Glædelig jul allesammen. Så blev det jul igen: årets bedste, hyggeligste og dejligste dag.

I dag er en lidt mærkelig dag for mig, for i min verden er det jo juleaften i dag, hvor jeg plejer at være sammen med min dejlige familie på denne dag, hvor der bliver hygget med god dansk julemad, ris a la mande, dans rundt om juletræet og pakket en masse gaver op, men i år skal jeg ikke fejre jul på den almindelige måde. Da jeg tilbringer min jul i USA i år, bliver "juleaften" først fejret i morgen (25. december), og det gør den 24. til en mere almindelig dag her ovre, og det er lidt mærkeligt. Vi skal stadig fejre julen lidt i dag, da vi skal til julefest i aften hos en anden del af familien.

Nu er jeg en rigtig stor fan af julen, december og juleaften, og derfor er det også så mærkeligt ikke at skulle holde juleaften i dag, men først i morgen, men på den anden side er det også meget sjovt at prøve noget andet, og prøve den amerikanske jul, så jeg vil forblive positiv og åben over for en anderledes jul i aften.

Jeg ønsker i hvertifald jer alle sammen en rigtig glædelig juleaften, i rigtig godt selskab, lækker mad og gode gaver.

I løbet af den næste uges tid vil jeg skrive et indlæg omkring min uge sammen med min skønne danske familie, der kom på besøg her ovre "in the city". Jeg vil ligge flere billeder fra julen her ovre ind i næste indlæg.

Merry Christmas everyone! The best day of the year is finally here.

Today is a bit weird for me, cause normally I celebrate Christmas today the 24 of December, but here in USA they celebrate Christmas the 25, and for me that makes today just a "normal" Saturday, we are still gonna celebrate Christmas a little bit tonight with the family, but to be honest it is still not the same.

I am used to be with my family, eat danish traditional Christmas food, dance around the Christmas tree and open a lot of gifts, but this year is everything different, but different is not always bad. I get to discover a total different culture around Christmas, which I am exciting for, that is exactly one of the reason why I am here - explore and see the american culture from all side of it. I cannot wait to open my Christmas gifts tomorrow morning, but first we have the party tonight, which is going to be so great and cozy.

During the next week will I give you a update about the last week with my danish family's visit here in the city. The next update will also include more photos from my Christmas over here

MERRY CHRISTMAS EVERYONE. I hope that you will all have a great day with your family.

Likes

Comments

Det blev ikke som håbet med, at jeg kunne skrive flere blog indlæg i den sidste uges tid, men der har været mange ting at lave, så nu får I bare ét langt indlæg.

For præcis én uge siden fik jeg den fantastiske mulighed at komme ind på selve Broadway og se en musical. Så sammen med familiens bedstemor og hendes arbejde tog vi ind til New York. Vi startede med at få aftensmad på en Irsk Pub, og maden var rigtig god. Showet vi skulle ind og se var "On Your Feet", som er en musical, der handler om Gloria og Emilio Estefan. Showet var helt fantastisk, har aldrig set en så god musical, den var bygget helt fantastisk op og de sang og dansede helt utroligt fantastisk - Det er uden tvivl, en aften jeg aldrig kommer til at glemme.

Lørdag tog vi på weekendtur til New Jersey, hvor vi havde planlagt at skulle på selve Polar Ekspressen op til Nordpolen for at møde selveste julemanden. Toget var pyntet så fint op, personalet om bord dansede, serverede lækkerier og læste historie for os, mens turen gik mod Nordpolen. Julemanden og hans alf kom om bord med en lille gave til alle, og så gik turen "tilbage" til stationen. Rigtig god oplevelse og rigtig hyggeligt!

Tirsdag kom den helt store dag - køreprøve dagen. Efter flere måned uden New Yorker kørekort, kunne jeg stolt efter en 7 minutters "lang" køreprøve sige, at jeg bestod og nu kan kører, hvor end jeg har lyst til, og når jeg har lyst til. Jeg har hele tiden haft mit internationale kørekort, som jeg kan kører med helt lovligt, men familiens forsikringsselskab krævede, at jeg havde en New Yorker kørerkort, for ellers ville bilerne ikke været dækket. Jeg kan have én af familiens biler hver evig eneste dag, så længe jeg tager med om morgenen til stationen, og henter igen om aften.

Det er simpelthen så dejligt endelig at have kørekort, og jeg har allerede kørt mange gange siden tirsdag, for jeg ELSKER bare at køre bil - jeg er ligesom min mor på dette punkt, jeg kunne simpelthen kører bil hele tiden uden at blive træt af det. Det at have en bil til rådighed giver så magne flere muligheder i løbet af hverdagen; nemmere at komme til au pair møde, komme ud og handle, hjælpe Maggie når hun har brug for det, fx. tage på posthuset når jeg har lyst til og sidst, men ikke mindst har jeg nu meget bedre mulighed for at mødes med andre, for nu kan jeg faktisk komme rundt i byen. JEG ESLKER AT KØRE, så simpelt er det.

De sidste par dage har jeg julehygget meget med at pakke ind og pynte op til jul, hvilket bare er helt fantastisk, for nu er jeg den største julefreak der findes - absolut bedste tid på året.

