Nu har vi i de sidste 3-4 måneder (tror jeg) haft en nærmest fast familie tradition, da vi hver onsdag, torsdag og søndag aften har siddet sammen og set Big Brother (BB), og det har simpelthen været så hyggeligt, da det er det eneste show vi alle sammen rent faktisk har en interesse i at se. Det har virkelig været en rigtig tradition for os, og det har været så sjovt at have noget vi alle gik op i, og kunne følge med i sammen. I onsdags var der så finale i programmet, og bølgerne gik højt, da vi havde hver vores favorit og holdning til hvad der skulle ske, hvem der måtte vinde og hvorfor. Nu hvor det er søndag igen (Jeg skrev dette indlæg søndag aften) var det derfor også vildt underligt ikke at sidde og se Big Brother (BB) igen sammen med resten af familien, men heldigvis for os laver de en speciel edition/sæson til vinter igen, så det ser vi rigtig meget frem til.

Faktisk var det ikke kun Big Brother der sluttede i denne uge, men også American Got Talent (AGT) som vi også stort set alle sammen har fulgt med i hele sæsonen. Det er simpelthen så hyggeligt at have noget vi alle kan lide at se, fordi det ligesom samler os alle sammen og er med til at skabe et endnu sjovere og hyggeligere bånd imellem os. Forskellen med AGT sammenlignet med BB var dog, at her var det min favorit der vandt, så det var jeg helt ekstrem glad for. Hvis jeg må give et lille tip, så gå ind og se nogle af klippene med Darci Lynne fra AGT, for hun er da om nogen et kæmpe natur talent, det er helt vildt hvad hun kan, jeg har været mundlam hver gang jeg har set hendes optrædener.

Nu hvor alle vores show er sluttet, har vi været lidt i tvivl om, hvad det næste show vi skal se sammen er, men vi er dog kommet frem til en enighed om at se "Survivors", som er ligesom det vi kender som "Robinson", så det glæder jeg mig meget til, da jeg nemlig også ser Robinson herovre, så det bliver sjovt at se om der er en stor forskel på de to programmer, eller om det er fuldkommen det samme.

Dette var blot én af de familie traditioner vi har, og nu hvor denne uge har været den helt store finale uge i mange af vores programmer tænkte jeg, at dette var et meget godt tidspunkt lige at skrive lidt om vores familie aftener/traditioner.

Det var det for nu, og I må have det godt indtil næste gang, hvor jeg vil vende tilbage med lidt nyt omkring vores nye hverdag og skemaer. :D

The last 3-4 months (I think) we have had a little family tradition in the family, because every single Wednesday, Thursday and Sunday have we been sitting together and watched Big Brother (BB) and it has just been the best time ever. It had been extra nice because it is the only show that we all wanted to watch and a show that we all had a interest in. Last Wednesday the show ended with a 2 hours finale and it was so fun because we all had a different favourite and we all had very different opinion about who should win and why, and moods were going high from being happy to sad when the winner was revealed (not my favourite). It was weird last night (Sunday) when there was no BB, because now I was so used to watching it, but lucky for us are they making a special edition for winter, so we are looking forward for that.

Actually was it not only Big Brother that ended in this week but also the American Got Talent (AGT) Finale also happened in this week, and almost all of us were watching that show too. The difference between AGT and BB was that my favourite (Darci Lynne) in AGT actually won which made me super duper happy. If you guys have some free time and don't know what to spend it on, I can defiantly recommend go in and see Darci Lynne's performances on Youtube, she is like amazingly super extremely good I cannot believe it. I LOVE HER.

Now that our shows are over we were wondering what the next show should be but we have decided to go with "Survivors" which I am looking very much forward to because we have a similar show going on in Denmark right now, that I am watching too, so that is gonna be exciting.

This was one of those family traditions we have, and now that this week have been the big finale week I thought that this would be a great time to write about our family nights and traditions.

That was it for now, but I'll be back soon with some news about our new schedule and what we are doing of activities this year.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Når når når, så holdt min plan om at få skrevet noget oftere alligevel ikke, og endnu engang er der næsten bare gået 1 måned siden sidst, og jeg beklager sådan, men der har bare været så meget at lave, så nu tænkte jeg, at jeg bare lige ville lave et ultra kort indlæg, og bare lige give en lille update på hvordan jeg går og har det.

Lad mig starte med at sige, at jeg bare stadig har det super super godt herovre og nyder min tilværelse så utrolig meget, og jeg kan kun sige det igen og igen, men det at blive au pair er det bedste valg, jeg nogensinde har taget, det er bare det bedste.

Børnene er nu startet i skole igen, Ally i 1. klasse og Matthew i 3. klasse, og jeg kan slet ikke tro hvor hurtigt tiden bare er gået, det er helt vildt, de bliver godt nok store så hurtigt. Med et nyt skoleår og nye aktiviter er vores eftermiddage også blevet lidt anderledes siden sidst, men det vil I høre mere om på et andet tidspunkt.

En forlængelse af mit au pair betyder også, at jeg skal tilbage på skolebænken her ovre og læse/studere/hygge endnu mere herovre (visum's krav), og derfor er jeg lige nu ved at undersøge mine muligheder for at læse herovre. Da jeg sammelignet med sidste gang vil prøve noget anderledes nu, og da jeg rigtig gerne vil prøve college-livet herovre, kigger jeg meget på de muligheder collegerne giver au pairs, og når jeg har taget mine valg, skal jeg nok skrive mere om dette også.

Det var nok det der er sket i store træk, og som sagt ville jeg bare holde dette oplæg kort, og derfor bliver det også det for nu, men jeg vender snart tilbage, så hav det godt og hyg jer! <3

Well well well my plan didn't hold as I had hoped on, last time I said that I would update my blog a lot more then what I have done, but since I have had like 7000 plans I just haven't got the time for it, so now I thought that I would just give a quick update on my life.

Let me start by saying that I feel so good over here and I am really enjoying my life so so much, and I can only say it over and over again but taking the choice about being an au pair is still the best decision I have ever taken, it is just the best!

The kids are back in school, Ally in 1. class and Matthew in 3. class, and I cannot believe how fast they are growing I mean it is crazy. A new school year and new activities also means that we have a new afternoon/after school schedule, but I will right more about this.

Because I extended this also have means that I will have to go back to school and study more now (it is a part of the visa demands) and therefor am I exploring my options. I really want to try the college-life over here and I am really exploring the options the colleges are giving the au pairs, what courses they are giving and what I want to study, but when I have taken my decision will I also give an update on this.

That was what have happened since last in the big picture, and as said was this just a quick update and I will be back, so take care until then! <3

Likes

Comments

I løbet af maj sidste år tager jeg et af mit livs største beslutninger, som senere også har vidst sig at være et af de bedste (hvis ikke den bedste) beslutninger i mit liv, da jeg nemlig besluttede mig for at blive au pair, hvilket nemlig er, hvad dette indlæg skal handle om. Da det i tirsdags var præcis 1 år siden, at jeg rejste ud på mit livs oplevelse, tænkte jeg, at jeg lige ville lave et lille flashback-oplæg tilbage til den meget travle tid op til den 22. august 2016.

