har nu, jeg er helt vildt med stilen herovre, hvor imod i Danmark synes jeg, at det er helt umuligt at finde sko, jeg faktisk kan lide, så det skal da udnyttes 👠👢

I de 6 måneder jeg har været her, har jeg opnået at købe følgende:

 • Kjoler: 14 kjoler - er blevet total kjole pige herover - og her snakker vi både formelle kjoler og hverdagskjoler 👗
 • Sko: 13 par sko - både sneakers, vinterstøvler, gummistøvler, sandaler og støvletter 👢
 • Andet: En del polo'er (har aldrig gået med polo'er), 5 bukser (er mere end kræsen når det kommer til bukser, så det er stort i min verden) 5 jakker (en er dog fra DK), og selvfølgelig også t-shirts. 👚👖

En anden stor forandring i mit klædeskab, udover alt det nye tøj, er, at der er kommet flere farver ind i min garderobe. Dem som kender mig ved, at jeg normalt kun går i sort og blå - det gør jeg stadig, don't worry - men der er begyndt at komme lidt flere farver ind i stilen, så som rød, og lidt mere farvet kjoler - hvilket nok er den største forandring, der er sket rent stilmæssigt, siden jeg er kommet til USA 💙🖤❤️

Shopper jeg kun ting i USA? Nej, imens jeg har været herovre, har jeg faktisk også købt tøj derhjemme, som jeg så har fået min mor til at sende herover, for hvorfor ik? Og har fx også fået sendt strømpebukser fra England - Marks and Spencer har de bedste 🇩🇰🇬🇧

Selvfølgelig shopper jeg ikke kun sko og tøj, men det er en af de store poster i mit budget.

Ulempen ved at shoppe så meget (hvis man kan snakke om ulemper) er, at den dag jeg skal tilbage til Danmark, bliver pakningen nok lidt mere udfordrende, for hvordan skal jeg dog komme hjem med alt mit tøj og alle mine sko? Ekstra kuffert og så må noget af det nok sendes hjem med posten 📦👜 - vent der er ingen ulemper ved at shoppe, bare ekstra sjov i fremtiden med pakningen - stay positive 😝😃

Det var et lille indblik i, hvad jeg bruger mine penge/tid på herovre. Som sagt bruger jeg mange penge på at shoppe, og skal på et tidspunkt komme i gang med at spare lidt penge op, men det tager vi i fremtiden 😂

Jeg har vedhæftet billeder af nogle af mine favorit outfits 👗😍

This is probably going to be a more girly post from my side, but who doesn't love to talk about shopping?👸🏼

So what am I actually using all of my money on? Shopping, sensible thing or saving? Never good to know but I have still decided to give a little insight in what I am using my money and time on 💸💰

I am shopping a lot - like really a lot - I would lie if I said anything else. I know that a lot of au pairs are over here to save money up for the future, but that was not a priority for me when I first came. My plan is that at one time I am gonna save up some money but not yet, gonna wait with that, right now I just want to have fun and shop a lot 🛍😁. I don't want to come home with big saving and then nothing in my suitcase, so I am thinking that on day I will make a better balance between shopping and saving.

Most of the time am I actually shopping online, it is easier and less trouble, but sometimes am I also going out with some friends to shop. Actually where I am shopping my stuff (online vs. in stores) depends a lot of what I want to shop cause for an example am I shopping most of my clothes online but shoes am I shopping in the stores. 👩🏼💻🛍

Meanwhile I have been over here have I actually changed my style a lot. In general am I just more into the style over here with both clothes and shoes - for an example have I never owned as many shoes as I have now, in Denmark is it almost impossible for me to find shoes, so that says a lot - the style is just better over here. 👠👢

In the 6 months that I have been here so far have I accomplished following:

 • Dresses: 14 dresses - I have become a real dress girl - both formal dresses and more normal weekday dresses 👗
 • Shoes: 13 pair of shoes - both sneakers, winter boots, rain boots, sandals and booties 👢
 • Other stuff: A lot of polo's (I have never owned polo's), 5 pair of pants (I am so picky when it comes to pants so this is big in my world) 5 jackets (on of them is from Denmark) and off course normal t-shirts 👚👖

Another big change in my wardrobe, other then the big amount of clothes, is that I am being more into other colours now. Those who knows me know that normally am I only into black and blue in my wardrobe, but I am starting to buy other colours now such as red and more colourful dresses - and this must defiantly be the biggest change in my style since I came to USA 💙🖤❤️

Am I only shopping stuff in USA? NO! Meanwhile my time over here has I actually still be shopping stuff in Denmark, and then had my sweet mom sending the stuff over to me, cause why not? And for an example have I also been shopping some tights from England - Marks and Spencer they have the best tights in the world 🇩🇰🇬🇧

Off course am I not only shopping shoes and clothes, but this is one of the big post in my budget.

The disadvantage (if we can talk about disadvantages) is that the day I have to go back to Denmark is the packing gonna be a little bit difficult, cause how am I gonna get all of my stuff with me? Extra suitcase and probably gonna send some of the stuff with the mail 📦👜- WAIT there are no disadvantages with shopping, only extra fun in the future with the packing - stay positive 😝😃

This was a little insight in what I am using my money and time on. As I said am I spending a lot of money on shopping and on one time in the future am I going to start saving some money, but I am gonna take that thing in the future.

I have enclosed some pictures of my favorite styles 👗😍

Likes

Comments