I dag (fredag) er dagen endelig kommet - dagen jeg har ventet på i 4 måneder, i dag kommer min familie fra Dk nemlig for at besøge mig, og senere i dag tager jeg ind til NYC og møder dem, for at være sammen med dem 24/7 hele næste uge. Jeg glæder mig så meget til at se dem igen, og bare at kunne kramme dem hele tiden - jeg har savnet dem meget, så det bliver godt at blive forsonet med dem igen.

Med juletiden og muligheden for nu at køre bil er Au Pair livet simpelthen bare blevet 1000 gange sjovere og federe, det skal ikke lyde som om, at jeg ikke har elsket det indtil videre, for tro mig det har jeg, men nu er det bare lige blevet lidt sjovere, for nu kan jeg bedre komme rundt og lave flere ting.

Glædelig jul allesammen, jeg skal nok vende tilbage inden juleaften omkring min tid sammen med min familie. Hav det godt for nu og god weekend allesammen

I'm back with news about last week which has been a hectic weekend with 1 million plans but still really good cause it is still Christmas - Best time of the year.

Last Friday I got a wonderful opportunity - I got the offer to go to Broadway and see a musical with the family's grandma and her work. We went to an Irish Pub to get dinner, then we saw the big Christmas tree and finally went to the show. The show was called "On Your Feet" and was about Gloria and Emilio Estefan. The show was absolutely amazing and wonderful. The composition of the show was so good, they sang and danced so amazing I was totally mind blowed - an amazing experience that I will remember the rest of my life.

Saturday to Sunday we went on a weekend trip to New Jersey, were the event of this trip was to go on the Polar Express to the North Pole, can you believe it? The decoration on the train was really good, and the staff was so sweet, dancing, serving hot chocolate and cookies and they were reading a book, and meanwhile we were on our way to meet Santa Claus and his elf. Santa came and we got a picture with him, and we just had a really good evening - another good experience for the memories.

The best thing in the last week was Tuesday were I finally got my New Yorker License, so now I can drive when ever I want to - as long as I go with my host dad in the morning to the train station and pick him up again after work, and that is absolutely no problem for me at all, because then I can drive all the time - and one thing for sure: I LOVE TO DRIVE, just like my mom could I drive all the time without getting tired of it.

My life is just so much funnier and easier now, now where I have the car - trust me I still loved my life before Tuesday, but Tuesday it just got 1000 much better, cause now I can go out when I want to. It is easier for me to do my work with the kids now, I can help so much more now, go do shopping and best off all can I now go and meet my friends now, it was really hard before, but so much easier now.

Today is finally the day where my family from Denmark come to US, and I cannot wait to see them later today. I have been counting down for 4 months, and the day is finally here. I have missed them a lot, so I can't wait to give my mom a big kiss and hug later on the hotel.

I will give you another update before Christmas, so until that have fun and enjoy Christmas.

Likes

Comments

Dette er et forsinket indlæg, som jeg burde havde skrevet i søndags, men nu får I det så fredag.

I søndags havde jeg verdens aller bedste dag nogensinde. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, var vi for nyligt ude og leje ski ⛷. På daværende tidspunkt troede jeg først, at vi skulle ud og stå på ski i det nye år, men fredag aften blev jeg klogere, da jeg fik af vide, at søndag var den første ski tur i sæsonen, og jeg var helt ellevild, glad og super begejstret, og jeg vidste allerede der, at det ville blive en god dag 🗻⛷😆

Søndag morgen tog vi (hele familien minus Maggie og Ally - længere historie, da de havde andre planer) afsted meget tidligt om morgen, da vi skulle ud på en 2 timers kører tur for at komme hen til de bjerge, der var åbent 🗻🗻🚙. Da vi kom frem, var det på med det varme tøj og ud på en begynder bane for lige at komme i gang igen. Jeg var lidt bange for 😳, om jeg stadig kunne finde ud af det, da jeg ikke har været ude og stå på ski, siden jeg var 8-9 år, men realiteten var en helt anden: det var så nemt, og kunne huske alt, hvad min far havde lært mig tilbage i Østrig 😝😆😄. Vi tog et par turer på begynder-banen, da Matthew lige skulle i gang igen, og herefter tog vi hen på en anden bane, der var lidt længere og med en lidt stejlere bakke, men stadig meget børnevenlig, og her brugte vi resten af dagen, og det var bare helt ekstrem sjovt endelig at stå på ski igen ⛷🗻☀️

Nu elsker jeg personligt selv fuld fart ned af bjerget, og det kan næsten ikke gå for langsomt ❄️☄️⛷ ,men når man er sammen med sine søde dreng/lillebror, så havde jeg det faktisk helt fint med, at det gik langsomt ned af bjerget sammen med ham, for vi hyggede os rigtigt meget, og fik dannet et godt bånd sammen med ham ude på bjerget 👩👦🌟 . Det blev dog tid til at tage et par turer med fuld fart på ned af bjerget, da Matthew havde brug for en pause sammen med James til at have sneboldskamp og lave sne engle ☃️❄️😝

Jeg havde bare den bedste dag nogensinde, og det kan slet ikke beskrives, hvor fedt det var ude på bjerget, men det var virkeligt det bedste nogensinden, jeg ELSKER at stå på ski, og jeg kan slet ikke vente til, at vi skal ud igen og næste gang forhåbentligt næste gang sammen med Ally også ❤️⛷❄️

Det skal da også lige nævnes, at vi også bare havde det bedste vejr, fuld sol og det var ikke særlig koldt, så perfekt ski vejr, jeg kunne helt drømme mig tilbage til alperne i Østrig ☀️❄️

Det var det for nu, i de næste 2 uger skulle der forhåbentligt gerne komme indlæg noget oftere, da jeg har mange spændende planer de næste 2 uger, den største event er næste fredag hvor min skønne familie, kommer og besøger mig, og jeg kan slet ikke vente meget længere, men kan nok lige vente de sidste 7 dage 🇩🇰🎄🇺🇸🎅🏼👨👩👧👦

Glæd jer for december er den bedste måned på hele året. Hyggehejsa som Lunte fra Nissebanden altid siger 🎅🏼😝🌟

This post is a few days late, it should have been out Sunday, but now is it out Friday.