Den dag jeg fortalte mine forældre, at jeg havde tænkt mig at rejse til USA for at blive au pair, blev de nået overrasket (det gjorde alle faktisk, da de fandt ud af det). Den første del af hele processen gik utrolig hurtig, og i løbet af 2 ugers tid sådan ca. havde jeg faktisk lavet min ansøgning og profil. Herefter gik processen så i gang med at finde en familie, og jeg blev matchet med 5 familie (én af gangen), og en dag dukkede familien Duffy så op min side, og få dage senere havde jeg min familie, og jeg kan stadig ikke glemme den følelse jeg sad med, da vi bekræftede, at jeg skulle bo hos dem, det var en overvældende glæde og nærmest lykkelig følelse jeg sad med den dag.

Fra den dag af havde jeg så 2 måneder til at få alt ordnet: papirer, visum, pakning, at sige farvel til alle, og alt i mens dette skete havde jeg eksamener, studentertiden, ferie og arbejde der skulle passes, så med andre ord var der bare 7000 ting der skulle ordnes og laves.

Dagene op til den 22. august var meget blandede, for på den ene side var dagene meget travle og på den anden side føltes dagene også bare som helt almindelige fredage og mandage, som bare var afslappende og rolige. Det at skulle sige farvel til alle (arbejdskollegaer, veninder og vigtigst af alt familie) var vildt underligt for mig, fordi det føltes ikke som et farvel, det føltes mere som et "Hey-vi-ses-igen-lige-om-2-dage"-farvel, hvilket det jo på ingen måde var, jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg har følt det på den måde, men jeg fik sagt farvel til dem jeg skulle sige farvel til.

Det at sige farvel til de tætteste vidste sig (som jeg havde forventet), naturligvis også at blive hårdt da dagen endelig kom. Den 22. august om morgenen startede rimelig roligt, indtil jeg skulle sige farvel til min søde hund, hvor der ærligt blev fælt en lille tåre hjemme i gangen. Herefter kom jeg tilbage til mit utrolig glade humør igen, men da der så var 10 minutter tilbage, indtil jeg skulle gå op af trappen til security-check, kom de nok aller mest hårde 10 minutter af hele processen de sidste 3 måneder, nemlig de få minutter hvor jeg skulle sige farvel til mine forældre og min bror. Jeg vidste godt på forhånd, at det ville blive hårdt, men alligevel var det bare ekstra hårdt at stå i selve situationen, og pludselig gik det endelig op for mig, at jeg jo faktisk ikke ville komme til at se mine familie i de næste 12 måneder, og det er en utrolig hård følelse.

Efter at, jeg havde sagt farvel, begyndte rejsen så mod det store USA og mit livs eventyr. Uden at vide hvad jeg egentligt helt præcis havde rodet mig ud i (forstå mig ret), sad jeg i løbet af 2 timer på flyet mod New York og et par utrolig spændende dage på træningsskolen, og hvor mødet med min familie ventede blot 4 dage senere. Spændt, fokuseret, lidt nervøs og ellers bare en masse glæde var præcis de følelser jeg sad med på flyet.

Fra jeg besluttede mig for at blive au pair og indtil jeg sad på flyet og checkede ind på træningsskolen var et eventyr for sig selv, men mødet med min familie og hele året jeg har gået igennem, er et helt andet eventyr, som jeg har valgt at skrive om på lørdag, da det bare er to vildt forskellige historier, der skal fortælles separeret, så man kan næsten sige at part 2 af disse travle 3 måneder kommer i løbet af få dage, so stay tuned on my blog.

I took one of the most biggest decision of my life last year back in May and later has it also turned out to be one of the best decision of my life, when I decided to become an au pair which is exactly what this post is gonna be about. Tuesday was it exactly one year since I travelled out on my big adventure and in the thought of that have I decided to make a little flashback-post about my very busy time up to the 22 of August 2016.

The day I told my parents that I had decided to become an au pair and travel all the way over to USA for 1 year were my parents very surprised (actually everyone that I told was very surprised). The first part of the whole process went unbelievable fast and in only 2 weeks was my application and profile done. After this was the second process in act and I had to find a family. I went through 5 families until I meet the Duffy's and a few days later could we confirm that they were gonna be my family, and I still cannot forget the feeling I had that day, I was overwhelming happy.

From that day of I had 2 months to get everything ready: papers, visa, packing, saying my goodbye's and meanwhile all of this was going on I also had my exams, graduation-time, holidays and work that I needed to take care of, so with other words I just had 7000 plans in like no time.

The few days before the 22. of August was with really mixed feelings, cause in one way they felt so stressful and in another way where they so relaxing like all other days of my life. The thing about saying goodbye to everyone (work colleagues, friends and most important of all family)  was so weird because it didn't felt like a goodbye but more like a "Hey-I-am-gonna-see-you-again-in-2-days"-goodbye which it wasn't, I can't describe why I have felt like this, but most important of all I got to say goodbye.

Like I expected was the goodbye's to the closest very very hard on the last day. I woke up on the 22 in a surprisingly very good mood until I had to say goodbye to my little dog, which was a goodbye with a little tear in my eye. On the way to the airport was my very happy mood back. The last 10 minutes with my family was the hardest minutes of the last 3 months I had just went through at that time, because I had to say goodbye to my parents and my brother. I knew that it was gonna be hard but when I was in that position in the airport was it just extra hard and finally I actually realised that this was a real goodbye and that I really wasn't gonna see them the next 12 months and that was not easy.

After I said goodbye could I finally start my adventure to the USA and the adventure of my life. Without knowing what I was really going into (understand me right) was I in only 2 hours on the airport and on my way to the NY, the training school and well-knowing that in only 4 days was I gonna meet my family. Excitement, focused, a little bit nervous and a lot of happiness was all the things I was feeling at that time in the airplane. 

From the time I decided to become an au pair and till the time I was on the airplane on the way to the training school was an adventure by it self, but the meeting with my family and the last year is a total another story for it self, which I am gonna tell more about on Saturday, because it is just 2 different stories that need to be told separately, so I can almost say that part 2 is gonna be just around the corner, so stay tuned on my blog.

Likes

Comments

Hola alle sammen!!

Så er der kun en uges ventetid tilbage til, at jeg kommer hjem på sommerferie i Danmark, og jeg glæder mig bare helt super duper ekstremt meget, det er helt vildt. Selvom, at jeg næsten lige har været hjemme, glæder jeg mig af en eller anden grund næsten endnu mere denne gang til at komme hjem.

Onsdag aften omkring klokken 11 amerikansk tid (klokken 5 torsdag morgen) i næste uge sidder jeg på et fly på vej hjem, og det er et eller andet sted lidt underligt at tænke på, at jeg rejser hjem igen lige om lidt, men det er bare noget jeg ser rigtig meget frem til. For omkring 2 ugers tid siden da jeg var sammen med min rigtig gode danske veninde her over, fandt jeg faktisk også ud af, at jeg hellere ikke skal være alene på flyet hjem til DK, da vi begge skal med samme fly hjem på sommerferie, og det bliver bare så hyggeligt. Da vi fandt ud af, at vi skulle med samme fly, tænkte jeg bare: Ud af alle datoer, alle flyafgange og af alle tidspunker, hvad er så lige chancen for, at vi skal med samme fly? Nååårrhh, men jeg glæder mig i hvert ifald sindsygt meget til, at vi skal flyve.

