Sorry igen..

Jag har inte bloggat på senaste utav en simpel anledning, jag har inte orkat. Mitt liv just nu har inte alltid velat sammarbeta och jag har haft det nog jobbigt med att hålla kontrollen. Känns jobbigt att behöva medge det.. Men jag har under senaste tiden inprincipt aldrig varit glad, utan leendet har varit en fasad jag byggt upp för mig själv och låtsas som om det är jag för att försöka lura mig själv...
Känns bara som om jag bygger upp ett självförtroende för att det sen ska förstöras! Men nu vet ni detta och jag kommer ta ett ordentligt break från yt och bloggen tills sommarlovet eller möjligtvis tidigare ifall jag hittar tbx!
Tack för att jag vet att ni förstår!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!!

Nu har jag i alla fall fått min nya telefon. Så kanske kommer det upp en lite sämre video på youtube tills vidare, då jag väntar på pengar till att införskaffa mig en kamera.

Jag hoppas att ni är okej med det. Men sen tror jag inte att det var så mycket mer jag egentligen ville få ut i detta inlägg.

Men jag hoppas verkligen att ni alla mår bra, jag mår bättre än vad jag gjorde i mitt senaste inlägg.

ÄLSKAR ER!
dagens citat:
feelings are much like waves, we can't stop them from coming. But we can choose which one to surf.

Likes

Comments

Asså förlåt..

Det var absolut inte meningen att det skulle bli såhär..

Jag har bara känt mig bortglömd och ledsen. Inte för att något stort hänt, utan mest för att jag inte finner någon inspiration i livet just nu. Jag tänker inte peka ut någon eller nämna några namn men det har varit en del dåliga kommentarer på andra ställen också. Och jag gissar väl att det också hjälpt till att sänka mig lite till.

Tyck inte synd om mig, det finns så många därute som kämpar så hårt. Men jag är inte en av de tyvärr. Jag vill att alla därute ska veta att du klarar precis ALLT om du bara vill. Och snälla, ta hand om varandra och ta inte eran familj förgivet.

Jag ska bättra mig. Jag kollar för tillfället på en kamera så att mina Youtube-videos blir bättre. Jag har även skrivit ned ett schema över mina videos och tänkte då lägga upp varje tisdag och eventuellt också varje fredag. Såklart lägger jag häller inte ned bloggen, utan kommer börja bli mer aktiv här också.

Styrkekramar till ni som har det svårt. Och jag hoppas att jag snart är på banan igen.

Ta hand om er, och glöm inte att jag älskar er!

Likes

Comments

HEJ...

Idag så blir det ett lite mer seriöst inlägg. Idag när mamma hämtade mig från skolan så kom bomben...

En av mina fyra kaniner somnade in i tisdags...💔

Jag älskade hon över allt, hon betydde ALLT! Vi delade allt tillsammans. Hon var som min lilla, otroliga och egna hund. Varenda tävling så överraskade hon mig. Grejen är inte den att HON gjorde framsteg, grejen är att VI gjorde framstegen TILLSAMMANS.💪

Jag förstår att vissa människor inte har någon medkänsla och att vissa tycker att detta är en "liten" sak att gråta över. Men för mig så var hon mer än bara en kanin, hon var min trogne vän som aldrig nånsin skulle lämna mig.

Dessutom så hade vi hittat en hane åt henne som vi tänkte para med, det skulle bli hennes andra kull. Såklart så hade vi inte hon för att få kullar, men ni kanske förstår ändå. Jag hade även planerat hennes födelsedag som är om tre dagar. Hon skulle fylla ett år, vilket visar på att hon gick bort alldeles för tidigt. Och just nu så finns det så många obesvarade frågor: Varför lämnade hon oss? Vet hon att jag älskar hon? Kunde jag gjort något? Var det på grund av mig?

Tack för att ni läste, jag kände att jag behövde få ut detta. Och tack till er som förstår och kanske kan stötta mig lite nu genom detta.😘

❤Älskar er, glöm aldrig det❤


Likes

Comments

HEJ, HEJ!❤

Detta får bli mitt första inlägg här på bloggen. Nu efter typ hundra försök tror jag att jag har förstått hur man skriver ett inlägg. Såå...nu tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag kom till jorden år 2004 och har alltid varit väldigt kreativ och har haft väldigt lätt för mig i allt jag gör. Jag har aldrig varit rädd för att visa vem jag egentligen är utan har alltid varit den som är, lite annorlunda.😂 Jag anser att skolan är en av de viktigare sakerna i livet. Eftersom jag alltid har varit kreativ och älskar att skriva så tänkte jag testa på detta med bloggvärlden...

Om man jämför mig med andra så kan man väl kalla mig nån form av idrottare. Då jag håller på med konståkning, fotboll, dans och kaninhoppning.🐰

Så här på min blogg kommer ni kunna se korta, kanske lite humoristiska och ibland seriösa vardagsinlägg.💩

En sak som står mig nära om hjärtat är att man ska ta vara på tiden man har tillsammans då man aldrig vet hur mycket längre tid man KAN ta vara på❤

Tack för att ni läste mitt korta, första inlägg😘

❤Älskar er, kom ihåg att vara dig själv för annars är du bara en i mängden❤

Likes

Comments