Sunday I just had the best day ever ⛷. As I have mentioned earlier have I been out with my family to rent skies, and at that time I thought that we wasn't supposed to go out to ski before next year, but Friday I found out that was falls, cause Sunday was the first day for a ski trip. I got so excited and happy, cause I haven't been out skiing since I was 8-9 and I just love to ski, so it was so great that I was going to ski again ❄️⛷🗻😆

Sunday morning we left early in the morning (The whole family minus Maggie and Ally when they had other plans). After a 2 hours car trip did we finally arrive at the ski place 🚙⛷❄️. We got dressed and went to the beginner hill, so we could refresh how to do. Honest I was a little bit afraid of if I could remember anything, cause it has for everything been 10 years since last time, but as James told me is it just like riding a bike after a lot off years - something you never forget, and it was just so easy 🚲⛷❤️. We took a few turns on the beginner hill before we went to a little harder hill, but still very kids friendly, so everyone could still have fun, and this was also the hill were we spent the rest of the day ⛷🗻❄️😆.

Personally I love speed when I am skiing and honest it cannot go slowly enough for me when I am out ❄️⛷☄️, but on the other side when I was together with the cutest boy on earth/littlebrother I didn't mind going slowly, cause we were really bonding and having a great time together and the best thing was that we had a lot of fun together, so so what that we were taking things slowly, the most important thing is just to have fun and we did 👩‍👦😆❤️. And I did got the opportunity to go fast, when Matthew had a break with a snowball fight and snow angels with James❄️☃️.

I also have to say that we also just had the best weather, with a lot of sun and it wasn't even that cold, so it was just perfect 🗻☀️.

I just had the best day ever, and I can't really describe how good the day was and how great it was to ski again, cause I can't find the real words to describe the feeling that I was feeling out there. But I can just say that I LOVE to ski, so a whole day with skying, makes a really happy girl ⛷❄️❤️🇺🇸. I am the happiest and most luckiest girl that I got this opportunity with my wonderful family, that I love so much and I am so thankful each day with them 🙏🏻❤️🇺🇸👨‍👩‍👧‍👦. I cannot wait until next time, but I guess that I have to wait, and next time will Ally hopefully have the opportunity to go with us.

That was it for now, and the next 2 weeks will I hopefully get some more time to give you some more posts, cause I have a lot of plans the next couple of weeks, and the most exciting one is next Friday when my family from Denmark comes to visit me, and I finally get to see them again 👨‍👩‍👧‍👦🇩🇰❤️. I will keep you updated. Have fun until next time and enjoy that the best time of the year is here ❄️🎄🎁🎅🏼❤️.

Likes

Comments

Efter en forlænget lang weekend kan jeg nu fortælle om den helligdag, jeg har set mest frem til og om min lille prinsesses fødselsdag i weekenden.

Torsdag var det Thanksgiving 🦃🍁, helligdagen jeg har set aller mest frem til, fordi det er en helligdag, som kun amerikanerne har, så denne dag får man virkelig mulighed for at gå i dybden og "udforske" den amerikanske kultur. I ugerne op til Thanksgiving har børnene haft mange projekter, som handler om hele historien omkring Thanksgiving, og dette har også givet mig muligheden for at lære om Thanksgiving, hvilket har været ret spændende 📚. Dagen før lavede jeg en ret, som min familie og jeg kunne tage med hen til familie festen, vi var inviteret til. Det var en ret hyggelig fest, rigtig mange mennesker, endnu mere mad og ekstra god stemning. En rigtig god dag og aften, og fantastisk endelig at opleve Thanksgiving 🎆🌇🌃🇺🇸.

Lørdag havde min søde lille prinsesse 👸🏼👑👗, Ally, fødselsdag og jeg havde sådan glædet mig til denne dag, jeg var nok lige så spændt og glad, som hun var. Jeg havde været ude og købe en ny fin dukke til hende, og det var et hit. Hun blev vækket med sang, balloner og gaver🎁🎈🎼. Efter morgenhygge tog vi hen til Dave & Buster's, som er et kæmpe spille og fest center, hvor man lejer et lokale, og så kan børnene rende rundt og spille spil på små maskiner, komme ind og få mad og kage og bare hygge og havde det sjovt hele dagen. Vi havde inviteret en masse til hendes fest, og det var bare den bedste dag nogensinde, vi hyggede så meget. Søndag fortsatte vi festen med familie fest i huset, og det var godt at se hele familien igen, så i stedet for at gøre fødselsdagen til en dag, lavede vi det om til en fødselsdagsweekend 🎉🛍🎁🎈🎊

Imellem disse to fantastiske og minderige begivenheder var vi fredag ude og leje ski til hele den kommende sæson, og jeg kan slet ikke beskrive for jer, hvor meget jeg glæder mig til at komme ud og stå på ski igen (sidste gang var jeg 10 år tror jeg) ⛷❄️🗻. Jeg glæder mig som et lille barn på juleaften - med julelys i øjnene og smilet der smiler helt op til stjernerne. Når ski-sænonen går i gang, og vi kommer ud for første gang, skal jeg nok vende tilbage om den oplevelse 😍😆.