Allerede om lørdagen tager jeg så på ferie igen, hvis man kan sige det (rejser på ferie for at rejse på endnu en ferie - ferie på ferie), da jeg nemlig rejser til fantastiske Rom sammen med min familie. Det bliver rigtig dejligt med en familie ferie igen, og så ser jeg rigtig meget frem til at komme til Rom igen. Jeg elsker at være i Rom, det er en hel fantastisk by med en masse historie, lækker mad, dejlig stemning og generelt bare en dejlig by, så det bliver rigtig godt at komme tilbage til Rom igen.

En anden vigtig ting jeg skal lave, imens jeg er i DK (udover at se familie og venner), er at få fornyet mit visum, så jeg må komme tilbage til USA og nyde endnu et fantastisk år sammen med min amerikanske familie og få endnu flere fantastiske og uforglemmelige oplevelser.

Når det var det for den her gang, jeg prøver at gøre mine indlæg lidt kortere nu, så de ikke er 5 sider lange som tidligere ;) En uge tilbage, er hvor jeg glæder mig! Ses :D

Hola everyone!!

Today is there only one week left until I am on my way home for my summer vacation in Denmark and I am just super duper extremely much for it. Even thought I have just been home for like 1 month ago am I really looking forward to going home this time.

Wednesday evening around 11 PM (5 AM Thursday morning in Denmark) next week am I on the airplane on my way home, and in some way is it really weird to think about that I am going on vacation in only one week, but I can't wait. Recently I found out that I am now gonna be all by my self on the plane this time because my really good Danish friend over here in USA is also gonna be on that airplane. When we found out that we are both gonna be on the airplane home was I just thinking: Of all the dates, all the flights and of all the times what are the chances that we are going on the same plane? Well.... I am really looking forward to it.

So I am landing Thursday and already 2 days later - Saturday - am I going on vacation again (going home on vacation to go on another vacation - vacation on vacation). I am going on vacation to Rome with my family. It is gonna be really nice with a family vacation again and I am really looking forward to going to Rome again. I love Rome, it is an amazing city with a lot of history, delicious food, lovely atmosphere and in general just a lovely city, so I can't wait to go back to Rome.

Another important thing I have to do in Denmark (beside seeing my family and friends off course) is that I have to renew my visa so I can get back into USA and so I can enjoy another amazing year together with my American family and just get tons of amazing and unforgettable experiences.

That was it for this time, I am trying to make my post a little bit shorter now so they are not 5 pages long anymore ;) One week left and aaarrhhhh I am so excited! See you :D

Likes

Comments

Så er jeg tilbage igen igen efter lidt tid uden bloggeri. Jeg har virkelig mange blog indlæg, jeg gerne vil skrive lige nu, og kan simpelthen ikke bestemme mig for hvilken en, jeg skal skrive først, så tænker, at jeg bare vil give en lille update på ,hvad vi laver lige nu, nu hvor det er blevet sommerferie (har været det i et par uger).

Nu har børnene haft sommerferie i 5 ugers tid, og tiden er bare gået hurtigt, det er helt vildt.

Den første uge af sommerferien havde børnene fri, og var hjemme sammen med Maggie og jeg, hvor vi var ved poolen hver dag, enten sammen med venner eller bare os selv. Vejret var helt fantastisk, og poolen var endnu mere fantastisk. De sidste 4 uger har børnene så været i Summer camp hver dag (det vi kender som SFO), hvor de bare hygger hele dagen med pool, Hollywood-timer, danse-timer, tegne-timer osv. bedre sagt ren rå hygge hele dagen. Børnene går på hver deres camp, hvor jeg om morgen først kører Ally til camp og derefter ud med Matthew. Når jeg så har hentet dem igen, har vi de fleste dage brugt eftermiddagen ved poolen, og før vi har fået kigget os om er dagene gået.

I Ally's camp har der også været "tivoli" den ene dag, som jeg deltog i, og i den kommende uge er der show på Matthew's camp, som vi naturlighvis også skal se. En anden sjov ting ved Ally's camp er, at der er udklædningsdag hver onsdag i hendes camp, og her snakker vi alt fra yndlings sportshold til Hawaii dag til "Funny-hair"-dag.

Når børnene så er i camp har jeg ellers "fri", hvor nogle dage bliver brugt ved computeren, andre til at gøre lidt rent og ordne vasketøj, men på de rigtig flotte og varme dage er jeg taget til poolen fra morgenen af, for at sole mig lidt og få svømmet et par baner nede i poolen - som det rigtige vand monster jeg er - jeg ELSKER poolen, jeg kunne tilbringe alle mine dage i en pool, hvis jeg kunne, det er simpelthen det bedste.

Tror, at jeg vil slutte af for nu inden, at dette oplæg bliver alt for langt.

Hav det godt indtil næste gang, og så håber jeg ellers, at I nyder sommeren! <3

I am back again again after some time without blogging. I have a lot of blogs that I really really want to make and simple I can't choose which one I should make first, so I have decided to just give a little update on my life and summer vacation since it is summer and I haven't been blogging for a long time, so I thought why not?

The kids have had summer vacation for 5 weeks now og and the time have just been going SO FAST, I can't believe it.

The first week of vacation was the kids off from everything and was home with Maggie and I and we went to the pool every single day, some days with some friends and other days just us self. The weather was amazing and the pool even more fantastic. In the last 4 weeks have the kids been in camp where they have the best time ever with pool every single day, they have Hollywood-classes, dance-classes, art and drawing classes etc. in other words the most amazing summer ever. The kids are in different camps, so in the morning am I driving Ally to camp first and after that am I driving Matthew to camp. After I pick them up have we been spending most og the days at the pool, and before we know it are the day over.

In Ally's camp have they had some kind of a carnival/party/fun-time that I participated in, and in the upcoming week will there be a show in Matthews camp that I off course are going to see. Another fun thing with Ally's camp is that every Wednesday is dress-up-day and she have been dressed in "Favourite-sports-team", "Hawaii" and "Crazy hair and hat"-day.

Meanwhile the kids are at camp am i "off", where some days have been spent by the computer, others with cleaning and on the really beautiful and hot/warm days have I been spending my days at the pool from the morning off, where I have been getting some sun, a little tan, and been swimming a lot - as the pool monster I am - I LOVE the pool, I could spend all of my days in the pool if I could, it is simple the best thing in the world.

I think that I will end it for now before this blog post gets to long.

Have fun until next time and enjoy the summer! <3

Likes

Comments

Fødselsdage er altid gode, og for det meste årets højdepunkt ihvertfald hvis du spørger mig, jeg elsker fødselsdage, og i lørdags var det så min søde host dreng Matthew's fødselsdag.

