Velkommen til mit liv, i tekst og billeder!

Heey venner

Idag vil jeg dele mine musik favoritter med jer. Jeg har kun valgt 6 sange, ellers villle det blive AT for langt. Jeg håber at i kan få noget inspiration til hvilke sange I kan have på jeres playliste.

1. Despacito: Jeg har valgt Despacito fordi - Jaaa - den er et hit og den er bare god. Ved ikke rigtig hvad jeg lige skal skrive til sangen, men håber at I forstår, hvad jeg mener haha.

2. Bedre end din ex: Jeg har valgt at tilføje sangen til min playliste fordi, at den har et rigtig godt omkvæd. Hvis i ikke har hørt den så gå da lige ind og hør den. Den er go'.

3. Luvly: Den har jeg valgt fordi jeg synes det er en rigtig sommer/strand-sang (hvis I forstår haha). Jeg synes den minder lidt om en Astrid Olsen-sang (Hvis i ikke ved, hvem hun er så er hun en YouTuber, som laver mest beauty og fashion)

4. Flyve: Ååååh!!! Den har jeg hørt meget. Den har jeg valgt fordi - ligesom den anden PageFour sang - den har et rigtig godt omkvæd, og det er bare en sang man kan synge igen og igen... eller.... det kan jeg i hvert fald haha.

5. Justin: Den har jeg valgt (også) fordi den har et mega godt omkvæd. Men denne sang er nok ikke en man skal spille for sine søskende på 5 år haha. Men den er mega god! Hør den!

6. 2U: Aaamen! Igen, den har et mega godt omkvæd/beat. Ja? Hør den, så giver det sig selv haha.

Håber vi ses på søndag, hvor der kommer et nyt indlæg. Husk at skrive blogforslag i kommentaren <3

Xoxo Amalie <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heey venner

Nu hvor jeg har startet denne blog så tænkte jeg af I hellere måtte lære mig bedrer at kende.

1. Jeg elsker (naturlige) lange negle.

2. Jeg elsker sovs. SERIØST! Jeg kan spise det med en ske (lyder nok lidt ulækkert men jeg har elsket sovs lige siden jeg var helt lille haha).

3. Jeg elsker sproget engelsk, men er ikke super god til det, jeg er nok 30-40% god til det... Hvis man kan sige det haha.

4. Jeg elsker hunde. Jeg har nemlig selv en brun labrador på næsten 3 år.

5. Jeg er ca. 168 cm. høj.

6. Jeg er brunette.

7. Jeg har briller, hvilket jeg har haft siden 2. klasse.

8. Jeg elsker at flyve/rejse (jeg elsker det der med at komme ud at opleve noget og få nogle gode minder).


Håber at I nød at læse med og fik et indblik i, hvem jeg er osv. Som altid må du meget gerne skrive en kommentar om hvad jeg kan skrive om næste gang (jeg har allerede nogle i tankerne sååå stay tuned).


Xoxo Amalie <3

Likes

Comments

Heey venner

Det her er mit første indlæg på min første blog, så jeg håber selvfølgelig at du vil følge med.

Grunden til at jeg startede denne blog var fordi, at jeg så en af mine gamle "veninder" ( ved ikke rigtig, hvad vi var haha...) som havde, startet en blog. Jeg begyndte at følge med på hendes blog, så jeg fik øjnene op for blogging og synes at det så meget spændende ud.

Jeg har altid godt kunne lide at snakke og være kreativ. For ca. 1 år siden startede jeg med at lave YouTube men stoppede for omkring 2-3 mdr. siden fordi jeg ikke havde lysten længere (men jeg kom alligevel op på omkring 250 subs, som jeg er VILDT glad for), jeg filmer og redigere stadig videoer, men jeg lægger dem bare ikke op på YouTuber længere. Så NU tænkte jeg at jeg skulle lave en blog (som jeg skrev før), så jeg kan "snakke" med jer gennem min blog

Jeg vil poste så tit som jeg nu kan, men som udgangspunkt tænker jeg at jeg vil poste hver onsdag (og muligvis også søndag).

Det der vil komme op på bloggen er: En dag i mit liv, inspiration til fx. morgenmad osv., top 10 (af alt) og meget meget mere. (Du må meget gerne skrive nogle blogforslag i kommentaren, så jeg ved, hvad du/I vil læse/se)


Hvis du vil se mere til min hverdag (udover bloggen) så kan du følge med på min instagram _amalie_sophie_, hvor jeg poster en gang imellem.


Jeg håber at vi ses til mit næste blogindlæg.

Xoxo Amalie <3