Det var det for nu, hav det godt allesammen og jeg håber, at I alle har det rigtig godt og nyder, at december er lige rundt om hjørnet. Er der andre end mig, der glæder sig helt ekstremt til på torsdag? 🎅🏼🎄☃️❄️🎁


After a longer weekend am I now back with news about my first Thanksgiving experience and a little bit about my little princess's (Ally) Birthday.

Thursday could I finally experience the holiday that I have been looking most forward to - Thanksgiving 🦃🍁. I have been looking forward to this day since May, when I found out that I was going over here, so it was so great that the day finally came. I see this day as an amazing opportunity to discover the american culture and history, because it's only - sadly - the americans who celebrate Thanksgiving, and now I could finally see what it is really like. The weeks up to Thursday have the kids been having a lot of projects in school about Thanksgiving, and this also gave me an opportunity to learn even more about the day 📚. I made a dish my family and I brought to the family party and it was a truly succes. It was a really good and cozy day, with lots of people, even more food and extra good memories. Amazing to finally experience Thanksgiving 🌃🌇🎆🇺🇸.

Saturday was it my little princess's (Ally) birthday 👸🏼👑👗, which I have been looking so much forward, and I was probably as excited and happy as Ally was, but that is probably because I just love birthdays and because I really love Ally, and now it was finally her big day. We woke her up with song, gifts and ballons - it was totally morning fun 🎈🎁🎼. Then we headed to Dave & Busters to celebrate her with all of her friends and some family members. Sunday we continued the party with the rest of the family, which was so funny and lovely, it was great to see the family again. A wonderful, amazing and great weekend for my little princess 🛍🎊🎁🎉🎈.

Between these two wonderful events Friday was we out to rent skies for the up coming ski season, and I can't really wait for the season to finally begin ⛷❄️🗻. Inside I feel like a 5 years old on Christmas eve, and I just hope that the season starts soon, so we can come out in the snow and have a lot of fun. I promise that I will return to you about how my first ski experience was, after a long break for about 9 years - it is gonna be so much fun 😍😆.

That was it for now. Have fun and enjoy the last days before the best month of the year begins just around the corner - DECEMBER - anyone else than me who is excited for Thursday? ❄️🎄🎅🏼🎁☃️

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med nyt om min weekend i Washington DC. 🗺

I forlængelse af mit kursus på skolen (3 undervisningsdage), indeholdt dette kursus også en weekend tur til Washington DC. for at studere monumenterne og skulpturerne i byen - både historiske og politiske 🗽🗿. Det var en obligatorisk tur, hvis man ville have sine credits, som er nødvendige at få, da det er en del af Cultural Care Au Pair programmet - jeg ville dog havde taget med, selvom det ikke var obligatorisk.

Tidligt lørdag morgen tog jeg afsted mod White Plains, hvor bussen kørte fra mod Washington 🚍🚌. Efter ca. 6 timers kørsel kom vi endelig frem til byen, og nu kunne vi begynde på den store del af turen, nemlig den guidede tur gennem byen, med en professionel guide, som tog os igennem følgende: Capitol Hill, Det Hvide Hus, World War 2 Memorial, Washington Monument, The Korean War Monument, Lincoln Monument, Vietnam Memorial, Franklin D. Roosevelt Memorial og sluttede af med Martin Luther King Memorial 🇺🇸🗽. Resten af aften blev brugt på hotellet, hvor vi fik aftensmad, og hygge snakkede 🍕😍. Vores guide var helt ekstrem god og sød, og det var dejligt at have en guide med på turen, så hvis vi havde nogle spørgsmål, kunne hun svarer på det hele.

Søndag tog vi hen til en lille dinner, og fik lækre "almindelige" pandekager - mums 😍. Herefter tog vi videre med bussen til 3 andre monumenter, som var på planen for weekenden, nemlig: Iwo Jima/Marine Corps War Memorial, Air Force Memorial og sidste stop blev ved National Air and Space Museum, hvor vi herefter havde omkring 3 timer, til at gøre hvad vi havde lyst til. Herfra gik jeg sammen med 2 andre veninder videre til Capitol Hill, Det Hvide Hus (for at se front siden af huset) og vi sluttede af ved museet, hvor vi startede for at se en par af udstillingerne. Klokken 15 gik turen hjem igen, fik sagt de sidste farvel til pigerne, og så havde vi ellers en lang kører tur foran os, og trafikken gjorde det ikke nemmere (massiv kø gav en forsinkelse på omkring 1 time). Efter en utrolig lang dag kom jeg endelig hjem 😴🌃🌉

I denne weekend har vi haft ualmindelig smukt og helt fantastisk vejr, med varme og massere af solskin, som har givet god mulighed for mange gode billeder ☀️⭐️🌠. Supermånen lørdag herovre var også et godt motiv på mange af billederne (bl.a. det med Washington Monumentet). Vi kunne på ingen måde, havde fået bedre vejr, specielt når man tænker på, hvilken tid af året vi besøger byen.