Morgen startede roligt ud med morgenmad og med at åbne gaver, og herefter tog vi mod den 1 ud af 2 fester på dagen.

Matthew havde bestemt, at hans "børne" fest skulle holdes på "Dave and Buster's", som er et sted med en masse børne spil på automater osv., og vi havde inviteret en masse af hans venner og vores naboer, så det blev en ret stor fest der henne. En ting der er anderledes ved børnefester her ovre i USA, er, at man laver små goodie bags, som bliver udleveret efter festen til alle gæsterne, og denne opgave stod jeg for, så torsdag gik jeg i gang med at lave goodie bags (eller kopper i dette tilfælde) til omkring 25 børn. Da Matthew havde valgt Minecraft som hans tema for festen, havde vi købt Minecraft kopper, som blev fyldt med alt Matthew's ynglings slik (I kan se billeder for neden).

Kagen havde vi fået specielt designet til Matthew. Så ét 8-tal i farven lilla med hans lille ynglingsfigur sat oppe på toppen. Figuren skal forestille hans ynglings Just Dance figur, så den betyder rigtig meget for ham, så den satte prikken over i´et på hans kage.

Festen var en succes, alle børnene havde det sjovt og hyggede sig rigtig meget. Om aftenen holdt vi så fest for hele familien, som kom over til god mad, hygge, sang og kage, og vi havde det alle sammen rigtig sjovt. I løbet af dagen fik jeg også taget det obligatoriske fødselsdagsbillede med Matthew, selvom han dog havde travlt med at lave alt muligt andet, men fik 1 enkelt.

Jeg synes, at det er helt vildt så hurtigt børn vokser, og lige pludselig bare bliver store børn. Jeg kan slet ikke tro, at Matthew allerede er 8 år, han bliver jo "voksen" lige om lidt, det er lidt underligt at tænke på. Det er nok sådan en rigtig forælder ting at sige, og selvom jeg kun er deres au pair, har jeg stadig et så tæt bånd med mine host familie, at de jo føles som mine små søskende, og derfor er det bare vildt at se, så store og uafhængige de bliver, og det at se 2 vidunderlige børn vokse op er helt fantastik, og jeg glæder mig bare til flere gode minder med dem, som fx. deres fødselsdage.

Håber, at alle har haft en god weekend!

Birthdays are always great and the highlight of the year at least if you ask me, I love birthdays and this Saturday was it my sweet host boys birthday.

We started out pretty calm with breakfast and opening some of the gifts, and after this were we on our way to the 1 out of 2 parties.

Matthew had decided that his "kids" party should be at "Dave and Buster's" and we invited a lot of his friends and out neighbours too, so it ended out with being a pretty big party over there. One thing that is different with kids parties over here compared to Denmark is that they are making goodie bags for the guest after the party, and this assignment was mine this year, so Thursday I made 25 goodie bags (or cups in this situation). Matthew choose the theme Minecraft for the party, so the cups where with Minecraft design and filled up with all of Matthew's favourite candy. (You can see picture off these under)

The cake we had for Matthew where special designed as the number 8 in the colour purple and black, and on the top we put Matthew's favourite figur, which is looking like his favourite Just Dance person, so this means a lot to him, so this just put the "dot" over the "i" on the cake.

The party was good and the kids had a lot of fun. In the evening we invited the family over for some great food, song and cake and just a great time. Doing the day I also got the mandatory picture with Matthew, even though he did not have much time for that, but I got 1.

I think it is crazy how fast time goes and how fast kids are growing up and are becoming big kids. I can't believe that Matthew are already 8 years old, I mean he will be an adult just around the corner, time goes to fast. I know that this is a typical parent thing to say, and even though I am just the au pair I still have a very strong connection with my kids, and for me are these kids my small siblings, so in some way I do get to feel that they are growing up to fast. It is crazy to see how big and independent they are becoming, and to see these 2 wonderful kids growing up is so fantastic, and I cannot wait for so many more memories and experience with them, such as their birthdays.

I hope that every one had a great weekend.

Likes

Comments

Hold nu op hvor er det lang tid siden, jeg sidst har skrevet et blog indlæg - der har bare været meget at lave og meget lidt tid til lige at få skrevet, men nu skal det være, og nu har jeg endda også noget meget spændende at skrive om.

Jeg har de sidste 2 måneder haft en meget stor hemmelighed, og det har været så svært at holde den hemmelige, og har så mange gange haft lyst til at fortælle om det eller poste det på mine andre sociale medier, men en hemmelighed er en hemmelighed, og da der var en jeg skulle overraske, kunne jeg ikke rigtigt fortælle om det. Der har været meget få personer, der har haft kendskab til min hemmelighed, så få som 6 personer har kun kendt til den, og det har været så sjovt at overraske en masse her i den forrige uge, da min hemmelighed endelig kom frem (som planlagt), og derfor kan jeg nu også fortælle jer om det.

Min store hemmelighed er nemlig, at jeg har været et smut forbi Danmark i 1 uges tid på ferie. Nu tænker nogen sikkert, hvorfor det er en hemmelighed, at jeg tager på ferie, men hele grundlaget for, at jeg tog hjem var, at min bedste veninde blev student for nylig, og da jeg rigtig gerne ville være med til at fejre hende på dagen, snakkede jeg med min hostfamilie, om det var muligt, at jeg kunne tage hjem og se hende blive student, og de sagde naturligvis ja. Jeg besluttede mig forholdsvis hurtigt for, at jeg ville tage hjem og overraske hende, og det var her, hemmeligheden blev skabt, for nu kunne jeg pludselig ikke fortælle andre om min planlagte ferie, for så ville hun jo finde ud af, at jeg kom hjem.

Jeg tog hjem tirsdag i forrige uge (landede dog først onsdag morgen), og kom hjem nu her tirsdag i sidste uge igen. Jeg har simpelthen haft 7000 planer, og det har været svært at finde tid til bare at slappe af (faldt altid i søvn når jeg prøvede at slappe lidt af), og selvom der har været så meget at lave, har det på den anden side også været rigtig rart, for der var mange ting jeg savnede der hjemme.

Som sagt landede jeg allerede onsdag morgen, og hele dagen gik bare med at være hjemme, hygge med min familie og slappe af. Torsdag morgen gik vi så i gang med de 7000 planer, da jeg først tog et smut forbi frisøren (og blev klippet, hvad jeg vil kalde kort håret) og herefter stod den på familie tur til Tivoli, hvor vi bare havde det monster sjovt, og det var rigtig dejligt og hyggeligt at have en dag derinde (Jeg føler godt nok, at det er lang tid siden jeg sidst har været i tivoli). Fredag tog jeg ud og spiste frokost med min bror (Der er ikke noget bedre end at vinde et væddemål mellem søskende - mums). Lørdag fik jeg mulighed for at surprise de første mennesker, da den nemlig stod på familiefest. Det var så hyggeligt og sjovt at overraske alle (dog nogen godt havde mistænkt, at jeg kom hjem). Vejret var bare helt perfekt, og dagen blev bare nydt fuldt ud. Nej hvor har dog savnet dem alle, og det var så rart at have hele dagen sammen med dem. Søndag tog jeg til København sammen med min ene veninde (altså hende der ikke skulle overraskes) og havde en total skøn dag. Mandag skulle jeg så endelig overraske min veninde, og jeg var så spændt på at overraske hende. Hendes ansigtsudtryk da hun så mig er simpelthen det bedste (noget jeg vil huske resten af mit liv), og vi havde sådan en hyggelig dag. Efter en masse hyggelige dage blev det tirsdag morgen, og jeg skulle tilbage til USA. Min flyvetur tilbage var rigtig god, og denne gang gik det lidt hurtigere i tolden (sammenlignet med tilbage i august), og jeg var hurtigt hjemme igen.

En ting der har været lidt sjovt ved min tur, har været tanken om, at jeg jo faktisk har holdt ferie hjemme i mit eget hjem, og, at man er rejst fra et hjem til et andet hjem, det har været lidt sjovt at tænke over. Jeg er rejst hjem for at holde ferie i mit eget hjem - lidt tricky at tænke på.

Nu kommer det nok ikke som den helt store overraskelse, men jeg elsker virkelig min hund, og hvis der er en, jeg har savnet helt ubeskriveligt ekstremt meget de sidste 10 måneder, jeg har været væk, har det været min hund. Jeg har savnet min lille Felix så ufatteligt meget, I kan slet ikke tro hvor meget, han har været savnet, og derfor var gensynet med ham også noget af det, jeg så mest frem til, og det var også så dejligt at se ham igen, putte med ham, kysse ham igen, krølle ham igen, lege med ham igen og bare være sammen med ham igen.

Det var bare skønt at være hjemme igen, og jeg nød så meget at være hjemme igen.

Nu håber jeg virkelig, at jeg bliver lidt bedre til at få skrevet blog indlæg i fremtiden, og jeg har allerede en masse gode idéer for nogle oplæg.

Hi again! Long time since last time, but now am I back, and this time with some really good stuff to write about.

In the last 2 months have I been keeping a really big secret from you guys and it had really been hard to keep it from you and not tell, either here or on my other social medias, but a secret is a secret. Only a very few people, as few as 6 people, have known about my secret, but now that my secret have ben revealed as planed can I finally tell you too.

My big secret is that I have been in Denmark on vacation in the previous week. Now some of you may think why this is a secret, and it had been a secret because the reason why I went home was to surprise my best friend when she graduate in last weekend, so I couldn't tell anyone because then she would find out.

I went home Tuesday in the previous week (landed Wednesday morning) and went home Tuesday in last week again. Meanwhile I was home I was just full booked up the whole week with like 7000 plans and it had been hard to find some time for just relaxing (each time I tried to relax I ended up sleeping). Even though there have been a lot to do had it also been nice with all of my plans because there was a lot of things and people that I have missed.

As I said I landed Wednesday morning and this whole day just went with being with my family and doing nothing. Thursday we started with the 7000 plans. First I went to the hairdresser and after this my family and I went to "Tivoli" (A big carnival in Denmark). The day after I went out to eat with my brother (There is nothing better then winning a bet over your big brother - yummi). Saturday could I finally surprise the first people when the whole family came over for a family-get-together-party and it was so fun to surprise everyone and I just enjoyed this day so so much. I also had a day with my best friend (not the one I came home to surprise) and we went to Copenhagen Sunday and had a fabulous day. Monday could I finally reveal my big secret for my best friend when I got to surprise her and It was just priceless to surprise and it was so nice to finally see her again. After a lot of busy and really good days in Denmark where my plain going back to USA Tuesday morning.

It can't be a surprise for anyone now that I really really love my dog and if there is one thing that I have missed so so indescribable extremely much the last 10 months I have been gone then that must be my little Felix. I have missed him unbelievable much and that is why the reunion with him was one of the things that I have been looking most forward to and it was so great to see him again, snuggle with him, kiss him again, play with him and in general just be with him again.

Going home was so nice and I really enjoyed being home again.

I really hope that I will get better at writing these posts again in the future, so I will be back soon again.

Likes

Comments

Nu ved jeg godt, at jeg sagde i mit forrige indlæg, at jeg ville vende hurtigt tilbage med nyt om forrige weekend, og nu er der gået næsten 1 uge siden sidst, og det var på ingen måde meningen, at der skulle gå så lang tid (planen var rigtigt at skrive enten mandag eller tirsdag), men der har simpelthen været så meget stress og turbulens i den her uge, og jeg har ikke helt haft tiden (og energien) til at skrive i denne uge, men nu hvor weekenden er her, har jeg lidt mere tid.

Overskriften skal nok lige forklares først:

Så lang historie kort (jeg skal i hvertifald forsøge): Jeg har i en 4 ugers tid haft en for form udslæt/bid på mit ben, og i tirsdags besluttede jeg mig så for at se en læge. Lægen havde en mistanke om, at det kunne være Lyme sygdommen (borrelia og borrueliose), så de satte mig straks i behandling for det (antibiotika), og fik også taget en blodprøve. Det her fyldte rigtig meget i mine tanker, da det kan være ret alvorligt (specielt hvis jeg har haft det i 4 uger), men også fordi, at jeg har haft det før i mit liv. Antibiotikaen har også gjort mig syg om morgenen, så det har også været lidt hårdt at være på medicin. I dag (fredag) fik jeg så endelig resultatet af min blodprøve, og den var negativ, hvilket var rigtig dejligt at få af vide, og det lettede en del og vide, at jeg ikke er syg (igen).

Og nu tilbage til hvad dette oplæg (som skulle været postet tirsdag) ville havde handlet om - sidste weekend:

Så lørdag var min såkaldte "off"-dag, og da jeg var helt alene hjemme, besluttede jeg mig for at gøre lidt ekstra hygge ud af den - så der blev lagt ansigtsmaske, lavet lidt lækker frokost og hygget med film inden aftenens helt store event: Melodi Grand Prix. Jeg har, lige så lang tid jeg overhovedet kan huske, set Melodi Grand Prix, og jeg er trofast følger hvert evig eneste år, og dette år var naturligvis ikke en undtagelse, og til mit held fandt jeg en amerikansk hjemmeside, som også broadcastede showet, så jeg kunne stadig følge med, det var dog lidt underligt at se det helt alene, når man er vant til at se det med familien derhjemme, men det må jeg jo have til gode til næste år (eller året derefter).

Søndag var det en af de vigtigste dage på året - nemlig MORS DAG!! Jeg elsker mors dag, og jeg gør altid noget ekstra ud af netop denne dag, da jeg elsker min mor helt utrolig højt, og jeg for mig er det meget vigtigt at vise, de mennesker man holder meget af, hvor meget de egentligt betyder for en, og her er familien selvfølgelig ekstra vigtig. Jeg viser ofte, hvor meget min familie betyder for meget, men det er dejligt at have en dag på året, hvor man kan tage den kærlighed til "next level", og netop derfor var det ekstra underligt ikke at være hjemme på mors dag i år, og ikke give min mor den ekstra kærlighed og opmærksomhed, men så må jeg jo bare holde en ekstra mors dag til sommer, når jeg kommer hjem.