En helt fantastisk, minderig og god weekend, men nye venskaber, fantastiske billeder og mange gode minder, og én ting er helt sikkert: Jeg skal helt 100% tilbage til byen, jeg føler bare kun, at vi har set 10% af byen, og der er så mange flere ting, jeg gerne vil udforske, og havde mere tid til at se på, så istedet for farvel til byen siger jeg: PÅ GENSYN. 🌃🌆😍🇺🇸❤️

Det var det for nu, hav det godt derhjemme!

Hello everyone, back with new about my wonderful trip this weekend to Washington DC. 🇺🇸

As a part of my course on the school, I had a mandatory trip to the capital of USA so I could receive my 3 credits, which I need because I'm participating in the Cultural Care Au Pair programm.

Saturday morning I left home very early to go to White Plain where the bus was waiting 🚍🚌. After a 6 hours bus tour to the city, the main "event" started which is exactly the guided tour in the city. We had a very sweet and very good guide with us the whole time, where she was taking us from each monument/memorial to another and told us facts about all the things and answered all of the questions we had. The monument/memorial we saw was: The Capitol Hill, The White House, World War 2 Memorial, Washington Monument, The Korean War Memorial, Lincoln Memorial, The Vietnam War Memorial, Franklin D. Roosevelt monument and the last thing this day was Martin Luther King Memorial. It was a very good day, and we (my friends and I) ended the day in the hotel room with dinner and talk. 🌆🌃🗽🇺🇸

Sunday we started with delicious breakfast - crepes - yummy 😋. Then the bus was headed to the Iwo Jima/ Marine Corps War Memorial, Air Force Memorial and last stop was by the National Air and Space Museum. From this time we had 3 hours to do whatever we wanted to, so together with two other friends I went to Capitol Hill, the front side of The White House and back to the museum where we saw a few of the exhibition. At 3pm we went back to the bus and then we had a long ride to look forward to. Because of a lot of traffic we were about 1 hour late, but we made it back home again. 🌃😴

We just had the best weather this weekend, it was warm and really sunny, so that gave a good opportunity to take a lot of good photos, and the super moon just made the sight and day even better, it was a really good object for most of the pictures, for an example the ones with the Washington Monument. ☀️⭐️🌠🌃😍

A wonderful weekend with a lot of good memories, a lot of great photos, a start of some new friendships and one thing is for sure: I am 100% going back to this wonderful city. I feel like I have only seen like 10% of the city, and there is so many things that I still want to explore and see, so instead of saying goodbye I'm saying See You Again! 🇺🇸😍

That was it for now - All  the best for now 

Likes

Comments

(English version after picture)​

Ja, som jeg nævnte i forrige indlæg, ville jeg prøve at få tid til, at lave indlægget søndag, men som altid var det ikke muligt, men bedre sent end aldrig. 😂😆

I hele forrige uge arbejdede jeg på mit skole/finale projekt, som handlede om, at vi skulle lave vores eget monument. Vi måtte selv vælge hvem eller hvad, vi ville hylle, det kunne være noget kendt eller meget personligt, det var helt op til den individuelle at beslutte. Efter at havde brainstormet i et par dage, kom op på omkring 15 idéer, valgte jeg at dedikere mit projekt til den pakistanske pige Malala Yousafzai, som jeg synes, er en helt fantastisk og inspirerende pige, og jeg synes helt bestemt, at hun fortjener et monument 🙅🏽🗽🇵🇰. Jeg brugte omkring 2 timer hver dag i hele sidste uge på at arbejde på mit projekt, og jo længere jeg nåede med mit projekt, jo mere åbenlyst gik det også op for mig, at jeg havde valgt forkert materiale, til at bygge mit 3d-mini-monument, og det endte med, at jeg vågnede fredag og projektet stod til ikke at kunne reddes, så jeg kontaktede skolen, og aftalte med dem, at jeg lavede en poster i stedet, og så blev det mit nye projekt. Resultatet af både monumentet og posteren kan ses på billederne længere nede. ⬇️📰✔️

  • Det skal så lige siges, at jeg var rigtig tilfreds med mit resultat af posteren, og min fremlæggelse gik rigtig godt 📚😍
  • I bagspejlet kunne jeg havde sagt mig selv, at ler ikke var det rigtige valg, nu har jeg trods alt lavet juledekoration hvert år de sidste 15 år af mit liv eller sådan noget, så ved godt, at ler krakelere, men nu husker jeg det forhåbentligt til næste gang, heldighvis er det ikke vildt dyre lærerpenge 💸


HALLOWEEN!! 🎃Mandag blev det endelig halloween, og dagen startede ud med skole parade på børnenes skole, som jeg naturlighvis tog op og så. De gik rundt ude på fodboldbanen i en cirkel, og viste deres kostumer for alle de mange fremmødte forældre, og hvor var alle børnene bare fine og kreative med deres kostumer 👮🏼‍♀️🕵🏼‍♀️💃🏼🦄🎨. Herefter tog jeg til halloween fest i Ally's klasse, hvor vi lavede græskar, halloween poser og fik uhyggelige snacks - yummi. Efter skole var jeg ude og gå trick&treat med Ally, og senere på aften tog vi ud til besteforældrene og gik trick&treat derude med begge børn. Det var så hyggeligt, og nøj hvor fik de skovlet meget slik sammen 🍬🍭🍫. Efter 2 uger med masser af fester og skole arrangementer er halloween nu ovre, og julen venter lige rundt om hjørnet, kan ikke vente!