Noget helt særligt i år er, at jeg har fået en ekstra person og fejre på denne dag, nemlig min hostmom. Min søde hostmom betyder rigtig meget for meget, og meget mere end hvad jeg fra starten af havde troet, at hun ville betyde for mig, men vi har bare et så godt forhold, og hun behandler mig altid, som var jeg hendes datter, og vi har virkelig fået et godt hostmom-"datter"-forhold, hvis det overhovedet giver mening, så derfor havde jeg også lavet en lille speciel ting til hende, for at vise hvor meget hun også betyder for mig, men lad mig dog lige gøre det helt klart, der er kun en mor i mit liv, og hun kan ikke erstattes.

Så et forsinket blog oplæg, men også et lidt forlænget et i forhold til den originale plan.

Hav det godt så længe og håber at I får en god weekend!!!


Hiii... Now I know that I said in my previous post that I would be back very soon, and 1 week later is not as soon as what I had hoped on (I would have posted like Monday or Tuesday), but this week has just been so crazy with million stuff to do, and I have not had that much time and energy to post, but my energy is back and I also have more time now where the weekend is here.

So I am guessing that I kind off have to explain my title for this time (which is: "Sick again?"):

Long story short (or at least I will try to): In the last 4 weeks have I had a bite/rash on my leg and Tuesday I finally decided to go see a doctor with it. The doctor had a suspicion that I might have Lyme disease so she put me in treatment with antibiotics immediately and they also took a blood test to confirm if it was Lyme disease. This thing was the only thing on my mind Tuesday and the last couple has it also been filling a lot in my thoughts. It can be very serious to have Lyme disease and I also had it before, so I was a little scared to get it again. The medicine has also been making me sick in the morning so the last couples of days have not been easy. Yesterday (Friday) I finally got my result and it was negative so I do not have Lyme disease, which was a big relief to know that I was not sick again.

And now back to what this post original should have been about - My last weekend:

Saturday was my "off"-day and I was home all by myself, so I decided to do some extra this day - I put on a facemask, made some delicious lunch and watch movie all day long until the big event of the day came: EUROVISION SONG CONTEST. Every single year am I watching this show and have done it for a lot of years and this year was not an exception (I am a loyal watcher). Lucky for me I found a channel online which was broadcasting the show live. I do have to admit that it was a bit sad to watch it all by myself when I am used to watching it with my family - but I will just have to wait with that until next year (or they year after).

Then we had one of the most important days of the year: MOTHERS DAY!!! Sunday was Mothers Day and I love this day and I normally do something extra on this day for my mom, cause I love her so much and I think it is important to show the people that we love, how much they mean to us - we should do this every single day but it is also nice to have a day where you can do something extra extra special. It was so weird not being home on this day to celebrate my mom as I am used to but I guess that I will just have to hold a extra Mothers Day when I am coming home to summer.

As a special thing this year have I got an extra person to celebrate on this day - my hostmom. My sweet and kind hostmom means a lot to me - and even more then what I would have thought in the beginning, but we just have a very special relationship and she always treats me so nice and kind and almost like I was her own daughter - we just have a really nice "hostmom-daughter/au pair"-relationship, if this even makes sense - So I decided to give her an extra special little thing to show her how much I love her.

That was it - a delayed post but also a little longer one compared to the original plan.

Have a good weekend!!!

Likes

Comments

Så blev det vist lige lovlig lang tid siden sidst, og nu hvor jeg lige har haft den bedste uge nogensinde, tænkte jeg, at det ville være oplagt lige at opdatere lidt 🌸

Som sagt har jeg lige haft den bedste uge nogensinde (i meget lang tid), da min bedste veninde fra Danmark nemlig var kommet på besøg. Hun landede onsdag i sidste uge, og rejste hjem onsdag (i denne uge) aften igen, så vi har haft en god uges tid til at hygge os 🇩🇰✈️

Torsdag slappede vi bare af, da vi var kommet sent hjem onsdag aften fra lufthavnen af, så den stod på rundtur i området, og så skulle jeg også arbejde denne ene dag, så vi hentede børnene på skolen, og kørte til dans som altid, men efter arbejde fik vi så tid til at tage ud og spise, bare hygge og "catche up" 😆🍽🌃

Fredag skulle vi havde været i NYC, men da der var varslet storm, regn og stormflod faktisk, blev vi enige om at gøre det til en shoppe dag i stedet, så først kørte vi ud til Woodbury og shoppede, og derefter kørte vi til Danbury Mall, hvor Primark ventede. 🛍👗👠 Vejret var på ingen måde med os ude i Woodbury, hvor vi nærmest blev blæst rundt derude, men vi fik begge købt en masse lækre og fede ting ☂️🌊🌧

Lørdag, søndag og mandag var det så tid til at tage ind til NYC, og vi har rigtig leget "turister i storby", og vi har fået set alt det, man skal se, hvis man tager til New York 🗺🇺🇸🌉

  • Lørdag: Vi lagde ud med en kort tur ind i Trump Tower, bare for at se hvor overdrevet det er, og der kom også et par gode jokes ud af denne oplevelse. Herefter tog vi på American Museum of Natural History, som bare var en kæmpe succes, på trods af, at jeg normalt ikke er en museums-person, men for det første var der de fedeste udstillinger (udstillinger om rummet, menneskets krop og den fedeste: dinosaurer) og for det andet havde vi bare en fest inde på det museum. 🌳🐘 Herefter gik vi i Central Park (igen), og fulgte den hele vejen tilbage til Grand Central, og før vi fik set os om, var den dag slut.
  • Søndag: Denne dag startede meget blandet. Vi havde ikke planlagt det helt store for dagen, men skulle alligevel på turisttur, hvor vi lagde ud med Times Square, Empire State Building og en tur på High Line, hvilket var meget sjovt at prøve at gå på en sti over byen, men herefter gik vi så også i stå. 🙄 Først vidste vi ikke helt, hvad vi skulle lave, da vi var i Midttown og resten af vores ting var i Downtown, men da regnen kom, slog det lidt vores energi ud og vi blev lidt trætte, og havde ikke helt lyst til mere den dag, men en tur på Starbucks vendte om på denne følelse, da vi nemlig besluttede os for at gå hele vejen ned til Downtown (der er alligevel langt), og med vores "hurtig-gåer-ben" kom vi faktisk derned forholdsvis hurtigt. ☕️👣 Først tog vi en tur hen i Little Italy, hvor vi næsten blev smidt ud af den cafe, vi sad på (det havde vi det ret sjovt med) og nej ikke på en alvorlig måde. Herefter gik turen til Wall Street og 9/11 memorial - Så en dag der startede lidt kedeligt, men også den dag vi nok har haft mest sjov 😂🌃
  • Mandag: Mandag havde vi rigtig mange ting planlagt. Først var der morgenmad på Meyer's bageri på Grand Central (mums), herefter gik turen op til Top Of The Rock, og så gik turen til FN, hvor der ventede en rundtur med guide rundt i "huset", hvilket var så spændende og informerende, og vi lærte, at FN er så meget mere, end hvad man bare lige hører om i nyhederne. 🌇🏢 Vi tog metroen ned til downtown, hvor vi tog en færge, der sejler ud mod Frihedsgudinden 🗽 og tilbage igen, og sidst, men ikke mindst gik vi på Brooklyn Bridge (hvilket igen var med blandede følelser).🌉 Da vejret var helt igennem fantastisk, valgte vi at gå hele vejen op til Grand Central Station (OG DER VAR BARE LANGT!!). De sidste 30 minutter i byen blev nydt på "Wok To Walk", hvor vi fik lækker, nem og billig aftensmad - så en meget lang, men også god dag 🇺🇸🗽🌸