Siden mandag har jeg været syg 😷🤒. Det startede med ondt i halsen, og er nu gået hen, og blevet en forkølelse. Det er monster irriterende, men den skal også nok gå væk snart igen. Lige på det område med at være syg, har jeg mødt endnu en kulturforskellighed. I min familie har jeg aldrig været til læge, når jeg bare har haft en almindelig forkølelse, eller jo så har det nok været efter 1 uges tid, hvis man ikke har set fremskridt, men det er så også det, og jeg har aldrig fået medicin for at have en forkølelse, men her hos min familie i USA har min host mom prøvet at få mig til lægen lige siden mandag, da det startede, for så kan jeg få noget medicin, og så går det meget hurtigere væk. På dette punkt er det bare tydeligt at se, at vi er helt forskellige, men sådan er det naturlighvis, når vi kommer fra to forskellige kulturer 🏥🇩🇰🇺🇸🏡.

Nu skal jeg snart til Washington DC som afslutning på mit kursus, og herefter har vi Thanksgiving og jul, så der er masser af ting at glæde sig til. 🗽🦃🎅🏼

Hav det godt til næste gang! ❤️

3 days later than what I have hoped for, a finally got time to write a new blog post, but better later then never 😂😁

Sunday was my last time in school where I was supposed to present my 3D-mini-monument, but after a lot of hours of work on my project I woke up Friday and the monument was so damaged so I could repair it. Instead of keep waisting time on something that I couldn't fix, I made a deal with my school that I would made a poster instead and then present that. By the way my monument was made in honor for the Pakistani girl Malala Yousafzai, who I really think deserves a monument 🇵🇰🙅🏽🗽

Halloween finally came, and after 2 weeks with parties and preparation, we were finally ready for the day 🎃 I started the day with going to the kids school to watch them in the parade where all the kids were showing their costumes to the parents. Then I went to Ally's class fora little Halloween party. This whole arrangement was so funny and really good. In the evening we went to do trick&treat 2 times, and waaauuu they got a lot of candy 🍫🍬🍭

For the last 3 dans I have been sick with a cold and it really sucks, but I am sure that I will soon get better 🤒

Now where Halloween is over I have my Washington DC trip coming, we have Thanksgiving and Christmas coming just around the corner, and I CANNOT wait 🗽🦃🎅🏼

See you guys soon ❤️


Likes

Comments

IMPORTANT: After the pictures there is a short version of my blog in english - enjoy 😁

Hej alle, så er jeg tilbage efter et lang tid uden at være aktiv på min blog. I den sidste uges tid har jeg haft travlt med mit store skoleprojekt, som I stadig lige må vente med at høre om til på søndag, da jeg ikke vil offentligøre det, før jeg har været i skole på søndag 🎒🤐

Jeg har besluttet også at lave en forkortet version af mine blog indlæg på engelsk, så alle mine facebook venner har mulighed for at læse mine blog indlæg 👫🇺🇸

I dag (fredag) har jeg været hos min skønne familie i præcis 9 uger, og jeg kan slet ikke tro, at jeg har været afsted i så lang tid nu, tiden er bare fløjet afsted uden, at jeg har lagt mærke til det 📅🗓. På en måde føler jeg bare, at jeg har været her i så meget længere tid, og på den anden side føler jeg også, at jeg nærmest ankom i går - så det er en lidt mærkelig følelse, men én følelse er helt sikker: Jeg har det stadig helt FANTASTISK her ovre, og ELSKER mit liv herovre, og beslutningen om at tage her ovre, er klart det beste bestluning, jeg nogensinde har taget i mit liv 😍🇺🇸👨‍👩‍👧‍👦

Her den anden dag modtog jeg også en meget dejlig overraskelse fra DK 💌📬🌸, nemlig et postkort fra min vidunderlige og dejlige familie, hvor der på den ene side var en dejlig hilsen, som gjorde mig meget glad, og på den anden side var der det skønneste billede af min familie. Jeg blev simpelthen så glad, for at modtage postkortet og mit smil røg helt til skyerne, det var rart at modtage en lille hilsen fra Danmark 🇩🇰⭐️🌸. Nu får jeg forhåbentligt snart malet mit værelse, og herefter skal det billede op og hænge over min seng, så jeg kan kigge på det hver dag.

I den sidste uge har ungerne og jeg brugt meget tid udenfor efter skole, hvor der er blevet cyklet, leget med sæbebobler og leget i bunken af blade, og det har været ren fornøjelse at være ude og lege i det dejlige efterår, MEN nøj hvor har vejret bare skiftet nu. Det er gået fra det dejligste sommervejr til vintervejr, så vinterjakkerne er fundet frem, så vi stadig kan hygge udenfor. 🍁☀️🌸

De 3 nederste billede jeg har lagt ind, viser vores følelser for i dag, nu hvor det endelig er blevet fredag - YEESSS følelsen for, at det nu er weekend, jeg har dog en lang weekend i møde, men stadig dejligt, at det er weekend. THUMPS UP for weekend 👍🏼🇺🇸❤️

Forhåbentligt får jeg lavet et nyt blog indlæg på søndag efter min skoledag - som også er den sidste dag på skolen, inden vi tager til Washington DC som afslutning på kurset, kan slet ikke vente med at komme der ned.

God weekend alle sammen 😘

9 WEEKS!!! Time just go so fast 

Hi everyone ❤️

So after a break from my blog am I know back again with new about my time over here. I am still have a fantastic time and are feeling so good, and the decision about going over here is the absolutely the best decision I have ever made in my life 🇺🇸😍

Today (Friday) I have been with my wonderful family for 9 weeks 📅. I love every second, minute and day of my life. I can't believe how fast the time is going, times just fly away when you have fun, and I for one sure is feeling fantastic over here 👨👩👧👦👩👧👦

The other day I received a lovely surprise from Denmark 🇩🇰💌📬 - I received a postcard from my wonderful family back in Denmark. On one side there was a little hello from my family and on the other side there was a picture of my family. I was so happy when I saw it and my smile flere up to the clouds 🌸⭐️

Through this weak the weather has really changed from shiny and warm summer weather to shiny and freezing winter weather, so this week we had to found their winter jackets. Even though it is freezing outside then we can't stay inside, we still love to go outside and blow bobbles, go on the swings, go on the bicycles or go in the big pile of leaves 🍂🍁🌤

The last 3 pictures shows our moods for today, now where it is finally Friday. FEELING: YEEAAAHHH and very happy - thumbs up for Friday 👍🏼. Have a great and wonderful weekend, and hopefully I'll be back Sunday with news about my last day in school. 👸🏼🎒📚

Likes

Comments

​Hej allesammen!

Så er jeg tilbage igen med nyt omkring min køretime og den forlængede weekend.

Torsdag havde jeg min første køretime her ovre. Jeg var så spændt, og kunne slet ikke vente, men også en lille smule nervøs da: 

  1. Amerikanerne efter min mening kører sindsygt
  2. Der er nogle nye ting jeg skulle vænne mig til (automat gear og alle skiltene) 🚦⛔️🚗🚕
  3. Sidst men ikke mindst har jeg ikke kørt i lang tid

Så jeg var lidt nervøs om, hvordan det skulle gå igen med at køre. Min kørelærer kom og vi kom overraskende godt fra start. De første 5 minutter skulle jeg lige vænne mig til at være bag rattet, og derfra gik det glidende let. Det var meget hurtigt, at jeg følte mig komfortabel med at køre igen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse med at køre igen. 😁🚕❤️🚗

Fredag skulle vi havde taget på familie ferie i North Carolina, men da orkanen Matthew var på vej, valgte vi fredag at blive hjemme af ren sikkerhedsmæssige grunde, og thank god for that, for North Carolina blev som frygtet ramt af orkanen, så vi var aldrig kommet der ned, eller kunne blive der. Turen til strandhuset er istedet rykket til November, desværre kan jeg dog ikke komme med, da jeg i samme weekend tager til Washington DC med min skole, så det må blive en anden god gang, jeg kommer med. 🇺🇸🗽😁✈️

Lørdag var vi til Touch-A-Truck event i byen, hvor der var alle former for "offentlige" biler, man kunne se og komme ind i - så som politibil, ambulance, brandbil, helikopter - og almindelige trucks. Der var hoppeborg og minitog, man kunne få en tur i. Derhenne mødtes vi med James's søster og hendes familie. Om aften blev deres kusine og overnattede. Vi valgte også at holde movienight sammen med vores nabo - ingen så filmen, men alle hyggede sig rigtig meget, og det var en rigtig rigtig hyggelig aften. 😁😂📽

Søndag var alle ude af huset, på nær mig, så jeg havde ren hygge dag hele dagen, med pizza og massere af film. 🍕📽🎞

I dag (mandag) har jeg så været ude og træne-kører igen. Denne gang var det i familiens ene bil, som også bliver den bil, jeg kommer til at køre i, når jeg skal køre. Var lidt nervøs, fordi det er en stor bil, men det gik bare total godt. Bilerne her ovre er så nemme og kører. Jeg lærte også endelig vejen hen til deres skole, så det er rart endelig at kunne vejen. ❤️🚗❤️🚕❤️🚙

Alt i alt en rigtig rigtig god uge og forlænget weekend, og ser så meget frem til den kommende uge.

Det sidste billede er af den bil jeg kører her ovre. My opinion er at bilen er gigantisk stor, men den anden bil familien har er dog større, så det kunne være værre 😂🚙

Hav det  godt, og der kommer snart nyt igen.

Likes

Comments

Hi everyone 🙋🏼🇺🇸

Nu er det vidst et stykke tid siden, jeg sidst har lavet et indlæg, så tænkte, at det var på tide at få skrevet lidt nyt om mit liv her ovre i fantastiske USA 🇺🇸. For det første har jeg det stadig helt utrolig godt her ovre, og nyder hver evig eneste dag 😍🗽

Siden sidst er jeg nu begyndt på skole her ovre. Jeg går på en skole inde i New York City. Skolen ligger i Harlem, i en del som jeg ikke helt bryder mig om at være i, plus mine host forældre bryder sig hellere ikke om det, så de kører mig frem og tilbage fra skolen, de 3 gange jeg skal komme der. På skolen tager jeg et kursus, der handler om Washington DC og om alle monumenterne og statuerne i byen 🗽. For at fuldende kursuset og få sine 4 credits (jeg skal have 6 credits her ovre) skal man møde op til 3 lektioner, lave sine lektier, lave sit finaleprojekt og tage med på en tur til Washington DC i en weekend i november 🌆🌃🏙. Jeg er så glad for, at jeg tilmeldte mig dette kursus, for det er så spændende at lærer endnu mere om alle monumenterne og om hele USA historie. Vi lærer om alt fra Martin Luther king, til Lincoln til Washington Monumentet og om 2 verdenskrigs monumentet. Det er især spændende, fordi jeg allerede ved en masse om tingen (tak til engelsk og samtidshistorie undervisning i gymnasiet 😝😂), så det jeg lærer nu, er bare ekstra viden. Det gode i dette kursus er, at alle de andre der deltager, også er au pairs, så man får også en masse gode venner, som arbejder med det samme som mig. Så det var lidt om skolen, og jeg vil snart skrive lidt mere om skolen, og om det kommende finaleprojekt jeg skal begynde på 📚🎒