Ekstra fakta omkring vores dage i NYC ville være, at vi faktisk gik omkring 40 km på 3 dage - hvilket tydeligt kunne mærkes i både ben og fødder i dagene efter 😳🤕

Tirsdag var vi både trætte og udmattede, så vi valgte at tage en rolig dag, hvor vi kørte til biografen, og så en film, vi begge har set frem til at se i flere måneder nemlig: FAST AND THE FURIOUS 8 (FATE OF THE FURIOUS)!!! Denne film er klart en af de fedeste film, jeg NOGENSINDE har set, det kan stadig ikke beskrives med ord hvor fed den film er, men MONSTER GOD kommer tættere på den følelse, jeg sidder tilbage med 🤣🎞📽🏎🚙

Nu kom den dag, vi begge havde frygtet, og på ingen måde set frem til - vores sidste dag sammen - farvel dag - årets mest nedern dag!!! 😥Vi ville have det sidste ud af dagen, så vi kørte ud og shoppede hygge snacks til Jennifer's tur hjem, vi fik italiensk is og lækker frokost. 🍧 Vejret lagde også op til en hyggelig gåtur - hvilket vi selvfølgelig gjorde. Om aftenen blev der sagt farvel til familie, og så kørte vi mod lufthavnen, hvor det på ingen måde var sjovt at sige farvel 😥✈️🇺🇸🇩🇰

Denne uge har simpelthen været den bedste uge i mit liv i meget lang tid, vi har nået alt det, vi gerne ville: Haft så meget Malle-Jennifer kvalitetstid, lavet tonshvis af jokes, været i NYC, snakket om alt fra ingenting til mere større emner der fylder i vores hverdag, vi har fået lavet en masse malle-jennifer-teorier (vores livs teorier, der handler om alt fra "livets store spørgsmål" til "Hvordan kan en båd ikke synke?" - bedre sagt alt hvad vi kan stille spørgsmål ved 🙄💭), men vigtigst af alt har vi bare hygget så meget, og fået så mange sjove og gode minder sammen herovre i USA!! 😂🇺🇸🌸😆

Det var det for nu, men jeg vender meget snart tilbage, da denne weekend også har budt på vigtige ting i mit liv, som jeg naturlighvis vil lave en lille update om, så hyg jer så længe! 😆❤

I really think that it's time for a new post again, it had been weeks since last time, and now where I just had had the best week ever, I thought why not make a post about this week? 🌸

As I said I just had the best week ever (or at least for a very long time) cause my best friend from Denmark came on visit. She came Wednesday last week and left this Wednesday evening, so we had a great week together 🇩🇰✈️

Thursday was a relaxing day because we were tired because we came home late Wednesday night so we decide do to sleep long, go for trip in my city and just relax before I had to work. We picked the kids up from school and drove to dance as usual with Ally. After work we went to a little mall where we had a great dinner and got some time to catch up 😆🍽🌃

We should had been in NYC Friday, but when it was raining like crazy we decided to have a shopping day instead, so first we went to Woodbury and after that Danbury Mall where Primark was waiting for us. 🛍👗👠The weather was really working against us out at Woodbury and we were almost blowing away out there, but we did buy some nice things ☂️🌊🌧

Saturday, Sunday and Monday we went to NYC where we were the best tourists ever and we have seen all the stuff you need to see when you are going to NYC 🗺🇺🇸🌉

  • Saturday: we had a quick trip into the Trump Tower just to see how unbelievably to-much it is and we did also made some great jokes in there. Then we went to American Museum of Natural History which was a huge success, even though I am not normally a huge museum fan we had the best time in there. There was some awesome exhibition in there (space, bodies, human and dinosaurs) and we just had a party in there. 🌳🐘🕵🏼 We took a walk in Central Park and walked all the way back to Grand central and then this day was over.
  • Sunday: This day was mixed. We hadn't planed that much for this day, but we still did some tourist stuff like go see Times Square, Empire Building and walking on the High Line, which was pretty special to try to walk over the city, but then after this we didn't know what to do, and when the rain came we just died, and lost all of our energy, and honest we almost thought about going home, but a trip to Starbucks turned that feeling upside down. ☕️👣With some new energy we walked all the way down to Little Italy (that is actually fare to walk), where we almost got kicked out of the cafe (which we had so much fun about) and no it was not that dramatic and serious. Then we saw Wall Street and went to the 9/11 memorial. So a day that started pretty boring turned out to be one of the funniest days. 😂🌃
  • Monday: Monday we had tons of plans planned. We had breakfast at Meyer's bakery (a Danish one) at Grand Central (yummy!!) and then we headed up to Rock Of The Top where we had an amazing view over the whole city. UN was just around the corner and we had a great tour in there, and the best tour guide and we got so much more clever about what UN actually does, so that was really informative. 🌇🏢Then we took the metro to Downtown, the Ferry that sails around The Statue Of Liberty, 🗽 and then we walked up to Brooklyn bridge, and after that all the way up to Grand Central Station again (THAT WAS SO FAR, Like unbelievable far). The last 30 minutes in the city was spend on "Wok To Walk", where we had a easy, quick, yummy and nice dinner. A very long day but also a really good one 🇺🇸🗽🌸

Extra facts about out trip to NYC would be that we walked about 40 km in those 3 days (25 miles) which we could really feel in out legs and feet the following days. 😳🤕

We were so tired and exhausted Tuesday so we decided to have another relaxing day, so we went to the cinema where we saw a movie that the both of us had been looking forward to see: FAST AND THE FURIOUS 8 (Fate of the furious)!!! This is probably one of the best movies that I have EVER watch, it was so good and I can't even describe it with words how good this movie was, but EXTREMLY GOOD is getting closer to my feeling 🤣🎞📽🏎🚙

Then we had the day that the both of us least was looking forward to - the goodbye day - out last day together.- the saddest day ever. 😥 We agreed on that we needed to get the most out of this day, so we went shopping some snack for her trip home, then got Italian ice cream and a delicious lunch, and because of the extremely nice weather we also went for a walk. At the evening we said goodbye and drove out to the airport where the goodbye part was really hard and not fun at all 😥✈️🇺🇸🇩🇰