Jeg er også begyndt at shoppe en masse herovre, det meste er på nettet som jeg får sendt hjem, men får også shoppet lidt i butikkerne/centrene her ovre 🛍👚👗

På fredag har planen/ er planen, at vi skal på familie ferie ned til North Carolina, men nu hvor orkanen Matthew er på vej op mod USA, og skal ramme South Carolina fredag, er vi ikke helt sikre på, om vi tager afsted længere, for vi har lejet et sommerhus ude ved vanden, så det er ikke det mest sikre sted at tage hen, når der kommer en orkan af kategori 3-4 (skulle vidst være ret slemt). Så nu må vi lige se hvad vi gør 🌪☔️🏝

En ting jeg lige har fundet ud af i dag (onsdag), er at jeg i morgen (torsdag), begynder på køreskole, og jeg kan slet ikke vente. Min host mom har købt en køreskolepakke, hvor jeg får basis grundlæggende teori undervisning og 5 timer til at kører på vejene her ovre med en kørerlærer, og det er vildt, at jeg allerde kan begynde i morgen, og jeg glæder mig så meget, det gør nemlig hverdagen her ovre meget nemmere, når jeg først kan kører i forbindelse med børnenes aktiviteter og min fritid 🚙🚕🚗

En sidste ting inden jeg slutter af, er endnu en ting fra min hverdag, nemlig min træning her ovre. Det går så godt, og jeg kan virkelig mærke fremgang i min træning, og i dag løb jeg 2,6km og kun med en lille pause på 20 meters gå gang, og det gik så godt. Jeg synes det er så dejligt at træne og, at for første gang i meget lang tid at kunne træne, uden at have problemer med min mave, så det er virkelig fremgang 💪🏼🏋🏼♀️🚴🏼♀️

Det vedhæftet er fra forleden dag, hvor jeg var alene med børnene og de legede i sofaen. De er så skønne de to, og jeg føler virkelig at de er de små søskende jeg aldrig har haft. Jeg elsker dem så højt og hygger så meget med dem 😍👩👧👦

Næste gang jeg skriver igen vil jeg forhåbentligt kunne fortælle mere om mit finaleprojekt på skolen og om min første køretime. Glæd jer for det gør jeg. Hav det godt <3Likes

Comments

​Hiiii :)

I går aftes (tirsdag aften) blev jeg meget rørt og bekræftet i, at jeg gør et godt stykke arbejde her ovre, og i, at de virkelig godt kan lide at have mig her, men for at komme frem til hvad dette er, spoler jeg tiden tilbage til søndag aften.

I sidste uge havde Ally's skoleklasse temaet "We Are Special", dette indeholdt, at Ally hjemme skulle lave en mini udgave af hende selv på karton, og der var åbent for alt fantasi og kreativitet i forbindelse med denne opgave. Søndag laver vi den færdig, da Ally skal have den med i skole mandag for at præsentere den for de andre klasse kammerater og for, at de kunne hænge den op i hendes klasse, sammen med et lille papir der viser hendes ynglingsting. 

En lille sidebemærkning skal så lige siges, at jeg har mange kælenavne her ovre - alt fra Emilie, Amalie, Molly, babysitter osv. og specielt Ally er god og glad for at kalde mig Molly, da det er det nemmeste for hende.

Tirsdag aften er forældrene til event på skolen, hvor de kunne se klasserne og snakke med lærerne, om klasserne og om året der kommer for eleverne - i forbindelse med dette har forældrene så set Ally's mini figur hænge i hendes klasse samt papiret med hendes ynglingsting, og dette vælger de at tage et billede af, og vise til mig når de kommer hjem.

Jeg blev vildt overrasket, glad og rørt da jeg læste hvem Ally ser op til/beundre - svaret var nemlig Molly, ergo mig. Det kan ikke beskrives, så glad jeg blev, for det betyder virkelig, at Ally kan lide mig og, at hun er glad for mig. Forældrene fortalte mig også, at Matthew har fortalt til alle sine lærer og hans hjælpelærer, at han har 2 søskende: Ally som er hans yngste søster, og mig som er hans ældste søster, hvilket bare viser, mig hvor glad han er for mig, og hvor meget jeg betyder for ham.

Jeg har næsten siden dag 1 følt mig som en del af familien, og jeg har egentligt aldrig været i tvivl om, hvor glad familien har været for mig (ligeover naturlighvis), men da jeg så dette billede og fik denne besked, blev jeg bare endnu engang bekræftet i, at jeg virkelig er en del af familien, og det gør mig ekstrem glad. 

Jeg har vedhæftet billede af Ally's mini figur, som viser den søde linje. 

Hav det godt til næste gang :)

Likes

Comments