This week had just been the best week in my life for a very long time and we had just had the best time ever: we had lot of Amalie-Jennifer-Quality-Time-Together, made tons of jokes, been to NYC and talked about everything that we needed to talked about (small and big stuff) and we also had a lot of time to make "Amalie-Jennifer-Theories" which is our theories about life and stuff like that (We have so much fun when we do this - and the theories can be about everything!!! 💭😳😆), but the most important thing was that we had the best time ever together here in USA 😂🇩🇰🌸🇺🇸😆

That was it for this time but I will soon be back with some new stuff, cause this weekend have also been important, so I will be back soon 😆❤

Likes

Comments

Så er jeg tilbage igen, der gik lige lidt lang tid denne gang siden sidst, men der har simpelthen været så meget at lave her i påskeferien, så har jeg ikke haft så meget tid/overskud til at få skrevet her i den sidste uges tid igen 😆🌸

Vi har simpelthen haft så fantastisk skønt vejr i hele påskeferien, så det har givet god anledning til at være ude de fleste dage og lege, hvilket vi gjorde søndag, mandag og tirsdag, hvor vi kørte hen til en meget hyggelig park, som børnene elsker at være i.☀️🌳🌷 Vi fik spist frokost og is henne i parken, og imens børnene legede i et par timer, fik jeg læst lidt i min bog, så det var bare rigtig hyggeligt 🍦📚

Onsdag tog vi i biffen og så "Smurfs: The lost Village", hvilket var en rigtig god film, og så havde vi det bare rigtig sjovt.🎞📽 Torsdag blev det til en tur i Billy Beez, hvor vi også havde en af Matthew's venner med der op, og de legede bare alle 3 så godt sammen. 🎡 Fredag var der ikke så mange planer, men vi skulle dog til fødselsdagsfest med Ally i et legeland, og hun havde det bare så sjovt med alle hendes venner 😆🎉

En af de ting der er det bedste ved at være i USA, er alle de kulturelle oplevelser, man får, og her i påskeferien fik jeg endnu en oplevelse, som jeg nok aldrig aldrig nogensinde ville kunne komme til at opleve derhjemme, jeg var nemlig til Passover - en jødisk helligdag. 🔯 Nu tænker nogen sikkert, hvad jeg laver til en jødisk arrangement, men det var simpelthen fordi, at min familie har nogle jødiske venner, som hvert år inviterer familien til det her arrangement, og jeg blev også inviteret, hvis jeg havde lyst, og jeg tøvede ikke et sekund med at sige ja, da jeg fandt det sjovt at prøve noget nyt, både religiøst, men også kulturelt. 🇺🇸🎉 Hele aften bestod af ritualer og traditioner, hvor vi læste på skift i en bog, som jeg nok ærligt lige må indrømme, jeg ikke kan huske hvad hed, men den indeholdt hele historien om jødernes slaveri i Egypten, og så indeholdt den også sange og traditioner omkring hele Passover, hvor man fx. på bestemte tidspunkter skulle spise noget bestemt (fx. Matzah, urter og peberrod) eller drikke noget bestemt (vin for de voksne og kirsebær sodavand for børnene). 🍽🍷 Alt i alt var det en rigtig god og hyggelig aften, og nu har jeg også prøvet en jødisk begivenhed 😆🔯

Påskeferien har også budt på mange familiefester, hvor jeg også har fået set, hvilke traditioner børnene har ved påsketid. Jeg er jo vant til gækkebreve og påskeæg, men herovre holder man simpelthen "egg-hunt", hvor der bliver kastet en masse plastik æg ud i en have, og så skal børnene finde dem, og så indeholder de så slik.🍭🐰 Dagen før 1. påskedag havde vi en lille familiefest, hvor børnene også malede æg, og på selve 1. påskedag havde vi så en større del af familien ovre til familiehygge. Påskeharen kom også forbi i løbet af natten til 1. påskedag, og den havde gaver med til os alle sammen 🍭🐰😆

Mandag var så sidste dag for børnene hjemme, mens begge forældre var tilbage på arbejde, og der besluttede jeg mig for, at vi bare havde brug for en dag hjemme og hygge, så vi var lidt ude og lege med de andre børn, løbet på løbehjul, legede med sæbebobler og kridt.🌳☀️🚴🏻 Aften blev sluttet dog af med Ally's første softball kamp, og hun gjorde det ret godt, hendes hold endte også med at vinde, så det blev fejret med sejres løb rundt om banen 🏆⚾️

Så alt i alt en rigtig rigtig god påskeferie, hvor den bare har stået på ren råhygge alle dage med børnene.

I am finally back! I know that it took me some time since last time, but there has just been so many plans in the Easter break and in the last week have I been busy and hadn't had that much surplus energy to write, so that is why I am first writing now 😆🌸

We had had the best and most wonderful weather here in the Easter break which gave us a great opportunity to be outside and play which we did Sunday, Monday and Tuesday, where we drove to a fun park the kids love. ☀️🌳🌷 We ate lunch and ice-cream in the park, and meanwhile the kids played for a couple of hours, I got some time to read in my book, so that was just great for all of us 🍦📚

Wednesday we went to the movie where we saw "Smurf: The lost village", which is a really good movie and we had so much fun this day. 🎞📽 Thursday was the first plan to go the park again but instead we decided to go to Billy Bees with one of Matthew's friend, and all 3 of them just played so good together. 🎡Friday was just a relax day with only 1 event which was a birthday party in Ally's class in a jumping playland, and she had a really good time with her friends 😆🎉

One of the things I love most about being in America is all the cultural experience I get, and here in the Easter break I got a new experience, which I probably never would get in Denmark, cause I was at Passover - a Jewish Holiday. 🔯 Some of you may think what I am doing at a Jewish event, but it is simple because my family has some Jewish friends, who each year invite them to this celebration, and they invited me to, and I did not for even one second think about not saying yes, it was obvious yes to that invitation, cause then I got the opportunity to see something new both religiously and cultural. 🇺🇸🎉 The whole evening contained rituals and traditions, where we on turns was reading in a book, which I honestly don't remember the name on, but it was the story about the Jewish slavery in Egypt, and it was also about songs and tradition connected to the Passover, for an example what we had to eat and drink at certain times (Matzah, herbs, horseradish or wine for the adults and soda for the kids). 🍽🍷 All together was it a really really good evening, and now I can say that I have tried a Jewish celebration 😆🔯

The Easter break had also contained a lot of family parties where I have seen the American kids tradition for Easter. I am used to making cards with rimes and patterns and chocolate Easter eggs, but over here they have an "egg-hunt", where they are throwing plastic egg with candy out in the garden and then the kids have to find them. 🍭🐰 The day before Easter Day we had a little family party where the kids was painting eggs, and on Easter Day we had a bigger part of the family over. The Easter bunny also came by the night before Easter Day with gifts for all of us 🍭🐰😆

Monday was the last break day for the kids, meanwhile the parents had to go back to work, so I decided that we just needed a day at home where we could just relax. We went outside to play with the other kids, go on the scoters, play with bubbles and chalk. 🌳☀️🚴🏻 In the evening Ally had her first softball game, and she did pretty good, and her team ended with winning the game, so the did a victory run 🏆⚾️

All together we had a really good Easter Break where we had just relaxed and had so much fun with the kids.

Likes

Comments